Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
krusty
#1526 Re: Serie A
za drugi gol Taddei kriv 100% kako je ostavio slobodnog igraca i krenuo na onog sa loptom, bas naivno... koji debil ne znam zasto je njega Ranieri stavljao umjesto Cassetija, jednostavno je los u odbrani i to je to ...
steta... da je bar nerijeseno zavrsilo ...
ali jos nije sve gotovo...
steta... da je bar nerijeseno zavrsilo ...
ali jos nije sve gotovo...
- ultima_palabra
#1527 Re: Serie A

Palac dole, Tottina
- rado_vidjen
#1529 Re: Serie A
Zar ti ne navijas za Real?ultima_palabra wrote:
Palac dole, TottinaScudetto game over, grazie Samp
Ocekivan rezultat.
-
smijesni_ste
#1530 Re: Serie A
Odlicno...prizeljkivao sam nerijeseno, ali ovo je WOW 
- ultima_palabra
#1531 Re: Serie A
Da, Lazio mi je simpatija iz mladostirado_vidjen wrote:Zar ti ne navijas za Real?
-
salle_eh1986
#1532 Re: Serie A
bem ti Romu, em su mi najmrži klub, em izgubiše u najgorem mogućem trenutku po juventus...
da su bilo kad izgubili, već sad
samdorija ovom pobjedom zaslužila 4 mjesto na kraju
da su bilo kad izgubili, već sad
samdorija ovom pobjedom zaslužila 4 mjesto na kraju
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1533 Re: Serie A
A kakve veze ima lazio sa utakmicom Roma-Sampdoria?ultima_palabra wrote:Da, Lazio mi je simpatija iz mladostirado_vidjen wrote:Zar ti ne navijas za Real?
- ultima_palabra
#1534 Re: Serie A
Pogađaj, imaš 3 pokušajaAdmir_1984 wrote:A kakve veze ima lazio sa utakmicom Roma-Sampdoria?ultima_palabra wrote:Da, Lazio mi je simpatija iz mladostirado_vidjen wrote:Zar ti ne navijas za Real?![]()
- Obuca9
#1535 Re: Serie A
Iste kakve i Roma sa osvajanjem Scudetta: "Niđe veze"Admir_1984 wrote:A kakve veze ima lazio sa utakmicom Roma-Sampdoria?ultima_palabra wrote:Da, Lazio mi je simpatija iz mladostirado_vidjen wrote:Zar ti ne navijas za Real?![]()
- Admir_1984
#1536 Re: Serie A
Ma nepada mi napamet. Prosle sedmice je bila utakmica Lazio-Roma 1-2, tako da nemam nish pametno reci vezano za lazio. valjda ce izborit opstanak
-
pOZz
#1537 Re: Serie A
Nego, daje li Lazio Interu? Ono komšiji da crkne krava. 
- ultima_palabra
#1538 Re: Serie A
Ako Atalanta-Bologna bude x2, dajepOZz wrote:Nego, daje li Lazio Interu? Ono komšiji da crkne krava.
Ako bude kec, onda Inter uzima kvalitetom
-
vruce pivo
#1539 Re: Serie A
Sta ti je sudbina
Totti prosle sedmice provocirao navijace i igrace Lazia a sad ce zavisiti od njih
Totti prosle sedmice provocirao navijace i igrace Lazia a sad ce zavisiti od njih
-
pOZz
#1540 Re: Serie A
Zadnja 2 kola će igrati u istom terminu, možda ne bude namještaljki.
Lazio - Inter
Livorno - Lazio
Lazio - Udinese
Atalanta - Bologna
Napoli - Atalanta
Atalanta - Palermo
Ma pušta Lazio... Imaju dvije šanse da se isprave, Livorno i Udinese.
Atalanta ako iz ove 3 tekme izvuče 3 boda, nek' budu sretni. 
Lazio - Inter
Livorno - Lazio
Lazio - Udinese
Atalanta - Bologna
Napoli - Atalanta
Atalanta - Palermo
Ma pušta Lazio... Imaju dvije šanse da se isprave, Livorno i Udinese.
- 2407
#1541 Re: Serie A
I dalje ostajem kod svog stava da je Ranieri zesci delegat i da ima luzerski mentaliet. Nadao sam se da ce mi zacepiti usta ove sezone, ali posrce onda kad je najbitnije.
-
pOZz
#1542 Re: Serie A
Realno, bilo je vrijeme da Roma izgubi. Ranieri je kloc, ali svaka čast za ovaj niz.
Glupo bi malo bilo da titulu osvoji ekipa koja prespava pola sezone.
- Point.
#1543 Re: Serie A
Ja mislim da se samo zadnje kolo samo igra u istom terminu. Lazio - Inter igraju u nedjelju u 20.25 dok su ostale u 15.00. Milan i Viola igraju u subotu u pola devet npr.pOZz wrote:Zadnja 2 kola će igrati u istom terminu, možda ne bude namještaljki.![]()
Lazio - Inter
Livorno - Lazio
Lazio - Udinese
Atalanta - Bologna
Napoli - Atalanta
Atalanta - Palermo
Ma pušta Lazio... Imaju dvije šanse da se isprave, Livorno i Udinese.Atalanta ako iz ove 3 tekme izvuče 3 boda, nek' budu sretni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1544 Re: Serie A
Kako su prespavali pola sezone?!pOZz wrote:Realno, bilo je vrijeme da Roma izgubi. Ranieri je kloc, ali svaka čast za ovaj niz.
Pa pogledaj kakvom su serijom stigli (i bili prestigli) Intera?!
Abd, bilo je logicno da se prekine ta serija, Samporia je u top formi, pametno su odigrali utakmicu, cekali svoje prilike.
