MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- bingov buraz
#1526 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovaj Rio nekako dobri borci ali neinteresantne borbe (nadam se da grijesim)
Anderson Silva u LHW,borba nije za titulu,Bonnar totalni autsajder mada bih volio da se desi cudo,ustvari pitanje je da li Silva moze biti jedini koji je prekidom dobio Bonnara.
Anderson Silva u LHW,borba nije za titulu,Bonnar totalni autsajder mada bih volio da se desi cudo,ustvari pitanje je da li Silva moze biti jedini koji je prekidom dobio Bonnara.
- drugodtvogdruga
#1527 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koji KO Eddie Alvareza veceras. Nadam se da ce ga UFC uzet od Bellatora posto mu je ugovor istekao nakon ove borbe, ali imaju neki retardiran clause da imaju pravo match sta UFC dadne...
- drugodtvogdruga
#1528 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Anderson Silva je masinerija. Nevjerovatan borac. Prejak event ispao u Brazilu nakon svega, cak i bolji nego sto bi bio da se nisu povrijedili borci koji jesu. Sigurno bolji.
- bingov buraz
#1529 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja sam bio ubijedjen da glavne pocinju u 7 cak sam i sat navio,jebajga valja opet na torente 
- drugodtvogdruga
#1530 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ko u igricamaReligious Fantastic wrote:Ustao sam upravo zato da pogledam UFC153...Silva mi nije drag, ali ono veceras je bio show samo takav...s kojim prezirom ga frajer odradi...brrrrrdrugodtvogdruga wrote:Anderson Silva je masinerija. Nevjerovatan borac. Prejak event ispao u Brazilu nakon svega, cak i bolji nego sto bi bio da se nisu povrijedili borci koji jesu. Sigurno bolji.
- 4m3l
#1531 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
MIRKO MIRKOOOOOOOOO 
- Cracked
#1532 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Religious Fantastic wrote:Ustao sam upravo zato da pogledam UFC153...Silva mi nije drag, ali ono veceras je bio show samo takav...s kojim prezirom ga frajer odradi...brrrrrdrugodtvogdruga wrote:Anderson Silva je masinerija. Nevjerovatan borac. Prejak event ispao u Brazilu nakon svega, cak i bolji nego sto bi bio da se nisu povrijedili borci koji jesu. Sigurno bolji.
na sekund u sredini borbe sam pomislio vidi bonar ce preziviti prvu jer se silvi nije zurilo
drago mi je sto je onaj malac silva izgubio, on tamo ovo ono Finch ga tukao ko djete 3 runde. Kako mu je izraz lica sjeban bio, ko djetetu igracku da uzmes. Neka, dobrodosao u UFC pa se kurci mami svojoj.
-
enisss
#1533 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I meni je drago sto je Eric Silva izgubio,..podcjenjujes legendu MMA i eto vidis sta se desi 
Anderson...mislim...kome bi bilo interesantno da gleda kako Barcelona tuce neki osrednji klub iz recimo premijer lige BiH
...ajde nije bas tolika razlika..ali...razlika je ocigledna...Silva je na pitanje sto je samo stajao uz kavez odgovorio da je htio pokazati kako je jak i na onom polju u kome je protivnik najbolji
...covjek se zeza sa protivnicima zato sto ih on sam bira...da me neko pogresno ne shvati..skidam kapu za sve sto je Anderson ucinio no ova borba nije imala nikakvog smisla....bilo je mnogo jacih boraca u LHW sa kojima se mogao napraviti bolji match-up..al eto..gledali smo jos jednu Andersonovu dominaciju...nadam se da ce se boriti sa Weidman-om...ne znam..ali imam cudan osjecaj da bi ga jedino on i mogao dobiti...
....vidjecemo 
Anderson...mislim...kome bi bilo interesantno da gleda kako Barcelona tuce neki osrednji klub iz recimo premijer lige BiH
-
phenom1921
#1534 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
imao si i za sonena hahaenisss wrote:ali imam cudan osjecaj da bi ga jedino on i mogao dobiti.......vidjecemo
i konacno da i ja sa prognozama ubodem, fulio samo silvu, doduse ono i nije bilo tesko za pogoditi xd a fitch je dokazao da nije dosadan borac ma sta vecina mislila, samo treba kvalitetnog protivnika poput silve spremnog na akciju i borba ne moze zakazati nikako. covjek je fenomen, jest da tesko zavrsava, al cardio mu je strasan i radi cijelu borbu u vrhunskom tempu. silva ce iz ove borbe sigurno nesta nauciti, i za dvije godine pojas vidim kod njeg. nista rory, nista gsp, nista diaz :d
odusevljen sam maiom, daleko moze dogurati u velteru. story je sve samo ne lagan protivnik. maia je fizicki snazniji od vecine boraca u ovoj kategoriji i samo treba forsirati ono u cemu je najbolji.
