Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- stari lisac
#1526 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Vrsi zmaj svugdje dostavu samo mozda nece 5 cevapa da ti donese ili 10 ako nema jos narudzbi.Mahir nece nikako jednu picu da donese na maltu sto znaci da je politika dostave manje vise svima ista.
- dječak sa šibicama
#1527 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Da ako narucis 30 km dostave.nepass1 wrote:Zmaj hrasno na vratnik dostavi zasto ne bi u centar?dječak sa šibicama wrote:Besko u Hrasnom gdje i Zmaj.
bjezi, nece da rade dostavu u centar ni oni ni Zmaj Hrasno, moras maksuz dole otici ako zelis pojesti, hvala ali ne hvala.
Meni odbili doci za desetku cevape i jednu kombinaciju, kaze premalo.
- JThomas
#1528 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
pa i jeste malo. šta ti je falilo i jedne brizle uzeti za mezu 
(sreća nije politika, možda bi dobio i esej o fgr centar kompleksima, gledanju običnog čovjeka s visine i kako sda i treba da dobije izbore pored takvih)
(sreća nije politika, možda bi dobio i esej o fgr centar kompleksima, gledanju običnog čovjeka s visine i kako sda i treba da dobije izbore pored takvih)
- nepass1
#1529 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Donijeli za 20KM
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1530 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
besko dostavi u Butmir, minimalno 20 KM narudzba. Neki dan bilo 17 KM nisu htjeli, šuplju prosioali kako nemaju slobodan auto.
Jedna ascinica sa Alipašina nije htjela dostaviti narudzbu koja je 30 KM.
Kad je dostava u pitanju, mrkva je broj 1 u Sarajevu, mogu slobodno reci i u cijeloj BiH. Zato i ubija sa poslom konkurenciju.
Ljudi hladno, bez ikskvih pitanja i podpitanja donesu pašaburger, znaci 4 KM a o vecim narudzbama i da ne govorim.
Njihovi cevapi mi se ne svidjaju, mislim da su jedni od lošijih. Pljeska im je odlična kao i pašaburgeri i pileći sendvici.
Kad je dostava u pitanju, mrkva je broj 1 u Sarajevu, mogu slobodno reci i u cijeloj BiH. Zato i ubija sa poslom konkurenciju.
Ljudi hladno, bez ikskvih pitanja i podpitanja donesu pašaburger, znaci 4 KM a o vecim narudzbama i da ne govorim.
Njihovi cevapi mi se ne svidjaju, mislim da su jedni od lošijih. Pljeska im je odlična kao i pašaburgeri i pileći sendvici.
- Raigor Stonehoof
#1531 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Samo oni vozaci Ayga od Zmaj cevabdzinice su ubice na ulici. Vjerovatno im narede da moraju u odredjenom roku dostaviti pa zure ko ludjaci.
- Edin H.
#1532 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Je li ti volis hladne cevapcice?Raigor Stonehoof wrote:Samo oni vozaci Ayga od Zmaj cevabdzinice su ubice na ulici. Vjerovatno im narede da moraju u odredjenom roku dostaviti pa zure ko ludjaci.
- Haris033
#1533 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ma Mrkva je meni br.1konektovan wrote:besko dostavi u Butmir, minimalno 20 KM narudzba. Neki dan bilo 17 KM nisu htjeli, šuplju prosioali kako nemaju slobodan auto.![]()
- Haris033
#1534 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Dupli post 
-
Naslovnica
#1535 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ubijaju konkurenciju utajom poreza...konektovan wrote:besko dostavi u Butmir, minimalno 20 KM narudzba. Neki dan bilo 17 KM nisu htjeli, šuplju prosioali kako nemaju slobodan auto.![]()
Nije mi jasno kako su oni još u poslu, nakon onih hapšenja i milionakih utaja poreza!
To je trebalo sve pozatvarati.
I onaj Zmaj u Hrasnom, neki dan čekam narudžbu, izašlo prije mene minimalno 50 narudžbi, što u radnji što doatava.
Niti jedan račun nije onaj za kasom otkucao.
Smijurija.
Nešto se Sarajevo žali na Međugorje, a u ugostiteljstvu se dešavaju iste stvari.
