Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zavatoni
#1526 Re: Horde Zla
Horde zla nisu skupina pojedinaca...oni su grupa, horda...tako da ovdje postoji pojedinacna odgovornost...ali prije svega grupna!!!
Nazalost promjenila se vremena, pa od jedine pozitive u FKS postadose najnegativnija pojava vezana za klub.
Bice interesantno vidjeti kako ce se Sjever od ove sramote oprati...bice tesko...nanijeli su veliku stetu klubu kojeg tvrde da vole.
Nazalost promjenila se vremena, pa od jedine pozitive u FKS postadose najnegativnija pojava vezana za klub.
Bice interesantno vidjeti kako ce se Sjever od ove sramote oprati...bice tesko...nanijeli su veliku stetu klubu kojeg tvrde da vole.
-
Ripicipi
#1527 Re: Horde Zla
Ljudi, usla su 3 debila, nije cijela tribina ulijetala.
Za ovo sam 1000000% siguran da nije bio stav grupe da se uradi.
Za ovo sam 1000000% siguran da nije bio stav grupe da se uradi.
- kokuz_sa
#1528 Re: Horde Zla
3 lika su usla a 33 zapalila baklje.. za mene je to isto.. steta klubu na bilo koji nacin
- JOSEF K
#1529 Re: Horde Zla
Nije trojica nego stotine. Deset sekundi prje toga upaljeno je na desetine baklji. Dakle, nisu trojica. Oni su samo najlabilniji dio te atmosfere koja ima za cilj da uzdrma sve što se pozitivno dešava u FK Sarajevo. Može pričati ko šta hoće oni koji su ovo večeras naparavili nisu navijači, to su obični reketaši koji teroriziraju Klub, upravu, igrače i sve nas koji volimo ovaj klub... Koji su njihovi motivi to će se tek saznati. Veliki dio odgovornosti snose oni koji su ove večeri bilii na Sjeveru. To je život djeco. Pitanje je da li ste spremni da preuzmete odgovornost za svoje postupke? Ako niste, onda nazad u vrtić.
-
Cienfuegos
#1530 Re: Horde Zla
Ne podrzavam ovo sutanje, vidi se da je murija jedva docekala da nekog iscipelaju. Bas jeza za gledati mater im jebem, moze ovo I drugacije.
Ali to ni slucajno ne znaci da podrzavam momke koji su ovo uradili. Ja bih im zabranio ulazak na Kosevo dok ne odrastu tj zauvijek. Uz njih mogu I svi oni koji ih podrzavaju. Da mi je brat rodjeni ovo uradio ne bih ga podrzao, pa nije FKS necija privatna prcija da se po njoj izdrkava kad mu se cefne, prevrsili su sve granice! Kuda ide ovaj sjever, sta se desava?
Ali to ni slucajno ne znaci da podrzavam momke koji su ovo uradili. Ja bih im zabranio ulazak na Kosevo dok ne odrastu tj zauvijek. Uz njih mogu I svi oni koji ih podrzavaju. Da mi je brat rodjeni ovo uradio ne bih ga podrzao, pa nije FKS necija privatna prcija da se po njoj izdrkava kad mu se cefne, prevrsili su sve granice! Kuda ide ovaj sjever, sta se desava?
- desni
#1531 Re: Horde Zla
A ovi lešinari baš fini,otkud baš na utakmici s Borcem ovo da bude.Mislim da ništa nije slučajno.Gdje god Borac igra uvijek neki problem.Jedan navijač Sarajeva je prije koju godinu ubijen,večeras su policajci jednog išutali i neki se sadistički naslađuju.Bolesno je uživati u sceni premlaćivanja da kažem nesabranog momka. Jer baš ovi lešinari konstantno traže belaj po dijelovima gdje su Bošnjaci većina.Sjetimo se nereda u Gradačcu,dogovorene tuče ono negdje kod Vakufa. Onda ovaj Hordaš je već lego, ako ovo nije pretjerana sila ne znam šta je. Evo divni lešinari i po Travniku haos prave. Ma hladno 3:0 za Sarajevo ovo registrovat i kraj priče.
