Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
Cuj 7:1, boze ti sacuvaj...
Cestitke malim plavima
Cestitke malim plavima
-
ero_sa_onog_svijeta
jebi ga.mostarac wrote:ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minutaero_sa_onog_svijeta wrote:ma stvarno mislim, imati toliko dosuđeni penala i opet ne pobijeđivati.
Baš me zanima koliko će penala u Mostaru da svira Novo Panić, sudac za specijalne namijene
Opet bi ja više volio da nam sude penale.
-
PITARKA_SA
bas ti je usta zacepio,onako momacki sto se vidi po tvom blijedom komentaru.ero_sa_onog_svijeta wrote:jebi ga.mostarac wrote:ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minutaero_sa_onog_svijeta wrote:ma stvarno mislim, imati toliko dosuđeni penala i opet ne pobijeđivati.
Baš me zanima koliko će penala u Mostaru da svira Novo Panić, sudac za specijalne namijene
-
ero_sa_onog_svijeta
PITARKA_SA wrote:bas ti je usta zacepio,onako momacki sto se vidi po tvom blijedom komentaru.ero_sa_onog_svijeta wrote:jebi ga.mostarac wrote: ti se ne javljaj. Ako bi se primjenila pravila PL Radnik-Zrinjski bi bilo registrovano 3:0 zbog namjernog nedolaska osoblja Zrinjskog u predvidjeno vrijeme na stadion iako su bili udaljeni samo 100 metara od stadiona, ali utakmica je zbog one u Bihacu ipak morala da kasni i to ni manje ni vise nego 15 minuta
ja razumijem njegov kompleks.
al razumijem i tvoj
jebi ga, penal u zadnjim minutama nije mala stvar.
al bit će bolje.
Petarda u mostaru Vam ne gine.
A to što se mostarac brine za Sarajevo, ja razumijem.
Ipak je njegov klub filijala Sarajeva, pa i razumijem i njegovo razočarenje promašenim penalom.
-
mirsolino
Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vec
Pa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...
Derby da vas podsjetim je engleska rijec i oznacava duel izmedju ISKLJUCIVO gradskih rivala...
Derby da vas podsjetim je engleska rijec i oznacava duel izmedju ISKLJUCIVO gradskih rivala...
- Bl_ManiaC
Santos wrote:Zeljo-Posusje 7-1.Sta se ovo desi ,jel do trenera ili do odlaska Vladavica.
Desila se sedmica,i mislim da je do trenera.
Hadžija fino postroijo tim.
PELAK danas izvanredan,a DIALIBA stvarno danas se igrao sa odbranom POsusja.Nas Didier Drogba
Lijep osjecaj kad vidis na semaforu sedmicu..
ZELJEZNICAR ALE!!!!
- van Basten
Šteta zbog izgubljena dva boda u Bihaću, al dobro - idemo dalje.
Mislim da je ključ željine pobjede danas u istrazi protiv Mihrije pelak... mali albin iznenada ostao bez vanrednih prihoda pa odlučio malo ozbiljnije posvetiti se fudbalu i potrčati koji put za promjenu
Mislim da je ključ željine pobjede danas u istrazi protiv Mihrije pelak... mali albin iznenada ostao bez vanrednih prihoda pa odlučio malo ozbiljnije posvetiti se fudbalu i potrčati koji put za promjenu
- GandalfSivi
Ta vijest je mogla doci samo sat vremena kasnije, jer se i utakmica igrala kasnije...mirsolino wrote:Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vecPa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...
- GandalfSivi
Evo mikija. Pa necete zauzeti prvo mjeso uskoro, ha? Jel' tesko to pada???
-
miki22
Ma ne govorim o prvom mjestu nego objektivno ti kažem tri razlike je za Zrinjski, uostalom postigli smo više golova nego Sarajevo i Široki zajedno, svi koji su u Mostaru pokušali otvoreno igrati dobili su peticu, a bunker sumnjam da će Musemić ići na tu taktiku.
-
Ripicipi
Pa naravno, nema predaje, nema povlacenjamiki22 wrote:Ma ne govorim o prvom mjestu nego objektivno ti kažem tri razlike je za Zrinjski, uostalom postigli smo više golova nego Sarajevo i Široki zajedno, svi koji su u Mostaru pokušali otvoreno igrati dobili su peticu, a bunker sumnjam da će Musemić ići na tu taktiku.
U Mostar po 3 bobe, a necu biti razocaran ni sa jednom
-
mirsolino
onda ok al evo vidim kritika je urodila plodomGandalfSivi wrote:Ta vijest je mogla doci samo sat vremena kasnije, jer se i utakmica igrala kasnije...mirsolino wrote:Vrlo dobro znam(o) da "sarajevo-x" voli i navija za fks al me malo cudi to sto nimalo nemaju novinarske objektivnosti. Za udarnu vijest pocetka proljetnog dijela premijer lige su izabrali i tako da kazem otkrlili jos jedan u nizu "derbija". Sad se derbiji igraju i u bihacu i ugljeviku i u trebinju i ko zna gdje vecPa vala navijam za zelju al i da sam nedaj mi Boze sa druge strane kao udarnu vijest bih stavio to sto je na grbavici palo 8 golova sto je u nasoj jadnoj ligi prava rijetkost, al hajd nema veze zato imamo derbi u bihacu...
-
pudlica
Bl_ManiaC wrote:Santos wrote:Zeljo-Posusje 7-1.Sta se ovo desi ,jel do trenera ili do odlaska Vladavica.
PELAK danas izvanredan,a DIALIBA stvarno danas se igrao sa odbranom POsusja.Nas Didier Drogba
ZELJEZNICAR ALE!!!!
jel to seljo prosio,skupljao i nije dao plate igracima da bi kupio sijalice za semafor.napredujete, a kad cete reflektore.mislim da se brukate kad ste toliko "evropski" klub
- Bl_ManiaC
pudlica wrote:Bl_ManiaC wrote:Santos wrote:Zeljo-Posusje 7-1.Sta se ovo desi ,jel do trenera ili do odlaska Vladavica.
ZELJEZNICAR ALE!!!!
jel to seljo prosio,skupljao i nije dao plate igracima da bi kupio sijalice za semafor.napredujete, a kad cete reflektore.mislim da se brukate kad ste toliko "evropski" klub
TO kao vi u mnogo boljoj financ.situaciji,dobro ako mislis na CELU
a za sve ostalo stfu