Seha je a loptom uzas nije ni Begovic neka ekstta klasa i sumnjam da moze i on ispostovati sto trazi selektor ali kod Sehica se vidilo u zadnjim utakmicama sa ni blizu onoga sto selektor traziNadzorna_ploca wrote:E jebi ga sad, Seha ala Xavi a Bega ne zna lopte dodati.
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#1526 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
- Herr Flick
#1527 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jbt stvarno je strasno koliko ljudi pljuju Asmira po forumima, Facebooku u posljednje vrijeme
Stavite se vi na mjesto Asmira i zapitajte se kako to da ja branim u najboljoj ligi na svijetu u ekipi koja je nakon 12 kola 6 na tabeli a rezerva sam u reprezentaciji Sehicu koji brani u tamo nekom Anonimussporu koji je predposljednji u Turskoj ligi.. Po kvalitetu su tu negdje ali opet igrat protiv Cityja, Liverpoola, Chelsea, Arsenala, Uniteda, Tottenhama moze ti samo donijet jos bolje iskustvo, ne znam sta Robi radi i pokusava, Bog zna kad cemo opet imat golmana u Emgleskoj
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1528 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kad uzmemo u obzir utakmice u kojima je do sada branio Sehic Asmirova golmanska umjeca se mogu usporediti sa svicarskim sirom (kada govorimo o reprezentaciji).Herr Flick wrote:Jbt stvarno je strasno koliko ljudi pljuju Asmira po forumima, Facebooku u posljednje vrijeme![]()
Stavite se vi na mjesto Asmira i zapitajte se kako to da ja branim u najboljoj ligi na svijetu u ekipi koja je nakon 12 kola 6 na tabeli a rezerva sam u reprezentaciji Sehicu koji brani u tamo nekom Anonimussporu koji je predposljednji u Turskoj ligi.. Po kvalitetu su tu negdje ali opet igrat protiv Cityja, Liverpoola, Chelsea, Arsenala, Uniteda, Tottenhama moze ti samo donijet jos bolje iskustvo, ne znam sta Robi radi i pokusava, Bog zna kad cemo opet imat golmana u Emgleskoj
- Logovan
#1529 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Herr Flick wrote:Jbt stvarno je strasno koliko ljudi pljuju Asmira po forumima, Facebooku u posljednje vrijeme![]()
Kako god okreneš, Asmir je iznad Šehića sviđalo se ovo nekome ili ne.
- Point.
#1530 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Naravno da je Asmir ispred Šehića, nije slučajno to da Asmir godinama brani u Engleskoj dok je Šehiću vrh turski začeljaš.
- Xavier1
#1531 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
U reprezentaciji je Sehic bio bolji od Begovica. Robert izgleda svakako ne prati kako igraju u klubovima inace bi znao da Kolasinac nije povrijedjen.Logovan wrote:Herr Flick wrote:Jbt stvarno je strasno koliko ljudi pljuju Asmira po forumima, Facebooku u posljednje vrijeme![]()
![]()
Kako god okreneš, Asmir je iznad Šehića sviđalo se ovo nekome ili ne.
- Edin H.
#1532 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Xavier1 wrote:
U reprezentaciji je Sehic bio bolji od Begovica. Robert izgleda svakako ne prati kako igraju u klubovima inace bi znao da Kolasinac nije povrijedjen.
This is getting ugly. Kolasinac agent Gordon Stipić, says that #Prosinecki never even called his player ahead of the Austria game. Stipic says that #Kolasinac is fully fit and that Prosinecki is lying about his injury.
- Xavier1
#1533 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Meni se svidja sto ima svoje misljenje i ne dopusta da mu se drugi petljaju oko izbora igraca. Samo ne valja sto laze medijima. Isto je bilo i da je obavio razgovor sa Lulicem, pa ovaj rece da se nikad culi nisu.Edin H. wrote:Xavier1 wrote:
U reprezentaciji je Sehic bio bolji od Begovica. Robert izgleda svakako ne prati kako igraju u klubovima inace bi znao da Kolasinac nije povrijedjen.![]()
This is getting ugly. Kolasinac agent Gordon Stipić, says that #Prosinecki never even called his player ahead of the Austria game. Stipic says that #Kolasinac is fully fit and that Prosinecki is lying about his injury.
-
Nadzorna_ploca
#1534 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Stani..jesam li te Herr dobro skontao pa kazes da je Begin klub priblizne kvalitete kao Sehin? 
-
Bazinga1234
#1535 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Usporedjivao je individualni kvalitet Bege i Sehe.Nadzorna_ploca wrote:Stani..jesam li te Herr dobro skontao pa kazes da je Begin klub priblizne kvalitete kao Sehin?
