Pa i ne mogu se pohvaliti da se volim vezati.. Sve drzim na odredjenoj distanci i uvijek drzim dovoljno lufta da mogu sve i brzo otkaciti, bez pretjerano puno poslasheilak wrote:uh!klixoris wrote: Ma fulio fulio mjesec rodjenja kad sam popunjavao
Evo sad ispravno popunio i kaze :
Sun sign : Sagittarius
Ascendant : Pisces
Hocu ja Ramketa zavrkavat... Eto mi sad !
A motor ne da vozim nego ga jedem !![]()
eto, dakle si ribica. hajde, sta ima veze. njezni ste vi. samo da se ne vezete puno za ljude. ali ti si strijelac, ne brine me to.
Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#1526 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- Ramzess Veliki
#1527 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Bolan to ti je najbolje što ti se desilo u životu ...klixoris wrote:
Sun sign : Sagittarius
Ascendant : Pisces
Hocu ja Ramketa zavrkavat... Eto mi sad !
A motor ne da vozim nego ga jedem !
Što ne kažeš da imaš ovaj model ...

- sheilak
#1528 Re: Nadjite se - sexy horoskop
da i ja ponovim: svidja mi se razmisljanje.klixoris wrote:
Pa i ne mogu se pohvaliti da se volim vezati.. Sve drzim na odredjenoj distanci i uvijek drzim dovoljno lufta da mogu sve i brzo otkaciti, bez pretjerano puno posla
- klixoris
#1529 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Eh.. hvalasheilak wrote:da i ja ponovim: svidja mi se razmisljanje.klixoris wrote:
Pa i ne mogu se pohvaliti da se volim vezati.. Sve drzim na odredjenoj distanci i uvijek drzim dovoljno lufta da mogu sve i brzo otkaciti, bez pretjerano puno posla
E sad da vidim sta mi kaze ovaj ribetina podznak (trebat ce mi dosta vremena da ovo prihvatim
Ne volim poeziju ni trunke. Da obozovam slikarstvo... pa ne bas toliko da hodam po izlozbama itd... ali jako volim nadrealizam i djela u tom fazonu (Salvador Dali mi je npr vrh vrhova sto se tice umjetnika u tom svijetu), mogao bi komplet kucu nakitit' sa takvim slikamasheilak wrote: Rođeni u podznaku Riba
Harizmatični ste i prefinjeni, a mladolik izgled uspevate da zadržite sve do poznih godina. Ukoliko ste dama, imate lepu kosu, grudi i noge, atribute koje uvek volite da istaknete. Pogledom koji mnogo toga skriva intrigirate suprotni pol. Pravi ste umetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i muziku, i o tome rado pričate, što je sasvim normalno kada se zna da vašim podznakom upravlja Neptun, planeta koja simbolizuje umetnost, inspiraciju, nadahnuće, lepotu. Iako volite da jedete, ipak vodite računa o broju kalorija koje unosite.
Muzika ok, to volim...a ko ne voli muziku ?
I ovo za hranu je tacno, volim jesti ali pratim slauf i kalorije k'o kakva zena
- MIA_1
#1530 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ima tu dosta istinesheilak wrote:ok, ali da ni ja ne zachatavam...
evo nešto o podznacima![]()
Rođeni u podznaku Bika
Prodoran pogled vaših najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladaoca vašeg podznaka, Venere, planete lepote i šarma, zračite šarmom i seksepilom, pa ne možete ostati neprimećeni. Ukoliko ste dama, umete da istaknete atribute svoje ženstvenosti. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost krajnostima ogleda se i u vašem stilu oblačenja i u načinu na koji se krećete.
- sheilak
#1531 Re: Nadjite se - sexy horoskop
eh, mia..podznak u biku za zenu je jedan od najljepsih.MIA_1 wrote:ima tu dosta istinesheilak wrote:ok, ali da ni ja ne zachatavam...
evo nešto o podznacima![]()
Rođeni u podznaku Bika
Prodoran pogled vaših najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladaoca vašeg podznaka, Venere, planete lepote i šarma, zračite šarmom i seksepilom, pa ne možete ostati neprimećeni. Ukoliko ste dama, umete da istaknete atribute svoje ženstvenosti. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost krajnostima ogleda se i u vašem stilu oblačenja i u načinu na koji se krećete.![]()
- ho oponopono
#1532 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...pfff mene moja Venerica u Škorpiji načisto u helać odvede...

