Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
zgembo_sa

#1526 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by zgembo_sa »

anaisa wrote:
zgembo_sa wrote:
anaisa wrote:Ma ti je gadis otkako je pocela sa radom ova tema
Ko mi kaze, kakve si samo bljuvotine ovdje napisala i ti nekome drzis moralne pridike. Samo se pitam koliko palestinske djece nosis na dusi... Ne znam samo kako te nije strah Boga. Vec si jednom banovana zbog svog fasizma i opet si pocela...
Kao prvo ukljuci malo mozak, pa shvati da nisam tvoja iluzija od Renate, kao drugo ne nosim nikoga na dushi, a kao treche molila bih da mi se ne obracas vise, i da se uhvatis slovarice ili bukvara pa pocnes fino ispocetka, shvati da si dosadan, zajedno sa veleposlanikom pod ruku pa landraj, fakat me tvoji glupi govori nimalo ne interesuju a fala Bogu jos manje imponuju.
U zdravlje!
Da nisi mozda medju onim prigovaracima savjesti? Cisto sumnjam. Ako nisi onda si makar 2 godine bila okupatorski vojnik - zlocinac. Zato te pitam koliko si pobila djece? Koliko zena, staraca? Koliko si imovine otela, koliko kuca razrusila? Pored ovoliko hiljada ubijenih i ranjenih, pored toliko pretucenih, maltretiranih, zatvorenih, pored toliko srusenih kuca, imanja, otete imovine, protjerivanja... tesko da te zaobislo da se svrstas medju zlocince... U ostalom jasno si se odredila da si cionista ili ti ga fasista modernog doba, a one ostale bljuvotine ne bih ni spominjao, za to ces odgovarati kad za to dodje vrijeme...
KemooSA

#1527 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by KemooSA »

Kako te nije stid smijati se ubijenoj djeci,vidi se da si isti kao i oni.
Hoce li se ko smilovati i banovati ovog fasistu.
:x :x :x :x
Last edited by KemooSA on 06/01/2009 16:26, edited 1 time in total.
tornjak-bosanski

#1528 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by tornjak-bosanski »

Naravno da su izabrani, ali kako? To treba da se upitas... i naravno da nije uredu kako se ponasaju prema svom narodu, ali to je politika - ispiraj narodu mozak, sta obican narod zna.

Ne gledam ni ja CNN, ali znam sta je CNN. Treba da citas/gledas i iz Saudiske Arabije i Irana, te iz Nemacke i Spanije, kao i iz Amerike pa onda da napravis svoje misljenje. U ovom slucaju, ja ti samo kazem da je CNN oobjektivan, ne favoriziraju ni jednu stranu.

Ovo nije politika ovo je borba za opstanak.

CNN pokusava da bude objektivan, a u stvari izjednacava zrtvu i dzelata.
anaisa

#1529 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by anaisa »

zgembo_sa wrote: U zdravlje!
Da nisi mozda medju onim prigovaracima savjesti? Cisto sumnjam. Ako nisi onda si makar 2 godine bila okupatorski vojnik - zlocinac. Zato te pitam koliko si pobila djece? Koliko zena, staraca? Koliko si imovine otela, koliko kuca razrusila? Pored ovoliko hiljada ubijenih i ranjenih, pored toliko pretucenih, maltretiranih, zatvorenih, pored toliko srusenih kuca, imanja, otete imovine, protjerivanja... tesko da te zaobislo da se svrstas medju zlocince... U ostalom jasno si se odredila da si cionista ili ti ga fasista modernog doba, a one ostale bljuvotine ne bih ni spominjao, za to ces odgovarati kad za to dodje vrijeme...[/quote]

Hvala na bukvici, jesi zavrshio?
BaileyS

#1530 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by BaileyS »

karanana wrote:nisam ni za publiciziranje i reklamiranje genocida putem ovih snimaka i slika. ovo su ipak necija djeca, i ovo su ljudi na kojima ne treba zaradjivati poene, jer jedno je sigurno i kod nas u bosni smo imali snimke prepolovljenih ljudi, mrtve djece ubijene snajperom i slicno pa niko nista nije uradio 4 godine. budite sigurni da izraelu niko nece nista uraditi ni za 400 godina i da sad atomsku cibne na gazu, niko im nista ne bi mogao, mozda bi tek tada vijece sigurnosti usvojilo neki poziv na primirje i to je sve.
I ja sam ubijedjen da se Palestinci nemaju cemu nadati.

