Nezna zauzeti stav jer ne prica samo ono s cime se SDP slaze, tako mi se ovo cini plain
Desavanja u Hrvatskoj
- lupp
#1526 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Cini mi se da to neke ljude jako zbunjuje.. U jednom trenu prica nesto s cime se SDP slaze, u drugom trenu nesto s cime se SDP ne slaze pa sada opet nesto s cime se SDP slaze
Nezna zauzeti stav jer ne prica samo ono s cime se SDP slaze, tako mi se ovo cini plain
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1527 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Imas veliki problem u svojoj glavi..ko je spominjao SDP osim tebe?lupp wrote:Cini mi se da to neke ljude jako zbunjuje.. U jednom trenu prica nesto s cime se SDP slaze, u drugom trenu nesto s cime se SDP ne slaze pa sada opet nesto s cime se SDP slaze![]()
Govorim o Josipovicu kao politicaru, i nisam rekla da se ne slazem s njegovim stavovima nego da ne zna zauzeti stav..I nemoj vise bgt, nemam zivaca ti crtati sta sam htjela reci
- lupp
#1528 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vec sam ti rekao, ovo sto si mi dosad napisala nema osnove pa "kombiniram" i odatle SDP i desavanja prije par mjeseci.. Nemoj crtat molim te, mislim da smo se nas dvoje dovoljno raspricali pa et uzivajplain vanilla wrote:Imas veliki problem u svojoj glavi..ko je spominjao SDP osim tebe?lupp wrote:Cini mi se da to neke ljude jako zbunjuje.. U jednom trenu prica nesto s cime se SDP slaze, u drugom trenu nesto s cime se SDP ne slaze pa sada opet nesto s cime se SDP slaze![]()
Govorim o Josipovicu kao politicaru, i nisam rekla da se ne slazem s njegovim stavovima nego da ne zna zauzeti stav..I nemoj vise bgt, nemam zivaca ti crtati sta sam htjela reci
- amrica
- slobodni armirach
#1530 Re: Desavanja u Hrvatskoj
svaka cast, konacno ljudi dolaze pameti,
opet kompletna hr vlada ima gdje da se sakrije, siroko joj oko sirokog.
Ocekujem da ce se uskoro Jaca da uskrsne negje u Hercegovini na otvaranju neke konzerve!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1531 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima jakih parola i poruka. Odlicno!!!!
Izdrzite susjedi,do konacne pobjede

Izdrzite susjedi,do konacne pobjede
- amrica
#1532 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ima i ona "karamarkojadranku", ali to nije fino 
- amrica
#1533 Re: Desavanja u Hrvatskoj
show svaki dan
Jučerašnja konferencija za medije, kaže Burić, trebala bi biti uvrštena u redoviti predmet psihološkog fakulteta, na temu narcisoidnost.
Dinko Burić iz HDSSB-a rekao je kako je javnost jučer imala priliku upoznati premijerku u posebnom svjetlu
'Hvalite me usta moja, kada već nitko drugi neće', komentirao je Burić riječi Kosor. Dodao je kako će u Banskim dvorima napraviti dvoranu ogledala u kojoj će u buduće održavati presice. 'Neće biti ni lustera ni sagova, a Kosor ni neće morati uzgovarati riječ ja, slika će sve sama reči', dodao je.
Poručio je Kosor da je previsoko uzletjela. 'Uzlejteli ste visoko i previsoko, otvorite oči i odčepite uši, poslušajte poruku naroda koji vam poručuje 'ej Jaco, Jaco, tako ti Alaha, dovede nas do prosjačkog štapa', rekao je Burić.
'Broš s škorpionom ispod je razine decentnosti'
Damir Kajin iz IDS-a situaciju u zemlji ocijenio je stihijskom. 'Agonija je na djelu, ne zna se što radi lijeva, a što radi desna strana. Kada netko baulja, povlači i druge za sobom', rekao je. Istakao je kako premijerka Kosor inače ima stila. 'Ima istančan ukus, to i košta, ali nije bitno, no jučer je ispod uobičajene decentnosti bio premijerkin broš s škorpionom. Ta simbolika je ružna, to je životinja koja ujeda, koja je otrovna. Te se životinje bolje kloniti jer ona uništava druge, a na kraju i sama sebe', rekao je Kajin i dodao kako je vrijeme da se odsvira kraj HDZ-ovoj vladavini.
Na to mu je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks rekao kako je on njemu sada odsvirao kraj, na što mu je Kajin rekao da ne bude nervozan. 'Nemojte biti kao škorpion i ujedati', rekao je Kajin. Šeks mu je dodao da se, kada već ima usporedbe sa životinjama, pogleda u ogledalo, na što mu je Kajin uz smijeh rekao da je još uvijek ljepši od njega.