- sheilak
#1533 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ho oponopono wrote:...pfff mene moja Venerica u Škorpiji načisto u helać odvede...
uuuuuuu nije se sa tobom saliti. ali ti bi se super sa ridjim brkom slagala.
- ho oponopono
#1534 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sheilak wrote:ho oponopono wrote:...pfff mene moja Venerica u Škorpiji načisto u helać odvede...
uuuuuuu nije se sa tobom saliti. ali ti bi se super sa ridjim brkom slagala.
...ufff, teške emotivne veze, naprosto nesreću privlačim, ko muha na govno što ide...blago rečeno, takva mi predispozicija!
...ko je dečko taj?!
- sheilak
#1535 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ne znas dragog nam vodju? ridjobrkog?
moras ga upoznati.
a jesu sve pozicije skorpiona u natalnoj jako teske. osobito mjesec i venera, ona bas jer je tu u padu. ali daju jako karizmaticne osobe i privlacnost suprotnom spolu.
a jesu sve pozicije skorpiona u natalnoj jako teske. osobito mjesec i venera, ona bas jer je tu u padu. ali daju jako karizmaticne osobe i privlacnost suprotnom spolu.
- ho oponopono
#1536 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...stvarno nemam pojma ko je on!sheilak wrote:ne znas dragog nam vodju? ridjobrkog?moras ga upoznati.
![]()
... dopizdi to iz krajnosti u krajnost, ti izgoni, klinčevi i palčevi...
- Ramzess Veliki
#1537 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Mjesec te nagoni samo da se opijaš i da te ujutru vade iz jarka ili ispod šanka.sheilak wrote:ne znas dragog nam vodju? ridjobrkog?moras ga upoznati.
![]()
Nikakve fajde od njega ...
Znam to ... jedva ga se kotarišem ...
- sheilak
#1538 Re: Nadjite se - sexy horoskop
imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuu 
- Ramzess Veliki
#1539 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ma u Ribi ... to je još gore ... Mjesec gdje god da je to nije dobro osim za ugostitelje.sheilak wrote:imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuu
- sheilak
#1540 Re: Nadjite se - sexy horoskop
mjesec u ribi je jedan divan mjesec.Ramzess Veliki wrote:Ma u Ribi ... to je još gore ... Mjesec gdje god da je to nije dobro osim za ugostitelje.sheilak wrote:imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuu
- Ramzess Veliki
#1541 Re: Nadjite se - sexy horoskop
E baš ... imaš Jupitera, Marsa, Neptuna, sve frajerčine a onda dođe taj romantični Mjesec i zapije ih i napravi plačke od njih.sheilak wrote:mjesec u ribi je jedan divan mjesec.Ramzess Veliki wrote:Ma u Ribi ... to je još gore ... Mjesec gdje god da je to nije dobro osim za ugostitelje.sheilak wrote:imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuujeste emocionalan, ali prelijep.
- klixoris
#1542 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ti bas to nesto kontas sta i kakosheilak wrote:mjesec u ribi je jedan divan mjesec.Ramzess Veliki wrote:Ma u Ribi ... to je još gore ... Mjesec gdje god da je to nije dobro osim za ugostitelje.sheilak wrote:imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuujeste emocionalan, ali prelijep.
Sad cu ja tebi na PP poslat onaj nacrt sto mi je izbacio astro.com, da mi kazes sta sam i kako sam
- sheilak
#1543 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Zaprimila
soon radim detaljno 
- edo_79
- edo_79
#1545 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sheilak wrote:mjesec u ribi je jedan divan mjesec.Ramzess Veliki wrote:Ma u Ribi ... to je još gore ... Mjesec gdje god da je to nije dobro osim za ugostitelje.sheilak wrote:imas mjesec u skorpiji, ramzesse veliki? uuuuujeste emocionalan, ali prelijep.
- sheilak
#1546 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Edo, tebi takodjer
ako zelis 
- edo_79
#1547 Re: Nadjite se - sexy horoskop
šta ti treba od podatkovasheilak wrote:Edo, tebi takodjerako zelis
- sheilak
#1548 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Dan, mjesec, godina, sat, mjesto rodjenja.
- sheilak
#1549 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Moram staviti nesto i o poziciji Mjeseca. Ali pirmin zna tu vise.
- ho oponopono
#1550 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...naplaćuješ li to?