Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Moderator: Benq
Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
Sad će opet tema krenuti gdje ne treba. Nema nigdje za 300, i, tu neka se stanekonektovan wrote:Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
Nisam ni mislio da je ukupna cijena toliko, vec mi nekako interesantan taj lenovo zuk, nekako bih prije dao pare lenovu, nego ćaomiju.[emoji1]SONY_91 wrote:Sad će opet tema krenuti gdje ne treba. Nema nigdje za 300, i, tu neka se stanekonektovan wrote:Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
Sent from my C6603 using Tapatalk. Navedeni ZUK je za oko 10 USD jeftiniji od Mi5.
Kinez k'o kinez.[emoji1]valjuga wrote:Xiaomi je u mobilnoj tehnici jači od Lenova,a pogotovo se vidi u softverskoj podršci.
Ovo je ozbiljno napisano [emoji106]
163eur na banggood i 174eur na gearbestu.SONY_91 wrote:Sad će opet tema krenuti gdje ne treba. Nema nigdje za 300, i, tu neka se stanekonektovan wrote:Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
Sent from my C6603 using Tapatalk. Navedeni ZUK je za oko 10 USD jeftiniji od Mi5.
Ipak znači jeftiniji više od mojih ranije spomenutih 10 USD. Znam da sam pratio do skora i da su cijene bile tu negdje u 10 USD. To je ZUK znači skoro pojeftinio. Meni je bio zanimljiv ali sam odustao zbog OS-a.purgatorio wrote:163eur na banggood i 174eur na gearbestu.
Softver mu ne valja i kamera nije nesto, Imas review-a milijun na netu, uglavnom bolji je mi5 mnogo.
Bio je na akciji za 150eur negdje oko 5-6. januara. Extra je mobitel hardverski i cijenom, ali softver ga ukopa.SONY_91 wrote:Ipak znači jeftiniji više od mojih ranije spomenutih 10 USD. Znam da sam pratio do skora i da su cijene bile tu negdje u 10 USD. To je ZUK znači skoro pojeftinio. Meni je bio zanimljiv ali sam odustao zbog OS-a.purgatorio wrote:163eur na banggood i 174eur na gearbestu.
Softver mu ne valja i kamera nije nesto, Imas review-a milijun na netu, uglavnom bolji je mi5 mnogo.
Radi se od 4A sa globalnim firmware-om, ali nije rose gold nego samo gold.purgatorio wrote:Jel se radi o 4A sa globalnim firmware rose gold, ako da, slobodno uzmi nešto drugo u zamjenu. Nemoguća navala je vladala za tim mobitelom. Nema ih nigdje na stanju.hordash wrote:Je li iko od vas narucivao sa geekbuyinga?
Bila je neka presale akcija Xiaomi Redmi 4A do 10.01. za 89 USD, ja sam kupio, međutim još ga nisu poslali.
Kontaktirao sam ih i kažu da nemaju na skladištu i da ne znaju tačno kad će doći.
Čak su mi ponudili da uzmem nekakvu zamjenu, na šta ne želim pristati.
Ne mogu da vjerujem da na ovakav način organizuju pretpodajne akcije.
Je li iko od vas imao slična iskustva?
Geekbuying ima naviku da laže da imaju na stanju, daju pogrešne TN a nisu ni poslali itd...Zaobilaziti.
Z nije neka sreca, godine ga pregazise.[emoji4]Sarajevski-Seljak wrote:Drz' se ti Sony Xperie Z, najpametnije ti je [emoji106]
Hajde javni ako ti stigne telefon... Meni je na carini od proslog utorka.zemomak wrote:Ma kakva crna spedicija, eno meni telefon na carini od petka, poslali mi samo ono pismo, ja poslo mailom, juce nazvao carinu da vidim jel ok sto sam poslao, kazu jest, nikakve rijeci o spediciji, a platio telefon 200 $..cini mi se da spediter ide samo za nesto preko 1500 KM.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ja sebi narucio na banggoodu za 157€. u pravu su ovi iznad sto govore da mu je kamera kao i softverska podrska losija od xiaomija, ali telefon opet leti sa sd820 i 4gb rama. za taj hardware nema bolje cijene.konektovan wrote:Gdje se ima kupiti taj Zuk???spree wrote:znam da je xiaomi tema, ali za oko 300KM mozete uzeti zuk z2 koji je u rangu mi5, ako nije i bolji. sd820 4gb rama i 64 gb interne.
agent_zero wrote:Evo ga![]()
Xiaomi launches Snapdragon 625-powered Redmi Note 4
http://www.gsmarena.com/xiaomi_launches ... -22845.php
Minus jedino što nema fast charging. Ne kontam što im je to naučna fantastika.
K'o da gleda da će mu ovi naši dileri dići nerealnu cijenu po piku.
Podržava Quick Charge, ali dolazi sa običnim 2A punjačem. [emoji6]agent_zero wrote:Evo ga![]()
Lapsus.zokislav wrote:Podržava Quick Charge, ali dolazi sa običnim 2A punjačem. [emoji6]agent_zero wrote:Evo ga![]()
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Na Redmi se ne koristi Gorilla Glass, ide jeftinije staklo... Ali nisam siguran ko je proizvodjac i koji je hardness rejting stakla (proguglaj)madesa wrote:ima li xiaomi redmi 4 a ili prime neku zastitu za staklo tipa gorilla glass ?
Ima neku zaštitu usporedivu sa gg4. Ali najbolje je staviti tempere glasa i znaš da si rahat.madesa wrote:ima li xiaomi redmi 4 a ili prime neku zastitu za staklo tipa gorilla glass ?