FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#1526 Re: FK Sloboda Tuzla
Sta ti znaci to "odjebaus"?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1527 Re: FK Sloboda Tuzla
aaaa. pa zato su teme o Sarajevu i Zelji tako zivahnetodd_smith wrote:pa jer ste izgubili, joj tebeplain vanilla wrote:pa sto je sad ozivljavasŠibicar wrote:Pa oživite temu sami,nećemo je mi (većinom Željovci i Pitari) oživljavati.
11 poraza zajedno imaju, ako se ne varam
- shake69
#1528 Re: FK Sloboda Tuzla
Za fudbal u BiH je dobro uspon Slobode, onaj predsjednik im ozbiljno misli ulagati, iako su covjeka kaznili iz Saveza, ali zamislite ode u pretkolo UL i domacu utakmicu igra u -Ugljeviku, jer Tusanj ne zadovoljava uvjete!? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1529 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa nek igraju u Zenici, kakav Ugljevik.
- plain vanilla
#1530 Re: FK Sloboda Tuzla
ma to su slatke brige
do jucer smo brinuli kako se vratiti u premijer ligu, a sad je briga sta cemo za stadion ako odemo u Europu
do jucer smo brinuli kako se vratiti u premijer ligu, a sad je briga sta cemo za stadion ako odemo u Europu
-
todd_smith
#1531 Re: FK Sloboda Tuzla
normalno, svako drugo kolo jedni druge zajebajemo, sad je i na vas red dosaoplain vanilla wrote: aaaa. pa zato su teme o Sarajevu i Zelji tako zivahne![]()
![]()
- plain vanilla
#1532 Re: FK Sloboda Tuzla
tacno mi dodje da vam pozelim mnogo zivahnih stranicatodd_smith wrote:normalno, svako drugo kolo jedni druge zajebajemo, sad je i na vas red dosaoplain vanilla wrote: aaaa. pa zato su teme o Sarajevu i Zelji tako zivahne![]()
![]()
-
maida95
#1533 Re: FK Sloboda Tuzla
Nemoj vanilla, karma is a bitch 
-
todd_smith
#1534 Re: FK Sloboda Tuzla
jesu ovo sve trebe iz Tuzle ovako sklone zlobnim namjerama? ova zeli lose, ona druga bi da tuce igrace, sta vam je...

-
maida95
#1535 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne dirajte nas, nećemo ni mi vas
- plain vanilla
#1536 Re: FK Sloboda Tuzla
pa i nisam, kazem da mi doslomaida95 wrote:Nemoj vanilla, karma is a bitch
a i iskrena da budem, nisu meni mrski sarajevski klubovi, narocito Zeljo
ali nije ovdje mjesto da se o tome prica
ovdje samo Sloboda
- plain vanilla
#1537 Re: FK Sloboda Tuzla
kad je neki dan bio Noc vjestica, jedan moj prijatelj cestita Noc Tuzlankitodd_smith wrote:jesu ovo sve trebe iz Tuzle ovako sklone zlobnim namjerama? ova zeli lose, ona druga bi da tuce igrace, sta vam je...
- Norman
#1538 Re: FK Sloboda Tuzla
Joj ovih Tuzlaka... Pa ovaj upis potvrđuje sve stereotipe o vama. Za sve životne probleme, okrivi Sarajlije.plain vanilla wrote:Sloboda kao totalni autsajder se nasla na prvom mjestu lige. I niko nista ne komentira, svi se prave da ne postoji. Toliki niz utakmica bez poraza, prodje sve bez komentara.
A onda jedan poraz i pokrenu se tema, svi se Slobode sjetili.
Nek komsiji crkne krava, bilo i ostalo kod nas.![]()
Sloboda
Već je objašnjeno da ovdje na temama o pojedinim klubovima diskutuju isključivo navijači datog kluba. Porazi i pobjede drugih ekipa komentarišu se na temi o Premijer ligi.
To znači... Sloboda, kao totalni autsajder, našla se na prvom mjestu, a Tuzlaci ni komentar o svom klubu da bace. Kaže jedan: "Ne dam ni cenera za kartu." Kaže druga: "Možda se na proljeće i pojavim na tribini." I ko je na kraju kriv za manjak interesa i nikakvu, pa evo ni virtuelnu, podršku voljenom klubu? Zna se, naravno, ove Sarajlije što su se sažalile na nesuđenog prvaka i udahnuli novi život temi koja bi umrla pored ovakvih navijača.
Mene lično ne interesuju ni pobjede ni porazi Slobode, ovu temu sam preskakao kao da se radi o "Pletenju i kukičanju". Sad navratih, ne zato što je Sloboda izgubila, nego zato što je igrala protiv Sarajeva. Rekoh, da prođem na brzinu kroz kuknjavu, plač i jadikovke, da uljepšam sebi dan.
A kad tamo, Tuzlaci kivni što im ne veličamo klub.
- plain vanilla
#1539 Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da te pitam nesto.. kad sam ja to spomenula Sarajlije?Norman wrote:Joj ovih Tuzlaka... Pa ovaj upis potvrđuje sve stereotipe o vama. Za sve životne probleme, okrivi Sarajlije.plain vanilla wrote:Sloboda kao totalni autsajder se nasla na prvom mjestu lige. I niko nista ne komentira, svi se prave da ne postoji. Toliki niz utakmica bez poraza, prodje sve bez komentara.
