Đesi hipiku!HAVANA wrote:

Đesi hipiku!HAVANA wrote:

Problem je sto si fulio totalno, ali na veze, malo protabiri knjige i naučiš začasušće wrote:zateznistub wrote: Mala digresija na temu:
Ni Osik ni El idza nisu niti ce biti dio Sarajeva. Vrč samo prigradska naseljaHotio sam napisati butum Sarajevo ,ovako utefterih skoro Kanton ...
![]()
U potpunosti se slazem. Nilad mi.nece biti jasna politika ovih djikana, jedva.cekaji.da sljegnu u grad pa.onda udri, pljuj, gazi na sve sto.naidjes.Dodju u nas grad i umjesto.da nas ispostuju kao.domacije oni nas pljuji gdje.stignu! A Sarajevo.im.sve dalo!PM72 wrote:Kad nekog napadaš onda moraš imati i dokaze za to.Dokaži svoje tvrdnje,da sam ismijavao sve i svakog a sebe uzdizao da sam jedini ratovao i ja obećavam golemo izvinjenje i povlačenje sa sajta.Jedini branim ljude povratnike i njihove muke i nekoliko puta sam pisao kako sam bio osrednji borac i da ništa spektakularno u ratu nisam uradio.Bio dobrovoljac kao i hiljade drugih.A tvoji seljački kompleksi me ne dotiču- vjeruj mi.Ovaj grad je i stradao radi takvih đikana kojima je poezija bila "Siđimo u gradove da bijemo gadove" a ovaj grad mu dao sve.Ako vase visokosarajevsko velicanstvo uzima sebi za pravo da ismijava sve i svakoga, onda mora biti spremno da i samo bude ismijano.
Sta si umisljas, koji kurac? Ti jedini bio u ratu, svi ostali pobjegulje i nemaju pojma sta je rat?
Svi seljaci, samo ti fina gradska raja?
Ovo je asli pismena gradska raja, za razliku od forumasa @usce.ilkbahar wrote:U potpunosti se slazem. Nilad mi.nece biti jasna politika ovih djikana, jedva.cekaji.da sljegnu u grad pa.onda udri, pljuj, gazi na sve sto.naidjes.Dodju u nas grad i umjesto.da nas ispostuju kao.domacije oni nas pljuji gdje.stignu! A Sarajevo.im.sve dalo!PM72 wrote:Kad nekog napadaš onda moraš imati i dokaze za to.Dokaži svoje tvrdnje,da sam ismijavao sve i svakog a sebe uzdizao da sam jedini ratovao i ja obećavam golemo izvinjenje i povlačenje sa sajta.Jedini branim ljude povratnike i njihove muke i nekoliko puta sam pisao kako sam bio osrednji borac i da ništa spektakularno u ratu nisam uradio.Bio dobrovoljac kao i hiljade drugih.A tvoji seljački kompleksi me ne dotiču- vjeruj mi.Ovaj grad je i stradao radi takvih đikana kojima je poezija bila "Siđimo u gradove da bijemo gadove" a ovaj grad mu dao sve.Ako vase visokosarajevsko velicanstvo uzima sebi za pravo da ismijava sve i svakoga, onda mora biti spremno da i samo bude ismijano.
Sta si umisljas, koji kurac? Ti jedini bio u ratu, svi ostali pobjegulje i nemaju pojma sta je rat?
Svi seljaci, samo ti fina gradska raja?
Fino sam objasnio da ću prvi uzeti pušku ako ćemo se boriti da se svak' vrati u svoje prijeratno prebivalište.A pošto je veća mogućnost pronalaska života na Jupiteru onda ništa.I ne mrzim nikog.japin_mutapi wrote:ovaj PM samo lozi raju, konta da će svojim stavom jebo rat i ostalo, ubijediti i đikane u isto, misli da širi pozitivnu energiju i da će preći na druge pa će imati isto mišljenje kao on
mrzi SDA i aliju, bakira pa ne vidi šumu od drveta i u njima traži krivce za prošli rat i eventualno budući, ali vrlo dobro zna istinu
pukne li, on će prvi za puškomitraljez da pošalje đikane u pizdu milu materinu
japin_mutapi wrote:ovaj PM samo lozi raju, konta da će svojim stavom jebo rat i ostalo, ubijediti i đikane u isto, misli da širi pozitivnu energiju i da će preći na druge pa će imati isto mišljenje kao on
mrzi SDA i aliju, bakira pa ne vidi šumu od drveta i u njima traži krivce za prošli rat i eventualno budući, ali vrlo dobro zna istinu
Izadji i bori seHafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost![]()
Život uz granicu je opasan i tvrd
'ta će oni, nemaju čak ni bežićne mišOve i tastature!zateznistub wrote:Đe ste bojovnici, jeste li baterije promijenili?