- Đinajlu
#1532 Re: Horde Zla
Pa jesu Lešinari ubili Puljića? Jesu Lešinari uletjeli večeras s bakljom na teren? Jesu Lešinari pod maskom murije izmatili ovog majmuna što je uletio? Da se razumijemo, ne podržavam ni jedne ni druge, ali ti si, buraz, malo poglup post napisao.
-
Labirint
#1533 Re: Horde Zla
Sta covjek napisa i prEtisnu enter.desni wrote:A ovi lešinari baš fini,otkud baš na utakmici s Borcem ovo da bude.Mislim da ništa nije slučajno.Gdje god Borac igra uvijek neki problem.Jedan navijač Sarajeva je prije koju godinu ubijen,večeras su policajci jednog išutali i neki se sadistički naslađuju.Bolesno je uživati u sceni premlaćivanja da kažem nesabranog momka. Jer baš ovi lešinari konstantno traže belaj po dijelovima gdje su Bošnjaci većina.Sjetimo se nereda u Gradačcu,dogovorene tuče ono negdje kod Vakufa. Onda ovaj Hordaš je već lego, ako ovo nije pretjerana sila ne znam šta je. Evo divni lešinari i po Travniku haos prave. Ma hladno 3:0 za Sarajevo ovo registrovat i kraj priče.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1534 Re: Horde Zla
pendrek je iz raja izašao i to je potvrđeno juče....da nije pendrečenja bilo i Koševo bi srušili
šta vi mislite da su se englezi kutarisali ovakvih retarda sa stadiona pjevanjem miroljubivih pjesama i puštanjem da se divlja
pendrečenje, kavez i nećete se smiriti dok ne padne još koja mrtva glava i jedno vas desetak ne dobije po minimalno 10 godina robije
uopće je retardima bespotrebno i crtati više koliku štetu klubu nanose divljanjem...kako klubutako i ovom gradu
šta vi mislite da su se englezi kutarisali ovakvih retarda sa stadiona pjevanjem miroljubivih pjesama i puštanjem da se divlja
pendrečenje, kavez i nećete se smiriti dok ne padne još koja mrtva glava i jedno vas desetak ne dobije po minimalno 10 godina robije
uopće je retardima bespotrebno i crtati više koliku štetu klubu nanose divljanjem...kako klubutako i ovom gradu
- kisni indijanac
#1535 Re: Horde Zla
ja se sjećam onih drotova na konjima što su kružili oko stadiona nekada, dovoljno je bilo da ih vidiš i da te bude strah i od psovanja upućenom nekom fudbaleru....JoseMujica wrote:pendrek je iz raja izašao i to je potvrđeno juče....da nije pendrečenja bilo i Koševo bi srušili![]()
šta vi mislite da su se englezi kutarisali ovakvih retarda sa stadiona pjevanjem miroljubivih pjesama i puštanjem da se divlja![]()
pendrečenje, kavez i nećete se smiriti dok ne padne još koja mrtva glava i jedno vas desetak ne dobije po minimalno 10 godina robije![]()
- Šveđanin
#1536 Re: Horde Zla
Haha a insana šta napisa...desni wrote:A ovi lešinari baš fini,otkud baš na utakmici s Borcem ovo da bude.Mislim da ništa nije slučajno.Gdje god Borac igra uvijek neki problem.Jedan navijač Sarajeva je prije koju godinu ubijen,večeras su policajci jednog išutali i neki se sadistički naslađuju.Bolesno je uživati u sceni premlaćivanja da kažem nesabranog momka. Jer baš ovi lešinari konstantno traže belaj po dijelovima gdje su Bošnjaci većina.Sjetimo se nereda u Gradačcu,dogovorene tuče ono negdje kod Vakufa. Onda ovaj Hordaš je već lego, ako ovo nije pretjerana sila ne znam šta je. Evo divni lešinari i po Travniku haos prave. Ma hladno 3:0 za Sarajevo ovo registrovat i kraj priče.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
