hAZNADAR wrote:Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
Sa Beketom se u dosta stvari ne slazem ali svaka mu cast na ovoj izjavi !
Nisam za nasilje , nisam za ekstremizam, ali nesto sto je
po svim Bozijim zakonima i prirodnim i za veliku vecinu ljudi ,nastranost, ovako , od strane EU /USA/masonerije i ostalih, ovako ofirno i nasilno promovisati , e to je van svake pameti...
Znaci izabrao si svoj put, u oblacenju, seksualnu orijentaciju , uvazavam, nema niko pravo da te vrijedja ili fizicki napada, to je tvoje ljudsko pravo. Ali ti meni ,pred mojom djecom, javno promovisati homoseksualizam e to je ugrozavanje nas ostalih gradjana i nasih prava !![]()
Stabilnog 100% heteroseksualca tesko mogu ugroziti glupa paradiranja i promocija. De ba Fudo pa nije licna seksualnost vrsta cokolade koju mijenjas poslije reklame.
LGBT parada
-
kakavdanakneiskustvu
#1526 Re: LGBT paradai
-
kakavdanakneiskustvu
#1527 Re: LGBT paradai
Matzan wrote:Ne prisiljava .Ali zasto ostali ljudi razlicitih seksualnih orijentacija ne paradiraju?Fudo Bosna wrote:Matzan wrote:
Normalne ljudske zakone i norme, ako hoces i Bozije i one moralne norme vecine ljudi koji nisu vjernici vec ateisti ili agnostici.
Oni imaju pravo na svoju seksualnu orijentaciju koja se razlikuje od vecine i to je demokratija, ali nemaju pravo javno to nametati i unistavati porodice , otkud nekome pravo da to namece mome maloljetnom djetetu ili unuku?
On ako ga neko ne primi na posao zbog seksualne orijentacije, ako ga fizicki napadne ili vrijedja ima pravo na zastitu ali NEMA pravo to drugima nametati.
Ne razumijem na koji način to neko nekome nameće?
Ono, je li neko prisiljava tebe ili tvog sina da budete homosexualci?
Parade ljudi koji hoce da imaju 2/3/10 zena.
Parade zena koje zele da imaju 2/3/7 partnera
Parade onih koji zele legalizaciju braka sa zivotinjama.
Parade onih koji su za promociju onog sto zovemo pedofilijom i slicno.
Zato sto bi ti bilo neprihvatljivo za vecinu ostalih a nije ni zakonito, meni je npr mozda prirodnije nesto drugo, nekom nesto trece, ali ne skandiramo po ulici promovisuci svoju seksualnu orijentaciju ili ipak mozemo zakljuciti da drustvo ima svoje norme jer je kao normalno imati muskarac muskarca za partnera a kao nije normalno da zena ima dva muskarca ili muskarac dvije zene, onda pustimo svim seksualnim orijentacijama da paradiraju i dajmo svima slobodu. Ne samo geyevima...
Niko im ne brani. Nek se organizuju i nek paradiraju.
Inače, kad bi se služili tvojom logikom za to neko nametanje, isto tako bi se mnogi građani mogli osjetiti
ugroženim i da im neko nameće vjeru kad se recimo petkom ide na džumu ili se organizuju iftari na otvorenom.[/quote]
tacno,sta sad i ja moram iftariti u centru grada jer mi se to kao namece kad neko organizuje iftar?
-
kakavdanakneiskustvu
#1528 Re: LGBT paradai
hAZNADAR wrote:I droga i homo promocija su prisutne i pristupacne na svakom koraku,.. pa ne pada bas svako na to. Roditelji misle da su nesto puno uradili a ne znaju da im djete vise sati nije na oku i moze konzumirati sta hoce, vidjeti sta hoce,....Fudo Bosna wrote:
Mene ne moze ugroziti, ali ako neko seta sa djetetom
od 5/7/10 godina i djete gleda te parade ili mu ih medijski promovises, moze vrlo lose uticati na odgoj djece jer se javno promovise i namece...
Ja ni drogu nikada ne bih uzeo , ali ako istu promovises djeci , pocece se drogirati.
Sta je sljedece , hajmo "javno" promovisati joint ili hasis, jer zaboga, to je "ljudsko pravo" narkomana.![]()
Jarane neka oni svoj homoseksualizam zive privatno, niko im nece nista reci , a ako budu imali problema u poslu. skoli, ili ...zakon je tu da ih zastiti i njihova prava...
