Ma pratim ja to sve samo ne znam sta bi vise rekao. Znas lako je otvoriti liniju za BG kada imas vladu federacije da ti dugove pokrije! Sve je to fino i lijepo ali ja stvarno en vidim poentu otvaranja linije! Cemu? Zbog koga? Da bi preuzeli putnike koji idu iz SAD ili negdje drugo do FRA ili LHR ili CDG pa onda prkeo BGD do SJJ? Jel to poenta?akcija007 wrote:Da, iz Beograda preko nekog evropskog grada di Skandinavije je u prosjeku 200-tinjak eura karta sa svim taxama, dok je s Air Balticom preko Rige jos i niza. Znaci BHA mora ispod 200 eur da ponudi.
Skeptican sam da oni mogu preoteti putnike
Jefferson, gdje si sta ti mislis o ovme svemu sto diskutujemo ?
Ja kao poreski obveznik hocu da imam kompaniju koja ce me prevesti iz AMS, FRA, CDG do SJJ a ne preko nekog drugog grada.
Iskljucio sam se iz diskusije jer je BHA jedno leglo parazita i nista vise, kao i slicne drzavne kompanije! Nigdje marketinga, da ne govorim o uvezanim letovima i sl. Eto proslo je 5g od osnivanja kompanije! Sta se uradilo osim sto je 49% u stranim rukama? Nista, veliko nista, tako da ce Jefferson i dalje ostavljati pare onima koji znaju!