The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Peryton_

#1526 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Peryton_ »

Otvara se lagano podloga za novu sezonu?

Osim ako ne izginu svi u ovoj zadnjoj :D
BHCluster

#1527 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by BHCluster »

Malo muzike iz serije dok cekamo sezonsko finale...

Ova mi je ekstra...

Koja je vasa?
beco

#1528 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beco »

Sta ovo uradise od Daryla u zadnjoj epizodi naviko sam na look rascupanog rednecka a ovi ga pretvorise u modno osvjestenog metroseksualca? :D
Skyfox

#1529 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Skyfox »

Spoiler Alert
VenomousV wrote:Image
Image

i veliki broj fanova serije...

samo zato sto svi gotivimo Daryla :D inace obzirom na zivotni stil prije apokalipse bilo je samo pitanje momenta...
ćiribiribela

#1530 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

beco wrote:Sta ovo uradise od Daryla u zadnjoj epizodi naviko sam na look rascupanog rednecka a ovi ga pretvorise u modno osvjestenog metroseksualca? :D

Ma isti Daryl, samo mi nismo navikli da on ima ovoliko screen time-a. :D
smijesni_ste

#1531 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by smijesni_ste »

Razvukli ko teraviju....fakat smor postalo...i ove promjene mišljenja i stavova u svega jednoj epizodi i Ricka i Daryla? :D...traljavo odrađeno nekako...
drunken tiger

#1532 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by drunken tiger »

Governer ko Adolf Hitler jbt, ne mo'š mu ništa..Na kraju će sam sebe ubiti..
beco

#1533 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beco »

Ma daj ko je ozbiljno mislio da ce Rick predati Mishone? :D Vec mu se privida zena, samo mu jos fali da ga crnkinja sa katanom proganja.
bull21

#1534 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bull21 »

Ja odustadoh od pracenja serije. Pročitam svaki ponedeljak šta se desilo u epizodi i to je to. Razvukli su je brate, popne mi se na vrh nosa u onih sat vremena. Ne vrijedi jednostavno zbog epizode u kojoj eventualno i uz veliko možda bude kakva scena vrijedna gledanja. Valjda će četvrta sezona biti kraća i sadržajnija nego treća.
Mr. Brightside

#1535 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mr. Brightside »

i prije par sedmica je bila slika Mrla kao zombija, i još nekog(sreća pa se ne sjećam :D :D ) i kontam, ma zeza se raja... kad ono zaprave :shock: :D ne to raditi više :twisted:
vee-jay

#1536 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by vee-jay »

Hoce li se u ovoj seriji desiti ikoje iznenadjenje? Ja sam se stvarno nadao na pocetku epizode da se Rick dogovorio sa Michonne da bi testirali Merelea, ili bilo sta slicno, samo da me iznenadi. Ali jok... :roll:
vee-jay

#1537 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by vee-jay »

bull21 wrote:Ja odustadoh od pracenja serije. Pročitam svaki ponedeljak šta se desilo u epizodi i to je to. Razvukli su je brate, popne mi se na vrh nosa u onih sat vremena. Ne vrijedi jednostavno zbog epizode u kojoj eventualno i uz veliko možda bude kakva scena vrijedna gledanja. Valjda će četvrta sezona biti kraća i sadržajnija nego treća.
Ne mora biti kraca nego interesantnija. A to je radi tematike veoma lako napraviti.
smijesni_ste

#1538 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by smijesni_ste »

Nije niko očekivao da će je predati, ali evo rekoše već ljudi...moglo se bolje odraditi....a ne 'predomislio sam se' :D

Evo gledam visoko ocijenjena ova epizoda....očigledno zbog posljednje scene...a to što do nje zamalo nisam zaspao nema veze očito :D
ultima_palabra

#1539 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ultima_palabra »

Ellinor wrote::thumbup:

Meni Glenn ide na živce u zadnje vrijeme s ovim stavom "meni je Guverner marn'o trebo, ne znate vi kako je meni" i loše odglumljenim bijesom koji to prati. Da ga hoće poručat :D
U pravu si, sve do tog trenutka mi je bio gotivan lik... sad se fakat preserava :roll: Valjda se dozove, kao i Rick...

