F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vejza00
#1526 Re: Inter
posto vidim da su ste se nesto usutili, samo da iznesem svoje misljenje o grupi u LP, mislim da ni sam Moratti ne bi mogo bolje izvuci protivnike. steta za Napoli
- Amomiman
#1527 Re: Inter
Grupa B: Inter, CSKA Moskva, Lille, Trabzonspor
Nije loše
Eto'o ode, Forlan dođe.

Nije loše
Eto'o ode, Forlan dođe.

-
smijesni_ste
#1528 Re: Inter
A ne znam...ja mislim da neće biti tako lako ^^...realno inter je u padu već određeno vrijeme, ali eto..vidjećemo šta će biti.....Lille koliko vidjeh slabo krenuo u prva tri kola u Francuskoj...ove ostale nisam upratio...
I jel to izvjesno već za Forlana????????
- vejza00
#1529 Re: Inter
skoro pa sigurno dog odsteta od 5mil evrica, al forlan jede go..... inter nudi 3 mil a on trazi 4,5 mil platu, al ne da se Branca tako lako, do pon je interov igrac bar je tako prema prici u italijismijesni_ste wrote:A ne znam...ja mislim da neće biti tako lako ^^...realno inter je u padu već određeno vrijeme, ali eto..vidjećemo šta će biti.....Lille koliko vidjeh slabo krenuo u prva tri kola u Francuskoj...ove ostale nisam upratio...
- vejza00
#1530 Re: Inter
najvece pojacanje intera ove godine - otiso pandev
-
smijesni_ste
#1531 Re: Inter
Evo upravo pročitah...pa ko će u napadu igrati
....hoćel' taj Forlan konačno ^^
-
Baudelaire
#1532 Re: Inter
Sviđa mi se ova prodaja. Volio bih još da je došao neko mlađi od Forlana, al hajd, nema veze. Vjerovatno će u drugom smjeru Lavezzi, što nije loše, mada bih ja volio da Pazzini i Castaignos dobiju veliku minutažu. I Coutinho naravno 
- Amomiman
#1533 Re: Inter
vejza00 wrote:najvece pojacanje intera ove godine - otiso pandev
veće bi bilo da je otišao chivu
-
Baudelaire
#1534 Re: Inter
Mislim da nema puno rasprave o tome, oba odlaska bi bila sjajnaAmomiman wrote:vejza00 wrote:najvece pojacanje intera ove godine - otiso pandev
Nadam se da će mlađi igrači dobiti puno više šanse iduće sezone i da će stasati makar dva nosioca igre Intera u budućnosti. Ali Scudetto ne očekujem, sa ovakvom ekipom glupost se nadati. Jedino ako ostali gadno podbace.
- vejza00
#1535 Re: Inter
nema mjesta za chivu-a u pocetnih 11 jer mislim da Gasp zna da su ipak lucio samuel i rannochia bolji od njeg ko stoperi a on nek ceka priliku zajedno sa cordobom, na lijevom boku siguran sam da ce nagatomo ove godine cuda cinitii postat medju top 5 ( a mozda i top 3) igraca u svijetu na svojoj poziciji, mada ga cak vidim i kao lijevog wingera u 3-4-3 formaciji koju Gasp toliko voliAmomiman wrote:vejza00 wrote:najvece pojacanje intera ove godine - otiso pandev
- vejza00
#1537 Re: Inter
hahha jos dobrih vijesti, kucka stize u inter sljedece godine, a poli stize na posudbu za mil eura sa mogucnoscu otkupa ugovora, forlan je prakticno sve dogovorio, a sa palaciom se jos uvije natezu, scudeto je ipak sad vec malo blize
-
Baudelaire
#1540 Re: Inter
Hajd nek je Italijan, nije loše, al ja opet mislim da je on igrač u skladu sa svojim imenom, dakle polovan
Ne znam, izgleda da je prošlo vrijeme kad je Inter dovodio klasne igrače. Gledam, Chelsea uzima Matu, United Younga, City Silvu i Aguera, Bayern Neuera, a Inter i Milan Forlana i Acquilanija. Nešto ne vidim da će Italija bit konkurentna u Evropi u narednih par godina.
Ne znam, izgleda da je prošlo vrijeme kad je Inter dovodio klasne igrače. Gledam, Chelsea uzima Matu, United Younga, City Silvu i Aguera, Bayern Neuera, a Inter i Milan Forlana i Acquilanija. Nešto ne vidim da će Italija bit konkurentna u Evropi u narednih par godina.
