All about Dragan Čović

Post Reply
Point.

#1526 Re: All about Dragan Čović

Post by Point. »

BHCluster wrote: 21/08/2021 01:23 Image
A za muziku pobrinuo se hrvatski clan predsjednistva iz reda srpskog naroda Milorad Dodik.
Wtf :lol:... Gledaj kako je stara komunjara postavila krst i ša'ovnicu sa i bijelim poljem da prodaje muda pod bubrege :mrgreen:

Koji ruljak jebo tetku svoju.
mayab

#1527 Re: All about Dragan Čović

Post by mayab »

Bolestan lik, narcis, psihopata...ma čim vidiš to kmečanje jer baš ON nije "hrvatskičlanpredsjedništva", jasno je da nije bolest sve što boli!
Bok!
Murat Sabanovic

#1528 Re: All about Dragan Čović

Post by Murat Sabanovic »

Sto li ovo avaz ni rijeci o draganovoj rodjendanskoj proslavi :D
JohnnyS

#1529 Re: All about Dragan Čović

Post by JohnnyS »

O Bog te mazo kakav kič i malograđanština
bingov buraz

#1530 Re: All about Dragan Čović

Post by bingov buraz »

Vidi grba,Lord Dragan Lannister :lol:
JohnnyS

#1531 Re: All about Dragan Čović

Post by JohnnyS »

Jel ono Soko na vrhu grba :facepalm:
Novak20

#1532 Re: All about Dragan Čović

Post by Novak20 »

Očito je da Čovićev ego raste sa godinama. Akademske itule, bezvezne knjige koje neće nitko pročitati, pa sada i ova rođendanska za.ebancija sa grbom koja me podsjeća na onu lordovsku Emira Hadžihafisbegovića kupljenu za par stoja i koja, naravno, nema veze sa plemstvom.

Svejedno, prenaglašen ego ne ide u korak sa dobrim političarima. Pogotovo ne u ovom momentu.

https://www.heraldic-art.hr/hr/heraldic_art_doo/100/2
Heraldic art d.o.o.
Poduzeće Heraldic art sa sjedištem u Rijeci osnovano je 1995. godine.

Bavimo se prvenstveno heraldičkim dizajnom (oblikovanjem grbova). Bavljenje ovom vrstom dizajna zahtijeva poznavanje heraldike i pravila oblikovanja grbova, konzultiranje heraldičke literature i stvaranje odgovarajuće baze podataka koja se odnosi na općenitu teoriju heraldike, ali i na popisivanje i prikupljanje podataka o grbovima i njihovim vlasnicima.

Naročite rezultate postižemo u kreiranju službenih komunalnih grbova u Republici Hrvatskoj. S preko tristotinjak tako realiziranih grbova odobrenih od stručnih nadležnih tijela, u državi prednjačimo u ovom poslu.

Osim kreiranja grbova za jedinice lokalne uprave i samouprave, bavimo se i prikupljanjem i izvođenjem (dizajniranjem) plemićkih, obiteljskih i osobnih grbova i izvedbom njihovih aplikacija. U okviru toga izveli smo i više projekata i izložbi realiziranih kroz povijesno-heraldička istraživanja, a kao likovnu prezentaciju tematski vezanih grbova.

Poduzeće već godinama širi svoju djelatnost i obogaćuje ponudu nudeći cijeli niz aplikacija i artikala vezanih uz grbove; izradu i dizajn zastava i gonfalona, svečanih pečata, diploma, plaketa, grafika, reljefa i sl., ali i kompletno uređenje interijera na temu heraldičkih motiva (tekstili - zavjese, zastave, stolnjaci), reljefi, slike, oružje i sl.

Pozitivni komentari, pohvale i zadovoljstvo naših klijenata te već zavidna tradicija znaci su da dobro odrađujemo naš posao. Svjesni smo da moramo neprekidno učiti i usavršavati naša znanja, pa stoga sudjelujemo na internacionalnim seminarima koji se diljem Europe održavaju na temu heraldike i heraldičke baštine.