Jarane, zivimo u vremenu interneta gdje mozes naci na milion nacina kako je cool biti peder. Nisu tu glupe parade presudne niti gluma kvaziljevicara. Presudni su hormoni i samopouzdanje. Hormoni ako te pale osobe suprotnog spola a samopouzdanje ako ne pobjegnes u drugi tim zbog losih iskustava sa osobama suprotnog spola.
U ovom slucaju parade u Sarajevu i opcenito BiH se radi o onoj drugoj dijametralnoj krajnosti a to je ekstremizam. Nije u pitanju podrzati glupu paradu - vec je u pitanju ustati protiv neandertalaca koji si daju za pravo da od ulice prave dzunglu gdje oni odlucuju. Kada covjek vidi slike onih bradatih majmuna kako napadaju homoseksualce u Sarajevu - zna na cijoj je strani.
-
moonca
#1529 Re: LGBT parada
Mislim da je dosta paradiranja.
Svi su izasli iz 'klozeta'. Pristupacno im je sve kao i hetero populaciji.
-
kakavdanakneiskustvu
#1530 Re: LGBT parada
pici wrote:i et ga prosetasHe sarajvomma boli me qujac.BA... kad mogu lopovi, narkomani, nacionaltsti itd hodat ulicom, sto nebi mogo peder il lezba... degutantno mi jest drzanje za rukice dva muskarca il oblacenje u zensku odjecu... al jeBajga visHe, pored svega ja moram da trcim za pederom i da ga bijem... ma boli me ona stvar, nek rade sta god hoce... vise volim pedere i lezbe od politicara
-
hAZNADAR
#1531 Re: LGBT parada
Iz ormara, iz ormara,... nista ti ne znas,..moonca wrote:Mislim da je dosta paradiranja.
I onda kazes nani Muniri kako je unuk Hamo izasao iz ormara a ona kaze - nek je hvala Bogu sta ce tamo.
- dječak sa šibicama
#1532 Re: LGBT parada
Znam par likova koji su gejOvi, ovaj jedan momak onako mladji 20 koju, zgodan bas, sad zivi u Sarajevu inace je iz provincije, nema sanse da svojima kaze. Samo sestri rekao, ja sestru znam pa tako i saznao, kaze bilo je tragikomicnih situacija recimo sjede u drustvu neko veselje porodicno, i krene tema pa mama njihova fuj pederi uuu nedaj Boze nikome i cijela rodbina se "pomjera sa mjesta" a on jadan u zemlju da propadne.
-
moonca
#1533 Re: LGBT parada
hm ...tesko da neko sa strane ne primjeti. Oblacenje je prvi znak kao i neki poketi tijelom, kao i izgovor pojedinih rijeci.
Milsim da im je jako veliko olaksanje kada to saopste roditeljima.
Milsim da im je jako veliko olaksanje kada to saopste roditeljima.
- dječak sa šibicama
#1534 Re: LGBT parada
Ne primjeti se, nije feminiziran, ako se bas izrazita urednost i cistoca, ono ten kao u bebe, ne racuna kao feminizirano 
-
bossnjak
#1535 Re: LGBT parada
Ne smeta jer cetnika nema nasih iz Bosnjackog naroda a ovde vecina ima kukolja izdajnickog koji cak niti je ni gay a vidim vecina djevojaka koje matere nisu znale odgojiti da jedan dan budu cestite supruge i majke
-
jefff
#1536 Re: LGBT parada
Sta fali. Malo podmazi i guraj.
-
bossnjak
#1537 Re: LGBT parada
Tako je :pmoonca wrote:Mislim da je dosta paradiranja.
- Sara03
#1538 Re: LGBT parada
Jašta je.moonca wrote:Mislim da je dosta paradiranja.
- Sara03
#1539 Re: LGBT parada
Teheranska hronika, 1440.bossnjak wrote:Ljudi ovo je početak kraja šta je sljedeće.
Mora biti revolucije slične onom u Iranu, ja sam za svrgavanje demokratije i uvodjenje šerijata baš zbog ovih provokacija.
- Boemica
#1540 Re: LGBT parada
A kad će bit ta parada?
-
bossnjak
#1541 Re: LGBT parada
Ma nema od tog nista ali volim spomenutiSara03 wrote:Teheranska hronika, 1440.bossnjak wrote:Ljudi ovo je početak kraja šta je sljedeće.
