Ne slažem se sa tobom, ali baš ono nikako. Šta sad kao mi normalni treba da se povučemo uz konstataciju "ma pusti ga, takav je". Dokle više da trpimo da nekima sve prolazi na ludilo i bezobrazluk? Ma ni govora, nego baš takvim treba pokazti zube. Ako treba banuj ga trajno, ali neće ovdje liječiti svoje komplekse i iskazivati primitivizam. Možemo se slagati ili ne, ali mjesta vrijeđanju bilo koga ne smije biti.luckylaka wrote:Eto ja sam sad protiv banovanja.Svaka uvreda izrecena na racun bilo kojeg naseg velikana govori dovoljno samo o onome koje ju je izrekao.(znam po sebi jer i danas me prozivaju za psovanje familije najuspjesnijem i zaista me je sramota na onim napisanim rijecima).Dakle banovanje nece idiota ili ti kretena sprijeciti da je Pape,Svabo.Mesha ili bilo koji drugi velikan tele,mulac,invalid,bekan i sta sve ne jos jer ce se idiot ponovo vratiti i to ponoviti(vec vidjeno x puta).Takve kretene treba jednostavno ignorisati tj.zaobilaziti ih pa neka diskutuju sami izmedju sebe.Mi vecih nemamo u svijetu sporta od navedenih(ok ima ih jos uz duzno postovanje naveo sam samo ovu trojicu)i sada treba da se takmicimo ko je od njih vece teleSamo na pomen imena ovih velikana po svijetu ljudi ustaju na noge i klanjaju se a kod nas se takmice ko ce smisliti pogrdnije ime.Da Bog sacuva.
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
teta marica druga
#1526 Re: Safet Sušić - Pape
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1528 Re: Safet Sušić - Pape
tako je!mO k3 wrote:Sta ce admin tu da kaze , ne moze on da pojedine odgoji .....teta marica druga wrote:Druže admine, samo da iskoristim priliku dok si još tu i zamolim te da skreneš pažnju pojedinim forumašima koji često Papeta nazivaju "papke". Stvarno ne ide da jednog od najboljih fudbalera svih vremena sa ovih prostora tako nazivaju. Shvatam da neki nisu zadovoljni njegovim radom na selektorskom mjestu, ali fakat je ružno da se tako nešto piše. Svako ima pravo iznijeti ono čime je bio nezadovoljan, ali ako ikako može bez omalovažavanja bilo koga, ne samo Safeta.Charuga wrote:Eto, sad je i to odrađeno ...
to je sve do kucnog odgoja ....
star se konj ne uči orat, kaže narodna poslovica
- JoseMujica
#1529 Re: Safet Sušić - Pape
no vratimo se slijedećm duelu našeg voljenog kluba
Čeka nas teško gostovanje kod trenutnog lidera tabele Dijona koji iz 10 utakmica ima 7 pobjeda, 1 nerješenu, 2 izgubljene uz gol razliku +12 i 22 poena dok smo mi na 7 poziciji sa 14 bodova uz 3 pobjede, 5 nerješenih i 2 izgubljene sa gol razlikom +5.
na krilima posljednjih Sajinih uspjeha rekao bih: najizgledniji ishod ovog susreta je remi
uz direktni prenos na beIN Sport France HD 1Subota, 17/10/2015 u 14:00 sati
Dijon - Evian TG
Čeka nas teško gostovanje kod trenutnog lidera tabele Dijona koji iz 10 utakmica ima 7 pobjeda, 1 nerješenu, 2 izgubljene uz gol razliku +12 i 22 poena dok smo mi na 7 poziciji sa 14 bodova uz 3 pobjede, 5 nerješenih i 2 izgubljene sa gol razlikom +5.
na krilima posljednjih Sajinih uspjeha rekao bih: najizgledniji ishod ovog susreta je remi
- luckylaka
#1530 Re: Safet Sušić - Pape
Ok ima i toga ali vecina raje se nakon banovanja ponovo vrati sa drugim profilom i opet isto.Pa vidis da ima s tipove koji su do sada bar desetak puta mjenjali profile i ponovo se vracali i naravno nastavljali po starom.Ali neka moderacija odluci sta ce i kako ce.Ja sam vala otupio na taj primitivizam .teta marica druga wrote:Ne slažem se sa tobom, ali baš ono nikako. Šta sad kao mi normalni treba da se povučemo uz konstataciju "ma pusti ga, takav je". Dokle više da trpimo da nekima sve prolazi na ludilo i bezobrazluk? Ma ni govora, nego baš takvim treba pokazti zube. Ako treba banuj ga trajno, ali neće ovdje liječiti svoje komplekse i iskazivati primitivizam. Možemo se slagati ili ne, ali mjesta vrijeđanju bilo koga ne smije biti.luckylaka wrote:Eto ja sam sad protiv banovanja.Svaka uvreda izrecena na racun bilo kojeg naseg velikana govori dovoljno samo o onome koje ju je izrekao.(znam po sebi jer i danas me prozivaju za psovanje familije najuspjesnijem i zaista me je sramota na onim napisanim rijecima).Dakle banovanje nece idiota ili ti kretena sprijeciti da je Pape,Svabo.Mesha ili bilo koji drugi velikan tele,mulac,invalid,bekan i sta sve ne jos jer ce se idiot ponovo vratiti i to ponoviti(vec vidjeno x puta).Takve kretene treba jednostavno ignorisati tj.zaobilaziti ih pa neka diskutuju sami izmedju sebe.Mi vecih nemamo u svijetu sporta od navedenih(ok ima ih jos uz duzno postovanje naveo sam samo ovu trojicu)i sada treba da se takmicimo ko je od njih vece teleSamo na pomen imena ovih velikana po svijetu ljudi ustaju na noge i klanjaju se a kod nas se takmice ko ce smisliti pogrdnije ime.Da Bog sacuva.
