Nije mi jasno zasto skrivaju lice notornog kriminalca, po kojem je to zakonu? Kako da se zastitimo od ovakvih siledzija, ko zna na koga ce opet nasrnuti ukoliko ga puste, a pustice ga garant.
Sta da se radi, stvarno sta da se radi......
policiji svaka cast na poslu. odgovorni iz vlade, parlamenta, tuzilastva- stidite se.zlatiborka wrote:Veceras na TVSA dnevniku rekose i prikazase onog Roberta Mucista kako je danas napao zenu (preko 70 godina) i oteo joj tasnu i pobjegao. Policija ga je ganjala i negdje kod Geodetskog zavoda ga uhvatila. 2 policajca su ga vodili ali lice kriminalca je bilo zamuceno da ga slucajno ko ne prepozna i upamti.
Nije mi jasno zasto skrivaju lice notornog kriminalca, po kojem je to zakonu? Kako da se zastitimo od ovakvih siledzija, ko zna na koga ce opet nasrnuti ukoliko ga puste, a pustice ga garant.
Sta da se radi, stvarno sta da se radi......![]()
a jel imaju veze godine sa tim,jel on maloljetan?zlatiborka wrote:Veceras na TVSA dnevniku rekose i prikazase onog Roberta Mucista kako je danas napao zenu (preko 70 godina) i oteo joj tasnu i pobjegao. Policija ga je ganjala i negdje kod Geodetskog zavoda ga uhvatila. 2 policajca su ga vodili ali lice kriminalca je bilo zamuceno da ga slucajno ko ne prepozna i upamti.
ima 16 god koliko mi se cini... ali koliko je zla nanio ko da ima 46lolo_lolo wrote:a jel imaju veze godine sa tim,jel on maloljetan?zlatiborka wrote:Veceras na TVSA dnevniku rekose i prikazase onog Roberta Mucista kako je danas napao zenu (preko 70 godina) i oteo joj tasnu i pobjegao. Policija ga je ganjala i negdje kod Geodetskog zavoda ga uhvatila. 2 policajca su ga vodili ali lice kriminalca je bilo zamuceno da ga slucajno ko ne prepozna i upamti.
Lesli Eldridž wrote:Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio.E sad zamislite kakoav je idiot kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije...
Samo treba paziti, znaju idioti biti naoružani...
Lesli Eldridž wrote:Ma kreten nakav... Jučer mi je jedan nabio se na rep sa kombijem (dostavno vozilo), pa trubi... Ja stanem, parkiram se i kažem:"Što tako blizu voziš, šta trubiš, jesi li ti normalan?" Kaže mamlaz (jedno 23-25 godina):"Što se ne skloniš ideš sporo?" Rekoh: "Jeb'o ti pas mater, međede glupi!" . Kaže: "Nemoj da ti ja jebem mater." Ja čekam hoče li izać' da ga mlatnem kako bog zapovijeda. On se k'o parkira, neda da raja ulicom prolazi, pa izađe, ode s druge strane kombija, pa se k'o pozdravlja sa nekim u BMW-u. Ja ga samo osmotrih i prođoh... Eto ti hrabrih ljudi, kad im malo priprijetiš, k'o paščad pobjegnu...
Dajte ba ljudi, kakva je nervoza ba? Zguzite nesto, pa makar i na silu!Yamahalac wrote:ima toga koliko hoces, ali cim pokazes zube druga je prica, meni se lik uvali ko idiot izmedju mene i drugog auta kod inine pumpe na stupu prema ilidzi, ja jedva uspio zakociti da u trotoar ne udarim i onda za njim, a on bjezi, stigao ga nekako reko stani mangupe da ti objasnim kako se vozi, kaze "sta je, sta hoces", rekoh stani ba, da ti objasnim i odmah ide ono izvini, ovo ono i lagano hvatanje noge
Ne... celicni...terra_incognita wrote:ovdje pomaze samo gumeni cekic
slavkoimamodilera wrote:Ne... celicni...terra_incognita wrote:ovdje pomaze samo gumeni cekic
bar to nije problem, vidis da ima pacijenata masuslavkoimamodilera wrote: Dajte ba ljudi, kakva je nervoza ba? Zguzite nesto, pa makar i na silu!![]()
![]()
Znaci dok policija dodje neko te moze nasred ulice cejfiti noktaricom dok se neko ne sjeti da dodje,finoVR6 wrote:Nije Sarajevo nego Tuzla, al morao sam ovu komediju postaviti...
.