Malo razvučena epizoda, ali zadnja scena je bila vrijedna čekanja.
jalijas74

#1540 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Dobra epizoda. Zao mi je Merla trebao im je jedan "jalijas" i grubijan u grupi.

Odlican potez da se povuku iz zatvora jer je ocito da bi ih "skenjali" ovi guvernerovi za 15 minuta.

Nego ima li nekog vojnickog iskustva ovaj Guverner ? Nesto to nisam upratio sta je radio prije zaraze.
EmiRem

#1541 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by EmiRem »

Samo da ''pohvalim'' Carlovu glumu karijere.... Kakva gluma, najbolji je kad samo suti, samo istim tempom Carl , Walkeri su uz tebe :D
shin

#1542 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by shin »

Philip Blake was the husband of Sarah Blake, the father of Penny Blake, and the brother of Brian Blake. In the TV series, The Governor was referred to as "Philip". However, the novel "The Walking Dead: Rise of the Governor" explained that Philip Blake died and that his brother, Brian, adopted the name and went on to become the Governor.
Pre-Apocalypse
Rural Georgia
As a teenager, Philip attended a high school in Burke County, Georgia, along with his two friends, Bobby Marsh and Nick Parsons. He married a woman named Sarah, with whom they had a child, Penny. After she passed away, Philip became a single parent and started to grow apart from his friends with whom he drank alcohol with often since their freshman year in high school. It was known that after his wife's death he worked in a muffler shop, and drove a freight-liner, all while being a single parent. When the zombies reached his town, Waynesboro, Georgia, he took his daughter and picked up his two friends to find a safer place.
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Phili ... el_Series)
brain bubbles

#1543 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

mora da je krišom igrao paintballa ili bacao kakvu LAN pucnjavu
Kyuss

#1544 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Kyuss »

Motörhead & Nugent! Yeah. :thumbup:
Muzika odvali kad je već serija safunjara :D
zamzija

#1545 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by zamzija »

brain bubbles wrote:mora da je krišom igrao paintballa ili bacao kakvu LAN pucnjavu
Pa nije ni Andrea znala pucat do prošle sezone, a sad čakijicom napada ko velika :D
jalijas74

#1546 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Kad smo vec kod Andre. Mozda se neko od Rikovih usudi da je pokusa osloboditi ili ce mozda cijela grupa ici da je oslobodi dok guvernerovi napadaju zatvor ?
Rikova grupa bi se trebala vratiti na teritorij koji poznaje recimo na farmu. Ili da vjecno lutaju zakrcenim putevima.
irac300

#1547 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Ova sezona je odlično krenula, ali su kasnije napravili limunadu valjda zbog povećanog broja epizoda. Ova sezona kad se sve sabere nije trebala trajati više od 10-12 epizoda. Al' veliki novac je u igri, očito.
ioannes

#1548 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ioannes »

jalijas74 wrote:Kad smo vec kod Andre. Mozda se neko od Rikovih usudi da je pokusa osloboditi ili ce mozda cijela grupa ici da je oslobodi dok guvernerovi napadaju zatvor ?
Sumnjam da ce je ovi iz zatvora oslobodit,najvjerovatnije da ce Milton ili Tyreese igrat ulogu
sa obzirom da u ovoj zadnjoj epizodi nisu dobili nikakvu minutazu,cuvaju se za zadnju.

da se mene pita ja bi zadnju epizodu malo produzio,sam se pitam kako ce oni tu svu radnju strpat u ti 40-tak min.
dječak sa šibicama

#1549 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Morgan ce spasiti Andreu 8-) :D
Partijaner

#1550 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Partijaner »

Meni zao Merla, al se oprostio momacki jbg.
Post Reply