Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
Brus Lee

#1526 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Brus Lee »

Imam ideju kako izvuci naucnu korist za dobrobit nase Drzave, a vezano za nepoznate elemente. Dakle, pod hitno dati nazive tim nepoznatim elementima, npr. Mejtas, Hrasno, Kosevo, FK Sarajevo, Torabijeva kcerka i sl i to sve uvrstiti u Mendeljejevu tablicu elemenata i postici nezapamcen uspijeh u svijetu nauke. Mozda, Mujezinovic sa Torabijem podijeli Nobelovu nagradu za hemiju. Ipak, ne otkriva se svaki dan 9 novih elemenata i to sve inicirano iz Sarajeva. :bih:
BSn

#1527 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by BSn »

Brus Lee wrote:Ja nisam preko 10 godina mogao spavati na ledjima. Cak sam imao i otezano spavanje na desnom boku. Znaci, mogao sam spavati samo na lijevoj strani. I, gle cuda, nakon popijene samo jedne flase cudotvorne vode iz Pivare, ja sada najnormalnije spavam na ledjima i desnom boku. Imam i urednu med. dokumentaciju iz koje se vidi da sam sada izlijecen. :D

Je l' dvolitra?
Dobro se spava, al' sutra mahmurluk dere. Ja fino kazem raspitajte se za kontra-efekte lijeka, a vi necete.
Brus Lee

#1528 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Brus Lee »

BSn wrote:
Brus Lee wrote:Ja nisam preko 10 godina mogao spavati na ledjima. Cak sam imao i otezano spavanje na desnom boku. Znaci, mogao sam spavati samo na lijevoj strani. I, gle cuda, nakon popijene samo jedne flase cudotvorne vode iz Pivare, ja sada najnormalnije spavam na ledjima i desnom boku. Imam i urednu med. dokumentaciju iz koje se vidi da sam sada izlijecen. :D

Je l' dvolitra?
Dobro se spava, al' sutra mahmurluk dere. Ja fino kazem raspitajte se za kontra-efekte lijeka, a vi necete.
Nije mahmurluk, vec kiselina u stomaku.
novi.dan.nova.nafaka

#1529 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by novi.dan.nova.nafaka »

HAVANA wrote:Aha.Hoce zube da napravi,ovde mu jeftinije.
:lol: :lol: :lol: hahahaha, legendo...
Brus Lee wrote:Imam ideju kako izvuci naucnu korist za dobrobit nase Drzave, a vezano za nepoznate elemente. Dakle, pod hitno dati nazive tim nepoznatim elementima, npr. Mejtas, Hrasno, Kosevo, FK Sarajevo, Torabijeva kcerka i sl i to sve uvrstiti u Mendeljejevu tablicu elemenata i postici nezapamcen uspijeh u svijetu nauke. Mozda, Mujezinovic sa Torabijem podijeli Nobelovu nagradu za hemiju. Ipak, ne otkriva se svaki dan 9 novih elemenata i to sve inicirano iz Sarajeva. :bih:
:thumbup:

edit: Avaz kao da su "wehabije" preuzele... :-D
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... kcija.html
Nekako s proljeća

#1530 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Nekako s proljeća »

fedor wrote:Meni se čini i da mu je ona kćerka puna energije! Ja bih se volio prikopčati direkt na izvor, da izcrpim malčice :D :D
:D

Čini ti se...ko li ti to šapuće da ti se pričinjava...imaš dvije glave, pa ti razmisli sa obje kralju... :lol:
Kad' smo već kod čini i opčinjavanja , da ti olakšam malo...
Image

Uploaded with ImageShack.us

A ako sam otežao, izvini... :lol:

Šalu na stranu, fakat je ovo sa vodom fascinantno...

Image

Michun

#1531 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Michun »

KaCe ovaj svojoj kuci :shock: zabun' mozak od njega!
inspektorica javert

#1532 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by inspektorica javert »

Image evo ga sad k'o pokemon :lol:
ultima_palabra

#1533 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ultima_palabra »

Nekako s proljeća wrote:Šalu na stranu, fakat je ovo sa vodom fascinantno...
http://en.wikipedia.org/wiki/Drinking_the_Kool-Aid
Nekako s proljeća

#1534 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

@dolina ćupova, nisam siguran da mislimo na isto...
Image

Sirovina ..samo okvir dotjeran...

