Neredi u Francuskoj
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1526 Re: Neredi u Francuskoj
ovi asadovci pojma nemaju
- insomnia78
#1527 Re: Neredi u Francuskoj
Pa prenjeli su i mainstream samo sto oni u svom tekstu podsjecaju ko su uopste ovi generali, podsjecaju na pisma koje je Martinez pisao ranijim predsjednicima i ostale “sitnice”
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#1528 Re: Neredi u Francuskoj
Onda kada sam ja krenuo tragom pisma na koje se pozivaju likovi sa društvenih mreža, nisam uspio pronaći jači izvor na tri jezika (eng, njemački i francuski). Ne kažem da nije bilo, ali meni je pretraga mahom izbacivala male, meni nepoznate medije i izvore.
- insomnia78
#1529 Re: Neredi u Francuskoj
Pa vidis ima tu jedna kvaka. Da li pismo nije objavljeno zato sto su svi veliki mediji u Fr pod kontrolom vlade ili zato sto je bezvrjedno sranje. Kad pogledas ostale tekstove ovih koji su ga prenjeli stvari postanu malo jasnije
- славянин
#1530 Re: Neredi u Francuskoj
Ja samo vjerujem ako je IRIB prenio uz Press TV. Ovo ostalo sve iliminati kontrolisu 
- insomnia78
#1531 Re: Neredi u Francuskoj
Nego. Policajci izgleda u srijedu stupaju u strajk. Najavili su blokadu komesarijata u citavoj Fr
- Challenger_
#1532 Re: Neredi u Francuskoj
Ne bih se sa tim složio. Primjer. Već pomenuti bivši prvi vojnik Francuske, general Pierre de Villiers koji je podnio ostavku jer je bio u sukobu sa Macronom. Mislim, zapazio sam to iskrenje sa vojskom ali vidim ako ti nećeš da o tome pišeš, ti koji tamo živiš, pa neću ni ja.insomnia78 wrote:Pa vidis ima tu jedna kvaka. Da li pismo nije objavljeno zato sto su svi veliki mediji u Fr pod kontrolom vlade ili zato sto je bezvrjedno sranje. Kad pogledas ostale tekstove ovih koji su ga prenjeli stvari postanu malo jasnije
Daleko su odnosi vojske i Macrona od idile, daleko.
- ioannes
#1533 Re: Neredi u Francuskoj
kaže onaj maloprije.. .. treba mu 5 sekundi da razmotri da li je nešto vrijedno daljneg razmatranja. Ako se budu djelile nagrade za najignorantniju i gluplju izjavu onda ova ulazi u konkurenciju.
- insomnia78
#1534 Re: Neredi u Francuskoj
Kakve on veze ima sa ovim slucajem?Challenger_ wrote:Ne bih se sa tim složio. Primjer. Već pomenuti bivši prvi vojnik Francuske, general Pierre de Villiers koji je podnio ostavku jer je bio u sukobu sa Macronom. Mislim, zapazio sam to iskrenje sa vojskom ali vidim ako ti nećeš da o tome pišeš, ti koji tamo živiš, pa neću ni ja.insomnia78 wrote:Pa vidis ima tu jedna kvaka. Da li pismo nije objavljeno zato sto su svi veliki mediji u Fr pod kontrolom vlade ili zato sto je bezvrjedno sranje. Kad pogledas ostale tekstove ovih koji su ga prenjeli stvari postanu malo jasnije
Evo i policije nezadovoljna budzetom pa ne znaci da ce izvesti drzavni udar
Potpisnici ovog pisma su mahom penzionisani, napustili vojsku ili istjerani iz nje prije Macrona
- jeza u ledja
#1535 Re: Neredi u Francuskoj
Kad su u pitanju tvoji postovi potrebno je i manje.ioannes wrote:kaže onaj maloprije.. .. treba mu 5 sekundi da razmotri da li je nešto vrijedno daljneg razmatranja. Ako se budu djelile nagrade za najignorantniju i gluplju izjavu onda ova ulazi u konkurenciju.
- jeza u ledja
#1536 Re: Neredi u Francuskoj
Al zato vijest zvuci kao da aktivni visoki oficiri francuske vojske spremaju vojni puc radi "izdaje". Kakva propaganda sa Krimskih Plazainsomnia78 wrote:Kakve on veze ima sa ovim slucajem?Challenger_ wrote:Ne bih se sa tim složio. Primjer. Već pomenuti bivši prvi vojnik Francuske, general Pierre de Villiers koji je podnio ostavku jer je bio u sukobu sa Macronom. Mislim, zapazio sam to iskrenje sa vojskom ali vidim ako ti nećeš da o tome pišeš, ti koji tamo živiš, pa neću ni ja.insomnia78 wrote:Pa vidis ima tu jedna kvaka. Da li pismo nije objavljeno zato sto su svi veliki mediji u Fr pod kontrolom vlade ili zato sto je bezvrjedno sranje. Kad pogledas ostale tekstove ovih koji su ga prenjeli stvari postanu malo jasnije
Potpisnici ovog pisma su mahom penzionisani, napustili vojsku ili istjerani iz nje prije Macrona
- Challenger_
#1537 Re: Neredi u Francuskoj
A ko kaže da ima? Kakav državni udar, uspori.insomnia78 wrote:Kakve on veze ima sa ovim slucajem?
Zemlja prolazi kroz turbuletan period i dobro je znati da nisu nezadovoljni samo najsiromašniji nego i vojnici, bivši i do juče prvi, a vidimo i policajci.
