Tako ti je kad si ksenofob.Hafis wrote:Sva sreća pa je marama. Zabrinuo bih se kad bi joj na glavi bila mahrama, a pogotovo ona mevludska, na ornamente.Haman2 wrote:Iznenadjen sam, buni se hafiz efendija. Pa pogledaj dobro efendija, ona ima maramu na glavi.
Kolinda Grabar-Kitarović
- BHCluster
#1526 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
- spreca
#1527 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Hafis wrote:https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... _i_po.html
[quote]OVO JE MAJKA KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ: "Dobro je, ostali smo živi i po... ''porijeklu imovine i svačemu"
Dobro je, već sam bio se prepao da će joj roditelji nekim čudom biti pošteđeni.
Međutim, za objektivno bosansko novinarstvo ne postoje prepreke: kucamo na vrata neprijatelja Bosne .[/quote]
I onda se cudimo sto joj je kcerka onakva alapaca i seljanka
- spreca
#1528 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Lako je vaelecasnog on vas pogladi malo po glavi malo po guzici i onda vam da zavuceHafis wrote:Ja mislim da se na ovoj temi i poneka drkica baci.
A inače to vam je jako zdravo. Ako vas nije učilo u mejtefu, zlatno pravilo u urologiji glasi - drenaža je majka prevencije.
Inače, ima li kakvih novih slika
-
Hafis
#1529 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Eo spreče kalesijskog arslana na privremenom radu u sibirskim tajgama.
Je li istina što se priča u forumskim kuloarima (ovaj izraz ću ti kasnije prevesti) da si zaštićeni svjedok optužbe u ovom monstrouznom zločinu.
https://hayat.ba/monstrum-iz-kalesije-u ... ine/42540/
Je li istina što se priča u forumskim kuloarima (ovaj izraz ću ti kasnije prevesti) da si zaštićeni svjedok optužbe u ovom monstrouznom zločinu.
https://hayat.ba/monstrum-iz-kalesije-u ... ine/42540/
MONSTRUM IZ KALESIJE UBIO MAČKU PA SE JAVNO HVALIO NA FACEBOOKU: PRVI ODSTREL OVE GODINE
-
Haman2
#1530 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ja sam napisao MARAMA jer znam da imam posla sa covjekom koji se lazno predstavlja ako hafiz.Hafis wrote:Sva sreća pa je marama. Zabrinuo bih se kad bi joj na glavi bila mahrama, a pogotovo ona mevludska, na ornamente.Haman2 wrote:Iznenadjen sam, buni se hafiz efendija. Pa pogledaj dobro efendija, ona ima maramu na glavi.
-
Hafis
#1531 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
To sam ti i odgovorio. I ja i ti vrlo dobro znamo koja je razlika između mahrame i marame.Haman2 wrote:Ja sam napisao MARAMA jer znam da imam posla sa covjekom koji se lazno predstavlja ako hafiz.Hafis wrote:Sva sreća pa je marama. Zabrinuo bih se kad bi joj na glavi bila mahrama, a pogotovo ona mevludska, na ornamente.Haman2 wrote:Iznenadjen sam, buni se hafiz efendija. Pa pogledaj dobro efendija, ona ima maramu na glavi.
Žena nosi istu maramu kao i Sofija Loren kad je bila s Karlekom u Tita. Cool.
Inače, i ja imam posla s čovjekom koji se lažno predstavlja kao Haman, i to što je još gore - kao Haman dvojka.
A što je bilo Hamanom 1 ??
- BHCluster
#1532 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Nevjerojatno: Hrvati katolici u Irskoj drže lekcije Ircima protiv Halloweena ili ti ga krkanluk na kub. 
-
Hafis
#1533 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Šta je silne sperme prokuljalo ovom temom.
Rekoh li ja - drenaža je majka prevencije.
Rekoh li ja - drenaža je majka prevencije.
- muhafuca
#1534 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
hrvatski katolicki vehabijeBHCluster wrote:Nevjerojatno: Hrvati katolici u Irskoj drže lekcije Ircima protiv Halloweena ili ti ga krkanluk na kub.
- BHCluster
#1535 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
ili kako ni pisu hrvatski Katolici u Irskoj.muhafuca wrote:hrvatski katolicki vehabijeBHCluster wrote:Nevjerojatno: Hrvati katolici u Irskoj drže lekcije Ircima protiv Halloweena ili ti ga krkanluk na kub.