P.S.
Ako se slika može smatrati reklamom za vodu , izvinjavam se i neka se obriše .
karanana

#1535 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

imas li jos slika onog andjela?
kako se andjelica zove? mozda je na fejsu.

ima da ostavi asada kad upozna mene.
samo malo

#1536 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

De ba ljudi gledajte Alfu ovih dana, ne znate sta propustate :lol:

Iako se slazem sa njihovim stavovima da Torabija treba nogirati, prilozi su im :lol:
Nekako s proljeća

#1537 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Ima još par slika , ali nije vrijedna neke pažnje vjeruj ....ali hajde, o ukusima ne vrijedi ...

Bolesni ljudi su suština i svako poboljšanje njihovog stanja je jedino vrijedno pomena. Zdrave osobe nisu svjesne koliko su bogate . ..
Image

Better Man

#1538 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Better Man »

Slobodna Bosna u novom broju donosi članak o Torabiju i njegovim ublehama i prevarama i na koji način se bogati na muci bolesnih i kako je u Hrvtaskoj postao nepoželjan i ljudi su izgubili povjerenje u njega i njegove metode liječenja nakon što su umrle 3 poznate osobe koje su bile njegovi pacijenti (Tomo Vrban, Iva Bagić i Izabela Šimunović).
terra_incognita

#1539 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by terra_incognita »

Better Man wrote:Slobodna Bosna u novom broju donosi članak o Torabiju i njegovim ublehama i prevarama i na koji način se bogati na muci bolesnih i kako je u Hrvtaskoj postao nepoželjan i ljudi su izgubili povjerenje u njega i njegove metode liječenja nakon što su umrle 3 poznate osobe koje su bile njegovi pacijenti (Tomo Vrban, Iva Bagić i Izabela Šimunović).
http://www.vecernji.hr/vijesti/torabi-n ... anak-69480
http://www.nacional.hr/clanak/83716/pac ... nis-propao
5 0 5

#1540 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by 5 0 5 »

Ovo prijatelju trebaš predočiti svom zdravstvenom osiguranju. Siguran sam da će Ti smanjiti premiju za bar 90% i plus vratiće Ti pare i za tu "flašu čudotvorne vode iz pivare" (ako si sačuvao račun).
ja2

#1541 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ja2 »

kad ide taj lopov sa zetre vise?
Vec mjeseca dana ne mogu da se parkiram na zetri kada idem na svoje redovne sportske aktivnosti.
Stvarno mi nije jasno da u BiH ima toliko glupog svijeta koji mu vjeruje! Poziva se na islam, a kako ga nije strah Boga dragog sto jadnim bolesnim ljudima daje nadu, a uzima ima i ono malo para sto imaju.
ja2

#1542 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ja2 »

Brus Lee wrote:Imam ideju kako izvuci naucnu korist za dobrobit nase Drzave, a vezano za nepoznate elemente. Dakle, pod hitno dati nazive tim nepoznatim elementima, npr. Mejtas, Hrasno, Kosevo, FK Sarajevo, Torabijeva kcerka i sl i to sve uvrstiti u Mendeljejevu tablicu elemenata i postici nezapamcen uspijeh u svijetu nauke. Mozda, Mujezinovic sa Torabijem podijeli Nobelovu nagradu za hemiju. Ipak, ne otkriva se svaki dan 9 novih elemenata i to sve inicirano iz Sarajeva. :bih:

Ovo mi je najbolje do sada...
kakvih ba 25 nepoznatih elemenata.....moze on to nepismenom svijetu prodavat. Moja kolegica hemicarka je u svojoj firmi testirala vodu, i kaze voda ko voda
Envy

#1543 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Envy »

