ekipa koja posteno uzme domacu preslabu ligu, nije vicna kupovini vani, pa je nakantaju.
djaba sto je logicno, al' ne ide. bas k'o sto ne ide sva ta prica o namjestanju i ne namjestanju.
mislim, o postenju i postenim titulama pricat u bih.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne znam odakle mu motiv i jeli u pitanju ikakav motiv uopšte ili jedostavno loš sudija koji NE ZNA suditi kako treba i koji ne zna pravila igre, ali ono što znam jeste da su sinoc poništena dva gola Željiarmin071 wrote:Ma majke ti jel ti bogati mislis da je Drina "kupila" sudiju da pokrade Zelju ili je to jednostavno urota protiv Zelje?? Eto ja ne kontam nikako ako je Zeljo bolji od Drine sto je evidentno i sami ljudi su se predali prije nego sto su dosli, odakle onda "motivi" sudiji da krade Zelju?? Ako je bio neki skok golmana i igraca pa faul u napadu, ali odmah pisati sudijska pljacka i sl. mislim ne znam.LSD wrote:Drugi gol koji je je poništen = klasicna sudijska pljacka tipicna za naše lige i zato je Osim poludio.
Zeba nabacio iz kornera, Kerla bio najviši u skoku,šutirao glavom i zakucao loptu pod precku, sudija se napravio lud i svirao nekakv faul u napadu.
jovanbl wrote:Ok onda mozemo da diskutujemohaman normalan wrote:Pretpostavljam da ovo POSTENJACINO IZ BANJALUKE treba u startu da me diskredituje za dalju raspravu
Ne,ali tvoji argumenti su rekla/kazala i ono sto vidim svojim ocima(vidi cuda bio sam na tekmi) daje mi za pravo da i komentarisem a ono sto cujem(tipa da je Borac namjestio bar jednu utakmicu u Sarajevu prosle god.pogodi s kim,pocinje im ime sa O.) ne komentarisem ma koliko mi jak izvor bio tj.ma koji igrac mi rekao...
Znaci prije svega napisao sam "ne svidja mi se ovo sa sudjenjem i sarajevom" "i napisao "cini mi se da se ide na rezultate nazor".
To nisam navodio nikakve argumente nego moj licni stav i sumnje koje proizilazue iz dvije stvari
1. I prije utakmice s borcem cuo sam da se treneri i navijaci suprotnih klubova zale ( ok to ne mora nista da znaci samo po sebi)
2. Nakon toga odgledam utakmicu sarajevo borac, sve pred tv kamerama i vidim strasno navlacenje u prvom poluvremenu ( tu ne mislim samo na izmisljeni penal ) sudiji je neko na poluvremenu vjerovatno telefonom javio da se strasno izofirao pa se u drugom popravio)
Pa onda nakon toga logican slijed misli, ako je tako bilo pred kamerama, sta se desava kad ih nema?? tu su sad one zalbe iz prethodnih utakmica dobile na znacaju makar pojacavsi sumnje da su ljudi bili u pravu kad su se zalili.
3. Utakmica s rudarom , znaci covjek koji mi je prenio svoje utiske ne navija za rudar, potpuno nepristrasan posmatrac kaze ono sto sam rekao da mi je rekao. pa onda procitam po forumima navijace prijedora koji se zale pominjuci stvari na jednak nacin kao ovaj sto mi je prenio svoje utiske. NAkon toga izjava GAvrana.
Nakon toga procitam i sta kazu navijaci sarajeva koji su bili na utakmici, i vidim npr ovo :
to je sa ovog foruma
pa onda kad i navijac sarajeva ovako napise i uz sve gore navedeno , ja napisem onaj moj post.tovarish wrote:Evo da dam kratki sažetak utakmice:
Na utakmici je bilo do 150 Hordaša.
Utakmica loša, a isto vrijedi za obje ekipe. Mi bolji u prvom, oni mnogo bolji u drugom. Nekoliko nas je puta Hamzić izvuk'o. Suđenje pravo loše, al' je vukao malo na našu stranu. Taj poništeni gol je bio regularan iz ugla odakle sam ja gledao, al' opet sve je moguće. Možda da je sudio vidio neko guranje u šesnaestercu. Već u sljedećem napadu, oni su dali gol. Iz slobodnog, iskosa sa nekih 20 metara, lopta po sredini gola i loša reakcija Hamzića. Zbog stuba koji je držao krov, nisam vidio da li je lopta pogodila živi zid.
