Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pathyeshme
#1526 Re: Chelsea FC
Pa ne možeš shvatiti dok ne doživiš, to je tako.
Kažu ne mogu shvatiti bol majki Srebrenice i kako one to trpe. Normalno da ne možeš jer to nisi doživio.
Isto važi i za ovo... Nisi doživio da tako jako zavoliš neki strani klub i to je to. Ako doživiš, shvatit ćeš.
Kažu ne mogu shvatiti bol majki Srebrenice i kako one to trpe. Normalno da ne možeš jer to nisi doživio.
Isto važi i za ovo... Nisi doživio da tako jako zavoliš neki strani klub i to je to. Ako doživiš, shvatit ćeš.
- drug_profi
#1527 Re: Chelsea FC
Koje to starije brate? kad sam se rodio FCS bio sampion, kad sam napunio 18 ono opet sampion.wannabe_ultra wrote:lud sam za Sarajevom, a ne zadajem se u koreografije, bakljade, tuce.drugi profil wrote:Ne mogu shvatit da si lud za i jednim klubom. Moze bit ono navijas, pratis, ides na tekmu, drago ti... ali sad nesto se zadavati u koreografije, bakljade, tuce, nosati dres po ulici, e jbg...wannabe_ultra wrote:daj mi boze pamet da shvatim ovo vatreno navijanje za neke od ekipa iz liga petice a da pritom zivis hiljadama kilometara daleko i da nemas nikakav dodir sa istim.
zar nije normalno da si lud za lokalnim klubom, ma kakav on bio ?
Pratim Sarajevo, pa i Zelju. Par evropskih klubova zbog nasih igraca i to je to.![]()
Ocito se ne razumijemo![]()
nek su njive, nase su njive.I to zbost cu te zajebi, nemas pojma sta je zdrava sarajevska zajebancija ocigledno.Doduse to je za nas malo starije
Isao na tekme intenzivno dok nije pocelo sranje negdje 88-89. Otad i ja i moji jarani manijaci ohladili sa pojavom ultrasa, hordi itd. nismo se mogli sa time poistovjetiti jer nama te tekme i jesu bile radi zajebancije a ne radi ispoljavanja negative.
- Logovan
#1528 Re: Chelsea FC
Sjajno ti je poredjenje. Aplauz.pathyeshme wrote:Pa ne možeš shvatiti dok ne doživiš, to je tako.
Pricas gluposti. Nije isto voliti klub iz svog grada ili iz svoje drzave i klub koji je miljama daleko od tebe. Nije isto i nikada nece ni biti. Nije to ta ljubav.
Ovu pricu mozes okaciti macku o rep. Pusti se ovih gluposti.pathyeshme wrote: Seoska liga? Igranje po njivama? Neka lafo rivalstva navijača zbošću te ocam bratam sestrem vid mene fluorescentna trenerka patike s pijace fazoni?
Ne hvala. Uživaću uz SPORT KLUB i jednom godišnje otići na tekmu.
-
pathyeshme
#1529 Re: Chelsea FC
Ja ne znam kako je voliti klub iz svoje države odnosno grada. Nikad nisam volio. Zato i ne znam jbg.
A Chelsea volim i znam kako je to... Lijep osjećaj, nešto prelijepo. I ne bih da ga kvarim.
Džaba trošiš vrijeme na objašnjavanje, jednostavno nisi u pravu. Svako voli ono što želi i neš mi ti govorit za koga navijam.
A Chelsea volim i znam kako je to... Lijep osjećaj, nešto prelijepo. I ne bih da ga kvarim.
Džaba trošiš vrijeme na objašnjavanje, jednostavno nisi u pravu. Svako voli ono što želi i neš mi ti govorit za koga navijam.