- Artest
#1531 Re: Safet Sušić - Pape
Vidi ti sto se Sajinovci organizuju
Sta je sljedece? Doce SDA botovi i trazit sankcije za svakog ko napise Izmetbegovic i sl?!
Moderatori niposto ne smiju podlec pritisku ovih fanatika. Safet Susic nije forumas i nema nikakvu protekciju.
Izuzetak su morbidne psovke ili nesto u vezi bolesti.
Sta je sljedece? Doce SDA botovi i trazit sankcije za svakog ko napise Izmetbegovic i sl?!
Moderatori niposto ne smiju podlec pritisku ovih fanatika. Safet Susic nije forumas i nema nikakvu protekciju.
- Artest
#1532 Re: Safet Sušić - Pape
Big Sam u svojoj autobiografiji pisao o sajketu
:
Allardyce je, među ostalim, u svojoj knjizi žestoko kritizirao Rafu Beniteza*, aktualnog trenera Reala.
"Naravno, on će vam kazati kako je kao trener Liverpoola osvojio Ligu prvaka, što ja nikada nisam napravio, ali to nije imalo nikakve veze s njim. Ne krivim njega što je preuzeo zasluge, ali mi, profesionalci, znamo pravu istinu. To je kao kada iz očaja napravite zamjenu pa se na kraju ispostavi da ste pogodili. Svi vas tada hvale kao taktičkog genijalca", bocnuo je Allardyce španjolskog trenera.
(*rafa=papke )

Allardyce je, među ostalim, u svojoj knjizi žestoko kritizirao Rafu Beniteza*, aktualnog trenera Reala.
"Naravno, on će vam kazati kako je kao trener Liverpoola osvojio Ligu prvaka, što ja nikada nisam napravio, ali to nije imalo nikakve veze s njim. Ne krivim njega što je preuzeo zasluge, ali mi, profesionalci, znamo pravu istinu. To je kao kada iz očaja napravite zamjenu pa se na kraju ispostavi da ste pogodili. Svi vas tada hvale kao taktičkog genijalca", bocnuo je Allardyce španjolskog trenera.
(*rafa=papke )
-
teta marica druga
#1533 Re: Safet Sušić - Pape
Sinoć zaboravih reći da svi pacijenti koji dolaze imaju dvije ili tri iste zamjerke što se tiče Sušića, pa onda izmisle još poneku, a onda kad i sami shvate da nemaju neke jake argumente pređu na vrijeđanje. Eh sad da li je to posljedica teškog djetinjstva, nesređenog života ili nešto treće ne bih vam znao reći. Uglavnom puna podrška adminu u borbi protiv jednog ili više njih sa višestrukim profilima.
PS. ZDRAVA RASPRAVA UVIJEK, VRIJEĐANJE NIKAKO!!! ODSTRANIMO PACIJENTE!!!

PS. ZDRAVA RASPRAVA UVIJEK, VRIJEĐANJE NIKAKO!!! ODSTRANIMO PACIJENTE!!!
- Tito_i_Partija
#1534 Re: Safet Sušić - Pape
Pa i ne bas. Mislim da su Paul F. i teta marica jedan te isti forumas.Artest wrote:Vidi ti sto se Sajinovci organizuju![]()
-
teta marica druga
#1536 Re: Safet Sušić - Pape
A ja se pitam gdje je gospodin perfektni?

-
Paul F.
