Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JBT wrote:Primjecujem da bi par ljudi ovdje zeljelo da se SDP-u ne smije dozvoliti gostovanje na FTV, a da ostali ne trebaju dolaziti na FTV gostovati.
A televizija FTV, ovakva kakva je sada, je najgledanija u BiH.
To ja zovem ljubomorom.
Ja samo zelim da FTV postuje svoja programska nacela.
I da, priznajem, pored 60', i na najcitaniju novinu, D. Avaz, sam strasno ljubomoran
madner wrote:
Cuo sam da je NS pomjerila skupstinu zbog sajma pcelarstva, kao nece da im i do 25% clanstva izostane.
Ne znam za to, ali zadnji put kada sam pročitao naziv teme je bio "Politicka pozadina FTV i 60 minuta".
Ko ne može da se sa temom nosi, taj od teme bježi, pa kad već bježiš- ne okreći se sine!
Kad predjes sa kvazi argumenata "Farma", "Pink" na nesto konkretno mozes dobiti i konkretniji odgovor.
Taman posla da sam te nešto pitao, pa sam malo zbunjen, o kakvom odgovoru pričaš!?
Ne okreći se sine, nipošto se ne okreći!
Last edited by Corto Maltese on 26/01/2011 14:36, edited 1 time in total.
Do mene je, predpostavio sam da kada citiras nekoga imas namjeru da odgovoris. U stvari ti si samo zelio da izrazis svoje intimno znanje programske seme Pinka. Zavidim ti.
madner wrote:Do mene je, predpostavio sam da kada citiras nekoga imas namjeru da odgovoris. U stvari ti si samo zelio da izrazis svoje intimno znanje programske seme Pinka. Zavidim ti.
Riješi se te zavisti što prije. Zavist je rak za dušu.
Corto Maltese wrote:
Imaš na forumu "Politika" temu pod naslovom: "Naša Stranka, sve što ste htjeli da znate..." Otiđi, skini se, zagrij se, eto mene odmah.
Ma jok, o tim marginalnim pojavama ne vrijedi diskutovati. Samo sam primjetio da simpatizeri iste imaju slicne stavove o mnogim pitanjima.
Pa što si ih onda uveo u priču, jadan ne bio!? Niko na ovoj temi nije ni spomenuo NS dok se ti nisi pojavio.
Corto Maltese wrote:
Imaš na forumu "Politika" temu pod naslovom: "Naša Stranka, sve što ste htjeli da znate..." Otiđi, skini se, zagrij se, eto mene odmah.
jel to NS... ja sve konto da to znaci Naše Sarajevo
A ne imas pojam simpatizer Nase Stranke, to je atribut koji oznacava specificna gledista koje se ne moze racionalno poluljati, jer nisu utemljenja na logici.
NightSkyWalker wrote:Zar jos neko sumnja u Bakirovu politicku pozadinu?
Pa nemoj tako ... to je jedini medij koji vi niste potkupili
ajde sta kukas
Mi gradjani vec duze vremena pokusavamo da potkupimo taj medij svojom pretplatom da bi culi sta istinito i objektivno. Ali ta kuca i dalje nastavlja da siri SDP propagandu.