- vejza00
#1541 Re: Inter
izgleda da ce i muntari na posudbu u newcastle, drag mi igrac jer se trudi i igra srcano, ali je bio dosta los zadnje dvije godine, mislim da je najbolje i za njeg da ode negdje gdje ce igrat
- hannibal
#1542 Re: Inter
izgleda da je forlan raskinuo ugovor sa atleticom i da cemo ga dovesti dzaba..sad ocekujm jos jednog napadaca, nadam se zaratea i jos i ako bude istina za polia imat cemo ponovo ekipu gladnu uspjeha..nadajmo se najboljem
-
smijesni_ste
-
smijesni_ste
#1545 Re: Inter
Ima, sudeći prema b92...
:D
Ma biće i to ubrzo 'zvanično'....
Ma biće i to ubrzo 'zvanično'....
- Amomiman
#1546 Re: Inter
Massimo Moratti nalazi se trenutno u Toskani. U Forte dei Marmi je došao u subotu, nakon poraza protiv Chieva. U nedjelju popodne novinari su Interovog predsjednika dočekali na plaži, stigao je biciklom, s ozbiljnim izrazom lica: "Ne sada, ne želim pričati.", bila je Morattijeva poruka okupljenima. Dva sata poslije Moratti je ipak došao odgovoriti na nekoliko pitanja, razgovor prenosi Gazzetta dello Sport.
Predsjedniče, smatrate li i nakon poraza protiv Chieva da je obrana sa tri igrača pravo rješenje za ovu momčad?
"Gasperini radi na tome, na ovom tipu obrane... vremenom će doći do promjena."
Nema više sumnji što se tiče Forlana, on sigurno dolazi, zar ne?
"Da, dolazi."
Tko će još postati igrač Intera do srijede?
"Pa, mislim da će doći Poli."
Što bi se dogodilo da dođe mega ponuda za Sneijdera, za kojeg ste rekli da nije na prodaju?
(smijeh) "Možda je Milan zainteresiran."
Šalu na stranu, zar ne mislite da bi Sneijder bio od veće koristi za momčad da igra iza dva napadača?
"Ne tjerajte me da krenem pričati o tome..."
Naravno, ta dva igrača bili bi Milito i Pazzini...
"Pazzini mora igrati, jer on je napadač koji zabija hrpe golova."
- Amomiman
#1547 Re: Inter
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110829118
"Odlazim u veliki klub i veliki je izazov preda mnom. Želim zahvaliti Interovom predsjedniku Massimu Morattiju na ukazanoj prilici", rekao je Forlan, koji u redove "nerazzurra" dolazi kao zamjena za Samuela Eto'a, nedavno prodanog u Anži Mahačkalu.
"Razgovarao sam već s Estebanom Cambiassom i Diegom Militom, oni su moji prijatelji. Seriju A poznajem preko televizije i vrlo mi je drago što ću zaigrati u Italiji nakon iskustava iz Premierlige i Primere. Igraz ću za veliku ekipu. Sviđa mi se njihov projekt kao i želja za mojim dovođenjem. Ne ukazuje vam se uvijek prilika za dolaskom u veliki klub u dobi od 32 godine i to je razlog više zašto želim zahvaliti predsjedniku Morattiju."
Forlan je za Atletico igrao od 2007. godine, kada je stigao na Vicente Calderon iz Villarreala. Za Atletico i njegove navijače urugvajski napadač ima samo riječi hvale.
"Uvijek ću navijati za Atletico Madrid i bila mi je čast igrati ovdje. Uživao sam u četiri fantastične godine i želim ekipi sve najbolje."
Forlanov transfer u Inter trebao bi uskoro biti i službeno završen. Vjeruje se da će potpisati dvogodišnji ugovor, a visina odštete koju će Inter platiti Atleticu zasad nije poznata.
-
smijesni_ste
#1548 Re: Inter
Eto ga
....nije loše sve u svemu...
-
hau jes no
#1549 Re: Inter
ooooooooooooooo diego forlan oooooooooooooo
s obzirom da je serie a sve gora i gora i sa ovakvim timom bi se moglo boriti za titulu
lp - max 1/4 finale i to ako budu prvi u grupi
s obzirom da je serie a sve gora i gora i sa ovakvim timom bi se moglo boriti za titulu
lp - max 1/4 finale i to ako budu prvi u grupi
- vejza00
#1550 Re: Inter
ma branca i sam gibirom dovede pojacanja s kojim se mozemo boriti za scudetto