ove imam i koristim ih
Moderator: anex

I mene,mnoggooo je dobarFreeSol wrote:Ovaj light blue me obara s nogu
N e znam koliko imash godina,ali po izboru parfema Egoist platinum dacu ti 40 +,taj parfem i i kabash imaju velike slicnosti..spreca wrote:Chanel Egoist Platinum :thumbup:jedan od drazih mi...al kabas je zakon
![]()
![]()
![]()

Hahahahaha, i ja kradem parfem od momkaLaCici wrote:Moj najdrazi:
A ovaj cesto maznem od muza, jer mi je savrsen![]()
Može i prodajaamy22 wrote:zar ti nije lakse prodati?vesna555 wrote:Hoće se ko sa mnom trampiti
Ja dobila Lancome Tresor, jel, a koristim Lacoste Pour Femme i sad, dobila sam blagoslovda ga zamijenim, jer mi stvarno ne dogovara zbog jačine, zlo mo dođe od njega, pa sad, znam da su šanse 1/100000000000 da neko ima viška Lacostu, a koristi Lancome, pa bi se trampio, a taman mi pri kraju moj parfem i vrijeme mi je za obnovu, a nit se bliži rođendan, nit godišnjica kakva, nit šta drugo pa da se grebem, morat ću sama pljunuti lovu ovaj mjesec ako se ne uspijem trampiti
pa onda dodati na taj iznos manju sumu i kupiti svoj omiljeni?![]()
jer sanse za ovakvu trampu su ti zaista 1/100000000000

i sve ih volim
,njega ne znam šta mi bi da kupim Sa_dy wrote:

veliki štrumf wrote:Parfem kojeg uvjek, al' baš uvjek moram imati
osim ovog,njega ne znam šta mi bi da kupim
Mozda si ti bio prehladjen kad si njuhocitroen wrote:N e znam koliko imash godina,ali po izboru parfema Egoist platinum dacu ti 40 +,taj parfem i i kabash imaju velike slicnosti..spreca wrote:Chanel Egoist Platinum :thumbup:jedan od drazih mi...al kabas je zakon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mozda sam bio prehladjen,ali definitivno za jedno ime k'o sto je chanel nista posebno,ni prosjecan..od chanela za muskarce moze proci Chanel antaeus i Chanel allure homme..spreca wrote:Mozda si ti bio prehladjen kad si njuhocitroen wrote:N e znam koliko imash godina,ali po izboru parfema Egoist platinum dacu ti 40 +,taj parfem i i kabash imaju velike slicnosti..spreca wrote:Chanel Egoist Platinum :thumbup:jedan od drazih mi...al kabas je zakon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ukusi su razni ....upravu si ovaj nije za "djecu"
![]()
![]()
muškiladyada wrote:
neznam jel muski ili zenski ali mi super bio za ljeto lagan i podnosljiv..........
Ridjobrki wrote:

uu dobarjohnny-bravo wrote:
MedenoSrce wrote:Ridjobrki wrote:
Ridjobrki wrote:
![]()
![]()
Što se obandači?