Sjeverna Koreja vs. USA

Post Reply
jeza u ledja

#1526 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:
jeza u ledja wrote:Cuj nije svijet od cokolade? Eksi.
Svijetom upravlja gamad, uglavnom, a jedna od najvecih gamadi je ta za koju ti ovdje ciljano danonocno pises. Vladavine diktatora i diktatorcica, kroz sirenje mrznje, lokal nacionalizama, regresivnih ideja i netrpeljivosti. Vjecito nazadna zemlja, magnet za kompleksirane bubuljicare sirom planete. Jedino sto znaju izvoziti su resursi i beskonacna kolicina ideoloskih gluposti, danas i kroz trolove poput tebe.
Do jucer si ismijavao one koji ovakvo nesto napisu, cudo sta ti je poraz Clintonke uradio, prosvijetlilo te asli
Challenger__ wrote: Primitivno je generalnu raspravu svoditi na ad hominem kvalifikacije. Obama. Sto puta sam objasnio, ali tebe to ne interesuje: Lik je svjesno i voljno koristio poziciju left-wing demagogue-a kao masku, a covert, za vanjsku politiku koja je - ako ne po brojkama - a ono po perfidnosti prekucala bandu iz III Reicha. Obuma je izraz mog nepoštovanja i prezira tog ljudskog smeća, a ne izraz - ne daj Bože - rasizma.
Zbog istinskog mirotvorstva Rodman je GIGANT, a ono ljudsko smeće OBUMA.
Clinton, Obama se hladno izvukli, ostavili Trumpu da nosi etiketu seronje i krivca za sranje u Americi i svijetu, a on ne prestaje da se blamira. Pametno :D
NajdraziVodjaa wrote:Znaci i pasa je dijasporac :mrgreen: nije ni cudo, skoro svaki od njih ima istu pricu i iste stavove a specijalnost im je da ce kad se ne slazes sa njima svaki od njih da te proglasi Srbinom :mrgreen: Ovo je vec fenomen koji treba izucavati...
Sjecas se da nismo mogli komentarisati na temi o Trumpu bas zbog takvih kao sto si naveo?
Najtragicnije je da se ti ljudi smatraju ljevicarima i borcima za slobodu govora sa parolom " Il' se slazes sa nama ili si rasista/nacista" a ovi nasi te prozivaju "chetnikom".
I ovaj komicar se javio. :lol:

Taman da kokice spremimo. :meza1:
NajdraziVodjaa

#1527 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by NajdraziVodjaa »

Fudo387 wrote:
NajdraziVodjaa wrote:PA daj nam pokazi te argumente u vidu zvanicnih brojeva doseljavanja Rusa u SAD da vidimo te milione...

raoul duke
To je to...
Ima web stranica, postimas sve, velicinu sisa, boju kose, obim i oblik guzova, i oni ti je posalju direktno iz Rusije.
:D
Vjerujem da ima, a na adresu ti dodje Ivan Drago.
Fudo387

#1528 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Fudo387 »

NajdraziVodjaa wrote:
Fudo387 wrote:
NajdraziVodjaa wrote:PA daj nam pokazi te argumente u vidu zvanicnih brojeva doseljavanja Rusa u SAD da vidimo te milione...

raoul duke
To je to...
Ima web stranica, postimas sve, velicinu sisa, boju kose, obim i oblik guzova, i oni ti je posalju direktno iz Rusije.
Vjerujem da ima, a na adresu ti dodje Ivan Drago.
Jok, trebe k'o avion.
Nisu ni skupe. :D
jeza u ledja

#1529 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

Challenger__ wrote:Mislim, šta reći nego, LoooooooooooooooooooooooooooooooooL!

:lol:
Sad sam skonto zasto imas obicaj pisati po nekoliko postova za redom - placaju te po postu?
Challenger__

#1530 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

jeza u ledja

#1531 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

Eto kapnuo jos jedan pfenig. :D
Pfenig po pfenig - kafica. :oops:
Fudo387

#1532 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote::lol:
Sta se smijes :D

https://lifehacker.com/how-to-recognize ... 1798503783

Koji si ti na ovoj listi, je li? :twisted:
Challenger__

#1533 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

K'o papagaj. Doprinos temi sveo na ubjeđivanje sebe i drugih da je neko "plaćenik". Pa nije ovo ni Osmansko carstvo ni Treći Rajh gdje se dukatima plaćaju denuncijacije, dojave.

Hajde "odradi" jednu looks-like-a-Nazi generalizaciju. Nisi ima pola dana.
Point.

#1534 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Point. »

Challenger__ wrote:Mislim, šta reći nego, LoooooooooooooooooooooooooooooooooL!

Haj izadji vani jebi nesto, jadan ne bio. Ili za to nisi placen pa nemas kada. Treba fening po fening da se ima sutra u Tuzli pojesti mala porcija i kafica.
Challenger__

#1535 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

Point. wrote:Haj izadji vani jebi nesto, jadan ne bio. Ili za to nisi placen pa nemas kada.
Šta ti bolan lupaš?? Pa visiš na ovoj temi od jutros. Zetekao sam te kada sam došao kući.

Koje paćeništvo, Tito dragi.
Point.

#1536 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Point. »

Challenger__ wrote:
Point. wrote:Haj izadji vani jebi nesto, jadan ne bio. Ili za to nisi placen pa nemas kada.
Šta ti bolan lupaš?? Pa visiš na ovoj temi od jutros. Zetekao sam te kada sam došao kući.