#1538 Re: Safet Sušić - Pape
Kolega, ne bih se ja spuštao na njihov nivo. Svako iole pismen kad pročita šta je ovde napisano, kad vidi kakvi ljudi, koja klasa pljuje po Papetu, sve mu je jasno. Taman da nikad nijednu utakmicu nije pogledao, sve mu mora biti jasno.teta marica druga wrote:A ja se pitam gdje je gospodin perfektni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- luckylaka
#1539 Re: Safet Sušić - Pape
Isti oni koji su srali po gospodinu ivici osimu,Safetu Susice sutra ce da seru po Meshi Bazdarevicu.To su ti nikad u zivotu zadovoljni a meni ih pravo zao.Oni samo cekaju kiks i onda su zadovoljni jer su dosli na svoje.Samo ih zaobici i sa duznim postovanjem pricati o najvecim a kad zasluze kritike Hvala Bogu i kritikovati ih.I oni su samo ljudi.A neko pita za perfectnog ...tu je .Cak se ni pritajiti ko lazni ne znaPaul F. wrote:Kolega, ne bih se ja spuštao na njihov nivo. Svako iole pismen kad pročita šta je ovde napisano, kad vidi kakvi ljudi, koja klasa pljuje po Papetu, sve mu je jasno. Taman da nikad nijednu utakmicu nije pogledao, sve mu mora biti jasno.teta marica druga wrote:A ja se pitam gdje je gospodin perfektni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
teta marica druga
#1540 Re: Safet Sušić - Pape
Potpisujem! Mada, sve i kad bi htjeli teško bi se mogli spustiti na takav nivo. To je dno dna! A ostaje zapisano da je Safet Sušić PRVI koji je odveo BIH na SP, i slažem se da čak i onima koji nikad nisu pogledali utakmicu mora biti jasno o čemu se ovdje radi.Paul F. wrote:Kolega, ne bih se ja spuštao na njihov nivo. Svako iole pismen kad pročita šta je ovde napisano, kad vidi kakvi ljudi, koja klasa pljuje po Papetu, sve mu je jasno. Taman da nikad nijednu utakmicu nije pogledao, sve mu mora biti jasno.teta marica druga wrote:A ja se pitam gdje je gospodin perfektni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#1542 Re: Safet Sušić - Pape
Pavle: Kloniranjem protiv podmetanjaHouse wrote:teta marica![]()
a jbt
- karanana
#1543 Re: Safet Sušić - Pape
jel ovo ista tema kao ona trener eviana?
jeste ja mislim.
sutra veliki derbi. creme de la creme.
dijonski senfashi protiv evianskih vodovodzija.
sutra bi se moglo vidjeti imaju li snage i kvalitete ruzicasti, iz regije svjetski slavne i poznate flasirane vode za naivne, da se bore za ulazak u ligue 1. pobjeda ih uvrstava medju top timove, poraz ih ne izbacuje iz trke ali salje poruku da je vrh tabele tesko dostici. dok nerijesen rezultat takodjer daje nadu, jer do kraja sezone mnogo mnogo bodova je u igri a izvuci nerijeseno sa prvoplasiranim senfovcima na njihovom terenu i nije tako los rezultat.
jeste ja mislim.
sutra bi se moglo vidjeti imaju li snage i kvalitete ruzicasti, iz regije svjetski slavne i poznate flasirane vode za naivne, da se bore za ulazak u ligue 1. pobjeda ih uvrstava medju top timove, poraz ih ne izbacuje iz trke ali salje poruku da je vrh tabele tesko dostici. dok nerijesen rezultat takodjer daje nadu, jer do kraja sezone mnogo mnogo bodova je u igri a izvuci nerijeseno sa prvoplasiranim senfovcima na njihovom terenu i nije tako los rezultat.
- JoseMujica
#1544 Re: Safet Sušić - Pape
jeste samo su je predili usljed hiperinflacije trolova Želje i Sarajevakaranana wrote:jel ovo ista tema kao ona trener eviana?
jeste ja mislim.
derbi u Dijonu sutra u 14:00 sati uz prenos na beIN 1 HD France
-
Dead Man Walking
#1545 Re: Safet Sušić - Pape
A nista sto se citira i sto je opasan dijalog razvio?ultima_palabra wrote:Pavle: Kloniranjem protiv podmetanjaHouse wrote:teta marica![]()
a jbt
- ganjeta
#1546 Re: Safet Sušić - Pape
Corola like this 
-
Azrail
#1547 Re: Safet Sušić - Pape
Meni smješno da ovo Papke shvataju kao neku uvredu. Da ga zovemo Papak pa hajde, ali nepostojeća riječ se smatra uvredomArtest wrote:Vidi ti sto se Sajinovci organizuju![]()
Sta je sljedece? Doce SDA botovi i trazit sankcije za svakog ko napise Izmetbegovic i sl?!![]()
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1548 Re: Safet Sušić - Pape
Ja bih samo da se tuspasim na temi koja je napravljena za papetoljupce i stovatelje njegovog lika i (ne)djela
Sad se ponovo mogu radovati jer smo tumor iz reprezentacije ipak na vrijeme odstranili, hvala Mesi i igracima sto su pokazali do koga je bilo
!!Allez Dijon!!

Sad se ponovo mogu radovati jer smo tumor iz reprezentacije ipak na vrijeme odstranili, hvala Mesi i igracima sto su pokazali do koga je bilo
!!Allez Dijon!!
- trcicu trceci
#1549 Re: Safet Sušić - Pape
napusti temuA1fa wrote:Ja bih samo da se tuspasim na temi koja je napravljena za papetoljupce i stovatelje njegovog lika i (ne)djela![]()
!!Allez Dijon!!![]()
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1550 Re: Safet Sušić - Pape
Nisam te prepozno' Seade, jesil mu to ti moderatortrcicu trceci wrote:napusti temuA1fa wrote:Ja bih samo da se tuspasim na temi koja je napravljena za papetoljupce i stovatelje njegovog lika i (ne)djela![]()
!!Allez Dijon!!![]()