- cyprus
#1530 Re: Chelsea FC
Da doprinesem i ja trenutnoj raspravi
Generalno mi je reprezentativni fudbal daleko draži i interesantniji od klupskog, al dobro, ne može se ni bez njega, pa zato imam četiri ekipe koje simpatišem (nisam siguran smijem li reći da navijam)
To su:
1. Sarajevo - neupitni broj jedan... Možda je glup razlog, ali za njega navijam zato što nosi ime mog grada... Tu logiku usvojih prvobitno kao petogodišnjak i nikad je ne napustih... I meni je posve logično da mi najdraži bude lokalni tim... Valjda se najlakše identifikovati sa nečim što ti je blizu, mada sto ljudi - sto ćudi... Eh sad, nije mi jasno ovo: ako sam simpatizer FK Sarajeva, moram li gotivit Horde zla? Pošto ih ne gotivim baš
Ne vidim poentu organizovanih navijačkih grupa i jebi ga... Šta ću, takav sam, čudan
2. Chelsea - nekad ranije sam pisao i zašto simpatišem Chelsea... Nekad tokom 90-tih kad sam ušo u svijet fudbala, bilo mi je više dragih stranih ekipa (među kojima i Chelsea), ali se nikako nisam mogao odlučiti koja će mi biti prva uz Sarajevo... Metodom slučajnog izbora mi je ispao Chelsea i to se vremenom pokazalo kao pun pogodak... Da nije Chelseaja, bojim se da bi mi Liga šampiona bila nepratljiva, budući da ne znam koji od ovih evropskih velikana više mrzim
A činjenica da mrzitelja Chelseaja ima znatno više nego njegovih simpatizera na ovom prostoru se odlično uklopila u moj kontraški karakter
3. Omonia Nikozija - ovo je iz političko-ideoloških razloga
Kada bih bio u fazonu navijačkih grupa, Gate 9 bi bila jedina grupa na svijetu sa kojom bih se mogao identifikovat, bez obzira što znaju biti previše nasilni za moj ukus... Generalno, ono što Omonia kao klub predstavlja na Kipru je nešto sa čim bih se ja vrlo lako mogao identifikovati i zbog čega mi ponekad bude žao što zaista nisam Kipranin
ili što ne postoji klub sličnog profila u BiH...
4. Extremadura - meni simpatičan španski niželigaš, bez nekog naročitog razloga... Jednostavno tako, željno iščekujem njihov povratak u Primeru
'elem, ne vidim problem u podržavanju više klubova... Ali nekako mora biti jasno ko je broj 1...
Generalno mi je reprezentativni fudbal daleko draži i interesantniji od klupskog, al dobro, ne može se ni bez njega, pa zato imam četiri ekipe koje simpatišem (nisam siguran smijem li reći da navijam)
1. Sarajevo - neupitni broj jedan... Možda je glup razlog, ali za njega navijam zato što nosi ime mog grada... Tu logiku usvojih prvobitno kao petogodišnjak i nikad je ne napustih... I meni je posve logično da mi najdraži bude lokalni tim... Valjda se najlakše identifikovati sa nečim što ti je blizu, mada sto ljudi - sto ćudi... Eh sad, nije mi jasno ovo: ako sam simpatizer FK Sarajeva, moram li gotivit Horde zla? Pošto ih ne gotivim baš
2. Chelsea - nekad ranije sam pisao i zašto simpatišem Chelsea... Nekad tokom 90-tih kad sam ušo u svijet fudbala, bilo mi je više dragih stranih ekipa (među kojima i Chelsea), ali se nikako nisam mogao odlučiti koja će mi biti prva uz Sarajevo... Metodom slučajnog izbora mi je ispao Chelsea i to se vremenom pokazalo kao pun pogodak... Da nije Chelseaja, bojim se da bi mi Liga šampiona bila nepratljiva, budući da ne znam koji od ovih evropskih velikana više mrzim
3. Omonia Nikozija - ovo je iz političko-ideoloških razloga
4. Extremadura - meni simpatičan španski niželigaš, bez nekog naročitog razloga... Jednostavno tako, željno iščekujem njihov povratak u Primeru
'elem, ne vidim problem u podržavanju više klubova... Ali nekako mora biti jasno ko je broj 1...