Better Man wrote:Slobodna Bosna u novom broju donosi članak o Torabiju i njegovim ublehama i prevarama i na koji način se bogati na muci bolesnih i kako je u Hrvtaskoj postao nepoželjan i ljudi su izgubili povjerenje u njega i njegove metode liječenja nakon što su umrle 3 poznate osobe koje su bile njegovi pacijenti (Tomo Vrban, Iva Bagić i Izabela Šimunović).
Ne razumijem kako se bogati,kada nedavno procitah jedan njegov intervju da lijeci besplatno?!
ja2

#1544 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ja2 »

Oj ljudi ne dajte mu da nam dira piramide...zar je bas svugdje moro svoje prste zavuc?? hajd sto pipa nolke zene po zetri, moral u svako govno taknut!
Control panel

#1545 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Control panel »

stvarno ono rukovodstvo ZOI 84 je katastrofa. to se predizece toliko poeslacilo otkad je dosao onaj general da nije normalno. sreca pa nije dovoljno siroko mogla je i korida tamo da se organizuje. :-)
blinb

#1546 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by blinb »

Envy wrote: Ne razumijem kako se bogati,kada nedavno procitah jedan njegov intervju da lijeci besplatno?!
Prvo treba razumijeti da je to pokvarenjak i to veliki, sa onim što čini ovom narodu. Džaba mu ispeglana košulja, i u odijelu na peglu njegovog menađera, što je šminka za mase! Kao i govor kojeg uljepša kada se obraća narodu.
Ovaj materijal ne dozvoljava ljudima da imaju povjerenja prema takvom zlotvoru, pokvarenjaku, pljačkašu, sexmanijaku, i oni ostali ružni/pogani nazivi koji mu pristaju. on se šejtanu klanja, njega obožava, i zato su jedan drugom na usluzi. Napričao je toliko nebuloza/gluposti (kornjačolika bića, prenos energije kroz pvc flaše a prethodno treba fatati ljude, i tako dalje). Šta to on može reći a da mu se vjeruje?

http://www.n-um.com/?q=node/3434

http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_c ... &Itemid=83

http://www.n-um.com/?q=node/3433

http://www.--- NO LINKS ---/index.php?option=c ... 8:aktuelno

Ko plaća onoliko vodu, onolike ulaznice, još i parking, gdje cifra ide u nekoliko miliona kada se sabere sve? Pivara izdavala račune za vodu? ZOI izdavali svaku ulaznicu? Ko je dogovorio s njime ovdje da dođe?
Daće djelić novca u humanitarno, što je opet šminka za mase, i to ukradenim novcem.
Last edited by blinb on 04/11/2010 19:15, edited 1 time in total.
fedor

#1547 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by fedor »

Control panel wrote:stvarno ono rukovodstvo ZOI 84 je katastrofa. to se predizece toliko poeslacilo otkad je dosao onaj general da nije normalno. sreca pa nije dovoljno siroko mogla je i korida tamo da se organizuje. :-)
Sve za pare! ;-) 8-) :lol:
King_of_jungle20

#1548 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by King_of_jungle20 »

Nekako s proljeća wrote:@dolina ćupova, nisam siguran da mislimo na isto...
Image

Sirovina ..samo okvir dotjeran...

P.S.
Ako se slika može smatrati reklamom za vodu , izvinjavam se i neka se obriše .
Sta bi ovo trebalo da znaci bgt??? Jel ja ovo vidim munaru na ovoj slici??? :oops: :sax:
drenmajster

#1549 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by drenmajster »

inspektorica javert wrote:Image evo ga sad k'o pokemon :lol:
Volka baklava mu u zene veli-u cerke malo manja al tu je negdje-volka ba :D :D :D :D :D :D
drenmajster

#1550 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by drenmajster »

Nekako s proljeća wrote:Ima još par slika , ali nije vrijedna neke pažnje vjeruj ....ali hajde, o ukusima ne vrijedi ...

Bolesni ljudi su suština i svako poboljšanje njihovog stanja je jedino vrijedno pomena. Zdrave osobe nisu svjesne koliko su bogate . ..
Image

Boze me oprosti pa ovo podsjeca na 1992 godinu kad su ljudi bjezali od kuca zbog etnickog ciscenja.Haos-uzas-sta reci :cry:
Locked