Ovo boldovano mi je pravi fenomen!DaysleepeR wrote:vezano za situacije u saobracaju
svaki dan idem motorom sa kraja na kraj grada na posao i s posla
saobracaj kao video igrica, samo zbjegavas prepreke i vozila koja ti ne zele dobro, najmanje 5 puta nekom sam prinudjen psovati sve zivo i mrtvo, upozoravati pjesake da se ne bacaju na cestu i da ce novi tramvaj za 3 minute, tuci se i sl.
nema našem klocu bez noge u glavu objasnjenja, garantujem...
Sjooo gdje me nadeDaysleepeR wrote:vezano za situacije u saobracaju
svaki dan idem motorom sa kraja na kraj grada na posao i s posla
saobracaj kao video igrica, samo zbjegavas prepreke i vozila koja ti ne zele dobro, najmanje 5 puta nekom sam prinudjen psovati sve zivo i mrtvo, upozoravati pjesake da se ne bacaju na cestu i da ce novi tramvaj za 3 minute, tuci se i sl.
nema našem klocu bez noge u glavu objasnjenja, garantujem...
Ejs, koji si ti mangupLesli Eldridž wrote:Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio.E sad zamislite kakav je taj idiot od taxiste kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije...
Nemoj da te nađem pa da vidiš...Baltazar_khan wrote:Ejs, koji si ti mangupLesli Eldridž wrote:Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio.E sad zamislite kakav je taj idiot od taxiste kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije...
U utorak je na FTV prikazan SLUCAJ MRNJAVAC. Izmedju ostalog i onaj Sikiric koji je u zatvoru u Zenici. Rekao je da je ubio Denisa i da se kaje.....Sarajevo: Mladić izboden nožem na trolejbuskom stajalištu
Siniša Isić (24) hitno operiran jer su povrede nanesene po grudima, stomaku i slabinama bile opasne po život...
18.06.2009. 07:54 - Dnevni Avaz
Ni dovoljno tragični slučaj Denisa Mrnjavca, koji je ubijen nožem u sarajevskom tramvaju, a čijim se optuženim akterima za koji dan očekuje izricanje presude, očito nije opametio mlade nasilnike u Sarajevu. U bh. prijestolnici opet se i zbog najbezazlenijih incidenata olako potežu noževi, a dokaz za to su posljednja dva slučaja koja su se desila od početka ove sedmice.
Teška politrauma
Nakon što je u samom centru Sarajeva u ponedjeljak uvečer 15-godišnjak nožem u grudi ubo 17-godišnjeg Darka Polunića, jučer je povrede nožem zadobio i 24-godišnji Siniša Isić, nastanjen u Švrakinom Selu.
O ovom slučaju sarajevski MUP obavijestili su ljekari Hitne pomoći, gdje je Isić najprije dovezen. Odatle je hitno transportiran u Klinički centar Koševo.
Dok je još bio svjestan, policiji je uspio reći da je izboden nožem na trolejbuskom stajalištu u Zvorničkoj ulici u Novom Sarajevu, te da ga je ranio mladić kojeg zna po imenu Jasmin.
Nakon prijema u KCUS, Isić je hitno upućen na operaciju, jer je, kako je kazala Biljana Jandrić, portparol ove zdravstvene ustanove, imao niz po život opasnih povreda.
Nisu nađeni tragovi
- Riječ je o teškoj politraumi. Kod nas je dovezen s više ubodnih rana po grudnom košu, stomaku i slabinama. Trenutno je u operacionoj sali i radi ga više ljekarskih timova. Nakon operativnog zahvata bit će smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju - kazala je Jandrić.
Istražitelji, po dolasku na mjesto koje je Isić naveo da je tu ranjen, nisu našli nikakve tragove koji bi potvrdili njegove navode. Nije bilo tragova krvi, a ni pretraživanje terena oko stajališta nije dalo nikakve rezultate.
Utvrđen je identitet osobe koja je izbola Isića, a kako saznajemo, riječ je o Jasminu Bijediću (22). Za njim je odmah pokrenuta potraga i uhapšen je nekoliko sati kasnije. Sproveden je u prostorije Policijske uprave Novo Sarajevo i nakon što bude ispitan, policija bi trebala utvrditi detalje cijelog slučaja, kao i motive ranjavanja. Saznajemo da su se njih dvojica poznavala odranije te da je ranjavanju prethodila svađa navodno oko neke djevojke.