A onda jedan poraz i pokrenu se tema, svi se Slobode sjetili.
Nek komsiji crkne krava, bilo i ostalo kod nas.![]()
Sloboda![]()
Već je objašnjeno da ovdje na temama o pojedinim klubovima diskutuju isključivo navijači datog kluba. Porazi i pobjede drugih ekipa komentarišu se na temi o Premijer ligi.
To znači... Sloboda, kao totalni autsajder, našla se na prvom mjestu, a Tuzlaci ni komentar o svom klubu da bace. Kaže jedan: "Ne dam ni cenera za kartu." Kaže druga: "Možda se na proljeće i pojavim na tribini." I ko je na kraju kriv za manjak interesa i nikakvu, pa evo ni virtuelnu, podršku voljenom klubu? Zna se, naravno, ove Sarajlije što su se sažalile na nesuđenog prvaka i udahnuli novi život temi koja bi umrla pored ovakvih navijača.
Mene lično ne interesuju ni pobjede ni porazi Slobode, ovu temu sam preskakao kao da se radi o "Pletenju i kukičanju". Sad navratih, ne zato što je Sloboda izgubila, nego zato što je igrala protiv Sarajeva. Rekoh, da prođem na brzinu kroz kuknjavu, plač i jadikovke, da uljepšam sebi dan.![]()
A kad tamo, Tuzlaci kivni što im ne veličamo klub.
-
SaPnA
#1540 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa to se podrazumijeva, svi misle na sarajlije, oni su centar svijeta 
-
todd_smith
- plain vanilla
#1542 Re: FK Sloboda Tuzla
ma ja sam seljacko dijete, meni je centar svijeta DobojSaPnA wrote:Pa to se podrazumijeva, svi misle na sarajlije, oni su centar svijeta
-
maida95
#1543 Re: FK Sloboda Tuzla
Mog'o si me komotno spomenuti kad si već citirao šta sam rekla, ne bih se ja ljutilaNorman wrote:Kaže druga: "Možda se na proljeće i pojavim na tribini."
Sad ti evo kažem, biće mene, i na proljeće, i sljedeću cijelu sezonu, nije sezonska skupa
Last edited by maida95 on 03/11/2015 18:34, edited 1 time in total.
- Logovan
#1544 Re: FK Sloboda Tuzla
Postale agresivne, prije su bile mirnije.todd_smith wrote:jesu ovo sve trebe iz Tuzle ovako sklone zlobnim namjerama? ova zeli lose, ona druga bi da tuce igrace, sta vam je...
-
todd_smith
#1545 Re: FK Sloboda Tuzla
ha ja, reci mu, nece se igracima noge same lomiti valjdamaida95 wrote:Mog'o si me komotno spomenuti kad si već citirao šta sam rekla, ne bih se ja ljutilaNorman wrote:plain vanilla wrote:Kaže druga: "Možda se na proljeće i pojavim na tribini."![]()
Sad ti evo kažem, biće mene, i na proljeće, i sljedeću cijelu sezonu, nije sezonska skupa
-
maida95
#1546 Re: FK Sloboda Tuzla
todd_smith wrote: ha ja, reci mu, nece se igracima noge same lomiti valjda
Samo zbog toga idem
- Norman
#1547 Re: FK Sloboda Tuzla
Prvo kritikuješ "sve ove koji su se sjetili Slobode i pokrenuli temu nakon jednog poraza kluba". A na temi, pored 2 navijača Slobode, sve sami navijači Sarajeva i Želje.plain vanilla wrote:
Samo da te pitam nesto.. kad sam ja to spomenula Sarajlije?![]()
A onda upućuješ slijedeću kritiku: "Nek komsiji crkne krava, bilo i ostalo kod nas", što znači da iz gore spomenutog, proširenog skupa isključuješ ona 2 navijača Slobode.
Osta ukor na komšijama.
-
maida95
#1548 Re: FK Sloboda Tuzla
Pravo pitanje bi trebalo da bude - šta ćete vi Pitari i Manijaci na temi o Slobodi?
Kažeš sve sami navijači Sarajeva i Želje, nemojte molim vas k'o Boga, nek' ostane mrtva tema onda ako ćete vi komentarisat'
Kažeš sve sami navijači Sarajeva i Želje, nemojte molim vas k'o Boga, nek' ostane mrtva tema onda ako ćete vi komentarisat'
- Norman
#1549 Re: FK Sloboda Tuzla
Duboko se izvinjavam, neće se više ponoviti ovakav propust.maida95 wrote:Mog'o si me komotno spomenuti kad si već citirao šta sam rekla, ne bih se ja ljutilaNorman wrote:plain vanilla wrote:Kaže druga: "Možda se na proljeće i pojavim na tribini."![]()
-
maida95
#1550 Re: FK Sloboda Tuzla
Haj' halalit' ću ti ovaj put, nemoj da se ponavljaNorman wrote: Duboko se izvinjavam, neće se više ponoviti ovakav propust.