Eto, toliko
sta da vam radimo kad ste mali klub,pa prodajete velikanu...ne rise vise,kukas za jednu tekmu,vec pola godine,pretjerao si visekaranana wrote:znam da nije potrebno, ali ipak, da se osigurate od neprijatnog iznenadjenja, predlazem da se javite piki. bit ce popust ovaj put.

jeste prodali i onu protiv zvijezde i danas protiv travnika. sad od koga god izgubi velez to je prodata tekmakaranana wrote:ma ja, sta je prodat jednu tekmu sampionima? sitnica. bas i ja preseravam. jedna ko ni jedna.
Ja sam isto sad pogledao izvjestaj iz Prijedora i kod ponistenog gola domacih vidim 'strijelca' na ledjima golmana Hamzica (koji je i ovdje lose reagovao) u petercu Sarajeva. Komentator spominje igranje rukom, to se sa snimka ne moze vidjeti, medjutim ovo mi lici na faul. Sudija je krenuo da pisne i prije nego sto je lopta usla u gol, znaci nije okljevao. Po meni sasvim opravdano ponisten gol.burek_in_space wrote:Konachno vidio izvjeshtaj iz Prijedora, i mislim da je sniman VGA kamerom, pa infraredom prebachen nekako na kasetu.![]()
Faul koji je dosudjen Rudaru, po onome shto sam vidio a snimak je jednostavno proletio, djeluje opravdano + losha reakcija golmana.
Shto se tiche Zheljeznichara, ne znam fakat zashto je ponishten gol glavom, nakon ubachaja iz kornera.
Velezh - ne da je tanak, nego...
Bezhi bre Plavih_11Plavih_11 wrote:
I onda neko kaze da se liga nije popravila ..
Ma jeste, samo ti neces da priznas ..burek_in_space wrote:Bezhi bre Plavih_11Plavih_11 wrote:
I onda neko kaze da se liga nije popravila ..Ne izazivaj me opet.
Vidjecemo na proljece...Plavih_11 wrote: Ma jeste, samo ti neces da priznas ..
Da je bilo lijepo vrijeme kao 14. 8. dalo bi se drugačijeultima_palabra wrote:Ljepote internet navijanjadzenan_tr wrote:Željo, Široki, Velež...
Jednostavno ubjedljivo
koliko vezira bude na utakmici, jedno 15-takdzenan_tr wrote:Da je bilo lijepo vrijeme kao 14. 8. dalo bi se drugačijeultima_palabra wrote:Ljepote internet navijanjadzenan_tr wrote:Željo, Široki, Velež...
Jednostavno ubjedljivo
Ma fazon je što nije tako. Ko god pobijedi u gostima to je regularno osim u tri situacije:smoki_choko wrote:jeste prodali i onu protiv zvijezde i danas protiv travnika. sad od koga god izgubi velez to je prodata tekmakaranana wrote:ma ja, sta je prodat jednu tekmu sampionima? sitnica. bas i ja preseravam. jedna ko ni jedna.
Vezira?siki_sa wrote:koliko vezira bude na utakmici, jedno 15-tak![]()
![]()
![]()
pardon gerile koliko ima na utakmici??15-tak hehehehedzenan_tr wrote:Vezira?siki_sa wrote:koliko vezira bude na utakmici, jedno 15-tak![]()
![]()
![]()
Od 1669.-1850. godine, kad je 151 godinu Travnik bio sjedište Bosanskog Pašaluka i glavni grad BiH, 77 vezira je bilo rezidentno u čuvenom Konaku.
Ako se ne računaju premije, pretpostavlja se da u Širokom zvijezda mjesečno zarađuje oko 5.000 dok je prosječna plata prvotimaca za cijelu PL u najboljem slučaju negdje oko 800 KM.IsmetHoro wrote:Kolike su prosjecne plate u Premijer ligi? Koliko ima jedna tkz. zvjezda u gigantima poput Sirokog i Zeljeznicara?
U pravu si, 15ak i to uglavnom onih starijih zaljubljenika u ekstremno navijanje, a ostatak od prosječno 1.500-2.000 posjetilaca po utakmici odlučio se na salonsko posmatranje. U svakom slučaju drago mi je što se ovdje ne može skupiti 2.000-3.000 huligana na stadionu.siki_sa wrote:pardon gerile koliko ima na utakmici??15-tak hehehehe