Usput...
"Nismo razmišljali niti u jednom trenutku da igramo na bod. Svi smo motivirani i željni da damo sve od sebe jer će biti puno naših navijača. Kada idete na bod većinom izgubiti i od toga neće biti ništa. Austrija je dobra ekipa i ići će na pobjedu, ali isto tako mi smo spremni i želimo zadržati prvo mjesto u grupi", rekao je Prosinečki, te nastavio:
"Oni igraju kući i dati će sve od sebe samim time što im samo pobjeda igra kako bi nastavili borbu za prvo mjesto. Sigurno će pokušati dominirat i dati gol što prije. Mi smo motivisani u Zenici smo taktički odigrali sjajan meč i isto ćemo pokušati sutra. Naša snaga jeste ta kontra i polukontra, ali sve u svemu mislim da će to biti jedna čvrsta utakmica kao što je bila u Zenici".
"Čuli smo da imaju problema s povredama, ali dok ne saznamo sastave možemo nagađati samo hoće li taj neko igrati ili ne. Što se naš tiče svi igrači koji su tu su spremni. Večeras ćemo još vidjeti na treningu da li su svi zdravi, ali siguran sam da ćemo imati na raspolaganju sve igrače".
"Sarić će igrati. Oporavljen je i on će igrati. Zadnju liniju ćemo vidjeti još. Nemam dileme i odlučio sam ko će biti starteri sutra. Mogu i reći, nije mi problem ni da oni to znaju jer mi nemamo šta kriti. Manje-više to će biti isti sastavi kao u Zenici".
- insomnia78
#1536 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Cekaj samo dok izgube jednu
-
Nadzorna_ploca
#1537 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nista, biti ce sve odlicno kao i do poraza. Samo neka se bore 90 minuta. Izgubiti nekad morati.
- luckylaka
#1538 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Oni koji slave pobjede prihvatice i poraz koji jednom mora doci,oni koji cekaju poraz iz nekih svojih licnih razloga docice na svoje.Robi ce nastaviti dalje raditi posao,reprezentacija ce nastaviti kvalifikacije a mi cemo se ovdje ,,poklati" kao i inace.Dakle nista novoinsomnia78 wrote:Cekaj samo dok izgube jednu
- Logovan
#1539 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Prebrzo se zaboravio Begović, a i pisalo se po forumu "ministar odbrane" i dizali se palčevi za njega.Xavier1 wrote: U reprezentaciji je Sehic bio bolji od Begovica. Robert izgleda svakako ne prati kako igraju u klubovima inace bi znao da Kolasinac nije povrijedjen.
Sad odjednom Begović bezveze, vazda karina bio, rupa, itd. Šehić branio nešto malo i odmah postade bolji golman, kvalitetniji, bolji u većini ili čak u svim segmentima.
Samo čekajte da Šehić krene sa svojim budalaštinama u reprezentaciji, a imao ih je u svojoj karijeri. Da vidimo šta će se onda za njega pisati.
- luckylaka
#1540 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nisam vidio da iko pise da je Begovic karina,rupa ili slicno ali njegovo ponasanje je amatersko.Naravno da je bolji golman od begovica ali jbga ne mogu obojica na gol.Ne moze Navas i Courtois medju stative.Robi ne da preko sebe mozda i nije u pravu ali prije svega ovdje nije posteno srati ni po jednom cak ni po Hasagicu.Ali mi ne bi bili mi ...Logovan wrote:Prebrzo se zaboravio Begović, a i pisalo se po forumu "ministar odbrane" i dizali se palčevi za njega.Xavier1 wrote: U reprezentaciji je Sehic bio bolji od Begovica. Robert izgleda svakako ne prati kako igraju u klubovima inace bi znao da Kolasinac nije povrijedjen.Gdje ćeš dalje kad se govorilo da u reprezentaciji imamo samo 4-5 kvalitetnih igrača, a jedan od njih je Begović.
Sad odjednom Begović bezveze, vazda karina bio, rupa, itd. Šehić branio nešto malo i odmah postade bolji golman, kvalitetniji, bolji u većini ili čak u svim segmentima.
Samo čekajte da Šehić krene sa svojim budalaštinama u reprezentaciji, a imao ih je u svojoj karijeri. Da vidimo šta će se onda za njega pisati.
- So What!
#1541 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kenana Hasagića sam ludo volio, ali su nas njegove greške prečesto koštale rezultata, plus i njega samog njegove karijere, koja je mogla biti kudikamo bolja.cyprus wrote:
Ma budalaština je...
Prvo zato što je ono samo djelomično Hasagićev gol... Nije to bila nikakva neviđena greška...
