Ima li ovih dove cokolada igdje uzeti? Jednom sam probao ovo dove cudo, nekakva lomljena cokolada unutra slagano, zlo.
Moderator: anex

izgleda strasnoshin wrote:
Ima li ovih dove cokolada igdje uzeti? Jednom sam probao ovo dove cudo, nekakva lomljena cokolada unutra slagano, zlo.
uuuushin wrote:

I nova ambalaža je odličnaDaffyDuck wrote:Afanasi_94 wrote:
Imaju novu ambalazu. Dorina Kolumbo
Konzum BBI
DAšatirana_ljubičica wrote:MOLIM VAS, neka mi neko kaže je li Oreo baš tako dobar??

jeste ali imas druge proizvodjace koji su napravili bolji oreo ali jeftinijišatirana_ljubičica wrote:MOLIM VAS, neka mi neko kaže je li Oreo baš tako dobar??
Meni nije, keks koji spada u jedan od ruznijih koje sam probala u zivotu, i strasno je krcat secerom, ali najbolje da sama probas drugacije neces znati.šatirana_ljubičica wrote:MOLIM VAS, neka mi neko kaže je li Oreo baš tako dobar??
Ja sam je kupila u Konzumu na Drveniji, kod trolejbuske stanice, odmah pored kase je stojala.šatirana_ljubičica wrote:Ima ga![]()
Ja ga često viđam a nikako da mu se predam
btw. gdje u Konzumu imaju te čokoladice Laviva od Ulkera??Tražila, ne nađoh.Oko kase, tamo na čokoladicama, nemaaaa.Ili sam ja previše žurila

tnxMutivoda wrote:Ja sam je kupila u Konzumu na Drveniji, kod trolejbuske stanice, odmah pored kase je stojala.šatirana_ljubičica wrote:Ima ga![]()
Ja ga često viđam a nikako da mu se predam
btw. gdje u Konzumu imaju te čokoladice Laviva od Ulkera??Tražila, ne nađoh.Oko kase, tamo na čokoladicama, nemaaaa.Ili sam ja previše žurila
imas kod ekonomije u onoj radnji ne znam naziv ali meni bolji od orea jer je manje sladakšatirana_ljubičica wrote:@svi, hvala na brzom odgovoru![]()
a što se tiče drugih proizvodjaca, koji su?:D
lady, ma mrzim kad se razočaram, odmah bi sve pobacala. a nešto mi govori da je prenahvaljen
e bas takošatirana_ljubičica wrote:dobro, ja ću doći i reći dajte mi taj keks što je ko oreo
ladyblue18 wrote:Meni nije, keks koji spada u jedan od ruznijih koje sam probala u zivotu, i strasno je krcat secerom, ali najbolje da sama probas drugacije neces znati.šatirana_ljubičica wrote:MOLIM VAS, neka mi neko kaže je li Oreo baš tako dobar??