a onu zivotinju texeiru ne treba komentarisati. kakva masnina jebote. sreca pa shogun nije prihvatio borbu, shogun mi je najdrazi boraca, al mislim da bi ga texeira uzeo, pogotovo ako dodje nespreman i nemotiviran kao u nekoliko zadnji borbi. uglavnom ako dodje do te borbe garanutjem da ce biti najbolja borba u 2013. glover bi rampagea podero ko siroce napolitanku i ne bih volio da dodje do te borbe, nezanimljivo. mada je vrlo moguce
da ga dobije za protivnika iz vise razloga. em bi glover upisao pobjedu na velikom imenu, em rampage i nije u dobrim odnosima sa danom, cisto sumnjam da ce ga stedjeti. a maldonado, sta reci.. pokusavam se sjetiti nekog borca koji je primio onoliko snaznih i cistih udaraca i ne ide mi.. ono je brutalno bilo, cak i meni, mogu misliti sta na ono mogu recu oni kojima mma i nije drag sport.
mino legenda, poslije operacije, pauze od haman godinu dana vrati se i pobjedi hermana, i to ocigledno nespreman. na stranu sve mislim da vrijeme da se oprosti, nema on sta traziti protiv top 10 hw. mozda jedino da ga motivse treca borba sa mirom, da mu ga dovedu u brazil i lagano penzija.
-
phenom1921
#1535 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
grehotaaaa.. vidim na wikpediji slijedeci mu protivnik morosanu.. zaginut ce hljeba mi.. protiv gergesa i samedova isto nema sansi.. cudo mu japanca nisu nastelili za cetvrtfinale.. tu bi ko imao sansi haha xd4m3l wrote:MIRKO MIRKOOOOOOOOO
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1536 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Citav event je bio odlican ... sve i jedna borba sa main carda su bile extra. Eric Silva je mlad decko i iz ovog poraza ce samo nauciti. Bit ce interesantno za par godina gledati njega i Rory-ija...Po meni Rory je trenutno za klasu bolji.
Kako Rogan sahrani Hermana sa pitanjima nakon meca postavljenim Minotauru .., a jeli ne radi BJJ na tebi a ???
Na Mirkovom mecu je dobra provala bio pokusaj takedowna i Mirkov reflexni sprawl ... mislim K1 mec...
Mirko je inace veoma opusten u mecevima i cesto verbalno komunicira sa protivnicima (Bary , Mir) i naravno sa sudijama pa se nadam da ce malo ozbiljnije nakon onog "ekscesa" da dozivi ono " protect yourself at all times" sto vecina sudija kaze. Ipak ono i dalje smatram krajnje nesportskim potezom ... mislim covijek ti prilazi da te zagrli ili nabaci a ti ga nabodes dok ne gleda...pitanje da li bi mu se i na Carsiji to desilo u ulicnoj tuci
Kako Rogan sahrani Hermana sa pitanjima nakon meca postavljenim Minotauru .., a jeli ne radi BJJ na tebi a ???
Na Mirkovom mecu je dobra provala bio pokusaj takedowna i Mirkov reflexni sprawl ... mislim K1 mec...
Mirko je inace veoma opusten u mecevima i cesto verbalno komunicira sa protivnicima (Bary , Mir) i naravno sa sudijama pa se nadam da ce malo ozbiljnije nakon onog "ekscesa" da dozivi ono " protect yourself at all times" sto vecina sudija kaze. Ipak ono i dalje smatram krajnje nesportskim potezom ... mislim covijek ti prilazi da te zagrli ili nabaci a ti ga nabodes dok ne gleda...pitanje da li bi mu se i na Carsiji to desilo u ulicnoj tuci
- medjutim
#1537 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovaj vikend za nas fanove borilackih sportova je bio do jaja
. Sto se tice osvrta na UFC event,phenom je vec sve izvrsno opisao!
-
UnscarD
#1538 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Samo da dodam da kada je maldonado potresao glovera nakon onog brutalnog gnp-a skocio sam sa stolice koliko srce covijek ima...
