Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Cuj 7:1, boze ti sacuvaj...

Cestitke malim plavima
boucheron

Post by boucheron »

Santos wrote:Zeljo-Posusje 7-1.Sta se ovo desi ,jel do trenera ili do odlaska Vladavica.
Ma neka je onaj rastikar otisao.Neka Rujama prodaje fore sa ogranicenim dejstvom.
stachu

Post by stachu »

7:1
Hahahahahahahaahahahahahaha...
Volim te ZELJO!
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

mostarac wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:ma stvarno mislim, imati toliko dosuđeni penala i opet ne pobijeđivati.
Baš me zanima koliko će penala u Mostaru da svira Novo Panić, sudac za specijalne namijene
ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minuta
jebi ga.
Opet bi ja više volio da nam sude penale.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
mostarac wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:ma stvarno mislim, imati toliko dosuđeni penala i opet ne pobijeđivati.
Baš me zanima koliko će penala u Mostaru da svira Novo Panić, sudac za specijalne namijene
ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minuta
jebi ga.
bas ti je usta zacepio,onako momacki sto se vidi po tvom blijedom komentaru.
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

PITARKA_SA wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:
mostarac wrote: ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minuta
jebi ga.
bas ti je usta zacepio,onako momacki sto se vidi po tvom blijedom komentaru.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ja razumijem njegov kompleks.
al razumijem i tvoj
jebi ga, penal u zadnjim minutama nije mala stvar.
al bit će bolje.
Petarda u mostaru Vam ne gine.
A to što se mostarac brine za Sarajevo, ja razumijem.
Ipak je njegov klub filijala Sarajeva, pa i razumijem i njegovo razočarenje promašenim penalom.
mirsolino

Post by mirsolino »

Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vec :shock: Pa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...

Derby da vas podsjetim je engleska rijec i oznacava duel izmedju ISKLJUCIVO gradskih rivala...
lampard

Post by lampard »

sve konto bil na zelju danas x odigro :D
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

Santos wrote:Zeljo-Posusje 7-1.Sta se ovo desi ,jel do trenera ili do odlaska Vladavica.

Desila se sedmica,i mislim da je do trenera.
Hadžija fino postroijo tim.
PELAK danas izvanredan,a DIALIBA stvarno danas se igrao sa odbranom POsusja.Nas Didier Drogba

Lijep osjecaj kad vidis na semaforu sedmicu..
ZELJEZNICAR ALE!!!!
Harrys

Post by Harrys »

:D Sad se nece moci zivjeti od Manijaka. :lol:
BABOcool

Post by BABOcool »

hehe ma sve je do trenera. Ovo je rezultat kvalitetnih priprema i dobro poslozenih prvih 11...

VOLIM te ŽELJO!!!
van Basten

Post by van Basten »

Šteta zbog izgubljena dva boda u Bihaću, al dobro - idemo dalje.
Mislim da je ključ željine pobjede danas u istrazi protiv Mihrije pelak... mali albin iznenada ostao bez vanrednih prihoda pa odlučio malo ozbiljnije posvetiti se fudbalu i potrčati koji put za promjenu
vela-ze

Post by vela-ze »

a jel mu to mater ta Mihrija........ a to je znaci u pitanju :D :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

mirsolino wrote:Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vec :shock: Pa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...

Derby da vas podsjetim je engleska rijec i oznacava duel izmedju ISKLJUCIVO gradskih rivala...
Ta vijest je mogla doci samo sat vremena kasnije, jer se i utakmica igrala kasnije...
miki22

Post by miki22 »

Mislim da nismo megalomani, ali tri razlike u Mostaru za Zrinjski sasvim je realno, i tako će i biti.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Evo mikija. Pa necete zauzeti prvo mjeso uskoro, ha? Jel' tesko to pada???
miki22

Post by miki22 »

Ma ne govorim o prvom mjestu nego objektivno ti kažem tri razlike je za Zrinjski, uostalom postigli smo više golova nego Sarajevo i Široki zajedno, svi koji su u Mostaru pokušali otvoreno igrati dobili su peticu, a bunker sumnjam da će Musemić ići na tu taktiku.
Ripicipi

Post by Ripicipi »

miki22 wrote:Ma ne govorim o prvom mjestu nego objektivno ti kažem tri razlike je za Zrinjski, uostalom postigli smo više golova nego Sarajevo i Široki zajedno, svi koji su u Mostaru pokušali otvoreno igrati dobili su peticu, a bunker sumnjam da će Musemić ići na tu taktiku.
Pa naravno, nema predaje, nema povlacenja :-D

U Mostar po 3 bobe, a necu biti razocaran ni sa jednom :D
mirsolino

Post by mirsolino »

GandalfSivi wrote:
mirsolino wrote:Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vec :shock: Pa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...

Ta vijest je mogla doci samo sat vremena kasnije, jer se i utakmica igrala kasnije...
onda ok al evo vidim kritika je urodila plodom :-D
pudlica

Post by pudlica »

Bl_ManiaC wrote:

PELAK danas izvanredan,a DIALIBA stvarno danas se igrao sa odbranom POsusja.Nas Didier Drogba

ZELJEZNICAR ALE!!!!

jel to seljo prosio,skupljao i nije dao plate igracima da bi kupio sijalice za semafor.napredujete, a kad cete reflektore.mislim da se brukate kad ste toliko "evropski" klub
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

pudlica wrote:
Bl_ManiaC wrote:

ZELJEZNICAR ALE!!!!

jel to seljo prosio,skupljao i nije dao plate igracima da bi kupio sijalice za semafor.napredujete, a kad cete reflektore.mislim da se brukate kad ste toliko "evropski" klub

TO kao vi u mnogo boljoj financ.situaciji,dobro ako mislis na CELU :lol:

a za sve ostalo stfu
pudlica

Post by pudlica »

za zelju smo sada milijarderi.pripreme su vam zakon,igraci u rijeci ciste kopacke sve je jasno
hux

Post by hux »

vidi,vidi strumfica znaju i oni sedmicu uvaliti :D

iznenađen sam :oops:

ja kont oni samo znaju primiti sedmicu :lol:

neka,neka da bude malo uzbudljivije :D
LFC

Post by LFC »

GandalfSivi wrote:Evo mikija. Pa necete zauzeti prvo mjeso uskoro, ha? Jel' tesko to pada???
Danas padate na trece mjesto, gdje cete ostati i do kraja sezone...
A i Velez vam je prisao na 2...
miki22

Post by miki22 »

Biti će u nedjelju večer, kriv onaj ovaj, sudac, navijači, nacionalisti, smeće bagra, svašta nešto ali tri gola vam ne gine.
Post Reply