Važno nam je da našom djelatnošću doprinesemo prezentaciji, promociji i očuvanju naše kulturne, povijesne i heraldičke baštine. U ostvarenju tog cilja realizirali smo niz izložbi, predavanja i prezentacija. Uspješno surađujemo s nizom muzeja, udruga i organizacija na realizaciji sličnih projekata.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1533 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Mene nerviraju one kokoske oko covica

Sto je vise kleveta i lazi covic nam je drazi i drazi
Truba

#1534 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Murat Sabanovic wrote: 21/08/2021 10:36 Sto li ovo avaz ni rijeci o draganovoj rodjendanskoj proslavi :D
Avaz najbolji medij za hrvate u bih
:bih:
bingov buraz

#1535 Re: All about Dragan Čović

Post by bingov buraz »

Murat Sabanovic wrote: 21/08/2021 10:36 Sto li ovo avaz ni rijeci o draganovoj rodjendanskoj proslavi :D
Šćepo isto radi na izradi grba,nije lako uklopiti magistralu sa 14 traka i toranj na tako mali prostor :mrgreen:
Truba

#1536 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Fakat ne znam sto vas nerviraju hrvatski predstavjici

Evo nas uopce ne nervira sto vam radi bahir seka sda ceric i ostala zgadija

Ajd shvatam kad mostarac pise protiv covketa
Ili neko s teritotije koju je drzao hvo
Al iz fakticki jednonacionalnih sredina gdje hdz ima 0.1% glasova...

Ah da...volite bosnu
tataćusak

#1537 Re: All about Dragan Čović

Post by tataćusak »

Black swan wrote: 21/08/2021 12:20 Fakat ne znam sto vas nerviraju hrvatski predstavjici

Evo nas uopce ne nervira sto vam radi bahir seka sda ceric i ostala zgadija

Ajd shvatam kad mostarac pise protiv covketa
Ili neko s teritotije koju je drzao hvo
Al iz fakticki jednonacionalnih sredina gdje hdz ima 0.1% glasova...

Ah da...volite bosnu
Meni je zaista razocaravajuce kad vidim kako neko ko je iz Sarajeva pise.
Truba

#1538 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Meni je razocaravajuce da ti znas odakle sam ja
Hdz kod mene u mejsnoj ima 200ak glasova
Kolegica iz razreda mi je u hdz sto su je iz njemacke protjerali nijemci 1998.
Svi su nesto prek9 hdz ostvarili cak i ovi moji sdp ovci
Svi su levicari dok ne zafali poso i dok ne zatreba brak...onda svi svojima lete
Truba

#1539 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Tolko volite bosnu da vam je stalo koji su hrvatski predstavnici al vam uvijek nekako prodje info da jr sda najjaca i bakir vuce sve konce

Trebamo svi zajrdno izabrati fahrudina
Iako ne volim sandzokane on je najjaci bosnjak danas
vaučer

#1540 Re: All about Dragan Čović

Post by vaučer »

Tko god pisao protiv njega - jednako je Dragec zaslužio. Posjetio sam nedavno Mostar nakon nekoliko godina i ostao šokiran koliko je kao sredina propao u kratkom periodu. Od nesnosne prljavštine, derutnih i pozatvaranih radnji do atmosfere zombi grada - nit ljudi, ni događaja ni šušura. To je njegova stvarna ostavština, normalizacija nereda, nerada, iseljavanja i brižno kultiviranje uskog kruga poslušnika koji žive kao aristokracija na grbači vlastite rodbine a i svih ostalih. Tip živi kao u Mostaru i očito je ok s tim da je prestoljica obitelji Čović prašnjava kasaba gdje samo kladionice cvjetaju. Kao i mnogi koji upare osrednjost talenta s viškom ambicija - ne osjeća se ugodno u sredini koja ima svoje tokove, mišljenje i inicijative. Njemu je draža topla peksinalokva gdje će biti suvereni gospodar - pa si je napravio jednu, dok većina njegove generacije uživa u video pozivima s unucima i ako su sretni mirovini dovoljnoj za hranu i struju.
Truba

#1541 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Mostar je ekstra grad i mnogi se sele dolje
Studentski grad i jedini grad u bih gdjr se hrvat nesto pita

Nrmam sto drugo reci nego da brinete o svojim mjestima gdjr glasujete i zivite

Narod koji je dao iznjedrio bicakcica brankovica ahmetinedzada novalica samira silajdzica te ostale gnjide na nizim razinama mislim da ne bi trebao dijeliti lekcije

Ja na ilidzi vidim sta je sda 25 god
Ko je memic sta su bosnjacki politicari

I sad kao ja da s ilidze gledam sto hdz razvaljuje prozor ramu ili mostar :lol:

Spinovanje i licimurstvo
Prvo u svoju avliju gledat

Imate komsu ne vidim problem...covke je popusio izbore
vaučer

#1542 Re: All about Dragan Čović

Post by vaučer »