-
enisss
#1539 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
potpisujem sve osim ovo za Glovera...dobar je borac..al mislim da je izvikan...par krosea koji su mu sjeli na bradu i vec je lik poceo teturati..zamisli da je to bio krose Rampage-a...siguran sam da ne bi ostao na nogama..tj borba bi bila zavrsena...nema on sta traziti ni protiv Rampage-a ni protiv Shogun-a...phenom1921 wrote:imao si i za sonena hahaenisss wrote:ali imam cudan osjecaj da bi ga jedino on i mogao dobiti.......vidjecemo
da ga hoce sa evansom spariti ..
i konacno da i ja sa prognozama ubodem, fulio samo silvu, doduse ono i nije bilo tesko za pogoditi xd a fitch je dokazao da nije dosadan borac ma sta vecina mislila, samo treba kvalitetnog protivnika poput silve spremnog na akciju i borba ne moze zakazati nikako. covjek je fenomen, jest da tesko zavrsava, al cardio mu je strasan i radi cijelu borbu u vrhunskom tempu. silva ce iz ove borbe sigurno nesta nauciti, i za dvije godine pojas vidim kod njeg. nista rory, nista gsp, nista diaz :d
odusevljen sam maiom, daleko moze dogurati u velteru. story je sve samo ne lagan protivnik. maia je fizicki snazniji od vecine boraca u ovoj kategoriji i samo treba forsirati ono u cemu je najbolji.
a onu zivotinju texeiru ne treba komentarisati. kakva masnina jebote. sreca pa shogun nije prihvatio borbu, shogun mi je najdrazi boraca, al mislim da bi ga texeira uzeo, pogotovo ako dodje nespreman i nemotiviran kao u nekoliko zadnji borbi. uglavnom ako dodje do te borbe garanutjem da ce biti najbolja borba u 2013. glover bi rampagea podero ko siroce napolitanku i ne bih volio da dodje do te borbe, nezanimljivo. mada je vrlo moguce
da ga dobije za protivnika iz vise razloga. em bi glover upisao pobjedu na velikom imenu, em rampage i nije u dobrim odnosima sa danom, cisto sumnjam da ce ga stedjeti. a maldonado, sta reci.. pokusavam se sjetiti nekog borca koji je primio onoliko snaznih i cistih udaraca i ne ide mi.. ono je brutalno bilo, cak i meni, mogu misliti sta na ono mogu recu oni kojima mma i nije drag sport.
mino legenda, poslije operacije, pauze od haman godinu dana vrati se i pobjedi hermana, i to ocigledno nespreman. na stranu sve mislim da vrijeme da se oprosti, nema on sta traziti protiv top 10 hw. mozda jedino da ga motivse treca borba sa mirom, da mu ga dovedu u brazil i lagano penzija.
- bingov buraz
#1540 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Reakcija Andersona na Minotaurovu pobjedu
nije mi jasan tip nikako,u oktagonu podcijenjuje hladno protivnike a zaplace kad mu prijatelj pobijedi
to na stranu stvarno je 3 klase iznad najboljih u diviziji,ocigledno nece da ide na Jonesa i obrnuto i ne znam sta se moze dogoditi da neko ugrozi titulu,hajd da vidimo i Weidmana mada sumnjam da moze sta napraviti-
Respect za Bonnara ali nisam ocekivao da padne nakon jednog udarca,covjek kojeg samo nije bejzbol palicom tuklo u oktagonu i uvijek ostajao na nogama...ali valjda je i to dokaz koliko je Silva dobar.
Jon Fitch prava Rocky prica,bacen u Brazil kao hrana mladom lavu Ericu Silvi
Minotauru svaka cast za povratak ali Herman ipak nije jedinica kvalitete u UFC,mozda je vrijeme da legenda pocne razmisljati o penziji.
Vidjelo se zasto toliko prasine oko Glovera,strasno dominantan,ipak cini mi se da mu brada nije bas savrsena,uzdrmani Maldonado ga je zaljuljao opasno ljevicom,jeste da je Maldonado bivsi bokser uglavnom bice interesantno pratiti dalje Teixeira.Maldonadu svaka cast za hrabrost a jos vise svaka cast doktoru na hrabrosti da prekine masakr.
Od onog Wagnera sam ocekivao vise ali Davis odrzao predavanje,Maia tehnicki savrsen ljepota za gledati ima sta reci u welteru.