I jeste metar i apllauz, Stavro govori o nekome?prog321 wrote:japin_mutapi wrote:ovaj PM samo lozi raju, konta da će svojim stavom jebo rat i ostalo, ubijediti i đikane u isto, misli da širi pozitivnu energiju i da će preći na druge pa će imati isto mišljenje kao on
Koliko sam cuo od onih koji ga poznaju, lik je metar i zilet sa stomacicem kao slajpek. Lakse ga preskociti nego zaobici. Tako da, sto se tice rata, sa puskom u ruci bio bi opasniji za drugove do njega.
Imaju smartFoneMaharadza wrote:'ta će oni, nemaju čak ni bežićne mišOve i tastature!zateznistub wrote:Đe ste bojovnici, jeste li baterije promijenili?
prog321 wrote:japin_mutapi wrote:ovaj PM samo lozi raju, konta da će svojim stavom jebo rat i ostalo, ubijediti i đikane u isto, misli da širi pozitivnu energiju i da će preći na druge pa će imati isto mišljenje kao on
Koliko sam cuo od onih koji ga poznaju, lik je metar i zilet sa stomacicem kao slajpek. Lakse ga preskociti nego zaobici. Tako da, sto se tice rata, sa puskom u ruci bio bi opasniji za drugove do njega.
Taj film više nećete gledat'.Hafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost![]()
Evo igram se s cukom.KatarinaKosaca wrote:Dje si FidelHAVANA wrote:
Ovo treci put ponavljas. Gnusno je pa makar i sala bila.PM72 wrote:
![]()
![]()
![]()
E ovo ti je biser nad biserima.![]()
Ko me preskoči ja mu dam 1000 KM.A što se tiče rata...na 200 metara tromblonom pogađam auto iz prve.Pa ti vidi...jedan je tvoj,samo ako te vidim u slučaju belaja.
Neću vaditi osigurač.Danguba wrote:Ovo treci put ponavljas. Gnusno je pa makar i sala bila.PM72 wrote:
![]()
![]()
![]()
Ko me preskoči ja mu dam 1000 KM.A što se tiče rata...na 200 metara tromblonom pogađam auto iz prve.Pa ti vidi...jedan je tvoj,samo ako te vidim u slučaju belaja.
Eh. To je na dugu štapu. A i uostalom predaleko je.daddy-kool wrote:Taj film više nećete gledat'.Hafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost![]()
Prvo otvaramo sjevenu rutu.
Ovi nasi Tuzlanski trombloni jedva i 150 metara da su dosezali,al jes da su ih pravili u TTU,ovoj danasnjoj firmi sto radnici kampuju pred vladama ...orginale (JNA) smo poispaljivali vec u maju 92..PM72 wrote:prog321 wrote:japin_mutapi wrote:ovaj PM samo lozi raju, konta da će svojim stavom jebo rat i ostalo, ubijediti i đikane u isto, misli da širi pozitivnu energiju i da će preći na druge pa će imati isto mišljenje kao on
Koliko sam cuo od onih koji ga poznaju, lik je metar i zilet sa stomacicem kao slajpek. Lakse ga preskociti nego zaobici. Tako da, sto se tice rata, sa puskom u ruci bio bi opasniji za drugove do njega.![]()
![]()
![]()
Samo vi napunite magaze, neka konkurencije.Hafis wrote:
Eh. To je na dugu štapu. A i uostalom predaleko je.
Ovo je stara uhodana ruta, a i narod se privikao odavno, tako da će to ići k'o niz ulicu![]()
Jebat ga, vojska mora jesti i nitko te ne pita kuda je i kako došlo.
Ne može falitidaddy-kool wrote:Samo vi napunite magaze, neka konkurencije.Hafis wrote:
Eh. To je na dugu štapu. A i uostalom predaleko je.
Ovo je stara uhodana ruta, a i narod se privikao odavno, tako da će to ići k'o niz ulicu![]()
Jebat ga, vojska mora jesti i nitko te ne pita kuda je i kako došlo.
PM72 wrote:Neću vaditi osigurač.Danguba wrote:Ovo treci put ponavljas. Gnusno je pa makar i sala bila.PM72 wrote:
![]()
![]()
![]()