Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MaksprotivMarksa wrote: ↑17/04/2020 23:53
Hahaha ne znam ja ove slike postavljati na forum, ali pao je FifaFunino pro igrac, tako je dobrodosao u drustvo Megabira, Itimoxa i Brstimira, to su pro igraci koji su padali, neki i vise puta, ovaj je ubjedljivo najlosiji pro sa kojim sam igrao, pojeo sam ga, 2 - 0, pogodio sam i dvije precke, imao je covjek 2 suta.
Sutra te zovem aBd zmijuga, je li igras FUT ili kick off, danas sam picio po wl, to mi je omiljeno, sutra te dodajem i bacicemo jednu turu.
Wl sam 18-4 ali nadam se da cu gold 1 zavrsiti jer znam kako to ide
Uf, pa ti si zajeban onda. Da ne očekujem puno, da znam.
Ja sam počeo igrati FIFU 20 online prije nekog perioda pa ako može par savjeta šta Vi igrate. Ja guram samo Division Rivals, da li i Vi to igrate ili? Također, slab sam sa taktikom i timom. Sklopio sam neki sa igračima EPL pa ako može komentar .
Ja sam nakon proslog vikenda kad sam zijanio 400 ratinga i kad je neymar fulio 4 puta sa 11-12 metara cijeli go prodo ga za 650 k i yeddera za 450 i novu ekipu napravio. Sinoc 6-3 omjer
Al me mecmejking voli, 4 top 100 igrac ovaj vikend, sad sam igrao protiv danni pitbulla, uzeo me 5 - 3, moram li reci da sam vodio ali onda me uzeo laganini, cim sam vidio da je top 100 igrac pao sam
Eto savrsio sam na 20 - 8, 4 top 100 igraca, danas mi je konekcija pojela 3 utakmice, ova igrica je uzivanje kada je konekcija pristojna, tacno se vidi kada igrica daje nekome pednost, lik koji je silver 2 me uzeo 3 1, sam se javio da se izvini i kaze da je ocigledno bilo, jbga, mogao sam elitu nakon 19ke da uzmem, ali postarao se ea da se to ne desi, igrao sam sa 4 top 100 igraca i nista oni jaci puno nisu, kada se uzme u obzir konekcija i razlika u timovima, kad korona stane onda cu ugrati manje pa ce valjda i oni biti bolji
Odigrao jednu sa Arminhomm da vidim gdje sam i sta treba mjenjati. Laganini me isprašio i ne znam sta vise raditi. Stvarno sam los u ovogodišnjoj Fifi. Nadam se da ce u slijedećoj Fifi malo otežati passing i otvoriti bolju igru sa krilima na centar suteve. Ovo sto ja vidim se svelo na ping pong dodavanje i golove na povratna dodavanja. Ali dobro, arkada je arkada.
pepermint31 wrote: ↑18/04/2020 17:41
Odigrao jednu sa Arminhomm da vidim gdje sam i sta treba mjenjati. Laganini me isprašio i ne znam sta vise raditi. Stvarno sam los u ovogodišnjoj Fifi. Nadam se da ce u slijedećoj Fifi malo otežati passing i otvoriti bolju igru sa krilima na centar suteve. Ovo sto ja vidim se svelo na ping pong dodavanje i golove na povratna dodavanja. Ali dobro, arkada je arkada.
Ma ne, nemoj se ravnati po njemu. On igra tako da ubije volju u tebi a ne da ti revanš. Nemaš vremena da skontaš gdje griješiš, nije ni bitno. Javi se da igramo.nik “eEraaxX”
Našao sam našeg momka koji mi leži u zajedničkoj igri,a i ja njemu. Polako idemo prema prvoj diviziji. Mlatimo ih kao vola u kupusu.
E, da, igrao sam sa Maksom. 2:1 za njeg u partijama. Dobar igrač, možemo se nadjebavati. Pozdrav drugar.
Pa dobro, ne samo Arminho i ima ovdje forumaša koji rasturaju.
Igrao sam i sa Febom pa me dobro nakanto tako da sigurno ne mogu igrati sa premijer igračima. Nadam se da kod slijedeće Fife EA bude malo poradio na fizici igrača, da se to malo uspori i gameplay ispolira kad su gradjenja akcije u pitanju.
Ali malo sutra, sve ce to biti isto jer njih nije briga o tome, važan je FUT i kako uzimati pare a njima ovo odgovara jer upravo vdje je sve spalo na kratka dodavanja, trough lopta i svaka dobra karta daje gol. Ovoj Fifi fali gradjenja igre i satisfakcija kad uložiš truda u build up play. FIFA me jedino dri zbog ultimate team-a i zbog kupovine igrača, sakupljanje coins i pravljenja tima tako da gameplay pada u drugi plan.
Ma ne, nemoj se ravnati po njemu. On igra tako da ubije volju u tebi a ne da ti revanš. Nemaš vremena da skontaš gdje griješiš, nije ni bitno. Javi se da igramo.nik “eEraaxX”
zmijugadasa wrote: ↑18/04/2020 19:27
Našao sam našeg momka koji mi leži u zajedničkoj igri,a i ja njemu. Polako idemo prema prvoj diviziji. Mlatimo ih kao vola u kupusu.
E, da, igrao sam sa Maksom. 2:1 za njeg u partijama. Dobar igrač, možemo se nadjebavati. Pozdrav drugar.
To ono nesta co-op?
Aha.
Moj zmijuga, ja sam ti pola godine u prvoj diviziji. Jednom nam falio bod za titulu. Imali tri utakmice za jedan bod i sve tri izgubili. To nam je ubilo volju pa sam postao trener tom drugu u Ultimate teamu i odmah prva vikend liga i 17 pobjeda To onaj što igra s Južnoamerikancima.
To ono nesta co-op?
Aha.
Moj zmijuga, ja sam ti pola godine u prvoj diviziji. Jednom nam falio bod za titulu. Imali tri utakmice za jedan bod i sve tri izgubili. To nam je ubilo volju pa sam postao trener tom drugu u Ultimate teamu i odmah prva vikend liga i 17 pobjeda To onaj što igra s Južnoamerikancima.
Dobri ste. Mi smo skoro počeli. Zanimljivo je zajedno igrati.
Budem!
Moj ti je savjet da igraš sezone online. Kreneš polako od 10 divizije pa prema dole. Od 10. divizije do 1. ćeš naučiti sve, stepenicu po stepenicu, jer ćeš igrati protiv početnika pa čak i protiv nekih pro igrača u 1. div., a svakih 14 dana se otvori kup.
15-2, dva preglupa poraza. Posebno drugi gdje sam u 85. kod 0-0 promašio penal, a onda u 90. išao po pobjedu, lupio trokut s Ter Stegenom da odigram kontru i poklonio gol.
Kako se spremiti sad za ovaj TOTSF... nesto kontam da kupim futb griezmana po ovim niskim cijenama - pod uslovom d a prodam dalglisha - jer kontam ne moze niko zamjenit futb sa 5wf sta god da izbace