Odlican event iako nije bilo borbe za titulu.
nije mi jasan tip nikako,u oktagonu podcijenjuje hladno protivnike a zaplace kad mu prijatelj pobijedi
to na stranu stvarno je 3 klase iznad najboljih u diviziji,ocigledno nece da ide na Jonesa i obrnuto i ne znam sta se moze dogoditi da neko ugrozi titulu,hajd da vidimo i Weidmana mada sumnjam da moze sta napraviti-
Respect za Bonnara ali nisam ocekivao da padne nakon jednog udarca,covjek kojeg samo nije bejzbol palicom tuklo u oktagonu i uvijek ostajao na nogama...ali valjda je i to dokaz koliko je Silva dobar.
Jon Fitch prava Rocky prica,bacen u Brazil kao hrana mladom lavu Ericu Silvi
Minotauru svaka cast za povratak ali Herman ipak nije jedinica kvalitete u UFC,mozda je vrijeme da legenda pocne razmisljati o penziji.
Vidjelo se zasto toliko prasine oko Glovera,strasno dominantan,ipak cini mi se da mu brada nije bas savrsena,uzdrmani Maldonado ga je zaljuljao opasno ljevicom,jeste da je Maldonado bivsi bokser uglavnom bice interesantno pratiti dalje Teixeira.Maldonadu svaka cast za hrabrost a jos vise svaka cast doktoru na hrabrosti da prekine masakr.
Od onog Wagnera sam ocekivao vise ali Davis odrzao predavanje,Maia tehnicki savrsen ljepota za gledati ima sta reci u welteru.
Odlican event iako nije bilo borbe za titulu.
-
phenom1921
#1541 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
maldonado strasno udara : ) nista slabije od jacksona. bader ima mnogo slabiju bradu od texeire(valjda si gledao prosle meceve glovera, moze on itekako primiti), a znamo kako je zavrsio mec rampage vs bader. rampage u top formi naravno da ima sanse protiv glovera, cak je i favorit, al ovaj danasnji rampage kakav se se pojavljuje u posljednjim borbama u mecu sa texeirom moze primiti samo brutalne batine. uostalom rampage vs glover po svemu sudeci ce se odrzati, pa cemo vidjeti. isto vrijedi i za shoguna(iako mi je daleko najdrazi borac), ukoliko se pojavi "spreman" kao u zadnjim mecevima on nema sta traziti protiv glovera. i ono sto je najbitnije texeira puca od samopouzdanja i to mu mnogo moze pomoci u buducem eventulanom mecu sa jonesom, za razliku od ostalih contedera lhw kojima se smrze govno na samu spomen jonesa.enisss wrote:potpisujem sve osim ovo za Glovera...dobar je borac..al mislim da je izvikan...par krosea koji su mu sjeli na bradu i vec je lik poceo teturati..zamisli da je to bio krose Rampage-a...siguran sam da ne bi ostao na nogama..tj borba bi bila zavrsena...nema on sta traziti ni protiv Rampage-a ni protiv Shogun-a...phenom1921 wrote:imao si i za sonena hahaenisss wrote:ali imam cudan osjecaj da bi ga jedino on i mogao dobiti.......vidjecemo
da ga hoce sa evansom spariti ..
-
enisss
#1542 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
eh sad...jel to ovdje poredimo Rampage-a sa nekim osrednjim i jednodimenzionalnim borcem?Uz duzno postovanje ali borba protiv Rampage-a i Maldonada je razlika kao nebo i zemlja...
