Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Avetinho

#1526 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

bole1st wrote:Njima su svi rasisti, zadnja vijest je da je i Pepe rasista. :lol:

Image

U nevezanim vijestima, Trump se skoro izjednacio sa Hilari po anketama i to uz navodnih 8% za Gary Johnsona, koji ni u kojoj varijanti ne moze uzeti vise od 2% (vecinom ce to da ode Trumpu).
Vecina rasista ne zna da su rasisti. Njima se njihovi pogledi na svijet cine sasvim normalnima, prema tome "nikako ne mogu biti rasista, cak mi je i avatar Kinez". Oni koji znaju, time se ponose, ovi drugi, kad shvate, negiraju do besvijesti. Takvima je izvrnuti necije ime u "Obumba" sasvim prihvatljivo, jer su to naucili od drugih rasista po pro-ruskim rasistickim forumima, "koji su sasvim fini svijet".
Point.

#1527 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Avetinho wrote:
Vecina rasista ne zna da su rasisti. Njima se njihovi pogledi na svijet cine sasvim normalnima, prema tome "nikako ne mogu biti rasista, cak mi je i avatar Kinez". Oni koji znaju, time se ponose, ovi drugi, kad shvate, negiraju do besvijesti. Takvima je izvrnuti necije ime u "Obumba" sasvim prihvatljivo, jer su to naucili od drugih rasista po pro-ruskim rasistickim forumima, "koji su sasvim fini svijet".
Najjaca izvala mjeseca definitivno -"nisam rasista, imam kineza na avataru". @Cheli je malo izgubljen u vremenu i prostoru. Nemo's biti pro bosanski a izdrkavati na Putina i zvati americkog predsjednika rasistickim imenom. To su ozbiljni prenosi u glavi i umu. Tesko je to shvatiti.
bole1st

#1528 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by bole1st »

Avetinho wrote: Vecina rasista ne zna da su rasisti.
Svakako da znaju, ne mozes mrziti nekog a da to ne primjetish. :kiss:
Challenger__

#1529 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Point. wrote:Najjaca izvala mjeseca definitivno -"nisam rasista, imam kineza na avataru".
Rasista ne stavlja pripadnika druge (ovaj put žute) rase na avatar niti vrši bilo kakvu identifikaciju po tom osnovu. Ni u snu. Ja ne znam u kom ti paralelnom svijetu živiš.
breba

#1530 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by breba »

ljevoruki wrote:Veceras je Trump gost kod Jimmy Fallon, bice sigurno zanimljivo.
Fallon se ulizuje svakom gostu i rijetko izaziva te ce tako i sa Trumpom. Nista od toga dok Trump ne porazgovara sa Colbert-om ili Jon Strewart-om nekim cudom.
Avetinho

#1531 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
Point. wrote:Najjaca izvala mjeseca definitivno -"nisam rasista, imam kineza na avataru".
Rasista ne stavlja pripadnika druge (ovaj put žute) rase na avatar niti vrši bilo kakvu identifikaciju po tom osnovu. Ni u snu. Ja ne znam u kom ti paralelnom svijetu živiš.
Znas one, sto imaju "cak i prijatelje Muslimane", ili "cak i prijatelje crnce". Takvi se kunu da nisu rasisti, samo im se ponekad omakne, kad misle da niko ne obraca paznju.

Celo, Obumba ti je dosao glave. Rasista. Imas i ti "cak i Kineza za avatar".
Avetinho

#1532 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

bole1st wrote:
Avetinho wrote: Vecina rasista ne zna da su rasisti.
Svakako da znaju, ne mozes mrziti nekog a da to ne primjetish. :kiss:
Upravo ti o tome pricam. To sto on prezire obumbe je za njegovo stanje uma "normalno", prema tome u njegovoj glavi, ne moze on biti rasista nikako.

Eno samo malo prelistaj gore, on Obamu naziva Obumba zato sto ga prezire, njegove rijeci. Moze on prezirati koga zeli, po vlastitim moralnim nacelima, svi to radimo. Ja naprimjer prezirem putinka, pisem mu malo promijenjeno ime malim slovom u znak neslaganja s njim, bas kao i celin nik sto pisem malo promijenjen i malim slovom. A on, prezire obumbe. Ali da se opravda, ima Kineza za avatar.

Ne znam sta ti nije jasno. Klasican slucaj.
bole1st

#1533 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by bole1st »

Trump uzivo u NH, "glasajte za mene inace ce da mi propadne ovoliko novaca, energije i vremena". :D
Avetinho

#1534 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Siromah :sad:
ljevoruki

#1535 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ljevoruki »

breba wrote:
ljevoruki wrote:Veceras je Trump gost kod Jimmy Fallon, bice sigurno zanimljivo.
Fallon se ulizuje svakom gostu i rijetko izaziva te ce tako i sa Trumpom. Nista od toga dok Trump ne porazgovara sa Colbert-om ili Jon Strewart-om nekim cudom.
Fallon je zabavljac, nije novinar kao i Colbert.
John Stewart je vec ozbiljniji ali Trump kod njega nece nikad biti gost.
Mozda kao president. #nedoboggluhobilo#
Point.

#1536 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Challenger__ wrote:
Ti si klasicni primjer nisam rasista ali...., omakne mi se nekad. To sto vlazis na ruse i putina ti bas i ne daje neku moralnu vrijednost.
Kikibombona

#1537 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kikibombona »

Moze se Cheliju stosta prigovoriti, ali rasista sigurno nije.
seln

#1538 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

Challenger__ wrote:
jeza u ledja wrote:Ti jesi rasista jer si (izmedju ostalog) konstantno nazivao Obamu "Obumom". No posto tebi nije jasno sta uopste znaci taj pojam, nije ti sigurno ni jasno zasto se koristenjem ovog izraza pokazuje rasizam.
Znaš da nisam rasista i znaš da ga nazivam tako jer ga ne poštujem. Raspravljeno i sa tobom i sa administracijom. Ne poštujem ga jer je njegova politika odgovorna za gigantska sranja od Magreba do BI i nadalje. Ne da ga ne poštujem, prezirem ga. E, sad, zašto lažeš, a lažeš da sam rasista? Jer si nadmeni lažov koji etiketira neistomišljenike.