-
Hafis
#1536 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Polako, dok popusti vizni režim, bit će im gore i oriđiđi vehabija.muhafuca wrote:hrvatski katolicki vehabijeBHCluster wrote:Nevjerojatno: Hrvati katolici u Irskoj drže lekcije Ircima protiv Halloweena ili ti ga krkanluk na kub.
- BHCluster
#1537 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ovako nas kOcko kmechi za kobilindom.
- spreca
#1538 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
To je ocito neki skutor ,jer im je to nekako u krviHafis wrote:Eo spreče kalesijskog arslana na privremenom radu u sibirskim tajgama.
https://hayat.ba/monstrum-iz-kalesije-u ... ine/42540/MONSTRUM IZ KALESIJE UBIO MAČKU PA SE JAVNO HVALIO NA FACEBOOKU: PRVI ODSTREL OVE GODINE
- Point.
#1539 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Treba postaviti neku listu najvećih gluposti koje je izvalila dotična opajdara. Bare bare je sa Trumpom i njegovim provalama. U kakvom mi vremenu živimo.
- Ramzess Veliki
#1540 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Meni je ona super zabavna i zavidim hrvatskoj sto je imaju ... vidi ova nasa tri nesretnika, koji jad cemer i nesreca ... 
-
Hafis
#1541 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Sad si najeb'o od patriJota i multietničara. Gdje ćeš to reći?Ramzess Veliki wrote:Meni je ona super zabavna i zavidim hrvatskoj sto je imaju ... vidi ova nasa tri nesretnika, koji jad cemer i nesreca ...
- Banksy
#1542 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Poslušali smo Kolindin govor u SAD-u. Tvrdi da je predvidjela napad 11. rujna
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pos ... 27784.aspx
- spreca
#1543 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ako nije kao one vidjelice sto su gospu vidjele onda je Ko(b)inda kao Dzemila sa kasikama ili baba Vanga...eto sad neka ovi iz Ercegovine biraju koji trg ili crkvu nazvati njenim imenomBanksy wrote:
-
Hafis
#1544 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Matere mi, bolje je pratiti Mileteve, Šefkine i Željine dogodovštine i prepucavanja, nego bilo kakve vijesti o ovoj žutki.
- Banksy
#1545 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
spreca wrote:Ako nije kao one vidjelice sto su gospu vidjele onda je Ko(b)inda kao Dzemila sa kasikama ili baba Vanga...eto sad neka ovi iz Ercegovine biraju koji trg ili crkvu nazvati njenim imenomBanksy wrote:
Biće to zabavna i urnebesna kampanja
Problem je samo što takva kampanja, pa još u borbi sa Škorom, izbacuje na površinu sav mulj i smrad hrvatske desnice koji je poslije teško vratiti u bocu. A vidjeli smo kod Karamarka gdje vodi crnokošuljaška histerija.
-
Hafis
#1546 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pocijepat će hin žutka na izborima kao krmak mastan papir.
- Banksy
#1547 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Da, vjerovatno, nažalost.
-
Hafis
#1548 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa ono i jest predsjednica.Banksy wrote:Da, vjerovatno, nažalost.
Uveseljava javnost i stvarno se ponaša upravo onako kako izgleda.
Donijelo joj je ono veselje i ono mahnitanje s nogometnom reprezentacijom više poena nego što će jo 30 predizbornih skupova u donijeti kampanji.
Hajdemo realno, u nekom SF scenariju da biraš predsjednika između nje ili Dodika, ili između nje i Šefke, ili nje i Želje, koga bi izabrala?
- BHCluster
#1549 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Hold the press! Očitovala se pazi sad FRIZERKA predsjednice.
FRIZERKA KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ NAPALA ŠKORINU SUPRUGU 'Imat ćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, selim u Ameriku'
Nestrpljivo čekamo očitovanje predsjedničinog ginekologa...
Hebem te vojni referente.
FRIZERKA KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ NAPALA ŠKORINU SUPRUGU 'Imat ćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, selim u Ameriku'
Nestrpljivo čekamo očitovanje predsjedničinog ginekologa...
Hebem te vojni referente.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1550 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
poCepat ce al ce upravljat zemljom velicine lihtenstajna... ode i mlado i staroHafis wrote:Pocijepat će hin žutka na izborima kao krmak mastan papir.