Mora biti revolucije slične onom u Iranu, ja sam za svrgavanje demokratije i uvodjenje šerijata baš zbog ovih provokacija.
- Sara03
#1542 Re: LGBT parada
Kada Deen rodi sina. Znači, nikad.Boemica wrote:A kad će bit ta parada?
- Idemedosumom
#1543 Re: LGBT parada
Idemedosumom wrote:Meremo l' mi s fetišima dobit' kak'ih prava? parade i to?
- ¤ jelena ¤
#1544 Re: LGBT parada
Okupite se oko neke ideje, prijavite skup nadležnima, izađete na ulicu pa ćemo vidjet moretel...Idemedosumom wrote:Idemedosumom wrote:Meremo l' mi s fetišima dobit' kak'ih prava? parade i to?
- Idemedosumom
#1545 Re: LGBT parada
Hoš li nas ti braniti ako na nas nasrnu one bradonje¤ jelena ¤ wrote:
Okupite se oko neke ideje, prijavite skup nadležnima, izađete na ulicu pa ćemo vidjet moretel...
![]()
- Edin H.
#1546 Re: LGBT parada
Sta imaju roditelji s tim? Punoljetan je.dječak sa šibicama wrote:Znam par likova koji su gejOvi, ovaj jedan momak onako mladji 20 koju, zgodan bas, sad zivi u Sarajevu inace je iz provincije, nema sanse da svojima kaze. Samo sestri rekao, ja sestru znam pa tako i saznao, kaze bilo je tragikomicnih situacija recimo sjede u drustvu neko veselje porodicno, i krene tema pa mama njihova fuj pederi uuu nedaj Boze nikome i cijela rodbina se "pomjera sa mjesta" a on jadan u zemlju da propadne.
Ne znam zasto ih folira i uostalom kakve veze oni imaju s tim.
Ko zna, mozda imaju casha
- Boemica
#1547 Re: LGBT parada
Pa možda je momka strah da će ga isključiti iz porodice.Edin H. wrote:Sta imaju roditelji s tim? Punoljetan je.dječak sa šibicama wrote:Znam par likova koji su gejOvi, ovaj jedan momak onako mladji 20 koju, zgodan bas, sad zivi u Sarajevu inace je iz provincije, nema sanse da svojima kaze. Samo sestri rekao, ja sestru znam pa tako i saznao, kaze bilo je tragikomicnih situacija recimo sjede u drustvu neko veselje porodicno, i krene tema pa mama njihova fuj pederi uuu nedaj Boze nikome i cijela rodbina se "pomjera sa mjesta" a on jadan u zemlju da propadne.
Ne znam zasto ih folira i uostalom kakve veze oni imaju s tim.
Ko zna, mozda imaju casha
Vjerovatno on misli na osnovu takvih njihovih reakcija i izjava da mu ne bi pružili podršku i razumijevanje, a većini ljudi to treba, pogotovo od najbližih. Nije čovjek drvo bez korjena.
- ¤ jelena ¤
#1548 Re: LGBT parada
Neću ja, nego nadležni...a ja ću, evo, na sebe sad preuzeti ulogu netolerantne sredine i dok vi budete šetali ja ću sve vako govorit:Idemedosumom wrote:Hoš li nas ti braniti ako na nas nasrnu one bradonje¤ jelena ¤ wrote:
Okupite se oko neke ideje, prijavite skup nadležnima, izađete na ulicu pa ćemo vidjet moretel...
![]()
Šta hoće ovi bolesnici? Mrš u svoja četiri zida pa tamo radi šta gođ oćeš....na ulici neš!!!
Al te neću tuć, ni tebe ni tvoje fetiš-jarane il raju...toooo nikad....jer to nije lijepo, a i jači ste od mene pa ne smijem.
- Drosera capensis
#1549 Re: LGBT parada
prva stvar bi bila da ga vode hodži a kasnije ostali primitivizmiBoemica wrote:
Pa možda je momka strah da će ga isključiti iz porodice.
Vjerovatno on misli na osnovu takvih njihovih reakcija i izjava da mu ne bi pružili podršku i razumijevanje, a većini ljudi to treba, pogotovo od najbližih. Nije čovjek drvo bez korjena.
- Sara03
#1550 Re: LGBT parada
Neće ba vehabije, LGBT je jedini izuzetak. Inače su pravo miroljubivi.