Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
shana_majka

#1526 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by shana_majka »

Napravite demostracije za i protiv koncerta, pobijte se...
Samo, strah me, da neko ne pomisli (gluho bilo) da ste digli protiv srbijanske vlasti i ovih crvenih potjernica :shock:
Zaboravili ste ,vrlo brzo "gospodo" te MOMKE koji su i vashe zivote spashavali ...
Pazite na teshko steceni "demokratski imiDZ" i pozicije koje ste pohvatali, ni slucajno da vam na um ne padnu kakvi protesti ,bar simbolicni da vide da nisu sami, odbaceni...

JEBALA VAS BRENA ,
DA VAS JEBALA !!! (i ove za i ove protiv da ne bude zabune)
zelenashica

#1527 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by zelenashica »

shana_majka wrote:Napravite demostracije za i protiv koncerta, pobijte se...
Samo, strah me, da neko ne pomisli (gluho bilo) da ste digli protiv srbijanske vlasti i ovih crvenih potjernica :shock:
Zaboravili ste ,vrlo brzo "gospodo" te MOMKE koji su i vashe zivote spashavali ...
Pazite na teshko steceni "demokratski imiDZ" i pozicije koje ste pohvatali, ni slucajno da vam na um ne padnu kakvi protesti ,bar simbolicni da vide da nisu sami, odbaceni...

JEBALA VAS BRENA ,
:thumbup: e nek si im se nagovorio :lol:
staza

#1528 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by staza »

Bože, na hajr.
Umirem od smijeha, e, ovaj forum je, apaurin.
:mrgreen:
Već 10 minutâ se smijem, evo i suze su krenule, ne znam više ni zašto se smijem...
By the way, anyway, ako koncert bude održan, Breni želim mnogo sreće, i svima dobar provod.
Joj, ovaj smijeh će potrajati...
Ja se zbog psihičke sigurnosti isključujem sa ove teme, i očekujem, informacije koncertne: ozvučenje, light, posjećenost.
Ostalo me pretjerano ne interesira.
:bih:
bosna123

#1529 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by bosna123 »

konrad wrote:Hoce li biti i drugi koncert ?
A to se @konrad vratio... Ma hoce, iskreno mislim da Brena u Sarajevu moze napraviti i 5 koncerata. Naravno uz dolazak i komsija iz Istocnog na iste.
strong69

#1530 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by strong69 »

Masallah, 64 stranice price o turbo seljanki i koncertu. Danas je 25. Maj. Bas me zanima da li vam je po necemu bitan taj datum? Kakvi smo i treba da odrzi stotinu koncerata. Haj zdra´o!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1531 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

strong69 wrote:Masallah, 64 stranice price o turbo seljanki i koncertu. Danas je 25. Maj. Bas me zanima da li vam je po necemu bitan taj datum? Kakvi smo i treba da odrzi stotinu koncerata. Haj zdra´o!
Bili smo na Tuzli ;-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1532 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by pici »

JEBALA VAS BRENA ,
DA VAS JEBALA !!!
(i ove za i ove protiv da ne bude zabune)

ja ČEM u prvom redu uz HAVANU i BurekČe iz Vasionu da budemoo ....pa neČe nam biti mrzHak taj grupnjak :mrgreen: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
muha_sa

#1533 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by muha_sa »

pici wrote:

JEBALA VAS BRENA ,
DA VAS JEBALA !!!

ja ČEM u prvom redu uz HAVANU i BurekČe iz Vasionu da budemoo ....pa neČe nam biti mrzHak taj grupnjak :mrgreen: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
a sto djavle mene izostavi :? :D
kekec

#1534 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by kekec »

shana_majka wrote: JEBALA VAS BRENA ,
Pici, evo sanse, ako se uspijes ugurati u prvi red, moRe bit da bidne da ces biti jeban. :-)
Samo se cuvaj onog debelog iz Brenine pratnje. :D
Ma nesto razmisljam da i ja odem na koncert, ali se bojim tebe i Havane. ;-)
homar

#1535 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by homar »

Selo se poželjelo seljaka i odnekud navališe seljaci, a Brena dijelili, dijeli seljačku kulturu!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1536 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by pici »

muha_sa wrote:
pici wrote:

JEBALA VAS BRENA ,
DA VAS JEBALA !!!

