ni u najcrnjem ludiluOrhanowski wrote:Je l to i ti ides na SA-X okupljanje?danas wrote:dawn_upon_dawn wrote: nisu u bosni, ba
zato jos malo pa idem, pa ce se dovuci humanitarne![]()
![]()
![]()
Šta trenutno čitate?
Moderator: Chloe
- Orhanowski
Fauste, Fauste... Dok ti lebdis izmedju Dzeneta i Dzehenema, raja se okuplja... pa se druze, pa se zaljubljuju...Faust wrote:a kakvo okupljanje je na meniju?danas wrote:ni u najcrnjem ludiluOrhanowski wrote: Je l to i ti ides na SA-X okupljanje?![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
jesmo se fino natakariliOrhanowski wrote:Fauste, Fauste... Dok ti lebdis izmedju Dzeneta i Dzehenema, raja se okuplja... pa se druze, pa se zaljubljuju...Faust wrote:a kakvo okupljanje je na meniju?danas wrote: ni u najcrnjem ludilu![]()
![]()
![]()
Brzo ce i SA_X vjencanje
![]()
Last edited by Bea_Trix on 30/08/2007 20:47, edited 1 time in total.
- danas
zar nije vec bilo parOrhanowski wrote:Fauste, Fauste... Dok ti lebdis izmedju Dzeneta i Dzehenema, raja se okuplja... pa se druze, pa se zaljubljuju...Faust wrote:a kakvo okupljanje je na meniju?danas wrote: ni u najcrnjem ludilu![]()
![]()
![]()
Brzo ce i SA_X vjencanje
![]()
- anais_nin
malo bi mi daleka setnja bila iz kanadeFaust wrote:10 KM u novčanik i do knjižare...anais_nin wrote:joj hocu i jaInfraRedRidinghood wrote:
Ja sam na ovom:):):)
![]()
joj kad se vrnem u sarajevo QQ knjizarama
- Faust
Znaš, samo što to ne znaš...anais_nin wrote:kako se svi znaju?Faust wrote:Evo da vas ne citiram vise, ionako samo zachatavate temu... Pa forum je jako čudan, svi sve znaju... Čemu sasatjanje? Da se još bolje znaju???![]()
![]()
![]()
eto recimo ja tebe ne znam
- anais_nin
ali to ti je isto kao da te ne znamFaust wrote:Znaš, samo što to ne znaš...anais_nin wrote:kako se svi znaju?Faust wrote:Evo da vas ne citiram vise, ionako samo zachatavate temu... Pa forum je jako čudan, svi sve znaju... Čemu sasatjanje? Da se još bolje znaju???![]()
![]()
![]()
nego ovo je tema o knjigama....da cujem sta je vrijedno uzeti u knjizari trenutno
- Faust
Bazdulj i Jergović imaju nove knjige; sasvim dovoljno; dva živuća klasika su nas počastili svojim književnim umijećem i beskrajno opsesivnom narativnošću. Ako ti moje uvjeravanje nije dovoljno, infri se obrati, ona će tebe dodatno uvjeriti...anais_nin wrote:ali to ti je isto kao da te ne znamFaust wrote:Znaš, samo što to ne znaš...anais_nin wrote: kako se svi znaju?![]()
![]()
svejedno sam u mraku
![]()
nego ovo je tema o knjigama....da cujem sta je vrijedno uzeti u knjizari trenutnosta sam propustila zadnjih 18 mjeseci sto se knjizevnosti s naseg govornog podrucja tice
-
King Kikapu
ako nisi procitala roman 'knjiga o tari' zdenka lesica moras obavezno. bas je roman za snobove i sladokusce.anais_nin wrote:ali to ti je isto kao da te ne znamFaust wrote:Znaš, samo što to ne znaš...anais_nin wrote: kako se svi znaju?![]()
![]()
svejedno sam u mraku
![]()
nego ovo je tema o knjigama....da cujem sta je vrijedno uzeti u knjizari trenutnosta sam propustila zadnjih 18 mjeseci sto se knjizevnosti s naseg govornog podrucja tice
procitaj i roman 'muzika zidnih satova' mustave zvizdica i zbirku prica 'pozicija suvozac' lamije begagic. aj faust...nastavi.
- anais_nin
mojne mi jergovica diratFaust wrote:Knjiga eseja "O jeziku i strahu" Dževada Karahasana; reizdanje. Knjiga je prvi put izašla 1987., ali u jako malom tiražu da je skoro nemoguće naći to prvo izdanje. Sada je dostupna. Bolja nego čitav Jergovićev opus...
-
rashomon
Ja znam čitav topic...Imenom i prezimenom...i prosjekom ocjena na fakultetu... i postdiplomskom...za pojedine čak i adresu stanovanja i bračni status...Phia wrote:Ja vas znam sve zajedno.Faust wrote:A ko si ti sad???King Kikapu wrote:ali ga znam ja![]()
![]()

Zadnje što sam pročitao Sljepilo - Saramago (hvala, Faust). Sve mi je jasno, ljudska priroda = govno + silovanje
Samo mi nije jasno zašto tvrde da je teška knjiga za pročitati...
Dežulovića otpočinjem za kojih par minuta.