Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve je ovo bio dio njegovog plana da se vrari u mirror universe i učini šta? Ubije imperatoricu i preuzme tron?
Ili su stvari malo komplikovanije od toga? Šta li je bilo sa pravim Lorcom? Poginuo je na svom prvom brodu Buranu zajedno sa posadom?
Koliko je ovaj Lorca bio u "našem" univerzumu? Toliko pitanja!
pa to i mene kopka koji je ultimate plan i vaj.
i sta je s majkl iz miror kosmosa
i zasto sve to radi
i joj.... kad ce naredna epizoda....
dale cooper wrote:
Sve je ovo bio dio njegovog plana da se vrari u mirror universe i učini šta? Ubije imperatoricu i preuzme tron?
Ili su stvari malo komplikovanije od toga? Šta li je bilo sa pravim Lorcom? Poginuo je na svom prvom brodu Buranu zajedno sa posadom?
i zasto sve to radi
Star Trek se istinski vratio! Mislim da smo u ovoj epizodi mogli vidjeti koliko je Michael zaista bilo stalo do
kapetanice i koliko je njihov odnos bio čvrst. Ista stvar je i sa imperatorkom sa druge strane i njenom Michael.
Kako fasada prkosa i gnjeva spada, Michael malo pomalo postaje onaj pravi Star Trek lik do kojeg ti je stalo.
dale cooper wrote:
i zasto sve to radi
Star Trek se istinski vratio! Mislim da smo u ovoj epizodi mogli vidjeti koliko je Michael zaista bilo stalo do
kapetanice i koliko je njihov odnos bio čvrst. Ista stvar je i sa imperatorkom sa druge strane i njenom Michael.
Kako fasada prkosa i gnjeva spada, Michael malo pomalo postaje onaj pravi Star Trek lik do kojeg ti je stalo.
hm ovaj... Lorca... nije ni malo izgubio od svoje
hm... harizme
i da ova ideja paralelnih odnosno sudbina vezanih za karakter.... drzi se.
@bluu ne zabusavaj!
Jel vi pričate o ovom najnovijem ST-u? Ovom kojeg sam prest'o gledat od prve haman epizode kada umal ne razbih monitor kahvenim mlinom kasam vidio na šta liče Klingonci? Jel hoete da kažete da vrijedi preći preko te beslovesnosti i gledati dalje ili šta?
arzuhal wrote:Jel vi pričate o ovom najnovijem ST-u? Ovom kojeg sam prest'o gledat od prve haman epizode kada umal ne razbih monitor kahvenim mlinom kasam vidio na šta liče Klingonci? Jel hoete da kažete da vrijedi preći preko te beslovesnosti i gledati dalje ili šta?
Nek ti ne bude zapovijedeno da nastavis.
Izvrsna je.
Nije beton - jer imam nekih zamjerki. Ali serija je ok. Redovno je pratim i ne smatram potrošenim vremenom.
Ništa im ne zamjeram oko radnje. Svi mi bi neke stvari drugačije odradili.
Poslije povratka u "normalni - stari" univerzum, odradili su odličnu stvar. I nadam se da, iako sumnjam da neće, će konačno malo duže ploviti na toj priči i ostaviti za čitavu drugu sezonu situaciju ko što je bila u yesterdays enterprise u TNG i Year of hell iz STY. Jest da taj pčaj iz tih epizoda je nešto što kažu da nije star trek - ali meni je žao što nikada nisu imali hrabrosti malo to pročačkati.
Jest da će neko reći da je to klasična krađa od battlestar galactica - ali ja smatram da star trek ima podosta svoga materijala da to napravi svojim.