KemoM
#1537 Re: Horde Zla
Slazem seJoseMujica wrote:pendrek je iz raja izašao i to je potvrđeno juče....da nije pendrečenja bilo i Koševo bi srušili![]()
šta vi mislite da su se englezi kutarisali ovakvih retarda sa stadiona pjevanjem miroljubivih pjesama i puštanjem da se divlja![]()
pendrečenje, kavez i nećete se smiriti dok ne padne još koja mrtva glava i jedno vas desetak ne dobije po minimalno 10 godina robije![]()
- limeni
#1538 Re: Horde Zla
ne znam stvarno kome je ovo trebalo, jel to neki rivalitet sa borcem, osveta zbog prijetnji nemanji bilbiji, zbog popisa stanovnistva ili mozda zbog novog investora iz malezije 
- mO k3
#1539 Re: Horde Zla
hmm...Kako su uspijeli ovoliko baklji unijeti ,zar nije bilo nekih kontrola pri ulazu?
-
frngla
#1540 Re: Horde Zla
Ne unose se baklje tako 
- mO k3
#1541 Re: Horde Zla
frngla wrote:Ne unose se baklje tako
Hmm.... looool a kako
-
agent_001
#1542 Re: Horde Zla
Sreća pa si upućen vidim sve znaš, divna engleska, ni ona treba psiholog ti nije ravna, engleska model za sve, ljepo!JoseMujica wrote:pendrek je iz raja izašao i to je potvrđeno juče....da nije pendrečenja bilo i Koševo bi srušili![]()
-
agent_001
#1543 Re: Horde Zla
Ne radi se o udruženju cvječara,nego o navijačkoj grupi!
Prvo nezna niko o čemu se radi, drugo zašto ja koji platim godišnju, navijam cjelu utakmicu, da izlazim sa stadiona zato što je neki balavac samoincijativno utrčao u teren i napravio glupost? Digo se haptak sudiji ili kome već i hajmo napolje, kao svi ste isti i te gluposti, daj engleske modele, daj kurac palac
Prvo nezna niko o čemu se radi, drugo zašto ja koji platim godišnju, navijam cjelu utakmicu, da izlazim sa stadiona zato što je neki balavac samoincijativno utrčao u teren i napravio glupost? Digo se haptak sudiji ili kome već i hajmo napolje, kao svi ste isti i te gluposti, daj engleske modele, daj kurac palac
- JoseMujica
#1544 Re: Horde Zla
jakako...šta bi ti??? da pustiš divljake da jašu svima po leđima?agent_001 wrote:Sreća pa si upućen vidim sve znaš, divna engleska, ni ona treba psiholog ti nije ravna, engleska model za sve, ljepo!JoseMujica wrote:pendrek je iz raja izašao i to je potvrđeno juče....da nije pendrečenja bilo i Koševo bi srušili![]()
već odavno na stadionima imamo sve osim fudbala, a najmanje bitna stavka su klubovi...rezultat toga je očigledan na svim poljima gdje u sportu tonemo sve dublje i dublje i spali smo već na to da jedva izlazimo na kraj sa andorskim konobarima, dok su nam albanski čobani već sportska velesila.
Ako ti je ono što se juče dešavalo normalno onda vodi one ruralce u svoju avliju neka pale baklje i demoliraju šta stignu.....da vidim šta bi ti babo reko na to
- afannedim
#1545 Re: Horde Zla
[quote="limeni"]ne znam stvarno kome je ovo trebalo, jel to neki rivalitet sa borcem, osveta zbog prijetnji nemanji bilbiji, zbog popisa stanovnistva ili mozda zbog novog investora iz malezije
[
Zbog kurce.a na FB ili Twiteru
Zbog kurce.a na FB ili Twiteru
- emigrazione
#1546 Re: Horde Zla
Ne kontaju stariji to ocam' mog, Mentalita Ultra ofo ono, kontas...