- Charuga
- Globalni moderator
#1531 Re: Chelsea FC
Pustite ljude neka navijaju za koga hoće i manite se priče o našim klubovima na ovoj i drugim temama o inostranim klubovima.
- drug_profi
#1533 Re: Chelsea FC
Dok se prepotencija nije pocela preljevati...
Onda je pokazao sta je.
Onda je pokazao sta je.
- aCme
#1534 Re: Chelsea FC
Dobar je on i sad, na svom nivou. Special One 
- drug_profi
#1535 Re: Chelsea FC
Ma dobar, kao pojava je interesantan, privlaci gledaoce. Medjutim sad je vec upitno da li je bas Special One ili je samo jedan od mnogih sto su visoko letjeli. Vidjecemo u ovoj sezoni vec.
Ja ga licno ne volim jer se ponaša kao bahati jalijaš.
Ja ga licno ne volim jer se ponaša kao bahati jalijaš.
- ultima_palabra
#1536 Re: Chelsea FC
Boga mi, "zeru tituli" zadnje dvije godine 
- Edin H.
#1537 Re: Chelsea FC
S obzirom da je Mourinho prosle sezone rekao da nece osvojiti titulu, nego ove, kontam isplati li uopste pratiti ovu sezonu? Ne vjerujem da ce izraditi? Nije frajer.
-
pathyeshme
#1538 Re: Chelsea FC
Neće izraditi, ne sekiraj se. Al' isplati se pratiti zbog borbe za top4 i borbe za opstanak.Edin H. wrote:S obzirom da je Mourinho prosle sezone rekao da nece osvojiti titulu, nego ove, kontam isplati li uopste pratiti ovu sezonu? Ne vjerujem da ce izraditi? Nije frajer.
-
Silent.Hunter
#1541 Re: Chelsea FC
Costa i Fabregas 
- Edin H.
#1542 Re: Chelsea FC
Cini se da je Leicester previse mocan za Chelsea - 0 - 0 poluvrijeme. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1543 Re: Chelsea FC

Dobar je Fabregas, za oko kuće.
-
Silent.Hunter
#1544 Re: Chelsea FC
Dobro je Courtois branio.
Costa opet dao gol, znači nije novi Torres.
-
pathyeshme
#1545 Re: Chelsea FC
Torres se dešava jednom u sto godina.Silent.Hunter wrote:Dobro je Courtois branio.Costa opet dao gol, znači nije novi Torres.
-
todd_smith
#1546 Re: Chelsea FC
Ok Costa 2 utakmice, 2 gola. Ali brate i 2 suta.
Kakav je to napadac u 2 utakmice samo 2 suta na gol. Ne kazem da je ubleha ali mislim daj ba, 2 suta u 2 utakmice. Jeste efikasno i 2 gola. Ali ne znam, valjda treba vise raditi ili ja previse trazim od igraca koji dodje za 35m
Kakav je to napadac u 2 utakmice samo 2 suta na gol. Ne kazem da je ubleha ali mislim daj ba, 2 suta u 2 utakmice. Jeste efikasno i 2 gola. Ali ne znam, valjda treba vise raditi ili ja previse trazim od igraca koji dodje za 35m
-
Silent.Hunter
#1547 Re: Chelsea FC
Ode Torres 
- aCme
#1548 Re: Chelsea FC
Silent.Hunter wrote:Ode Torres
Hvala Bogu. Dvije godine na posudbu i tad mu svakako ističe ugovor u Chelsea
- cyprus
#1549 Re: Chelsea FC
Meni žao...
- aCme
#1550 Re: Chelsea FC
Special One telefonskim pozivom nagovorio L.Remyja da odbije Arsenal i dođe u CFC. Još jedan napadač, prejjaki smo ove sezone

Evo i svi naši transferi ovog ljeta

Evo i svi naši transferi ovog ljeta