Da te odmah obavijestim..u ovom cosku sam JA GLAVNA MACKA i stoga nema sta ko da ti kaze, postavljaj koliko god imas!
Jafi ako uzmete i onu crnu mrshavicu
E da te razocaram, necemo je uzeti..Borila sam se ko lav, ali eto suprug kaze da ne bi trebali...kako cemo na godisnji, kako cemo ovo kako cemo kad dodje nasa beba, sta ako Luna ne prihvati drugu macu...bla bla bla..Eto tako mi je zao. Ne smijem ni otici kod Armana da kupim Luni hranu ili igracku jer mi je tako zao u onom kavezu....Uzas jedan..A samo za tebe Luna...u svim mogucim pozama:
sto bih spavala na ugodnom mjestu kad mi je bolje da se lomim ovako:

jos uvijek se ucim na balkonu:

neka me kod tebe, nekla me kod tebe!!!! ovdje sam bezuspjesno pokusavala da je stavim u njenu korpicu kako bih mogla da radim na miru ali eto, ona se odmah vrati meni u krilo, bez obzira kako joj neugodno bilo tu lezati..U jednom momentu je spavala tako da je stajala na zadnjim nogama a glavu i prednje sape je stavila meni na nogu..MaJKO moja sta cu snjom?

P.S. Mozete li mi pomoci i objasniti koji je najbolji nacin da okupam macu? A huda se boji fena gluho bilo....Kupila sam neki sampon za mece ali nikako da se nakanim da je okupam.Strah me da joj srce ne pukne...Sta da radim?