Sklapamo mozaik, zajedno.
- славянин
- Challenger_
#1539 Re: Neredi u Francuskoj
Lik se uz*eb'o kao da je on lično Micron.ioannes wrote:kaže onaj maloprije.. .. treba mu 5 sekundi da razmotri da li je nešto vrijedno daljneg razmatranja. Ako se budu djelile nagrade za najignorantniju i gluplju izjavu onda ova ulazi u konkurenciju.
- insomnia78
#1540 Re: Neredi u Francuskoj
Cemu onda spominjanje istog? Cojk je ostavku dao na pocetku Makronovog mandata zbog nesuglasica oko budzeta, napiso je i knjigu vezano za toChallenger_ wrote:A ko kaže da ima? Kakav državni udar, uspori.insomnia78 wrote:Kakve on veze ima sa ovim slucajem?
Zemlja prolazi kroz turbuletan period i dobro je znati da nisu nezadovoljni samo najsiromašniji nego i vojnici, bivši i do juče prvi, a vidimo i policajci.
Sklapamo mozaik, zajedno.
Iz aviona se vidi cemu sva ova prica. Samo sto od toga nema nista
- Challenger_
#1541 Re: Neredi u Francuskoj
Čemu, svega ti?insomnia78 wrote:Iz aviona se vidi cemu sva ova prica. Samo sto od toga nema nista
- Challenger_
#1542 Re: Neredi u Francuskoj
Nebitno, zaboravi. Idemo dalje.
_____
_____
- jeza u ledja
#1543 Re: Neredi u Francuskoj
Sklapate mozak, zajedno.Challenger_ wrote: Sklapamo mozaik, zajedno.
- славянин
#1544 Re: Neredi u Francuskoj
Pa mozda ako se jos Salik i nadzornik sastave sa njim mozda i sklopi jedan mozak.jeza u ledja wrote:Sklapate mozak, zajedno.Challenger_ wrote: Sklapamo mozaik, zajedno.
- insomnia78
#1545 Re: Neredi u Francuskoj
Sve ove vijesti dolaze iz iste “kuhinje” i pravi su skolski primjer propagande. Sluze izazivanju panike, haosa, sirenju defetizma, bezvlasca sve u cilju dovodjenja ekstremne desnice na vlast. Ekipa, ciji su dobar dio i ovi tvoji generali se nada da bi iz haosa mogli profitirati samo su se malo zajebaliChallenger_ wrote:Čemu, svega ti?insomnia78 wrote:Iz aviona se vidi cemu sva ova prica. Samo sto od toga nema nista
A vi na forumu, vi se samo nadate ostvarenju nekih svojih snova
- jeza u ledja
#1546 Re: Neredi u Francuskoj
A sve je to na kraju u interesu Rusije.insomnia78 wrote:Sve ove vijesti dolaze iz iste “kuhinje” i pravi su skolski primjer propagande. Sluze izazivanju panike, haosa, sirenju defetizma, bezvlasca sve u cilju dovodjenja ekstremne desnice na vlast. Ekipa, ciji su dobar dio i ovi tvoji generali se nada da bi iz haosa mogli profitirati samo su se malo zajebaliChallenger_ wrote:Čemu, svega ti?insomnia78 wrote:Iz aviona se vidi cemu sva ova prica. Samo sto od toga nema nista
A vi na forumu, vi se samo nadate ostvarenju nekih svojih snova
- insomnia78
#1547 Re: Neredi u Francuskoj
Ovako npr

Vojska EU ce se prvenstveno koristiti od strane bankara protiv revoltiranog naroda. Ne upadajte u tu smrtonosnu zamku
I onda dodje djecak sa sibicama i kaze kako narod na tviteru prica o policijskim oklopnjacima sa EU zastavom
PS: radi se u stvari o samo jednom vozilu koje je ucestvovalo na zajednickim policijskim vjezbama nesto ranije

Vojska EU ce se prvenstveno koristiti od strane bankara protiv revoltiranog naroda. Ne upadajte u tu smrtonosnu zamku
I onda dodje djecak sa sibicama i kaze kako narod na tviteru prica o policijskim oklopnjacima sa EU zastavom
PS: radi se u stvari o samo jednom vozilu koje je ucestvovalo na zajednickim policijskim vjezbama nesto ranije
- Challenger_
#1548 Re: Neredi u Francuskoj
Mnogi žele da profitiraju na francuskoj krizi, lica sasvim oprečnih interesa i to nije ništa novo na planeti Zemlji. Međutim, kormilo je u rukama građana Francuske i ne vjerujem da će opskurni krugovi, bilo koji, profitirati.insomnia78 wrote:Sve ove vijesti dolaze iz iste “kuhinje” i pravi su skolski primjer propagande. Sluze izazivanju panike, haosa, sirenju defetizma, bezvlasca sve u cilju dovodjenja ekstremne desnice na vlast. Ekipa, ciji su dobar dio i ovi tvoji generali se nada da bi iz haosa mogli profitirati samo su se malo zajebali
Ogromna većina ti vraća zdravo za gotovo za godine trolanja na temi Sirija. Što se mene tiče, želim ti sve najbolje, kao i svojoj rodbini, uostalom.A vi na forumu, vi se samo nadate ostvarenju nekih svojih snova
- insomnia78
#1549 Re: Neredi u Francuskoj
E cuj meni vracaju. 
- Challenger_
#1550 Re: Neredi u Francuskoj
Tebi, tebi.