Diesel particulate filter ili filter čestica..Radio Sarajevo wrote:Kako da to uradim i mogu li sam? Gdje da dospem? Šta je DPF?Throttle wrote:Dospi tekucine za DPF
Valjda ima na pumpi kupiti,prodavnici auto dijelova
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Diesel particulate filter ili filter čestica..Radio Sarajevo wrote:Kako da to uradim i mogu li sam? Gdje da dospem? Šta je DPF?Throttle wrote:Dospi tekucine za DPF
Trebalo bi da ti je tank za tu tecnost ispod rezervnog tocka u gepeku i tu sipas koliko vidim na videuRadio Sarajevo wrote:Kako da to uradim i mogu li sam? Gdje da dospem? Šta je DPF?Throttle wrote:Dospi tekucine za DPF
Senzor temperature rashladne tekucine, nalazi se kod termostata tj. u racvi.mistek wrote:Peugeot 308, 1.6 HDI, 2009.
Ni iz čega javlja problem sa "Engine temperature" i kazaljka s temperaturom se zakuca. Nakon par sekundi padne na 0 i onda opet na radnu. Jučer prvi put, stao, ugasio motor, i onda normala vozio. Danas krenuo, opet isto. I opet u ostatku dana bez problema. Nema veze sa pregrijavanjem, tek krenuo, voda, ulje, motor, sve uredno![]()
Vidio sam da neki Peugeot imaju problem sa senzorom rashladne tekućine i da je to potencijalni problem. Ima li smisla da bude kakvo veće sranje?
Dedovic, servis 206, i mozda unitrade da nazoves i provjeris,...wraagh wrote:Gdje uraditi zamjenu zubcastog remena na Peugeot Partner 2005?
I oko koliko se cijena krece?
Nek mu Amar1994 napiše kako se to zove pod kataloškim i kako se toči..Throttle wrote:Kupi litar iste boje i dospi slobodno, kakvi kataloski brojevi
Mozda sad i postane.....dzipalo wrote:![]()
![]()
Nije ti ovo oficijelna stranica Peugeot servisa.
![]()

Izabrao si najgore rješenje. Isto važi i za Blok Sarajevo.siman wrote:Pozdrav svima.
Ja ne zelim da u jedan kos stavljam i one servise ciju uslugu nisam koristio.
Ja govorim o ovlastenom servisu za pezo vozila: Verano motors,Banja luka.
NE MEREŠ/b] sam. Vjerovatno ti se rezervoar za aditiv nalazi negdje kraj auspuha ispod, dakle treba auto na dizalicu + treba dijagnostikom nivo aditiva resetovat.Radio Sarajevo wrote:Kako da to uradim i mogu li sam? Gdje da dospem? Šta je DPF?Throttle wrote:Dospi tekucine za DPF