Mozda u slucaju da onaj Iran dodje do atomske pa da se napravi taj neki balans straha, da se primire duhovi. Ovako, oni nemaju sta izgubiti i nastavit ce ih ubijeti jos 300 god ako treba.
Madame de Pompadour

#1531 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Madame de Pompadour »

aseemic wrote:
KemooSA wrote:Image

Slika govori sve.Cisti pokazatelj etnickog ciscenja i genocida nad palestincima.
Za 50 godina su uspijeli da istrijebe i protjeraju toliki narod bez ikakve osude.
Cetnici su mila majka sta oni rade,jos sve uz pomoc nasih para!!!
:x :x :x

Smesan si... a vidi ovo:

The Emerging of Islamic Empire
http://www.newislamicempire.com/site/de ... Page=SEVER
Prve slike su stvranost a druge pretpostavka!!!????
anaisa

#1532 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by anaisa »

BaileyS wrote:
karanana wrote:nisam ni za publiciziranje i reklamiranje genocida putem ovih snimaka i slika. ovo su ipak necija djeca, i ovo su ljudi na kojima ne treba zaradjivati poene, jer jedno je sigurno i kod nas u bosni smo imali snimke prepolovljenih ljudi, mrtve djece ubijene snajperom i slicno pa niko nista nije uradio 4 godine. budite sigurni da izraelu niko nece nista uraditi ni za 400 godina i da sad atomsku cibne na gazu, niko im nista ne bi mogao, mozda bi tek tada vijece sigurnosti usvojilo neki poziv na primirje i to je sve.

Mozda u slucaju da onaj Iran dodje do atomske pa da se napravi taj neki balans straha, da se primire duhovi. Ovako, oni nemaju sta izgubiti i nastavit ce ih ubijeti jos 300 god ako treba.
Ne bi im bilo pametno, mada nemam nista protiv ukljucenja diktatorskog Irana, Izrael ima preko 200 nuklearnih bombi uredno rasporedjenih i spremnih za napad, pa da se i ta "velesila" od Irana malo smiri i spusti loptu!
tornjak-bosanski

#1533 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Naravno da ne, ali jedini nacin da narod shvati da u ratu nisu samo zgrade unistene je ovaj nacin. Pa mozda se neki i dignu da iskazu nezadovoljstvo svojim politicarima, pa mozda i oni malo promijene misljenje. Zalosno je sto sve to traje presporo.
zgembo_sa

#1534 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by zgembo_sa »

anaisa wrote:Hvala na bukvici, jesi zavrshio?
Nisam, niti cu! Makar necu sutiti, makar glas mozemo dignuti mi koji smo prezivjeli jedan genocid, koji znamo kako je palestincima.
aseemic

#1535 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by aseemic »

Madame de Pompadour wrote:
aseemic wrote:
KemooSA wrote:Image

Slika govori sve.Cisti pokazatelj etnickog ciscenja i genocida nad palestincima.
Za 50 godina su uspijeli da istrijebe i protjeraju toliki narod bez ikakve osude.
Cetnici su mila majka sta oni rade,jos sve uz pomoc nasih para!!!
:x :x :x

Smesan si... a vidi ovo:

The Emerging of Islamic Empire
http://www.newislamicempire.com/site/de ... Page=SEVER
Prve slike su stvranost a druge pretpostavka!!!????

Prve su stvarnost, zbog cega? Drugo je prepostavka, zbog cega?

Ne mozes pitati jedno, a ne upitati i drugo ili sto je uzrok prvog... :thumbup:

zgembo_sa wrote:
Nisam, niti cu! Makar necu sutiti, makar glas mozemo dignuti mi koji smo prezivjeli jedan genocid, koji znamo kako je palestincima.
Uh, palestinci... jadna im majka. Sto se ne zabrnise za narod u Darfuru ili Indiji, Pakistanu i polovini Afrike? Pametan si ti decko...
Last edited by aseemic on 06/01/2009 16:32, edited 1 time in total.
tornjak-bosanski

#1536 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

anaisa wrote:
BaileyS wrote:

Ne bi im bilo pametno, mada nemam nista protiv ukljucenja diktatorskog Irana, Izrael ima preko 200 nuklearnih bombi uredno rasporedjenih i spremnih za napad, pa da se i ta "velesila" od Irana malo smiri i spusti loptu!

Vas jedini argument. Sila, nista drugo i ne znate.
anaisa

#1537 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by anaisa »

zgembo_sa wrote:
Zato ima opcija ignore :)
tornjak-bosanski

#1538 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Prve su stvarnost, zbog cega? Drugo je prepostavka, zbog cega?

