velika katastrofa......lose su igrali u drugom poluvremenu..nuernberg wrote:bez komentara....
Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- nuernberg
#1526 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
-
nikad_izvini
#1527 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
jebo nas bog prokleti
- burek_in_space
#1528 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Spaho marh u 3 p. m.
Hoce li usran ikad doci do potoka
Hoce li usran ikad doci do potoka
-
callmethebreeeze
#1529 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa jel' definitivno gotovo?
-
nikad_izvini
#1530 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Uvijek isto. Na kraju nam ispadaju lopte, bio rukomet bila košarka, ako je fudbal, ne znam, pravimo penale, dobijamo isključenja, vazda nam nekakav odigra utakmicu karijere. Ne mogu, nervira me, sad bi razbio monitorvee-jay wrote:ipak ne bi trebali zaboraviti da smo ocekivali da cemo izgubiti...nikad_izvini wrote:jebo nas bog prokleti
- KPNCTNJAH
#1531 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ne bi mi bilo krivo da nas ovako pobijedi bolja reprezentacija, ali ovi su smijesni zivotam "8. na svijetu"
kako da ne ... Spaho j... ti m... glupu, on mi je jos vise digao pritisak, kod nas kad golmana ne ide onda moraju obojica biti neraspolozeni u isto vrijeme, drugo poluvrijeme ne mozemo gola dati... sve u svemu nismo mi ni za jedan sport ...
-
elSaik
#1532 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Spaho Velide, napuši se kurčine.
Mentalitet je fakat yebena stvar, a mi svoj nikako da promijenimo. Šteta, zaista. Ovi Srbi nisu uopšte toliko bolji od nas koliko su svi govorili prije ovog dvomeča. Malo više hrabrosti i sreće i moglo je sve biti drugačije, ali jbg.
Mentalitet je fakat yebena stvar, a mi svoj nikako da promijenimo. Šteta, zaista. Ovi Srbi nisu uopšte toliko bolji od nas koliko su svi govorili prije ovog dvomeča. Malo više hrabrosti i sreće i moglo je sve biti drugačije, ali jbg.
-
LSD
#1533 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ne psuj Boga... krkane neotesaninikad_izvini wrote:jebo nas bog prokleti
- ahmed_dv
#1534 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
..bemti drzavu
Pa moze li ikad kako treba!?
Pa moze li ikad kako treba!?
-
LSD
#1535 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
-
nikad_izvini
#1536 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ko si da mi govoriš šta smijem a šta ne smijem da radim ? Koji si ti faktor debilčino ?LSD wrote:ne psuj Boga... krkane neotesaninikad_izvini wrote:jebo nas bog prokleti
- burek_in_space
#1537 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
Hajd' ba ne seri po Enidu.Jelde,valj'o je u chetvrtak,valjo je u prvom poluvremenu..ali sad je razocharenje godine za tebe?!
De saberi se malo!
- don vito
#1538 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Srbi su u Skenderiji bili zreli za poraz od 10 razlike, u cetvrtak se mogao rijesiti dvomec. Veceras je bilo iluzorno ocekivati da cemo izdrzati svih 60 minuta u istom tempu.
- zalizani
#1539 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ma lik se prepo,jesi mu vidjeo facu prilikom intoniranja himne.LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
- Socijalista
#1540 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
nikad_izvini wrote:ko si da mi govoriš šta smijem a šta ne smijem da radim ? Koji si ti faktor debilčino ?LSD wrote:ne psuj Boga... krkane neotesaninikad_izvini wrote:jebo nas bog prokleti
Ovo je Bosna
- don vito
#1541 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Umalo da zaboravim: Spaho, kretencino, antitalentu sportskog novinarstva, nadji neki drugi posao
Ako ikad prestanem placati pretplatu to cu uraditi zbog ovog debila.
- ahmed_dv
#1542 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ko se nebi prepo? Imaju muda do poda sto su uopste izasli na teren. Al ta prokleta nesreca. Nikad nam se neda u PMzalizani wrote:Ma lik se prepo,jesi mu vidjeo facu prilikom intoniranja himne.LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
-
LSD
#1543 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa posao mu je da brani...zato i jest prvi golman reprezentacije...realno i pošteno govoreci u ovoj utakmici je bio rupa bez dna...ništa covjek nije odbranioburek_in_space wrote:LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
Hajd' ba ne seri po Enidu.Jelde,valj'o je u chetvrtak,valjo je u prvom poluvremenu..ali sad je razocharenje godine za tebe?!
De saberi se malo!
Ati Nikad izvini...seljak jedan nije ti ovo selo sa kojeg došao da tako psuješ.
E da se hoce više implementirati aneks 4 dejtonskog sporazuma...svi na svoje...pa na selo gdje pripadaš mentalno i tamo psuj...ko ti dade racunar seljoberu odvratni
- rado_vidjen
#1544 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
i tu cemo popusit. nek se dobro podmazu vazelinomand1medjed wrote:Socijalista wrote:Pocelo okupljanje Nogometne reprezentacije u Hotelu Hercegovina![]()
![]()
![]()
![]()
cemu sva sekiracija, kad se na kraju uvjek isto zavrsi??? valjda neka nada u podsvjesti tinja, ali treba ti sto prije istjerat iz sebe. zbog sopstvenog zdravlja, prije svega.