Istina je to i slazem se da sve zavisi kakav ce Rampage doci u ovu borbu...da li ce to biti onaj stari ili novi..koji je sjena onog nekadasnjeg...citao sam negdje da je Rampage u odlicnoj formi i da prije ovog meca nece skidati puno kg jer je vec tu negdje oko 100 kg...inace je on na 110
Sto se tice borbe izmedju Glovera i Jones-a...jos jednom cu ponoviti da mi Jones izgleda previse nadmocno u odnosu na bilo kojeg protivnika..i da prije no sto predje u HW....jednostavno nema nikog ko bi mu mogao parirati...mozda osim Machide...al eto..vidjecemo opet
Istina je to i slazem se da sve zavisi kakav ce Rampage doci u ovu borbu...da li ce to biti onaj stari ili novi..koji je sjena onog nekadasnjeg...citao sam negdje da je Rampage u odlicnoj formi i da prije ovog meca nece skidati puno kg jer je vec tu negdje oko 100 kg...inace je on na 110
Sto se tice borbe izmedju Glovera i Jones-a...jos jednom cu ponoviti da mi Jones izgleda previse nadmocno u odnosu na bilo kojeg protivnika..i da prije no sto predje u HW....jednostavno nema nikog ko bi mu mogao parirati...mozda osim Machide...al eto..vidjecemo opet
-
phenom1921
#1543 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ne poredim, vec iskljucivo pricam o onom udarcu nakon kojeg je texeira zateturao. pa sta si ti ocekivao? ja sam ubijedjen da maldonado ne udara nista slabije od rampagea (ponavljam opet, ne poredim ih kao borce u cjelini), i primiti onako jak i cist udarac tacno u bradu, a ne zateturati je nemoguce. ono bi nokautiralo, pa sigurno 80% drugih boraca. sto se tice forme rampagea.. nesta bas i ne vjerujem da je on u nekom jakom trenaznom procesu i da se nije zapustio.. poznato je da nikad nije volio trenirati, a i ne vidim sta bi ga to moglo sad motivirati da "nagazi". isto je najavljivao i za japan, molio da se bori, i na kraju se pojavi zapusten i izgleda katastrofalno. ako ga japan i japanska publika nisu uspjeli motivirati, cisto sumnjam i da ce zadnja ufc borba. uglavnom vidjet cemo, ja sam ubijedjen nekako da ovo texeira poprilicno lahko uzima.. sto se tice eventualne borbe sa jonesom, naravno da je jones nakon svega prikazanog apsolutni favorit, ali imam osjecaj da ga se texeira ne boji, sto se ne moze reci za ostale lhw contendere (izuzev hende), a to kad imas samopouzdanja mnogo mnogo znaci u mma..enisss wrote:eh sad...jel to ovdje poredimo Rampage-a sa nekim osrednjim i jednodimenzionalnim borcem?Uz duzno postovanje ali borba protiv Rampage-a i Maldonada je razlika kao nebo i zemlja...
-
phenom1921
#1544 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ova odluka zuffe za mec jones vs sonnen je cirkus zivi.. i ona druga borba sa andersonom je koliko toliko "pravedna", ipak je u prvom mecu bio dominantan nad silvom (doduse dopingovan, al hajde), slomio stana, i nategnutom odlukom uzeo bisping.. koliko toliko i fanovi i borci mogu preci preko te odluke za drugu sansu sa silvom, ali dobiti priliku protiv jonesa, nakon sto je izblamiran u mecu sa silvom je smijurija.. wwe.. nekad me dana i ufc toliko iznerviraju da im najradije pozelim sudbinu pridea.. a u zadnje vrijeme gledajuci i prodaju ppv-a, i posjetu, i odbijanje borbi od strane boraca, i povrede, i jos neke stvri, nije bas bajno stanje..
-
enisss
#1545 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
potpuno se slazem..mislio sam isto napisati nesto u vezi situacije oko ove predvidjene borbe...mislim...zaista smijesno...phenom1921 wrote:ova odluka zuffe za mec jones vs sonnen je cirkus zivi.. i ona druga borba sa andersonom je koliko toliko "pravedna", ipak je u prvom mecu bio dominantan nad silvom (doduse dopingovan, al hajde), slomio stana, i nategnutom odlukom uzeo bisping.. koliko toliko i fanovi i borci mogu preci preko te odluke za drugu sansu sa silvom, ali dobiti priliku protiv jonesa, nakon sto je izblamiran u mecu sa silvom je smijurija.. wwe.. nekad me dana i ufc toliko iznerviraju da im najradije pozelim sudbinu pridea.. a u zadnje vrijeme gledajuci i prodaju ppv-a, i posjetu, i odbijanje borbi od strane boraca, i povrede, i jos neke stvri, nije bas bajno stanje..
White se vadi na to da je ovo borba koju fanovi hoce da vide...pa daj nam onda GSP vs Silva..ili Jones vs Silva..ako je vec tako...Svi smo zeljeli vidjeti ovu borbu ali zbog toga sto je Hendo otpao i sto niko drugi nije htio uci u ring protiv Silve...kao sto kazes..ovo je postalo kao WWE...ispostavlja se na kraju da puno bolje prolaze borci kao sto su Sonnen..znaci pricas sranja okolo i dobijes borbu za pojas...plus...nakon izgubljene borbe u srednjoj kategoriji
Kakav to daje primjer borcima koji dolaze?Nemojte trenirati..nego jednostavno pocnite da pricate sranja i sigurno bolje prolazite nego neko ko sansu za titulu ceka i godinama....al eto...o tom po tom...