Ne mozes pitati jedno, a ne upitati i drugo ili sto je uzrok prvog...

Hehe s tobom stvarno nema rasprave. Klasika...
Lincoln-Burrows

#1539 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Lincoln-Burrows »

ZELI SLOBODU, SLOBODU ZELI!!! :x :x :x :-x :-x
Bez vike nije potrebno, jasno je da narod želi slobodu,
ali Hamas je želi na način koji uključuje uništenje života.

On je teroristička organizacija sa neprihvatljivom ideologijom. http://bs.wikipedia.org/wiki/Hamas

Sloboda svakako ali ne može se na ovaj način.
Ne opravdavam Izrael ali nek onda UN preuzme odgovornost i riješe stvar.
tornjak-bosanski

#1540 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Uh, palestinci... jadna im majka. Sto se ne zabrnise za narod u Darfuru ili Indiji, Pakistanu i polovini Afrike? Pametan si ti decko...

Vi ne brinete ni za koga, mi barem za Palestince...
BaileyS

#1541 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by BaileyS »

anaisa wrote:
BaileyS wrote:

Ne pjeni, ukljuci sive celije pa ces skontati sta sam mislio.

U nuklearnom ratu nema pobjednika, pretpostavljam da i Izraelci vole zivot koliko i drugi. Ne mislim da Iran ili bilo ko drugi treba da upotrijebi to oruzje vec da bi to napravilo balans straha i da bi se onda lakse doslo do dogovora.
RIZVA

#1542 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by RIZVA »

Izrael je bombardovao školu u Džabaliji i ubio najmanje 10 Palestinaca ubijeno i ranio više od 40.
Izraelska vojska je pogodila školu UNRWA-e (UN Relief and Work Agency) i usmrtila troje ljudi.

Izraelski helikopteri su također raketirali centralnu pijacu u Bureidžu, južno od Gaza Citya. Dan je jedina prilika da ljudi probaju doći do nešto hrane, jer sa noću nastupa horor i potpuna odsječenost i niko se ne usuđuje napustiti dom.

John Ging, šef UNRWA-e, je opisao situaciju u bolnici Šifa kao groznu.
Iz predostrožnosti a u strahu od mogućih napada Hizbullaha, izraelski helikopteri su povrijedili zračni prostor Libana.
tornjak-bosanski

#1543 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Lincoln-Burrows wrote:

On je teroristička organizacija sa neprihvatljivom ideologijom. http://bs.wikipedia.org/wiki/Hamas

Ti ocigledno ne shvatas koncept narodnih pokreta?Informisi se malo...

Upravo zbog takvih argumenata MZ Izrael je u mogucnosti da radi ovo sto sada radi...
aseemic

#1544 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by aseemic »

tornjak-bosanski wrote:

Kako smesno pises... Ja se brinem za moju macku, dovoljno mi. Previse ima primitivaca da bi se brinuo i o njima...
Ljudi stvaraju probleme. Ljudi nema, nema problema! :thumbup:

tornjak-bosanski wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Upravo zbog takvih argumenata MZ Izrael je u mogucnosti da radi ovo sto sada radi...
Bas je Hamas narodni pokret... vela havle :bih:
tornjak-bosanski

#1545 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

aseemic wrote:
tornjak-bosanski wrote:

Kako smesno pises... Ja se brinem za moju macku, dovoljno mi. Previse ima primitivaca da bi se brinuo i o njima...
Ljudi stvaraju probleme. Ljudi nema, nema problema! :thumbup:

Stavi se u polozaj Hamasa i reci zadnju recenicu

Valjda je do sada svima jasno o kakvoj se osobi radi...

over and out
anaisa

#1546 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by anaisa »

Nemoj bolan, ipak je Hamas izabran najdemokratskijim putem... :run:
The__Doctor

#1547 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by The__Doctor »

Srbija ce po pitanju bliskoistocne krize ostati neutralna
Lincoln-Burrows

#1548 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Lincoln-Burrows »

tornjak-bosanski wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Nemam riječi, kakav "narodni" pokret.
Nema niti jedne humane stvari u njihovoj ideologiji.
tornjak-bosanski

#1549 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Lincoln-Burrows wrote:
tornjak-bosanski wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Nemam riječi, kakav "narodni" pokret.
Nema niti jedne humane stvari u njihovoj ideologiji.

To ti mislis jer ti tako odgovara i jer si vidio na CNN i rekli su ti Izrael i SAD...
anaisa

#1550 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by anaisa »

Ne ne misli tako nego zato sto je Hamas teroristicki islamisticki pokret
Locked