a sto djavle mene izostavi :? :D

Ma ko je tebe ikad iTko mogo zaboraviti :mrgreen: .....ti si u BackeStejđžetu i imatČeŠ paket bijelih peškiriĆa za brisanje Fahrete :dance: :thumbup: :bih:
:mrgreen:
*mima*

#1537 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by *mima* »

Sacekajte meneeee................... :run:
Bosanac sa dna kace

#1538 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Bosanac sa dna kace »

nadjoh ovo na netu:
Drugarice Breno, Sinoć je Nacija prisustvovala tvom emotivnom i potresnom intervjuu sa Senadom Hadžifejzovićem. O Senadu se nema mnogo reći osim da je prvi put viđen da u svojim intervjuima „ne ide u kost“ i da je iskazao neuobičajenu količinu empatije i merhametluka. Možda ga to inspirše da napravi novu rubriku Face around the Face. Ali si ti zato bila prava....diplomat-kinja. Nije šija nego vrat. Lijepo te, bona čo’jek pita kak’a ti je ono uniforma. Safari komplet iz Kenije, veliš ti sva u suzama.

I narod ti povjeruje. Đeš ti slagat, ti si Brena. Bezbeli su ’92. iz Kenije došli, poslalo ih da pokolju po Zvorniku, Bijeljini i Sarajevu gdje su trebali zauzet zgradu predsjedništva. Pa kad ulete, prvo biju pa pitaju, jesi l’ ti Alija. Nisam, my name is Kunta Kinte. Puštaj bre, ovaj je naš! Pa te onda čo’jek pita „...kako vi danas sa ove distance gledate na rat, jeli to bio građanski rat ili agresija, kako se osjećate kao bosanka, itd.“ A ti, te bili Boba i ja u Ameriki, pa na onom koledžu ona jedna držala predavanje o nacionalizmu, pa to nije lepo, pa mi smo komšije, pa ja slomila nogu, pa mi umro menadžer, pa sve tako. A one nane bosanske sjede pred televizorom, heklaju i viču Alasalamet i ona se bona napatila, pa puste koju suzu, pa se useknu u onu čipku. Pa te opet čo’jek pita, pa od koga ste spašavali roditelje, ko je htio da ih ubije, a ti veliš, to više nije važno. Važno je drugarice Breno, vrlo je važno. Ja ću ti reći, ako niko dosad nije. Roditelje si spašavala od Gorana Jelisića- Adolfa, Ljubiše Savića Mauzera, Monike Ilić, Rajka Rajčića i drugih viđenijih branitelja srpkog naroda, a njihove jedinice je opremala i obučavala JNA, osim Mauzerovih. Oni su bili direktno potčinjeni Franku Simatoviću, ne znam je li ti poznato ime. Pa nam ti onda ispriča kako ti kidnapovalo dijete, ružno je to i ne treba nikom da se desi. Ali si to ispričala majkama u zemlji u kojoj su tvoji sugrađani i njihovi sunarodnici ubijali njihovu djecu bez ikakvog povoda. Samo ubijali i kapak. Jesi li tad zaplakala? I na kraju, bona Breno, uz sve pohvale tvojoj elokvenciji, spisak onih poštenih Srba i beograđana koji su se suprotstavili AGRESIJI na BiH, mnogo je veći i mnogo su značajnija imena na njemu, i od tvog. Nije sve u parama. Ili jeste? Ipak će se na sarajevskom koncertu uzeti solidna cifra, a najmanje 1600 ljudi u sinoćnjoj anketi je pare halalilo, pa laganini Breno....Dok je ovaca, biće i kurbana!

Izvor : http://ubosanskojkafani.blogger.ba/
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1539 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

Interesantno kako do sada niko ne spomenu danasnji intervju iz Avaza Halida Beslica koji daje punu podrsku koncertu Brene. I moram priznati bar sto se mene tice da je covjek u pravu 100%.

http://mojportal.hr/zabava_i_lifestyle/ ... na_koncert
kockica_kockica

#1540 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by kockica_kockica »

jos samo 3 dana ovog budalesanja i onda ce Brena zapjevati "Udji slobodno" :lol: :lol: :lol:

i onda ce se sve ove negativne emocije preseliti na nekog novog Brenu ili Brenilicu ili tako nekako .. :evil:
el_kasbah

#1541 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by el_kasbah »

jednom govori da je zelila spasiti familiju,drugi put da su njeni zivjeli u zagrebu...hebe lud zbunjenog...kuja izbjegava odgovoriti na pitanja jer hebe se u bosni za bobinim sinom i gdje on studira,nas zanimaju nase zrtve i nasa drzava.cetnicka kuja nam ne treba nek ostane tamo daleko ..
Edin 24,5