Jučerašnja konferencija za medije, kaže Burić, trebala bi biti uvrštena u redoviti predmet psihološkog fakulteta, na temu narcisoidnost.
Dinko Burić iz HDSSB-a rekao je kako je javnost jučer imala priliku upoznati premijerku u posebnom svjetlu
'Hvalite me usta moja, kada već nitko drugi neće', komentirao je Burić riječi Kosor. Dodao je kako će u Banskim dvorima napraviti dvoranu ogledala u kojoj će u buduće održavati presice. 'Neće biti ni lustera ni sagova, a Kosor ni neće morati uzgovarati riječ ja, slika će sve sama reči', dodao je.
Poručio je Kosor da je previsoko uzletjela. 'Uzlejteli ste visoko i previsoko, otvorite oči i odčepite uši, poslušajte poruku naroda koji vam poručuje 'ej Jaco, Jaco, tako ti Alaha, dovede nas do prosjačkog štapa', rekao je Burić.
'Broš s škorpionom ispod je razine decentnosti'
Damir Kajin iz IDS-a situaciju u zemlji ocijenio je stihijskom. 'Agonija je na djelu, ne zna se što radi lijeva, a što radi desna strana. Kada netko baulja, povlači i druge za sobom', rekao je. Istakao je kako premijerka Kosor inače ima stila. 'Ima istančan ukus, to i košta, ali nije bitno, no jučer je ispod uobičajene decentnosti bio premijerkin broš s škorpionom. Ta simbolika je ružna, to je životinja koja ujeda, koja je otrovna. Te se životinje bolje kloniti jer ona uništava druge, a na kraju i sama sebe', rekao je Kajin i dodao kako je vrijeme da se odsvira kraj HDZ-ovoj vladavini.
Na to mu je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks rekao kako je on njemu sada odsvirao kraj, na što mu je Kajin rekao da ne bude nervozan. 'Nemojte biti kao škorpion i ujedati', rekao je Kajin. Šeks mu je dodao da se, kada već ima usporedbe sa životinjama, pogleda u ogledalo, na što mu je Kajin uz smijeh rekao da je još uvijek ljepši od njega.
-
gost iz ZG
#1534 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima jakih parola i poruka
svaka cast, konacno ljudi dolaze pameti!

- spreca
#1535 Re: Desavanja u Hrvatskoj
gost iz ZG wrote:Ima jakih parola i poruka
svaka cast, konacno ljudi dolaze pameti!
-
sumirprimus
#1536 Re: Desavanja u Hrvatskoj
moze pricat ko sta oce,al rvati,uvijek prvi...
ne samo sada radi protesta,nego i apse i ministre,iz vlastite stranke,javno progovaraju o korupciji,apse i tu,
onda taj dio "gradjanske hrvatske"posteno jaci je od bih i srbijanske zajedno...
a mi,tako nam je kako nam je nazalost...
ne samo sada radi protesta,nego i apse i ministre,iz vlastite stranke,javno progovaraju o korupciji,apse i tu,
onda taj dio "gradjanske hrvatske"posteno jaci je od bih i srbijanske zajedno...
a mi,tako nam je kako nam je nazalost...
- nellington
#1537 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A svi ostali bi Bosnu napustili u vidu Tuđmanovog humanog preseljenja, Tomo Vinković rally.nemere wrote:
Kad su u bih hrvati namalobrojniji, da ih ima najviše, ne bi bilo međunacionalnih problema i isto bi se hapsilo lopove od reda.
-
sumirprimus
#1538 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma jaro mislim na hrvatske hrvate...
kako ovo raščlanjuju nasi jezikoslovci? 
a to za be ha hrvate,ja bi to rekao i za be hA bosnje i za be ha srbe,cudan narod u najmanju ruku u pm...
a to za be ha hrvate,ja bi to rekao i za be hA bosnje i za be ha srbe,cudan narod u najmanju ruku u pm...
- nellington
#1539 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To sam ja doživio.nemere wrote:To si ti reko.nellington wrote:A svi ostali bi Bosnu napustili u vidu Tuđmanovog humanog preseljenja, Tomo Vinković rally.nemere wrote:
Kad su u bih hrvati namalobrojniji, da ih ima najviše, ne bi bilo međunacionalnih problema i isto bi se hapsilo lopove od reda.