Polunić u stabilnom stanju
Darko Polunić smješten je na Torakalnu hirurgiju KCUS-a i njegovo stanje je stabilno. On je u tuči zadobio ubodnu ranu nožem u lijevu stranu grudnog koša, kao i povredu lijeve nadlaktice. Kantonalno tužilaštvo Sarajevo zatražilo je pritvor za Nedima Dž. (15), koji je zbo Polunića. Maloljetnik je izjavio da se posvađao s Polunićem zbog ranijih neraščišćenih računa.
evo vise informacijaBaltazar_khan wrote:Prolazio sam pored Ježa, i bilo je dosta specijalaca. Stadoh da upitam šta je bilo, jedan mi momak reče da je bio party u organizaciji portala dernek.ba. Neko im je bacio nekakvu eksplozivnu napravu, i 4-5 osoba je bilo na cum-u, jer su imali gelere u svom tijelu. Nije bila bomba, nešto slabije od bombe, ali jače od topovskog udara. Nevjerovatno šta se sve dešava u ovom graduNije mi jasno šta je to puklo, vidit ćemo u toku dana izvještaj sa mup-a...
zlatiborka wrote:Nozevi dalje sijevaju, ovaj mladic je tesko povrijedjen......
U utorak je na FTV prikazan SLUCAJ MRNJAVAC. Izmedju ostalog i onaj Sikiric koji je u zatvoru u Zenici. Rekao je da je ubio Denisa i da se kaje.....Sarajevo: Mladić izboden nožem na trolejbuskom stajalištu
Siniša Isić (24) hitno operiran jer su povrede nanesene po grudima, stomaku i slabinama bile opasne po život...
18.06.2009. 07:54 - Dnevni Avaz
Ni dovoljno tragični slučaj Denisa Mrnjavca, koji je ubijen nožem u sarajevskom tramvaju, a čijim se optuženim akterima za koji dan očekuje izricanje presude, očito nije opametio mlade nasilnike u Sarajevu. U bh. prijestolnici opet se i zbog najbezazlenijih incidenata olako potežu noževi, a dokaz za to su posljednja dva slučaja koja su se desila od početka ove sedmice.
Teška politrauma
Nakon što je u samom centru Sarajeva u ponedjeljak uvečer 15-godišnjak nožem u grudi ubo 17-godišnjeg Darka Polunića, jučer je povrede nožem zadobio i 24-godišnji Siniša Isić, nastanjen u Švrakinom Selu.
O ovom slučaju sarajevski MUP obavijestili su ljekari Hitne pomoći, gdje je Isić najprije dovezen. Odatle je hitno transportiran u Klinički centar Koševo.
Dok je još bio svjestan, policiji je uspio reći da je izboden nožem na trolejbuskom stajalištu u Zvorničkoj ulici u Novom Sarajevu, te da ga je ranio mladić kojeg zna po imenu Jasmin.
Nakon prijema u KCUS, Isić je hitno upućen na operaciju, jer je, kako je kazala Biljana Jandrić, portparol ove zdravstvene ustanove, imao niz po život opasnih povreda.
Nisu nađeni tragovi
- Riječ je o teškoj politraumi. Kod nas je dovezen s više ubodnih rana po grudnom košu, stomaku i slabinama. Trenutno je u operacionoj sali i radi ga više ljekarskih timova. Nakon operativnog zahvata bit će smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju - kazala je Jandrić.
Istražitelji, po dolasku na mjesto koje je Isić naveo da je tu ranjen, nisu našli nikakve tragove koji bi potvrdili njegove navode. Nije bilo tragova krvi, a ni pretraživanje terena oko stajališta nije dalo nikakve rezultate.
Utvrđen je identitet osobe koja je izbola Isića, a kako saznajemo, riječ je o Jasminu Bijediću (22). Za njim je odmah pokrenuta potraga i uhapšen je nekoliko sati kasnije. Sproveden je u prostorije Policijske uprave Novo Sarajevo i nakon što bude ispitan, policija bi trebala utvrditi detalje cijelog slučaja, kao i motive ranjavanja. Saznajemo da su se njih dvojica poznavala odranije te da je ranjavanju prethodila svađa navodno oko neke djevojke.
Polunić u stabilnom stanju
Darko Polunić smješten je na Torakalnu hirurgiju KCUS-a i njegovo stanje je stabilno. On je u tuči zadobio ubodnu ranu nožem u lijevu stranu grudnog koša, kao i povredu lijeve nadlaktice. Kantonalno tužilaštvo Sarajevo zatražilo je pritvor za Nedima Dž. (15), koji je zbo Polunića. Maloljetnik je izjavio da se posvađao s Polunićem zbog ranijih neraščišćenih računa.
![]()
Za 9 godina ce izaci na slobodu, mozda i prije zbog dobrog ponasanja i zivjece dalje.
Denis nema tu sansu, nazalost.....