Drugo zato što čak i sa Hasagićevom krivicom, mi smo imali čitavo drugo poluvrijeme da damo drugi gol... Pa nije on kriv što ga nismo dali...
Treće zato što pobijediti u Albaniji nije baš ni tako lagan zadatak... Remi sa tog gostovanja je u principu OK...
Nikad mi nije bilo jasno zašto se Kenanu Hasagiću tražila dlaka u jajetu, i svaka njegova greška predimenzionirala, pa čak i izmišljala... Šta je on to toliko narodu skrivio?U suštini je bio sasvim sasvim sasvim solidan i pouzdan golman reprezentacije...
Gola protiv Rumunije u Craiovi ću se sjećati čitavog života, jer je vjerovatno jedan od najglupljih golova koje smo ikada primili u historiji naše reporezentacije.
12:45
Dakle, ne sjećam se da je ijedan golman napravio ovako kardinalnu grešku kao Hasagić ovdje.
Inače najbolja Hasagićeva partija je bila, prva utakmica, prvog baraža u Portugalu na Lužu, tu je branio fantastično, ali već uveliko sazrio kao golman.
Asmir Begović je bio i ostati će naš najbolji i najuspješniji golman, a Ibrahim Šehić nije novajlija, tu je on bio dosta prije Begovića.
A vezano za tu nesretnu grupu, tu smo prokockali prolaz, katastrofalnom igrom, u Rumuniji, fudbalskoj reprezentaciji koja nam nikako ne sjeda.
U Albaniji smo morali do 3 boda, a podsjetimo Francusku je na Stade de Franceu, već dobila Bjelorusija i nije bila nikakva senzacija ponovo ih dobiti tamo.
Jedna od lošijih generacija Francuske, barem igrom, ja stvarno ne znam što naši ljudi uzdižu tu utakmicu. Bili smo mi jaki, ali je i Francuska bila poprilično loša u poređenju sa ostalim generacijama, ove reprezentacije.
- Logovan
#1542 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma jok, ne piše niko.luckylaka wrote: Nisam vidio da iko pise da je Begovic karina,rupa ili slicno ali njegovo ponasanje je amatersko.Naravno da je bolji golman od begovica ali jbga ne mogu obojica na gol.Ne moze Navas i Courtois medju stative.Robi ne da preko sebe mozda i nije u pravu ali prije svega ovdje nije posteno srati ni po jednom cak ni po Hasagicu.Ali mi ne bi bili mi ...
- cyprus
#1543 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Izvini, ali ne mogu se nikako složitiSo What! wrote:Kenana Hasagića sam ludo volio, ali su nas njegove greške prečesto koštale rezultata, plus i njega samog njegove karijere, koja je mogla biti kudikamo bolja.cyprus wrote:
Ma budalaština je...
Prvo zato što je ono samo djelomično Hasagićev gol... Nije to bila nikakva neviđena greška...
Drugo zato što čak i sa Hasagićevom krivicom, mi smo imali čitavo drugo poluvrijeme da damo drugi gol... Pa nije on kriv što ga nismo dali...
Treće zato što pobijediti u Albaniji nije baš ni tako lagan zadatak... Remi sa tog gostovanja je u principu OK...
Nikad mi nije bilo jasno zašto se Kenanu Hasagiću tražila dlaka u jajetu, i svaka njegova greška predimenzionirala, pa čak i izmišljala... Šta je on to toliko narodu skrivio?U suštini je bio sasvim sasvim sasvim solidan i pouzdan golman reprezentacije...
Gola protiv Rumunije u Craiovi ću se sjećati čitavog života, jer je vjerovatno jedan od najglupljih golova koje smo ikada primili u historiji naše reporezentacije.
Dakle, ne sjećam se da je ijedan golman napravio ovako kardinalnu grešku kao Hasagić ovdje.
Inače najbolja Hasagićeva partija je bila, prva utakmica, prvog baraža u Portugalu na Lužu, tu je branio fantastično, ali već uveliko sazrio kao golman.
Asmir Begović je bio i ostati će naš najbolji i najuspješniji golman, a Ibrahim Šehić nije novajlija, tu je on bio dosta prije Begovića.
A vezano za tu nesretnu grupu, tu smo prokockali prolaz, katastrofalnom igrom, u Rumuniji, fudbalskoj reprezentaciji koja nam nikako ne sjeda.
U Albaniji smo morali do 3 boda, a podsjetimo Francusku je na Stade de Franceu, već dobila Bjelorusija i nije bila nikakva senzacija ponovo ih dobiti tamo.
Jedna od lošijih generacija Francuske, barem igrom, ja stvarno ne znam što naši ljudi uzdižu tu utakmicu. Bili smo mi jaki, ali je i Francuska bila poprilično loša u poređenju sa ostalim generacijama, ove reprezentacije.
