Javni nam da li ti sviđa kad probaš...kox wrote:Sve mi se čini da ću maksuz u Bingo da probam ove nove proizvode - nista osim smokija ne vidjam nigdje drugo.
Moderator: anex

Javni nam da li ti sviđa kad probaš...kox wrote:Sve mi se čini da ću maksuz u Bingo da probam ove nove proizvode - nista osim smokija ne vidjam nigdje drugo.
koliko je taj eurokrem? i koliko grama?Država wrote:Ja sam maloprije sve kašikom kus'o ovog eurokrema. Valjda mi pao šećer... Mirza ba, valja li eurokrem?
I Takovo (Swisslion) eurokrem i euroblok (neka pakovanja, ne sva) se proizvodi u BiH, tačnije u Trebinju.plain vanilla wrote:koliko je taj eurokrem? i koliko grama?Država wrote:Ja sam maloprije sve kašikom kus'o ovog eurokrema. Valjda mi pao šećer... Mirza ba, valja li eurokrem?
meni je zasad najbolji onaj takovo

odkad se ovaj pojavio, ja ga nisam probao, a da mi je da nađem zamjenu za nutellu..Država wrote:
Ovaj eurokrem sam danas kupio u BINGO-u na Alipašinom. Proizvodi ga "Corn Flips - Srebrenik". Kunem se nikada bolji eurokrem nisam jeo (da jeo sam Nutellu i znam kakva je).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probaj, nećeš se pokajati...udrch wrote:odkad se ovaj pojavio, ja ga nisam probao, a da mi je da nađem zamjenu za nutellu..Država wrote:
Ovaj eurokrem sam danas kupio u BINGO-u na Alipašinom. Proizvodi ga "Corn Flips - Srebrenik". Kunem se nikada bolji eurokrem nisam jeo (da jeo sam Nutellu i znam kakva je).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na polici iznad toga ima manje pakovanje...plain vanilla wrote:e trazila ja u bingu, ima samo pakovanje od 900 gr, to mi mnogo
pa vjerovatno je nekad bilo, ali danas nema, gledala samDržava wrote:Na polici iznad toga ima manje pakovanje...plain vanilla wrote:e trazila ja u bingu, ima samo pakovanje od 900 gr, to mi mnogo
ma u TZ ima na svakom koraku Bingo, ali nije bilo u ovom gdje sa sinoc bila, tj. ima, ali preveliko pakovanjeStupskaBitanga wrote:ja sam ovaj Gold nut vidio i u maloj staklenoj ambalaži
pa ako imaš gdje više binga naći ćeš a imaju i policu sa svim gramažama makar u Sarajevu
A cijena plizDržava wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A Zobaspreca wrote:U SI bosni se kaze Zolfacrusader wrote:Zoha se kaze
probo ja sa palacincima, eurokrem je ekstra, al nemojmo pretjerivati da je bolji od nuteleDržava wrote:
dobar je ali nutela je nutela.Chischo wrote:probo ja sa palacincima, eurokrem je ekstra, al nemojmo pretjerivati da je bolji od nuteleDržava wrote:
svidja mi se i ova psychedelic ambalaza...
Meni je ova "naša" čak i bolja od njemačke, lakše se maže (možda mi se i to učinilo) al' u biti ista je... Mada, nama je tuđe govno slađe nego naš kolač...fortaleza wrote:Sigurno niste probali Nutellu iz Njemačke pa vam valja i ova naša...
Bas se razlikujemo. Kad vidim ovakvu ambalazu odmah zamisljam mjesto gdje se ovo pakuje i zamisljam ga kao... zemljoradnicku zadrugu.Chischo wrote:probo ja sa palacincima, eurokrem je ekstra, al nemojmo pretjerivati da je bolji od nuteleDržava wrote:
svidja mi se i ova psychedelic ambalaza...