- JoseMujica
#1547 Re: Horde Zla
najpriej da se Tan otjera prije nego što je i stigao....svaki investitor traži čiste račune, dok za mnoge u i oko kluba čisti računi znače gubitak povlastica.
A najlakše je otjerati nekog tako što pustiš pse sa lanca....možda cuke nisu ni svjesne za koga i šta rade, ali perfektno odrade posao za par koski i tapšanja
A najlakše je otjerati nekog tako što pustiš pse sa lanca....možda cuke nisu ni svjesne za koga i šta rade, ali perfektno odrade posao za par koski i tapšanja
- Butmiran
#1548 Re: Horde Zla
Sad gledam snimak prekida, definitivno prekomjerna upotreba sile od strane murije. Momak je sam pao na pod, ne kontam zašto šutanje nogama u glavu, fino ga uhapsi pa radi u stanici šta hoćeš. Ne mogu da vjerujem da neko ovo podržava i nadam se da će i ovi drotovi odgovarati za ovo.
Ne podržavam niti opravdavam ulijetanje, gluho bilo, da me ne razumijete pogrešno.
Ne podržavam niti opravdavam ulijetanje, gluho bilo, da me ne razumijete pogrešno.
-
Ripicipi
#1549 Re: Horde Zla
Nakon ovog 0:3 mogu samo reci da je najmanje ono zasluzio, a vi ga i dalje zaliteButmiran wrote:Sad gledam snimak prekida, definitivno prekomjerna upotreba sile od strane murije. Momak je sam pao na pod, ne kontam zašto šutanje nogama u glavu, fino ga uhapsi pa radi u stanici šta hoćeš. Ne mogu da vjerujem da neko ovo podržava i nadam se da će i ovi drotovi odgovarati za ovo.
- int21
#1550 Re: Horde Zla
Prvo, nije momak nego huligan. Velika je razlika. On je mislio da moze da radi sta hoce i da zajebe utakmicu koji su neki platili da gledaju, da zajebe klub, da zajebe drzavu, i on momak. Ne, on je huligan. Ne postuje druge i ne treba ga postovati.
Prekomjerna upotreba sile je kad policija tuce studenta koji protestuje zbog ispita. A kad mlati huligansko govno koje ne postuje nikoga, koje ce poslije utakmice da razbija tramvaje, da razvaljuje tudja auta i ostalo... tu ni jedna sila nije prekomjerna. Da mu odvale bubrege, izbiju zube, polome rebra....trazio je.
Ne moze se ocekivati da se prema onima koji ne postuju druge ljude ponasamo kao prema ljudima. Nismo svi isti. Huligani, kriminalci, dzeparosi, otimaci i svi oni koji ne postuju druge ljude oko sebe ne treba tretirati kao clanove drustva nego kao bagru kojoj je jedino pendrek lijek. Sto veci lijek, to bolje za nas ostale.
Prekomjerna upotreba sile je kad policija tuce studenta koji protestuje zbog ispita. A kad mlati huligansko govno koje ne postuje nikoga, koje ce poslije utakmice da razbija tramvaje, da razvaljuje tudja auta i ostalo... tu ni jedna sila nije prekomjerna. Da mu odvale bubrege, izbiju zube, polome rebra....trazio je.
Ne moze se ocekivati da se prema onima koji ne postuju druge ljude ponasamo kao prema ljudima. Nismo svi isti. Huligani, kriminalci, dzeparosi, otimaci i svi oni koji ne postuju druge ljude oko sebe ne treba tretirati kao clanove drustva nego kao bagru kojoj je jedino pendrek lijek. Sto veci lijek, to bolje za nas ostale.