Te utakmice u Krajovi se dobro sjećam i ja, kao i navedenog gola, ali sam u njemu uvijek percipirao majstorluk Ganee, a ne kardinalnu grešku Hasagića... Pogotovo ne kao što ti reče, najgluplji gol koji smo ikad primili... Po meni, Hasagić tu nije mogao mnogo šta bolje uraditi... Uopšte nije bio loše postavljen - nerezonski bi bilo da je ostao na liniji... Ali jebiga kad je lob bio vrhunski...
Uostalom, čak i da jeste kardinalna greška, bezveze je reći da smo tu utakmicu izgubili zbog Hasagića... Generalno je nismo dobro odigrali...
I pogotovo se ne slažem da nas je Hasagić često koštao... Jedina utakmica koje se ja sjećam, u kojoj se Hasagić može okriviti za tanak rezultat jeste prijateljska protiv Makedonije 2:2 (pod Kodrom, ako se ne varam)... Moguće je da je bila još eventualno jedna ili dvije, a da su mi isparile iz pamćenja, ali u svakom slučaju se ne može reći da nas je često koštao...
- vicious
#1544 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne bih ni ja rekao da je Hasagic ovdje nesto posebno pogrijesio. Normalno postavljen, ali lob je bas bio vrhunski. Uostalom to je u 88. minuti bilo, kad smo vec gubili 1:0, ne moze se reci da nas je kostao nekih bodova.
Inace mi je malo bezveze sva ova rasprava oko Begovica i Sehica, isti qurko koji god stoji na golu...
Tu su oni u 5 deka, uglavnom solidni golmani, ali nista specijalno.
Inace mi je malo bezveze sva ova rasprava oko Begovica i Sehica, isti qurko koji god stoji na golu...
Tu su oni u 5 deka, uglavnom solidni golmani, ali nista specijalno.
-
missko
#1545 Re: Robert Prosinečki - Selektor acije BiH
Sto nijeKolasinca zvao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1546 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nije mu bio ćejf.
A i da bi imali šta na forumu pitati.
-
incognito071
#1547 Re: Robert Prosinečki - Selektor acije BiH
zato što je sandzaklijamissko wrote:Sto nijeKolasinca zvao
- manijak1
#1548 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nije zvao HajrovićaTomahawk11 wrote:Nije mu bio ćejf.
Nikad od nas produktivne ćune
I opet im reci
Vjerujem da ćeš Špance kazniti za onih deset minuta produžetka za 1 :1 i za šesticu , protiv tvojih
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1549 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Eno sadmanijak1 wrote:Nije zvao HajrovićaTomahawk11 wrote:Nije mu bio ćejf.
A i da bi imali šta na forumu pitati.![]()
ni Ibričića ni Lulića ni Maksumića ni.......opet mu Šeha brani opet Višća igra opet Zukanović opet Šunjić .....sve levati ....pa Vranješ .....pa Sarić .....e moj Roberte
Zvezdaš Prosinečki Žuti
novinari i forum sveznalice se opet ljute , kao i experti.Od većine podršku uvijek imaš dok radiš i ne titraš tuđe loptice.
Nikad od nas produktivne ćune.Baš mi je žao za Izeta , ali valjda će pojedinci sa ko sportskih i tračerskih inozemnih portala naučiti da je tvoja zadnja i da to nije uopšte loše za nas , kad je već poražavajuće za njih.Isto je trebalo vrijediti i za tvoje prethodnike , više manje .
I opet im reci.I nemoj lagati.I ovo prepucavanje sa drsr
mreža bi trebalo kazniti.
Vjerujem da ćeš Špance kazniti za onih deset minuta produžetka za 1 :1 i za šesticu , protiv tvojih. I da ćemo lupit Kurza posred loptica, kao i vječito zabrinutog Inzka
![]()
pa kud puklo da puklo.Nekom ne valjaju ni dobri rezultati .
https://www.goal.com/hr-ba/vijesti/bih- ... 2vj10w4ygd
Al manje više, to je to
- Grean
#1550 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
https://youtu.be/CXVlozTOMIcSo What! wrote:Kenana Hasagića sam ludo volio, ali su nas njegove greške prečesto koštale rezultata, plus i njega samog njegove karijere, koja je mogla biti kudikamo bolja.cyprus wrote:
Ma budalaština je...
Eh sad je pitanje, koja greska je gora, ova Hasagiceva ili Begoviceva na 09:51 na linku iznad.
Jedno je sigurno, Begoviceva nad je kostala dva boda jer je bilo za 1:1.
Znaci svakom se moze naci kiks.