Koliko se zaradilo danas? Jel placaju po postu ili kako to fercera? Moze li se zaraditi za 7 dana ekskurzije u Zaostrogu? Pricaj nam.
orinoco

#1537 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by orinoco »

Challenger__ wrote:

Pa zar nisi shvatio dijasporsku socijalu, nit gdje šta radi, nit šta uči, samo sjedi kući i parazitari. I navija protiv Putina, protiv Bašara i protiv Kima, jer je to u njihovim državama u modi.

Kako danas jedan Bošnjak tamo napisa "u mojoj državi", a ne silazi s ovog foruma, strane mu države :lol:
jeza u ledja

#1538 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

Ja evo pisem na pauzi izmedju ciscenja pisoara. :D
Sa ajfona, ko hadzo. :oops:
ioannes

#1539 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by ioannes »

Challenger__ wrote:
ioannes wrote:čuj plaćenik :D
i sve da je plaćenik....bilo bi razumljivo,to bi mu bio posao.
a šta je tvoj izgovor?
Kakav "plaćenik". Ne nasjedaj na primitivne etikete ratnohuškačkih paćenika.

ma znam, zajebajem se na račun paćenika...

ali moram javnosti priznat da sam ja plaćenik...
ne primam direktno novac od Russia Today, nego to ide preko jedne druge firme
Challenger__

#1540 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

ioannes wrote:ma znam, zajebajem se na račun paćenika...
Ali, pazi samo tog podruma. S teme (Koreja, USA) prešli na lične kvalifikacije: "plaćenik", "fizikaner", "trafika"... Kakva politika takvi i supporteri.

ODRON.
Fudo387

#1541 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Fudo387 »

pasha078 wrote:
jeza u ledja wrote:Ja evo pisem na pauzi izmedju ciscenja pisoara. :D
Sa ajfona, ko hadzo. :oops:
Ja sam nezaposlen, pa se nadam da ce me Bannon zapazit na ovom forumu i zaposliti ko Putin chelija :D
Jeste smotani, ja pisem sa welfare kompjutera dok cekam da mi socijalu isplate. :D
Challenger__

#1542 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

pasha078 wrote:Ja sam nezaposlen, pa se nadam da ce me Bannon zapazit na ovom forumu i zaposliti ko Putin chelija :D
Ako se pokaješ i doživiš ZEN, javi se. Neće biti ispod prosječne plate tamo gdje se nalaziš. Plus bonusi. Šifra: "Bizim bir zafer olacak!"

:pisnuo:
jeza u ledja

#1543 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

Challenger__ wrote:
Ali, pazi samo tog podruma. S teme (Koreja, USA) prešli na lične kvalifikacije: "plaćenik", "fizikaner", "trafika"... Kakva politika takvi i supporteri.

ODRON.
Ca-chiiing! Image
Fudo387

#1544 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:

ODRON.
Kod tebe je matrica ocigledna, kod tih drugih je ofrlje balvan-jogurt-lazar lupetanje.
Vidi se da su te Ameri skolovali, sablon i ozezi. :P
ioannes

#1545 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by ioannes »

Challenger__ wrote:

ODRON.
kakav je psihološki profil ovih likova što pokušavaju braniti neodbranivo i time nanose štetu cijelom čovječanstvu...kognitivna disonanca, sicofrenija ili neka vrsta dubinske indoktrinacije?
jeza u ledja

#1546 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

Prije je stavljao i linkove na svoje izvore dok ga nisu skontali. Sad stavi slikicu i malo teksta, fina matrica odmah se prepoznaje uradak. :D
jeza u ledja

#1547 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by jeza u ledja »

ioannes wrote:
Challenger__ wrote:

ODRON.
kakav je psihološki profil ovih likova što pokušavaju braniti neodbranivo i time nanose štetu cijelom čovječanstvu...kognitivna disonanca, sicofrenija ili neka vrsta dubinske indoktrinacije?
Ne pisi ovako dugacke rijeci, zabolice te glava bolan.

Dugo nisi spomenuo UN-ovu povelju, poglavlje 4 jel ono bi? Sta je bilo, Wikipedia zatrokirala danas? De hajd potrazi nam tamo sta kazu u proliferaciji nuklearnog naoruzanja? :nasolji1:
Challenger__

#1548 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

ioannes wrote:kakav je psihološki profil ovih likova što pokušavaju braniti neodbranivo i time nanose štetu cijelom čovječanstvu...kognitivna disonanca, sicofrenija ili neka vrsta dubinske indoktrinacije?
Ništa uzvišeno. Sve su to opisali naši pisci. Pozivam se na "Uhode" Derviša Sušića, te na marginama Selimovića i Andrića.

8)

Jedna neumoljiva sila iznjedrila je jedan ropski mentalitet a uz njega zasebnu vrstu ljudi, evet-efendije. To su bili beskičmenjaci koji su sjedili uz vlast i svaku odluku odobravali ("evet, evet!", turski, da,da) BEZ OBZIRA da li je ispravna ili pogrešna. Bitno je da ima pilava uz gazdohana... :lol:

Gazde su se mijenjale ali je evet-evet ostao isti.

Danas nema pilava ali ima "zadovoljstva duši".

:pisnuo:
The 51st State

#1549 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by The 51st State »

sjeverno korejac nizi u prosjeku za glavu od juznog korejca, ako nista zbog toga taj sumanuti rezim treba poslati na smetljiste istorije.
Challenger__

#1550 Re: Sjeverna Koreja vs. USA

Post by Challenger__ »

Humor kod ovih likova nula bodova. Fudo s vremena na vrijeme bljesne ali stičem utisak da mu je pun ***** svega, da bi bio najsretniji da sve ode do vraga. Tanko, pretanko, dosta od mene za danas.

Mahanje.

________
Post Reply