Hvala lijepo i doviđenja.

_______
Nema to veze sa nepostovanjem Obame... ti mrzis svakoga ko je protiv ljubljenog Volodje Putina.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1539 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

svijet će biti lošije mjesto ako izaberu trumpa

eto bolje je mjesto za vrijeme obame buša klinktona i uklanjanja gadafija sadama bašara
Pirija

#1540 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pirija »

Hillary Lovelace A.K.A Deep Throat ^^

https://www.facebook.com/TheRebelPatrio ... 566421507/
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1541 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

komentar na vijest o kosi i perici

master_forever
prije 13 minuta
+1
Dok se Trump zajebava, Hillary nosaju na nosilima okolo i pokusavaju je osposobiti barem na 10 minuta da moze dati izjavu za medije bez nenormalnog trzanja glavom i naglog totalnog gubitka pamcenja.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tuzlanski snajperi :lol: :lol: :lol:
Avetinho

#1542 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:Moze se Cheliju stosta prigovoriti, ali rasista sigurno nije.
Sigurno jeste, a i objasnio sam na razumljivom bosanskom zasto je ocigledno da jeste.
Challenger__

#1543 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Znaju oni da lažu. Vrlo dobro znaju da lažu. A lažu jer pravim imenom karekterišem vanjsku politiku one budaletine za koju su glasali, dva puta. To njih jebe. Nastaviće da lažu i lijepe sve dok im to bude tolerisano.
Challenger__

#1544 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Black swan wrote: Dok se Trump zajebava, Hillary nosaju na nosilima okolo i pokusavaju je osposobiti barem na 10 minuta da moze dati izjavu za medije bez nenormalnog trzanja glavom i naglog totalnog gubitka pamcenja.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pisnuo:
Avetinho

#1545 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
Znaju oni da lažu. Vrlo dobro znaju da lažu. A lažu jer pravim imenom karekterišem vanjsku politiku one budaletine za koju su glasali, dva puta. To njih jebe. Nastaviće da lažu i lijepe sve dok im to bude tolerisano.
Samo da ti pokazem zasto ne lazem i zasto je ocigledno da si rasista:

To sto on prezire obumbe je za njegovo stanje uma "normalno", prema tome u njegovoj glavi, ne moze on biti rasista nikako.

Eno samo malo prelistaj gore, on Obamu naziva Obumba zato sto ga prezire, njegove rijeci. Moze on prezirati koga zeli, po vlastitim moralnim nacelima, svi to radimo. Ja naprimjer prezirem putinka, pisem mu malo promijenjeno ime malim slovom u znak neslaganja s njim, bas kao i celin nik sto pisem malo promijenjen i malim slovom. A on, prezire obumbe. Ali da se opravda, ima Kineza za avatar.

Ne znam sta ti nije jasno. Klasican slucaj.
Krokodajl

#1546 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Krokodajl »

Uletim na temu kad i ovde Avetinho napada Chelija, jel opet kakav naslov slago ? :lol: :lol: :lol:

Kiki, ko je bolji za Kurde, Meksikanac ili Tuzlanka ?
Challenger__

#1547 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Samo da ti...
Nemam ja šta da pričam sa tobom i sličnima. Od sada ste samo Čmoljin problem. Moj niste, ni pod razno.
Idete na ignore.

_______
Avetinho

#1548 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
Samo da ti...
Nemam ja šta da pričam sa tobom i sličnima. Od sada ste samo Čmoljin problem. Moj niste, ni pod razno.
Idete na ignore.

_______
Zasto Cmoljin? Zato sto si po ko zna koji put uhvacen u lazi i falsifikovanju "vijesti"? I jos, onako usput, samodeklarisani rasista? Nema Cmoljo nista s tim.

A za ignore, ne molim te! Glavu u pijesak? Kako ce drugi znati da si rasista ako ne vidis moje postove? Hmmm, cekaj, nije tako. Svi drugi ce znati, ali ti neces. I to je nesto, za utjehu.
Kikibombona

#1550 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kikibombona »

Krokodajl wrote:Uletim na temu kad i ovde Avetinho napada Chelija, jel opet kakav naslov slago ? :lol: :lol: :lol:

Kiki, ko je bolji za Kurde, Meksikanac ili Tuzlanka ?
Uhhh, tesko je reci... :D :D

Deklarativno, bolji je Tramp. On je vec izjavio da bi naoruzao Kurde, podrzao ih u borbi za nezavisnost.

:D

Al' Tramp je nepredvidiv lik, trogovac. Sa njim mozes proci dobro - a moze te isto tako ispaliti.

Za Kurde su najbolja opcija bili 'pravi' Republikanci. Rand Paul se zalagao za nezavisni Kurdistan u proteklom periodu. Mnogi drugi istaknuti Republikanci se zalazu za nezavisnost. Kurdski politicari iz Sirije su svako malo gosti kod republikanskih senatora, rijetko kod Demokrata. Itd, itd...

Hilari je sigurica. Ona se nece puno pitati. Odlucivat ce CIA i Pentagon. Mozda je Hilari sigurnija opcija od Trampa. I ona je izjavila neki dan da ce Kurdi uzivati njenu podrsku itd.
Post Reply