Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Teufik
#1526 Re: Manchester United FC
Evo jos sam pod dojmom....na poslu citav dan raja samo prica o utakmici.
Svi (pa cak i oni koji ne navijaju za United) na sva usta hvale sinocnju igru.
Stvarno je bilo extra....neka tako i nastave.
- ja.neron
#1527 Re: Manchester United FC
neo7 wrote: Mozel se naci link za taj pozdrav ?Inace rijetko Ferguson ide da se pozdravlja sa igracima, a sada sa Noerom koji se povezuje sa Unitedom....
- skafiskafsnjak
#1528 Re: Manchester United FC
to je gotova stvar 
-
missko
- skafiskafsnjak
#1530 Re: Manchester United FC
Sad cemo Barselonu da zgaaaaazziimoooo

-
TLFanaticos777
#1531 Re: Manchester United FC
To da vratimo za prosli put ....sa kamatomL00d wrote:Sad cemo Barselonu da zgaaaaazziimoooo![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#1532 Re: Manchester United FC
red bi bio
Mislim da smo za nijansu sada bolji ... odbrana cvrsca, napad takodje... Ako iko moze taktiku smisliti za ovakvu Barselonu to je SAF ... A ne nekakvi " spešl von " i ostali 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1533 Re: Manchester United FC
Kad krene glumacki duet Buskets i Pedro...nekad su se davali kartoni za simuliranjealternativni wrote:Jeste optimisti.
Ako sudije budu tolerisale glumu koju izvode Barsini padavicari onda nemamo o cemu pricati.
-
kusur
#1534 Re: Manchester United FC
jesam navijac Mancestera, al protiv Barcelone tesko...
- ultima_palabra
#1535 Re: Manchester United FC
Meni lično nije bilo neke extra igre... ustvari, Schalke je bio toliko loše postavljen i isprepadan da ne može čovjek ni ocijeniti kako je United igrao.Teufik wrote:Evo jos sam pod dojmom....na poslu citav dan raja samo prica o utakmici.
- vaučer
#1536 Re: Manchester United FC
Nemoguće je procjeniti koliko i kako je United igrao kad im je Schalke ostavljao hektare prostora pred Neuerom (kao poklon, nije United stvorio taj prostor). Negdje do 20te minute su bila već tri-četiri cjepanja odbrane. Ako išta igrali su traljavo jer su trebali zabiti barem pet golova ali to je ipak dobrim dijelom bilo do Neuera pa ajde.
Ako bude finale s Barcelonom mislim da će ako išta biti zanimljivo finale, prošle godine je bilo sranje.
United može parirati Barceloni u dosta stvari ali im je problem sredina. Pa Carrick, Fletcher, Scholes mogu slobodno ostati kući jer lopte neće vidjeti.
Ako bude finale s Barcelonom mislim da će ako išta biti zanimljivo finale, prošle godine je bilo sranje.
United može parirati Barceloni u dosta stvari ali im je problem sredina. Pa Carrick, Fletcher, Scholes mogu slobodno ostati kući jer lopte neće vidjeti.
-
TLFanaticos777
#1537 Re: Manchester United FC
Jest drug dok je ovaj kralj sudioTomahawk11 wrote:Kad krene glumacki duet Buskets i Pedro...nekad su se davali kartoni za simuliranjealternativni wrote:Jeste optimisti.
Ako sudije budu tolerisale glumu koju izvode Barsini padavicari onda nemamo o cemu pricati.

-
TLFanaticos777
#1538 Re: Manchester United FC
Samo vi podcjenjujte Sir Alex-a i Manchester ......pa kad dobiju par komada(tj Barsa) kaze sreca ovo ono,sudija svira za njih sve .......hajd ne rise.....ko bude bolji neka pobijedi i sumnjam da ce to Fergie postaviti tim kao Murinjo.....jedna tekma nema se tu sta cekati....vaučer wrote:Nemoguće je procjeniti koliko i kako je United igrao kad im je Schalke ostavljao hektare prostora pred Neuerom (kao poklon, nije United stvorio taj prostor). Negdje do 20te minute su bila već tri-četiri cjepanja odbrane. Ako išta igrali su traljavo jer su trebali zabiti barem pet golova ali to je ipak dobrim dijelom bilo do Neuera pa ajde.
Glory Glory UNITED
- vaučer
#1539 Re: Manchester United FC
Ne vidim da sam ih podcjenio igdje.
