V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1526 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by pici »

pa kako su krenuli pickousti i groba da prave rusku guberiju od srbije ko onomade balkanski kasapin, sve je veca vjerovatnoca da ce ih dobro zazdit u jaja u srce nemogu jer su ga izgubili
Last edited by pici on 09/07/2015 00:08, edited 1 time in total.
Edin H.

#1527 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Edin H. »

pici wrote:
Edin H. wrote:
pici wrote:
jebat UN sad EU nek udara srbiju u jaja :izet: :thumbup: :bih: ... svako buduce negiranje i posprdavanje poslat svakog zvanicnika srbije pred sud u strazburg a onda uzimanje diplomatskih imuniteta i nabijanjem nogom u gujcu u bratCkije sibir :oops:
Da, od njih je u ratu bas bilo nevidjenog hajra, da nije puko film onima sto stavljaju veta na rezolucije o Palestini, dan danas bi se ratovalo.

rekoh jebe mi se za palestinu, to onome kome je stalo naprdjuj... Americki avioJoni su drmali po srbskijem polozajima oko sarajeva s cijih su brda ubili 1600 djece, gledajuci ih meni je srce bilo vasiona, veliko hvala prijateljskoj americi.
Ravnodusni humanista :oops:
pici

#1528 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by pici »

Edin H. wrote:
ne nego realista... :oops:
tandmand

#1529 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by tandmand »

Mirza007 wrote:Ovo pravo veta u UN dodje k'o entitesko glasanje u BiH. Pa nek malo vide kako je to kad neko koci uzbrdo.
Mislim da je ovdje bila malo dublja igra u pitanju. Istorijski gledano, ne vidim odakle Britancima tako odjednom velika briga sa Srebrenicu tj. BiH. Mislim da su ovdje htjeli vidjeti kako maske padaju te da se utvrde prave pozicije ...... sto dugorocno I nije tako lose za BiH strateski gledano.
Problem je što bošnjačka elita ne zna iskoristiti taj vjetar koji puše sa zapada. Umjesto da razapnu jedra, pustit će po običaju da im struja nosi brod.
Danguba

#1530 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Danguba »

Ludzak wrote: eeeee hoće ih izudarati u pm. Eno Merkel planira posjetiti Srbiju, a mi navijamo da ih udaraju.
Izvini ali ti totalno lose pratis desavanja. Merkelova danas bila u Beogradu.
Zadnji put kada je bila dobrooo je natrljala nos Tadicu oko Kosova.

Kao sto neko rece, nije ona Dodik niti mahalusa. Moras dobro poznavati tako jake politicare. njihov svaki pokret nesto znaci...a u narednom periodu vidjet cemo njene rezultate.
p206

#1531 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by p206 »

tandmand wrote:
Mirza007 wrote:Ovo pravo veta u UN dodje k'o entitesko glasanje u BiH. Pa nek malo vide kako je to kad neko koci uzbrdo.
Mislim da je ovdje bila malo dublja igra u pitanju. Istorijski gledano, ne vidim odakle Britancima tako odjednom velika briga sa Srebrenicu tj. BiH. Mislim da su ovdje htjeli vidjeti kako maske padaju te da se utvrde prave pozicije ...... sto dugorocno I nije tako lose za BiH strateski gledano.
Problem je što bošnjačka elita ne zna iskoristiti taj vjetar koji puše sa zapada. Umjesto da razapnu jedra, pustit će po običaju da im struja nosi brod.
Bolje nek ništa ne diraju,ko Mujo kad je bio s kerom u svemiru.
It_is_a_Leclerc

#1532 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by It_is_a_Leclerc »

Aman ljudi, manite se Palestine. To su tudji ratovi, a mi ni svoj nismo do kraja dobili i izvojevali. Ne postoji idealan medjunarodni pokrovitelj. Medjutim, izmedju Amerike koja ne radi nista po pitanju Palestine i Rusije kojoj je Hamas simpatican, ali glasa za srpsku stvar, ja dileme nemam.
emmir1

#1534 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by emmir1 »

Gledao sam sjednicu i bio sam razočaran vetom.

No kada sam saslušao izlaganje zemalja moje razočarenje je splasnulo.

Posebno izlaganje Samanthe, žena me oduševila.

Žena je detaljno opisivala dijelove tragedije i navela takve činjenice da je onaj smrdljivi rus morao da se crveni ako trun obraza ima.

Posebno me dojmilo da su se UK, USA i Francuska onako zauzeli za nas.

Ja jako pratim situaciju u svijetu, pratim politiku i ne mogu se oteti utisku da se nešto krupno ne dešava oko BIH.

Čak mislim da će ruski veto osnažit odlučnost USA i UK da se jače uključe u BIH i da riješavaju situaciju.