Rampage sigurno udara jace zbog svoje velicine...Maldonado je klasicni LHW borac dok Rampage na dan borbe ima sigurno nekih 105 ili 106 kg...i fizicki je sigurno jaci....
- drugodtvogdruga
#1546 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
The American Gangster is back in your life! Like it or not!

- muhafuca
#1547 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne pratim nesto profesionalno mozda kao neki ovde UFC aliphenom1921 wrote:ova odluka zuffe za mec jones vs sonnen je cirkus zivi
UFC vjerovatno se osjeca duzna Sonnenu zato sto je jedini bio
koji je prihvatio mec na "short notice" kad su trazili protivnika za onaj otkazani event
(cini mi se 151 da je bio) protiv Jones-a (i to mi se cini
Po meni je skroz OK i neke stvari se ne trebaju zaboravljati
Sonnena volim jer je dobar borac i dobar show maker
ali najvise mi se svidja i sto nakon puno laprdanja prije meca
(da se nabije hype) zna prihvatit poraz
mislim na njegove izjave nakon drugog meca koji je izgubio i rekao
"niko mi nista nije duzan imao sam sansu Silva me posteno pobjedio i to je to"
Isto bilo je na svim vijestima kad su zvali njega par dana prije UFC-151 (otkazani)
da je rekao "ako treba odmah cu sjesti na avion i boriti se veceras"
Neke stvari se ne zaboravljaju i uvijek ce mi ostat drag pobjedjivao ili gubio
Postujem ja i ove sto su odbili mec - realno je da se nemozes pripremiti na borbu
u par dana sa potpuno novim protivnikom itd ... ali Sonnenu kapa dole
ipak je ovo borilacki sport prije svega i za uletiti nespreman u borbu
treba imati velko srce a Sonnen je pokazao da ima
- Cyrax
#1548 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne bi se lik borio za havu,radi slave ili sto ima srce sta li vec nego za pare
.
Jebe se njemu borio se sa Silvom, Jonesom, Juniorom, Cainom ionako ce popiti malo batina a zaraditi malo vise love
Mogao je UFC Batistu da potpise i odma borbu za titulu da mu daju. Cirkus to postaje polako ali sigurno
Jebe se njemu borio se sa Silvom, Jonesom, Juniorom, Cainom ionako ce popiti malo batina a zaraditi malo vise love
Mogao je UFC Batistu da potpise i odma borbu za titulu da mu daju. Cirkus to postaje polako ali sigurno
- Cracked
#1549 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
phenom1921 wrote:ova odluka zuffe za mec jones vs sonnen je cirkus zivi.. i ona druga borba sa andersonom je koliko toliko "pravedna", ipak je u prvom mecu bio dominantan nad silvom (doduse dopingovan, al hajde), slomio stana, i nategnutom odlukom uzeo bisping.. koliko toliko i fanovi i borci mogu preci preko te odluke za drugu sansu sa silvom, ali dobiti priliku protiv jonesa, nakon sto je izblamiran u mecu sa silvom je smijurija.. wwe.. nekad me dana i ufc toliko iznerviraju da im najradije pozelim sudbinu pridea.. a u zadnje vrijeme gledajuci i prodaju ppv-a, i posjetu, i odbijanje borbi od strane boraca, i povrede, i jos neke stvri, nije bas bajno stanje..
PA sta je sa belfortom? Zar mu isto Silva nije gurnuo stopalo u lice i usao u historiju borilackih sportova kao prvi koji je nakautiran sa Front kick to the face? cak imas i postere sa tim udarcem, pa je opet dobio priliku protiv Jonesa. Ako moze belfort sto ne i sonnen koji je btw bolji bio i u drugom mecu protiv andersona nego belfort
-
UnscarD
#1550 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakv ba Jones vs Sonnen ... smijesno ... Jones Silva bi bio dobar mec koji bi Silva izgubio...Silva GSP bi bio dobar mec koji bi GSP izgubio ali ovo je smjesno ...
Mada realno, Jonesu ponestaje protivnika ... ovo mi se cini kao popunjavanje prostora prije Machidinog (poslednjeg) pokusaja. Lagano je vrijeme za HW ?
Sta se desava sa Cormierom zna li iko ?
Mada realno, Jonesu ponestaje protivnika ... ovo mi se cini kao popunjavanje prostora prije Machidinog (poslednjeg) pokusaja. Lagano je vrijeme za HW ?
Sta se desava sa Cormierom zna li iko ?