Sredina Uniteda je najlošija od engleskih top 5 klubova, nije to nikakva tajna pobogu.
Vidjet ćeš uostalom koju poziciju će s najviše love pojačati Ferguson preko ljeta.
Sredina Uniteda je najlošija od engleskih top 5 klubova, nije to nikakva tajna pobogu.
Vidjet ćeš uostalom koju poziciju će s najviše love pojačati Ferguson preko ljeta.
-
TLFanaticos777
#1540 Re: Manchester United FC
Vidjelo se sto nemogu doci do lopte kako ti navede ovu sezonu pogotovu u ligi prvaka............vaučer wrote:Ne vidim da sam ih podcjenio igdje.
-
missko
#1541 Re: Manchester United FC
Iskreno se moze reci da je sredina ManU losija od polovice klubova iz PL. ManU ima sanse iz prekida ako bude imao strpljenja i cuvao zivce od padavicara i dodavaca. Mada lose su sanse da ManU iz duela protiv Celsija i Arsenala dodje sa dobrim zdravstvenim biltenom i odmorni a to je vrlo bitan faktor za finale protiv dodavaca u beskonacnost.vaučer wrote:Ne vidim da sam ih podcjenio igdje.
- Better Man
#1542 Re: Manchester United FC
S igrom koju su prikazali protiv Schalkea mogu se nadigravati s bilo kojim klubom na svijetu i ne samo to. već i nadigrati bilo koji klub na svijetu. Koliko je sad srednji red Manchestera slab ne znam, ali znam da rezultati ove sezone govore da su trenutno uz Barcelonu najkompletnija ei najbolja ekipa na svijetu.
- ultima_palabra
#1543 Re: Manchester United FC
De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovima
Što je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo
Finale dogodine da ne govorimo, nisu vidjeli lopte 75 minuta...
Finale dogodine da ne govorimo, nisu vidjeli lopte 75 minuta...
- ratata
#1544 Re: Manchester United FC
ne kontam, kako mislis sranje, jel zato sto nije igrao Liverpoolvaučer wrote:
ne podcjenjujte starog lisca Fergusona
- vaučer
#1545 Re: Manchester United FC
Krivo je ispalo to quotirano, nisam favorizirao Barcelonu (čak sam navijao za borbeni Inter u polufinalu) već sam mislio ako budu očekivani finalisti. A prošle godine nezanimljiva utakmica bila jebga, Inter je komotno i bez naročitog stresa odradio posao. Kao neutralnom posmatraču mi nije bilo nešto zabavno.
Ove godine ako se potvrde očekivani finalisti će biti zanimljivije, bar očekujem tako.
Ove godine ako se potvrde očekivani finalisti će biti zanimljivije, bar očekujem tako.
- lester burnham
#1546 Re: Manchester United FC
to inter,ratata wrote:ne kontam, kako mislis sranje, jel zato sto nije igrao Liverpoolvaučer wrote:
Ako bude finale s Barcelonom mislim da će ako išta biti zanimljivo finale, prošle godine je bilo sranje., ili zato sto je ispala Barcelona od Intera
ne podcjenjujte starog lisca Fergusonamoze Mancha ovo
milito rules,
...slazem se za utd !!
-
Teufik
#1547 Re: Manchester United FC
Bit ce vremena razmisljati o Barseloni....hajde prvo da osiguramo PL.
Uz janjetinu i pivo velika utakmica u nedelju protiv Arsenala.
-
UnitedForce
#1548 Re: Manchester United FC
mozemo mi i izgubiti samo da totenham dobro odigra protiv celzijaTeufik wrote:Bit ce vremena razmisljati o Barseloni....hajde prvo da osiguramo PL.
-
Teufik
#1549 Re: Manchester United FC
Mani se toga.UnitedForce wrote:
mozemo mi i izgubiti samo da totenham dobro odigra protiv celzijabar 0-0
Hvala Bogu pa Ferguson ne razmislja tako.
-
Teufik
#1550 Re: Manchester United FC
Odnos na kladionicama je nebitan po mom misljenju.alternativni wrote: Teska utakmica. Kladionice favoriziraju Arsenal (valjda zbog terena, unitedove lige prvaka,...)
Bod bi bio taman.
Da,nece biti lako.Ali,optimista sam.Ekipa je u pozitivnom momentumu i nadam se povoljnom ishodu.
Samo da ne bude nekih povreda.