Tko smo mi? Mostar je jebena kasaba koja je devastirana po svim civilizacijskim parametrima u minulih dvadeset godina. Znam, rodio sam se tamo i grad je bio smisleniji nakon rata nego je sad. Sve što imaš reći je ‘vidi one tamo’. Daj molim te. Radije bi da se ‘pita’ kinez nego ti nazovi hrvati - jer njihovo hrvatstvo je uvreda svim hrvatima koji nisu bili u partiji, ne kradu i ne rade o glavi vlastitom narodu.
Milenkov buraz

#1543 Re: All about Dragan Čović

Post by Milenkov buraz »

Black swan wrote: 21/08/2021 13:09 Tolko volite bosnu da vam je stalo koji su hrvatski predstavnici al vam uvijek nekako prodje info da jr sda najjaca i bakir vuce sve konce

Trebamo svi zajrdno izabrati fahrudina
Iako ne volim sandzokane on je najjaci bosnjak danas
Zvaršeno :lol:
Black swan wrote: 21/08/2021 11:10 Avaz najbolji medij za hrvate u bih
:bih:
Kome je Avaz mjerilo za bilo šta znaj da je taj na niskim granama :(
Milenkov buraz

#1544 Re: All about Dragan Čović

Post by Milenkov buraz »

Point. wrote: 21/08/2021 10:26
A za muziku pobrinuo se hrvatski clan predsjednistva iz reda srpskog naroda Milorad Dodik.
Wtf :lol:... Gledaj kako je stara komunjara postavila krst i ša'ovnicu sa i bijelim poljem da prodaje muda pod bubrege :mrgreen:

Kada vidim ovo uvijek se sjetim Nušića i "Gospođe ministarke"
Čovjek kao da je pisao 2021
BHCluster

#1545 Re: All about Dragan Čović

Post by BHCluster »

Point. wrote: 21/08/2021 10:26

Realno gledajuci sta je taj "politicar" ponudio ovom drustvu i sta uopste moze ponuditi? Ocigledno je da boluje za titulama i zvanjem medjutim za tako nesto potrebno je znanje on.
Filter

#1546 Re: All about Dragan Čović

Post by Filter »

upecatljiv kolaz
na prvu me gornji dio asocirao na klovna u nekoj superheroj pozi, onda sam pogledao malo bolje... i jebga, opet isto
Truba

#1547 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

:skoljka:
vaučer wrote: 21/08/2021 13:44 Tko smo mi? Mostar je jebena kasaba koja je devastirana po svim civilizacijskim parametrima u minulih dvadeset godina. Znam, rodio sam se tamo i grad je bio smisleniji nakon rata nego je sad. Sve što imaš reći je ‘vidi one tamo’. Daj molim te. Radije bi da se ‘pita’ kinez nego ti nazovi hrvati - jer njihovo hrvatstvo je uvreda svim hrvatima koji nisu bili u partiji, ne kradu i ne rade o glavi vlastitom narodu.
Vi neglasaci hdz

Ostalo ti je suplja i spin
Klasicna suplja
Kome smeta presao je u sdp ili ns ili hrs u mostaru
Ili otisao za njemacku

Vecini ne smeta
Milenkov buraz

#1548 Re: All about Dragan Čović

Post by Milenkov buraz »

@Black swan

Kada ćeš ti za Mostar?

Znam par ljudi, do duše nešto straiji, koji su dole kupili zemlju oko Mostara i Blagaja, sagradili ljetnikovce i sada žive dole ali prvenstveno zbog klime a nikako jer je sve super duper. Naravno osigurali su sebi ekgzistenciju i dosta iznad prosjeka su po primanjima. Mostar kao Mostar je lijep grad ali sjeban do daske. Meni nije jasno šta ljudi rade u sredinama u kojima im nije lijepo, prodaj to što imaš i put pod noge. Vjeruj ja bih sutra to uradio da se tako osjećam. Nebitno Sarajevo, Banjaluka, Prijedor, Mostar, New York, Munchen...
vaučer

#1549 Re: All about Dragan Čović

Post by vaučer »

Black swan wrote: 21/08/2021 14:05 :skoljka:
Vi neglasaci hdz

Ostalo ti je suplja i spin
Klasicna suplja
Kome smeta presao je u sdp ili ns ili hrs u mostaru
Ili otisao za njemacku

Vecini ne smeta
Smetalo im ili ne smetalo - ne mjenja ni gram činjenično stanje na terenu. Peksina kasaba iz koje bježe svi.
Truba

#1550 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Meni je najbitnije da de iz sda kasaba niko ne iseljava
Post Reply