- vee-jay
#1540 Re: Desavanja u Hrvatskoj
fakat kreativno
- plain vanilla
- nellington
#1542 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znam da idem u off-topic, ali moram na ovo odgovoriti. Naime, termin "humano preseljenje" sam upotrijebio kao tuđmanovski eufemizam za etničko čišćenje, a kao najeklatantniji primjer toga sam uzeo Oluju. Ja sam svoj dom napustio koju godinu prije, i to ne na traktoru i ne sa više od par najlonskih kesa - mjesto radnje: središnja Bosna, izvršitelji radnje: bojovnici HVO.nemere wrote:Uz dužno poštovanje prema svoj nesreći i neugodnostima koje si doživio, ipak kako kažeš doživio si humano preseljenje, bar sa traktorima i dijelom imovine, trebam li te podsjetiti da su iz tih krajeva nekoliko godina prije toga hrvati prilično nehumano preseljeni s najlon vrećicama u rukama, ako su uopće uspjeli otići, a o načinu preseljenja hrvata i bošnjaka iz dijelova bosne gdje je danas republika srpska da i ne govorim, to je bilo više nego nehumano.nellington wrote:To sam ja doživio.nemere wrote: To si ti reko.
- slobodni armirach
#1543 Re: Desavanja u Hrvatskoj
cudno, ovakva situaciju u hrvatskoj a tema se namjerno opstruira

- plain vanilla
#1544 Re: Desavanja u Hrvatskoj
"A ja sranja u Ruandi"
- Bosnolog
#1545 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nije ni kosorki djevojki lahko pored svih ekonomsko politickih jos se nasli i ljubavno aferimski belaji,.....plain vanilla wrote:"A ja sranja u Ruandi"
Regionalni mediji pišu: Hrvatska na nogama, traže se ostavke, a premijerka Kosor “rastrgana između dvije romantične veze"?!
Autor R. D. 2011-03-14 12:43:00
Decrease font Enlarge font
Kako navodi časopis Extra, prvi muškarac navodno prema premijerki gaji iskrene osjećaje, a drugi se poigrava njenim emocijama
U trenutku kad se širom Hrvatske dešavaju opasna previranja, stanovništvo gotovo svakodnevno štrajkuje iz ovog ili onog razloga, a HDZ grčevito bori da opstane i revitalizira optužbe zbog loše privatizacije i vođenja država u posljednja dva desetljeća, premijerka Jadranka Kosor ima probleme ljubavne prirode?!
Tako bar tvrde hrvatski mediji koji kažu da “premijerka vodi uzbudljiv ljubavni život te da je rastrgana između dvije romantične veze”.
Kako navodi časopis Extra, prvi muškarac navodno prema premijerki gaji iskrene osjećaje, a drugi se poigrava njenim emocijama.
Jedan od njih je ministar koji je na taj položaj došao prije nešto više od godinu dana, nakon čega je pristupio HDZ-u. Spomenuti ministar, kako piše Extra, za Jadranku Kosor gaji iskrene osjećaje, no njoj se više sviđa jedan bivši bliski saradnik s kojim nikad nije sigurna na čemu je.
Riječ je o jednom uglednom zagrebačkom psihijatru koji je nedavno izašao iz dugogodišnje veze sa ženom s kojom ima dvoje djece. Navodno se čuju barem dva puta dnevno, a njihova romansa traje nešto više od godinu dana.
Navodno je upravo on razlog zbog kojega premijerka u posljednje vrijeme više nego dosad vodi računa o svom izgledu.
Podsjetimo, Kosor se 1984. vjenčala s Hrvojem Markuljom, koji je “zaslužan” za njezinu prepoznatljivu frizuru od koje ne odustaje već godinama. S njime je dobila i sina Lovru, a od Markulja se rastala nakon devet godina braka.
- plain vanilla
#1546 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ona dvojicu, a neko nijednog
ma treba je smijeniti

ma treba je smijeniti
- Bosnolog
#1547 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kada si premijareka jos iz KRADE-ZE stranke svi su tvoji stranacko opozicioni poltroni a nade se niki da ti pomutu um i razum,stoga ima da probiras,......
Last edited by Bosnolog on 15/03/2011 00:50, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#1548 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A kad nisam premijerka kra-de-zea? 
- plain vanilla
#1549 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jesizoom66 wrote:jesam li ja ovo fulio podforum lj&s?
pa vidis da je situacija ozbiljna..sta ce Jaca ako je smijene? kako naci opet dva momka?
- plain vanilla
#1550 Re: Desavanja u Hrvatskoj
mislis Sanadera? doduse, on joj zasad ne moze uteci..uvijek zna gdje jezoom66 wrote:ima ona svog satoljupca u prichuviplain vanilla wrote:jesizoom66 wrote:jesam li ja ovo fulio podforum lj&s?![]()
![]()
pa vidis da je situacija ozbiljna..sta ce Jaca ako je smijene? kako naci opet dva momka?