#1542 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Edin 24,5 »

Za one koji su jedva docekali sto sam spomenuo ime Breninog djeteta ne bi li me prikazali vehabijom, mrziteljem Srba, itd., u pomanjkanju vlastitih argumenata, jednostavno sam to napisao uz jasnu ogradu da mi je to nekako licno kako bi indicirao Brenin nacionalizam, zbog kojeg je ona isla 1993. u UNIFORMI (nije bitno kakvoj) u etnicki ocisceno Brcko (ko da nije mogla nikako u civilu!). Spomenuo sam i nimalo slucajne glasine da je Brena promijenila ime u ratu.

Moja tvrdnja sastojala se u tome da se Brena udajom za Zivojinovica pretvorila u srpskog nacionalistu, prihvativsi mainstream tog vremena u Srbiji (neko je prije mene spomenuo kako ona od pocetka karijere prica cisto ekavski iako je iz Brckog u kome je odrasla), a taj mainstream u Srbiji i danas prevladava.

Zasto je dala ime djetetu Stefan? Zbog cega ne npr." Miroljub", buduci da kaze kako je za mir, da je "demilitaristicki raspolozena" i sl. ???

Opet ponavljam, to je jako licno, jer je to pravo roditelja u koje se niko drugi ne bi smio petljati, ali govorim u kontekstu indicija.

Naime, imena poput: Stefan, Nemanja, Dusan, Lazar, Uros, imaju svoja jasno istaknuta mjesta u srpskoj historiji i mitologiji i u principu ta imena svojoj djeci vole nadijevati Srbi koji imaju izrazen nacionalni osjecaj (ne mora se raditi i o nacionalistima).

E sad ja vas pitam, kako to da neko ko se zove Fahreta nadije djetetu bas takvo ime, pored silnih imena poput Zeljko, Slaven, Miroljub, Slobodan, i dr.???

Zivimo u sredini u kojoj zivimo i ne pravimo se naivni.
Sta biste pomislili da imate druga Mehmeda kojem se mati zove Jovanka ??? Ne bi li vam to izgledalo malko neobicno ???

Meni zaista nije bitno ko koje ime daje svom djetetu, ali htio sam sloziti kockice u cjelinu, jer meni Brenini sumnjivi postupci iz proslosti ne izgledaju sasvim naivno.

Nije ona samo cutala, ona je snimala spotove u uniformama, kako kaze 1996., a mozda i prije, i dolazila u etnicki cisto Brcko 1993.
el_kasbah

#1543 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by el_kasbah »

Lud i ponosan wrote:
hrasno38 wrote:Interesantno kako do sada niko ne spomenu danasnji intervju iz Avaza Halida Beslica koji daje punu podrsku koncertu Brene. I moram priznati bar sto se mene tice da je covjek u pravu 100%.

Ma normalno, pusti ove ostale pacijente... :thumbup:
Pa sta ti znaci ta izjava. Kao da je taj licemjercina Halid koji je dok smo ovdje ginuli ispijao rakije i kocko sa svojim srpskim prijateljima po inostranstvu stvarno relevantan da nesto kaze da li je ta cetnicka kuja dobrodosla ovdje.
el_kasbah

#1544 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by el_kasbah »

Lud i ponosan wrote:
hrasno38 wrote:Interesantno kako do sada niko ne spomenu danasnji intervju iz Avaza Halida Beslica koji daje punu podrsku koncertu Brene. I moram priznati bar sto se mene tice da je covjek u pravu 100%.

i normalno da bi i ti lizo supak breni da si balija i imas koristi od nje i njene izdavacke kuce...a ti prijatelju ako tebi nije problem sto ce ova militarizirana cetnicka kuja pjevat pored sehitluka meni jest jer imam ponos i dusu, ne znam kakve si ti patnje proso kroz rat ali ja dobro znam kao i svi mi koji nikad necemo zaboravit ko nas je granatiro i nasu djecu, zato idi ti u jagomir i lijeci se
drinjanin

#1545 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by drinjanin »