- zateznistub
#1536 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja sa djecom jučer bio i uredno račun dobio...Naslovnica wrote:Ubijaju konkurenciju utajom poreza...konektovan wrote:besko dostavi u Butmir, minimalno 20 KM narudzba. Neki dan bilo 17 KM nisu htjeli, šuplju prosioali kako nemaju slobodan auto.![]()
Nije mi jasno kako su oni još u poslu, nakon onih hapšenja i milionakih utaja poreza!
To je trebalo sve pozatvarati.
I onaj Zmaj u Hrasnom, neki dan čekam narudžbu, izašlo prije mene minimalno 50 narudžbi, što u radnji što doatava.
Niti jedan račun nije onaj za kasom otkucao.
Smijurija.
Nešto se Sarajevo žali na Međugorje, a u ugostiteljstvu se dešavaju iste stvari.
- Mišo_Kovač
#1537 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Zivim u Hrasnom odvajkada, u Zmaju pojeo cevapa vise nego sto im broja znam, nikad nisam dobio račun. Štaviše, nikad nisam vidio da se kuca račun

- Edin H.
#1538 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Trebao si ipak brojati koliko si pojeo cevapa u Zmaju 
- nepass1
#1539 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U petak jeo, trazio racun, dobio racun
- pirpa
#1540 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Vala kod Hodžića ćevapi kurcu ne valjaju, to tvrdo, to sitno garavo..gori ćevap ne pamtim kad sam pojeo.a konobari šibicari su posebna priča...
-
Naslovnica
#1541 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ko nije tražio nije ni dobio.nepass1 wrote:U petak jeo, trazio racun, dobio racun
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1542 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ti cevapi su meni istog ukusa kao losije vakuumirane hrenovke,u rangu hari travnik....pirpa wrote:Vala kod Hodžića ćevapi kurcu ne valjaju, to tvrdo, to sitno garavo..gori ćevap ne pamtim kad sam pojeo.a konobari šibicari su posebna priča...
- Edin H.
#1543 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Borba jeste, ali mozes se izboritiNaslovnica wrote:Ko nije tražio nije ni dobio.nepass1 wrote:U petak jeo, trazio racun, dobio racun
- vjesticanametli
#1544 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ne znam sta je u tr izvikano al meni je ono bezze a hoDZic hahahhaha tamo nisam usla min. 15 god. Uzas a konobari dobro si reko sibicari bili i tadbitanga_sa_otesa wrote:ti cevapi su meni istog ukusa kao losije vakuumirane hrenovke,u rangu hari travnik....pirpa wrote:Vala kod Hodžića ćevapi kurcu ne valjaju, to tvrdo, to sitno garavo..gori ćevap ne pamtim kad sam pojeo.a konobari šibicari su posebna priča...
Samo 5 njamiiii
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1545 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
oni kojima su ti cevapi dobri imaju cir na ukusuvjesticanametli wrote:ne znam sta je u tr izvikano al meni je ono bezze
- vjesticanametli
- karanana
#1547 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
valjaju li vam brajlovic i mujanic? nema ih na anketi a meni nisu losi.
mogla je ova anketa biti malo duza sa spiskom.
ovako, mislim da su kliknuti na zmaj hrasno mada nisam siguran. mozda ne kliknem ni na sta jer nekad mi svugdje sjednu a nekad ne.
mogla je ova anketa biti malo duza sa spiskom.
ovako, mislim da su kliknuti na zmaj hrasno mada nisam siguran. mozda ne kliknem ni na sta jer nekad mi svugdje sjednu a nekad ne.
-
racionalista
#1548 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Meni su što se tiče ukusa najbolji ćevapi u Ilidžanci, ali ona ne spada pod "Sarajevo"

- pirpa
#1549 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
bitanga_sa_otesa wrote:ti cevapi su meni istog ukusa kao losije vakuumirane hrenovke,u rangu hari travnik....pirpa wrote:Vala kod Hodžića ćevapi kurcu ne valjaju, to tvrdo, to sitno garavo..gori ćevap ne pamtim kad sam pojeo.a konobari šibicari su posebna priča...
žilavi poput konjske salame iz vojske
- Better Man
#1550 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Jedinica ili dvojka? U jedinici su puno bolji. U dvojci su mi bezveze.pirpa wrote:Vala kod Hodžića ćevapi kurcu ne valjaju, to tvrdo, to sitno garavo..gori ćevap ne pamtim kad sam pojeo.a konobari šibicari su posebna priča...