- Mahalac
#1545 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ljudi smirite tenzije, bili smo realno dobri...samo da smo imali klupu da nas mjenja 10min, bila bi pobjeda.
-
nikad_izvini
#1546 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Davno sam ti rekao, ako imaš nešto da mi kažeš javi se na pp pa da to završimo ko ljudiLSD wrote:pa posao mu je da brani...zato i jest prvi golman reprezentacije...realno i pošteno govoreci u ovoj utakmici je bio rupa bez dna...ništa covjek nije odbranioburek_in_space wrote:LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
De saberi se malo!kad je ušao Grahovac odmah je uvezao dvije odbrane i strucnjak Halid ga odmah izbaci i vrati Tahirovica...nidje veze.
E da se hoce više implementirati aneks 4 dejtonskog sporazuma...svi na svoje...pa na selo gdje pripadaš mentalno i tamo psuj...ko ti dade racunar seljoberu odvratni
- burek_in_space
#1547 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
A ko je branio u prvom poluvremenu i drzhao nas u egalu?!LSD wrote:pa posao mu je da brani...zato i jest prvi golman reprezentacije...realno i pošteno govoreci u ovoj utakmici je bio rupa bez dna...ništa covjek nije odbranioburek_in_space wrote:LSD wrote:Tahirovic me razocarao totalno,ništa nije odbranio u drugom poluvrmenu...rupa bez dna...s druge strane njihov golman odbranio sve živo i to je to...plus naš gubitnicki mentalitet i pušiona je zagarantovana.
De saberi se malo!kad je ušao Grahovac odmah je uvezao dvije odbrane i strucnjak Halid ga odmah izbaci i vrati Tahirovica...nidje veze.
I svaka odbrana je rezultat prethodno dobr odradjene odbrane chitave ekipe,shto u drugom poluvremenu nije bio sluchaj kao u prvom.I taj isti Enid je nash rukomet zaduzhio svojim odbranama i ne smije se nikome od nas desiti da radi jednog losheg poluvremena chitava krivica bude svaljena na njega.Meni je vishe kriv Terzic koji je par puta imao ochajne shuteve i dodavanja nego Tahirovic,ako cemo vec o nekoj "krivici".
-
Bejtic
#1548 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
nije covjek seljak, ateista je, ne vrijedjaj seljake.
-
Johny
#1549 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Neizvesan mec, Bosanci su poceli bolje, kontrolisali prvo poluvreme, 2 promasaja sa 7 metara su ih sprecili da steknu vecu razliku...
Nasi su se usrali na startu, nisu mogli da povezu 3 pasa, ali vremenom su se stabilizovali, proradio je Ilic, Andjelkovic i Vujin.
Srednji bek vam je odlican, igrao je ko tata, i badza na pivotu, ali nije bilo dovoljno, kola su krenula nizbrdo od 40-og minuta, falila je kondicija a golman je fasovao svaki sut...
Ne treba mnogo da budete razocarani, igrali ste odlicno u Skenderiji, pokazali da imate kvalitet ali tesko je vaditi se u Nisu...
Svaka cast igracima oba tima, navijaci su bili primitivni u nekim pesmama, ali to se i dalo ocekivati...
Nasi su se usrali na startu, nisu mogli da povezu 3 pasa, ali vremenom su se stabilizovali, proradio je Ilic, Andjelkovic i Vujin.
Srednji bek vam je odlican, igrao je ko tata, i badza na pivotu, ali nije bilo dovoljno, kola su krenula nizbrdo od 40-og minuta, falila je kondicija a golman je fasovao svaki sut...
Ne treba mnogo da budete razocarani, igrali ste odlicno u Skenderiji, pokazali da imate kvalitet ali tesko je vaditi se u Nisu...
Svaka cast igracima oba tima, navijaci su bili primitivni u nekim pesmama, ali to se i dalo ocekivati...
- ahmed_dv
#1550 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa posao mu je da brani...zato i jest prvi golman reprezentacije...realno i pošteno govoreci u ovoj utakmici je bio rupa bez dna...ništa covjek nije odbranioHajd' ba ne seri po Enidu.Jelde,valj'o je u chetvrtak,valjo je u prvom poluvremenu..ali sad je razocharenje godine za tebe?!
De saberi se malo!
A ko je branio u prvom poluvremenu i drzhao nas u egalu?!
I svaka odbrana je rezultat prethodno dobr odradjene odbrane chitave ekipe,shto u drugom poluvremenu nije bio sluchaj kao u prvom.I taj isti Enid je nash rukomet zaduzhio svojim odbranama i ne smije se nikome od nas desiti da radi jednog losheg poluvremena chitava krivica bude svaljena na njega.Meni je vishe kriv Terzic koji je par puta imao ochajne shuteve i dodavanja nego Tahirovic,ako cemo vec o nekoj "krivici".[/quote]
Slazem se. Terzic fakat igra naivno. Ne mogu da vjerujem neke od njegovih poteza. Pa on je profesionalac u pm. Onakve grese ni ja ne pravim u 3. ligi