Treba nastancati plakate Brene u odori VRS(C)i oblijepiti seher Sarajevo hehehehe....pa zvati sve sa Pala da se pobratimimo hehehe...
Jebo zajebanciju-bas smo u krizi...i pjevaljke problem...
Brena da ima obraza ne bi dosla....Al sta sad-da joj zabranimo pa da nas proglase za ko zna sta...
Treba joj staviti do znanja da nije dobro dosla na svaki moguci nacin...a ona kako hoce....
Dozer

#1546 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Dozer »

Ja mislim da je ipak Halid najvise kriv za sve ovo...
On je zasigurno POcetnik cim Breni drzi stranu, i to vrlo nerealno. Katastrofa! Ali neka je i Halid Beslic konacno otkrio svoje pravo lice - cetnicko!
Cuo sam da je tamo neke '93 zabave radi isao na Trebevic i Poljine, cisto da vidi kako je povuci spagu na haubici 205mm. Kasnije se po kafanama hvalio da je osjecaj fantastican, pogotovo ako kroz durbin uvecanja 50x gledas gdje pogadja ta 205-ica, a on je spicio jednu na Ciglane. Cetnik, jasta radi nego cetnik. :-)

P.S. Cujem i da se i on slikao u uniformi VRS-a, ali samo za potrebe spota, pa kad je skine, ono - povuce je kroz noge i ona sva sleti s njega, onda se ukazu sado-mazo kaisevi na njemu! Cetnicki kaisevi, dapace :lol: :lol:
nosara

#1547 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by nosara »

Dozer wrote:Ja mislim da je ipak Halid najvise kriv za sve ovo...
On je zasigurno POcetnik cim Breni drzi stranu, i to vrlo nerealno. Katastrofa! Ali neka je i Halid Beslic konacno otkrio svoje pravo lice - cetnicko!
Cuo sam da je tamo neke '93 zabave radi isao na Trebevic i Poljine, cisto da vidi kako je povuci spagu na haubici 205mm. Kasnije se po kafanama hvalio da je osjecaj fantastican, pogotovo ako kroz durbin uvecanja 50x gledas gdje pogadja ta 205-ica, a on je spicio jednu na Ciglane. Cetnik, jasta radi nego cetnik. :-)

P.S. Cujem i da se i on slikao u uniformi VRS-a, ali samo za potrebe spota, pa kad je skine, ono - povuce je kroz noge i ona sva sleti s njega, onda se ukazu sado-mazo kaisevi na njemu! Cetnicki kaisevi, dapace :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Altsa

#1548 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Altsa »

nije brena kriva sto hoce da pjeva u Sa. krivi su papci koji hoce da idu na koncert. u tome je sva poenta. :run:
Dozer

#1549 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Dozer »

E jbga...a sto ne bi moglo da su krivi i jedni i drugi, tj. i Brena i papci?
Ili jos bolje - da nije kriv niko, ni Brena ni papci? Brena je pjevacica od kad znam za sebe, a i papci su papci od kad znaju za sebe, samo sto toga nisu svjesni :).

I ko je tu kriv za bilo sta? Ah da...HALID JE KRIV!! HALID - cetnik jedan pocetnicki !! :D

A, mozda i nije...mozda je kriv reis Ceric?! Ili kardinal Puljic?!?! A ni vladika Grigorije nije daleko od ove krivice! Ma ne,ne...ne moze bit'...ponajprije je kriv Dodik!!
A, kad bolje razmislim...ma ipak mislim da je Halid tu najkrivlji, ako nista drugo, a ono radi one haubice, pa Brena vidjela od njega da to prolazi i onda nabacila i ona uniformu. Samo sto se ne zna pouzdano da li je i njena bila strap ala Halidova i sa kaisevima (cetnickim, naravno) ispod :D
Last edited by Dozer on 26/05/2009 13:30, edited 1 time in total.
SaraLe

#1550 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by SaraLe »

el_kasbah wrote:
Lud i ponosan wrote:

i normalno da bi i ti lizo supak breni da si balija i imas koristi od nje i njene izdavacke kuce...a ti prijatelju ako tebi nije problem sto ce ova militarizirana cetnicka kuja pjevat pored sehitluka meni jest jer imam ponos i dusu, ne znam kakve si ti patnje proso kroz rat ali ja dobro znam kao i svi mi koji nikad necemo zaboravit ko nas je granatiro i nasu djecu, zato idi ti u jagomir i lijeci se
Sehitluke, je najvise ponizila DRZAVA, kad je dopustila da se ZLOCINAC caco, sahrani pored vojnika koji su casno i posteno branili Sarajevo i BiH.
Locked