Sve u svemu bitno da je rezolucija stavljena na glasanje i da smo dobili podršku velikih zemalja, te da je Rusija pokazala svoj interes za Balkan.

Sada USA i EU znaju šta činit ako neće destabilizaciju u srcu Evrope
L u c i f e r

#1535 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by L u c i f e r »

It_is_a_Leclerc wrote:Aman ljudi, manite se Palestine. To su tudji ratovi, a mi ni svoj nismo do kraja dobili i izvojevali. Ne postoji idealan medjunarodni pokrovitelj. Medjutim, izmedju Amerike koja ne radi nista po pitanju Palestine i Rusije kojoj je Hamas simpatican, ali glasa za srpsku stvar, ja dileme nemam.
Tako je.

Evo ja obecavam

Ha rijesimo nase probleme, bacamo se na bliskoistocne, pa redom...
Stari

#1536 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

vjerovatno se zbog svih tih "vetoiziranih" rezolucija o Palestini ... spontano histericno zvizdi taktovima izraelske himne na bilinom polju.

Ako nije zbog tih blokiranih rezolucija . - .e ja tad zaista veze ne bih mogao imati ...zbog cega bi drugog to moglo biti ... the :D
Stari

#1537 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

i htjedoh samo ... uz ispriku pripomenuti ...

casko(m) hajrulah
artime

#1538 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by artime »

Logika svakog treceg posta na ovoj temi lici na rulet, đe se koja loptica zaustavi o tome se prica.
Hajmo se drzati Srebrenice, BiH i situacije koja pokrece ova rezolucija (eventualno). Manite se Palestine, Grcke, Trinidada i Tobaga :D samo jos da se Madagaskar spomene.
Ja cekam sutra Merkelovu, poteze i izjave. Mozda to malo baci svijetla za nas, koji smo evo godinama u mraku. :-)
LSD

#1539 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

pici wrote:
Edin H. wrote:
pici wrote:
jebat UN sad EU nek udara srbiju u jaja :izet: :thumbup: :bih: ... svako buduce negiranje i posprdavanje poslat svakog zvanicnika srbije pred sud u strazburg a onda uzimanje diplomatskih imuniteta i nabijanjem nogom u gujcu u bratCkije sibir :oops:
Da, od njih je u ratu bas bilo nevidjenog hajra, da nije puko film onima sto stavljaju veta na rezolucije o Palestini, dan danas bi se ratovalo.

rekoh jebe mi se za palestinu, to onome kome je stalo naprdjuj... Americki avioJoni su drmali po srbskijem polozajima oko sarajeva s cijih su brda ubili 1600 djece, gledajuci ih meni je srce bilo vasiona, veliko hvala prijateljskoj americi.
eki to
ta ista "prijateljska amerika" je svojima avionima izbrisala sa lica zemlje Hirošimu i Nagasaki, atomske bombe testirali na njima, satirala kroz svoju historiju koga je stigla i gdje je stigla (Koreja, Vijetnam, Afganistan, Libija, Irak, njihova šesta flota intervenisala u bliskoistocnom ratu '73 i ostali svjetski zulumi jenki prijatelja)
a satrali bi i nas da smo krenuli na Banja Luku...što ne znaci da nece i nas jednog dana jenki friendovi opaliti po guzovima, ako budu imali interesa za to.
Ludzak

#1540 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Ludzak »

emmir1 wrote:Gledao sam sjednicu i bio sam razočaran vetom.

No kada sam saslušao izlaganje zemalja moje razočarenje je splasnulo.

Posebno izlaganje Samanthe, žena me oduševila.

Žena je detaljno opisivala dijelove tragedije i navela takve činjenice da je onaj smrdljivi rus morao da se crveni ako trun obraza ima.

Posebno me dojmilo da su se UK, USA i Francuska onako zauzeli za nas.

Ja jako pratim situaciju u svijetu, pratim politiku i ne mogu se oteti utisku da se nešto krupno ne dešava oko BIH.

Čak mislim da će ruski veto osnažit odlučnost USA i UK da se jače uključe u BIH i da riješavaju situaciju.

Sve u svemu bitno da je rezolucija stavljena na glasanje i da smo dobili podršku velikih zemalja, te da je Rusija pokazala svoj interes za Balkan.

Sada USA i EU znaju šta činit ako neće destabilizaciju u srcu Evrope
Oduševila sa čime ?? Ako iko ima bar malo žalosti kada onako fino priča, onda je trebala bar jednu suzicu pustiti. Posebno žene jer su one emotivnije. A ne, napisala na papir i počela izlagati kao, eto, ko fol joj žao.
Ta Samantha sigurno zna, čak i više od nas, da su i Rusi bili učesnici u ratu.
palermo

#1541 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by palermo »

vid ovoga......stvarno sjeća li se iko ovoga lika i šta mu ono bi posao ???

