Povorka ponosa u Sarajevu
- pustopoljina
#1526 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa jedan mali procenat priroda, drugo veci procenat u zemlhama koje vrse represiju- iz nuzde.
- pustopoljina
#1527 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I stari grci...
- insomnia78
#1528 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne. Oni hoce brak. U fr su vec imali tu mogucnostBloo wrote:Jer su bolesni.pustopoljina wrote:Da- zasto ne bi imali pravo naslijediti penziju, ili imovinu automatski...imati poreske olaksice?
Pu!
- Bloo
- Globalna šefica
#1529 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa kad već mi heteroseksualci imamo priliku da se zajebemo i uništimo si život, zašto drugima braniti tu opciju.insomnia78 wrote:Ne. Oni hoce brak. U fr su vec imali tu mogucnostBloo wrote:Jer su bolesni.pustopoljina wrote:Da- zasto ne bi imali pravo naslijediti penziju, ili imovinu automatski...imati poreske olaksice?
Pu!
- Ommadawn
#1530 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U Engleskoj cak ima jedna rasisticka grupacija, da ne kazem partija - i svi su homoseksualci.
Sto znaci, da iako si drugacije seksualne orijentacije, ne moras nuzno biti ljevicar, anti-rasista, anti-fasista itd itd..
Sto znaci, da iako si drugacije seksualne orijentacije, ne moras nuzno biti ljevicar, anti-rasista, anti-fasista itd itd..
- Connaisseur Karlin
#1531 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
genijalnoOmmadawn wrote:U Engleskoj cak ima jedna rasisticka grupacija, da ne kazem partija - i svi su homoseksualci.
- insomnia78
#1532 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa naravno. Ponovicu opet. Svojevremeno drugi covjek FN-a. Mnogi kazu covjek uveliko zasluzan za njihov uspjeh je deklarisani derpe. Danas ima svoju ekstremno desnicarsku stranku nakon razlaza sa Marinom
- S4mpion
#1533 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I jedni i drugi rođeni takvi, ha?problemnatravunu wrote:Ovde kod nas je jedan od glavnih problema primitivizam i neznanje....šta da kažem , kad mi danas nakon diskusije nas 5-6 o prajdu,jedan od prijatelja, koji nije došao iz "šume" (generalno nije glup i neobrazovan) izjavi, "ipak su mi draži ovi pederi nego pedofili" !
![]()
Šta reći , koju posluku porati !!??
- pustopoljina
#1534 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa jel' tako?Bloo wrote: Pa kad već mi heteroseksualci imamo priliku da se zajebemo i uništimo si život, zašto drugima braniti tu opciju.
Ovamo ne daju homoseksualcima u brak, biva nije prirodno, nemoralno...brak je samo musko i zensko...
A ovamo brak je vjestacka tvorevina, zatvor, musko mora sijati spermu okolo, monogamija neprirodna.
Dajte i homoseksualcima taj brak mrak.
- Bloo
- Globalna šefica
#1535 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede...pustopoljina wrote:Pa jel' tako?Bloo wrote: Pa kad već mi heteroseksualci imamo priliku da se zajebemo i uništimo si život, zašto drugima braniti tu opciju.
Ovamo ne daju homoseksualcima u brak, biva nije prirodno, nemoralno...brak je samo musko i zensko...
A ovamo brak je vjestacka tvorevina, zatvor, musko mora sijati spermu okolo, monogamija neprirodna.
Kad padne razvod, pa mu uzme pola imetka.
Pa tersa jer se kasno vratio kući.
Pa čija ti je do dlaka sa brade, nije moja...
Čiji je to karmin na blejzeru, ja koristim samo rozi...
Ha ja.
- S4mpion
#1536 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Prirodno je, ali takvima se obično ustanovi neki zdravstveni poremećaj, zašto ne bi i ostalima?pustopoljina wrote: Ne mogu ni svi hetero parovi imati djecu.
Pokusaju, pokusavaju...ne ide. Od Boga? Neprirodno?
- insomnia78
#1537 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kod njih je to svakodnevnica. Rjetko ima ljubomornijih stvorenjaBloo wrote:Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede...pustopoljina wrote:Pa jel' tako?Bloo wrote: Pa kad već mi heteroseksualci imamo priliku da se zajebemo i uništimo si život, zašto drugima braniti tu opciju.
Kad padne razvod, pa mu uzme pola imetka.
Pa tersa jer se kasno vratio kući.
Pa čija ti je do dlaka sa brade, nije moja...
Čiji je to karmin na blejzeru, ja koristim samo rozi...
Ha ja.
