Ma ja nevalja 60 minuta, problem je sto hadziomerovic preferira ljevicu (SDP) trebao bi covjek da bude konzervativac, gdje ces se sluziti takvim i takvim rjecima na javnom servisu i lopove i kriminalce nazivati lopovima i kriminalcima gluho bilo

trebao bi da bude nacionalista pa da pripada samo jednom toru da slijepo slusa i prati naredbe dragih i uglednih drzavnika.
dokonim ljudima sve smeta, traze iglu u plasti sijena, uzmite sta radite, uh ja zaboravio naviklo se u komunizmu da se nista neradi a da se uzima plata i da se palamudi po vazdan.
ali ja vas razumijem, razimijem vecinu ljudi u ovoj zemlji koji neznaju da misle svojom glavom nego cekaju da neko drugi za njih misli, u zadnjih 600 godina BiH bila slobodna manje od 100 godina non stop bila pod necijom cizmom i non stop neko drugi donosio odluke trao i gazio, uslo u gene, vecina naroda nesposobna ali apsolutno da razmislja svojom glavom.
Vi ste ljudi indoktrinirani, od projekata nacionalnih drzava nema nista, propalo davno i propalo katastrofalno samo u zadnjih 100 godina evropa vodila dva rata i sravnila samu sebe do temelja zbog ideja jednonacionalnih drzava i zelje za prevagom jedne nacije nad drugom. i BiH nikada nece biti jednonacionalna drzava niit ce se ikada pocjepati po nacionalnih savovima bas zbog takvih ko sto ste vi, sto vam smeta ljevica, gradjansko drustvo i demokratija. BIH samo i jedino moze biti gradjanska demokratija. nacionalni torovi i nacionalne vlasti zdravooooooooooooooooo