Roma je imala vodstvo, Sampa odmah na pocetku 2. poluvremena izjednacila i onda je Roma morala ganjati rezultat, jer im ni nerijeseno nije odgovaralo.
Sad su im male sanse da osvoje prvenstvo. Nek se bace na kup
-
pOZz
#1545 Re: Serie A
Pa eto, sam si postavio pitanje na moju konstataciju i dao odgovor.Tomahawk11 wrote:Kako su prespavali pola sezone?!pOZz wrote:Realno, bilo je vrijeme da Roma izgubi. Ranieri je kloc, ali svaka čast za ovaj niz.
Glupo bi malo bilo da titulu osvoji ekipa koja prespava pola sezone.![]()
Pa pogledaj kakvom su serijom stigli (i bili prestigli) Intera?!
Da su igrali prvi dio sezone i da su napravili ovakav niz nakon toga, proslavili bi titulu prije 3 kola. Ali, naravno, to je skoro pa nemoguće.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1546 Re: Serie A
Da, ali u prvom dijelu sezone (pocetak), nije to bila ta Roma (bili su u jednom momentu na sadasnjoj Lazio poziciji), pa su promijenili trenera i krenula je serija nepobjedivosti...do Sampdorije (na OlimpicupOZz wrote:Pa eto, sam si postavio pitanje na moju konstataciju i dao odgovor.Tomahawk11 wrote:Kako su prespavali pola sezone?!pOZz wrote:Realno, bilo je vrijeme da Roma izgubi. Ranieri je kloc, ali svaka čast za ovaj niz.
Glupo bi malo bilo da titulu osvoji ekipa koja prespava pola sezone.![]()
Pa pogledaj kakvom su serijom stigli (i bili prestigli) Intera?!![]()
Da su igrali prvi dio sezone i da su napravili ovakav niz nakon toga, proslavili bi titulu prije 3 kola. Ali, naravno, to je skoro pa nemoguće.
Roma mi je simpaticna ekipa, ako nista napravili su zanimljivijom borbu za titulu, ono, Inter posljednjih sezona redovno prvi, bez vece borbe.
-
pOZz
#1547 Re: Serie A
Pa upravo zbog toga i ne zaslužuju titulu... realno. A možda za nekog i zaslužuju jer su napravili ovoliki niz.Tomahawk11 wrote:Da, ali u prvom dijelu sezone (pocetak), nije to bila ta Roma (bili su u jednom momentu na sadasnjoj Lazio poziciji)
Kamo sreće da je Roma počela igrati od početka sezona pa da cijelo prvenstvo bude zanimljivije.
- Point.
#1548 Re: Serie A
Vidim da De Rossi proziva u stampi Lazio da pomognu romi u nedjelju. Brzo zaboravlja Tottijeve provokacije prosle nedjelje i vjerovatno ce si Francesco zabiti ona dva palca na mjesto gdje sunce ne sja.
No scudetto for you!!
Sto se tice utakmice Lazio - Inter i eventualne prodaje, mislim da je najpametnije da se saceka rezultat Parma - Roma, nebude li tu vucica pobijedila onda se i moze nadigravati sa Jose Mourinjom, pobijede li Parmu negine pobijeda Intera. Inter je mnogo jaca ekipa od Lazija tako da vjerujem da bi ih i pobijedili svakako.
Sta ti je sudbina, ona njuska Totti podjebavao prosli vikend a iduci, po svemu sudeci, zavisi od Lazija. E moj Francesco, nisu dzaba glasine da si malo zesce paglu.
To be or not to be?
Sto se tice utakmice Lazio - Inter i eventualne prodaje, mislim da je najpametnije da se saceka rezultat Parma - Roma, nebude li tu vucica pobijedila onda se i moze nadigravati sa Jose Mourinjom, pobijede li Parmu negine pobijeda Intera. Inter je mnogo jaca ekipa od Lazija tako da vjerujem da bi ih i pobijedili svakako.
Sta ti je sudbina, ona njuska Totti podjebavao prosli vikend a iduci, po svemu sudeci, zavisi od Lazija. E moj Francesco, nisu dzaba glasine da si malo zesce paglu.
To be or not to be?
- 2407
#1549 Re: Serie A
Rugala se sova sjenici...

Calcio Debate: Unlucky Roma Blow Their Scudetto Chances; ‘If Lazio Stop Inter The Fans Will String Them Up’
Romi ostaje Coppa Italia (inace jako jako znacajno takmicenje u Italiji
) sto i jeste njihov realni domet 

Calcio Debate: Unlucky Roma Blow Their Scudetto Chances; ‘If Lazio Stop Inter The Fans Will String Them Up’
Romi ostaje Coppa Italia (inace jako jako znacajno takmicenje u Italiji
- Admir_1984
#1550 Re: Serie A
Ja ne kontam ovog laziala nikako
Roma je druga (cilj koji je postavljen ove sezone je plasman u ligu prvaka), a lazio je 4-5 gledano sa kraja tabele (cilj mu je jos ostati u ligi). Ove sezone Roma je dva puta dobila lazio i zaista ne kontam svrhu njegovog komentarisanja o Romi. Ako Roma na kraju ne uzme titulu, to nece biti jer je lazio pustio intera, nego sto oni nisu pobjedili Sampu.