- Bloo
- Globalna šefica
#1538 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ko kad privedeš trebu iz Ilijaša u grad.insomnia78 wrote: Kod njih je to svakodnevnica. Rjetko ima ljubomornijih stvorenja
- S4mpion
#1539 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
+ djecaBloo wrote:S obzirom da nemaš problem da komuniciraš sa tom populacijom, pitaj ih za stavhAZNADAR wrote:
Za brakove se slazem ali ne zbog toga sto bi ja branio po nekom svom mjerilu sta je u redu ili ne - vec zato sto sami pederi ne sljive drustvene norme i brak kao instituciju pa ne vidim zasto im je stalo do toga a ne i do ostalih normi. Ako si drugaciji - budi drugaciji, paradiraj, zivi svoj zivot ali se ne uvaljuj u zakone i norme koji su napravljeni po volji drugacije vecine.
Ove koje znam (gay and lesbians i ini) zapravo imaju poprilično "normalan" stav prema braku. Krunisanje jedne veze. Rješavanje imovinsko-pravnih odnosa...et cetera...
Dakle, po svemu kopiraju heteroseksualce.
- pustopoljina
#1540 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Koga ce kopirati?S4mpion wrote:+ djecaBloo wrote:S obzirom da nemaš problem da komuniciraš sa tom populacijom, pitaj ih za stavhAZNADAR wrote:
Za brakove se slazem ali ne zbog toga sto bi ja branio po nekom svom mjerilu sta je u redu ili ne - vec zato sto sami pederi ne sljive drustvene norme i brak kao instituciju pa ne vidim zasto im je stalo do toga a ne i do ostalih normi. Ako si drugaciji - budi drugaciji, paradiraj, zivi svoj zivot ali se ne uvaljuj u zakone i norme koji su napravljeni po volji drugacije vecine.
Ove koje znam (gay and lesbians i ini) zapravo imaju poprilično "normalan" stav prema braku. Krunisanje jedne veze. Rješavanje imovinsko-pravnih odnosa...et cetera...
Pelikane i albatrose?
- Bloo
- Globalna šefica
#1541 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Fejkeri zavidni plagijatorski 
- pustopoljina
#1542 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Majke mi, ko da su druga vrsta..
- Bloo
- Globalna šefica
#1543 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ode kafa na nos zbog albatrosa
Aferim što se dva put nasmijah u kratkom vremenu (em sunce i danci, em albatrosi).
ispunjen dan
Aferim što se dva put nasmijah u kratkom vremenu (em sunce i danci, em albatrosi).
ispunjen dan
- pustopoljina
#1544 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Taman superBloo wrote:Ode kafa na nos zbog albatrosa![]()
ispunjen dan
OdoK leci.
Sutra nije praznik
Ln
- S4mpion
#1545 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Koga heteroseksualci kopiraju?pustopoljina wrote:Koga ce kopirati?S4mpion wrote: + djeca
Pelikane i albatrose?
- Connaisseur Karlin
#1546 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa i lezbejke imaju macinski instinkt, homosi zele biti ocevi kao i heterosi muskarci , otkud ti ideja da je potreba za rodtiljestvom iskljucivo heteroseksulnaS4mpion wrote:
+ djeca
- Bloo
- Globalna šefica
#1547 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Životinje.S4mpion wrote:Koga heteroseksualci kopiraju?pustopoljina wrote:Koga ce kopirati?S4mpion wrote: + djeca
Pelikane i albatrose?
Neke vrste upražnjavaju seks a da ne vodi reprodukciji. Samozadovoljavaju se (čak i uz pomoć pomagala). Imaju i homoseksualne sklonosti. Prakticiraju monogamiju, poligamiju, poliandriju, promiskuitet. Silovanje...
Edit: zaboravih pingvine i prostituciju.
- Bloo
- Globalna šefica
#1548 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Možemo se batrgati, ali pripadamo carstvu Animalia 
-
Braco_18
#1549 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
E pa ljudi moji .... ja stvarno neznam kako iko oda nas heterosexualaca može biti protiv homosexualaca
Pa može li se nama išta bolje desiti nego da je što više homosexualaca
.... treba da šetaju svaki dan i propagiraju.... sto više nji se izjasni to bolje za nas
i da istima damo 110% podrške ... što više homosexualaca to bolje za nas
da bogdom nakon ove parade se izjasni bar 10% muške populacije na ovom kantonu kao gay ... uhhhh ... nema druge što više njih to bolje za nas
LGBTQ+ .... samo u napred ... svaka vam čast
Pa može li se nama išta bolje desiti nego da je što više homosexualaca
LGBTQ+ .... samo u napred ... svaka vam čast
- Connaisseur Karlin
#1550 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
gdje to piseBloo wrote:Možemo se batrgati, ali pripadamo carstvu Animalia