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1013468
palermo

#1542 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by palermo »

al tek sad vidjeh ove izlive antiamerikanizma.....auuuu, pa znaju li ovi ljudi uopšte koliko je važna amerika važna ovoj zemlji....
pici

#1543 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by pici »

LSD wrote: eki to
ta ista "prijateljska amerika" je svojima avionima izbrisala sa lica zemlje Hirošimu i Nagasaki, atomske bombe testirali na njima, satirala kroz svoju historiju koga je stigla i gdje je stigla (Koreja, Vijetnam, Afganistan, Libija, Irak, njihova šesta flota intervenisala u bliskoistocnom ratu '73 i ostali svjetski zulumi jenki prijatelja)
a satrali bi i nas da smo krenuli na Banja Luku...što ne znaci da nece i nas jednog dana jenki friendovi opaliti po guzovima, ako budu imali interesa za to.

i ... idi se samozapali pred americkom ambasadom il malo bezbolnije, strajk gladju... ostavi nas ostale da se patimo sa zlotvorskom i nepravednom amerikom... HV i HVO su bili pred banjalukom, ne znam odakle vam te ublehe da bi ABiH bombardovali koja je bila zauzeta drzanjem kljuca i sanskog mosta od najezde arkanovaca... manje te bajke od SDA koristite :oops:
Stari

#1544 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

eih i ti jenikiji stvarno su bRezobrEzni ....grskom su pogodili i prostorije kineske ambazade ...

bolje je da smo pustili da nas incestoidi s istoka sve do jednog pokolju - nego da nas ameri brane .... jer oni su zaboga bacili j jednu bombu sa dielomice zahrdjalim krilcem ...zar ne znaju kreteni da bi neko mogao dobiti tetanus ako se posEche na to.... kakvo neodgovorno ponasanje ...nebesa
Last edited by Stari on 09/07/2015 00:47, edited 2 times in total.
Patriotska_Liga

#1545 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Patriotska_Liga »

palermo wrote:vid ovoga......stvarno sjeća li se iko ovoga lika i šta mu ono bi posao ???

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1013468
Više ne dolazi ni na utakmice reprezentacije, zadnji put viđen protiv Portugala u baražu.
palermo wrote:al tek sad vidjeh ove izlive antiamerikanizma.....auuuu, pa znaju li ovi ljudi uopšte koliko je važna amerika važna ovoj zemlji....
Sve veliki ljubitelji pravednih Rusa i Putina.
jefferson

#1546 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by jefferson »

pici wrote:

i ... idi se samozapali pred americkom ambasadom il malo bezbolnije, strajk gladju... ostavi nas ostale da se patimo sa zlotvorskom i nepravednom amerikom... HV i HVO su bili pred banjalukom, ne znam odakle vam te ublehe da bi ABiH bombardovali koja je bila zauzeta drzanjem kljuca i sanskog mosta od najezde arkanovaca... manje te bajke od SDA koristite :oops:
Jos kada bi neko procitao zvanicne dokumente koje je americki kongres iznio bilo bi OK.
Ali lakse Amerku okriviti nego nase politicare.
Mister Yes

#1547 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Mister Yes »

pici wrote:
Edin H. wrote:
ne nego realista... :oops:
znači kolega? :kiss:
LSD

#1548 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

pici wrote:

ma nije to brate, nego mi smeta općenito taj trend kod raje saginjanja jenkijima na donju pipu u svakoj mogucoj prilici...mi smo sretni što ce ameri naružiti srbe (naravno, cisto iz svojih interesa i to kad njima to odgovara, a ne što nas plaho vole), a to što i nas bosance smatraju vecim urođenicima nego one šošone koje danas drže u rezervatima širom USA - to nekako ne vidimo ili se pravimo da ne vidimo.
Last edited by LSD on 09/07/2015 00:44, edited 1 time in total.
HB_BHF

#1549 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by HB_BHF »

Americi jedino zamjeram što su nas prekinuli 95' da osvojimo Banja Luku. Samo da su nam dali još 24h, odnosno 48h da ih istjeramo preko Drine... Hajmo sad juesej, ukinite nam genocidnu tvorevinu, vakat je... mislim da bi penzioneri iz rs-a odahnuli :D
Mister Yes

#1550 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Mister Yes »

HB_BHF wrote:Americi jedino zamjeram što su nas prekinuli 95' da osvojimo Banja Luku. Samo da su nam dali još 24h, odnosno 48h da ih istjeramo preko Drine... Hajmo sad juesej, ukinite nam genocidnu tvorevinu, vakat je... mislim da bi penzioneri iz rs-a odahnuli :D
Nisu nam branili da oslobodimo Prijedor. Čak su nas nagovarali i dali nam vremena. Ali nismo mogli jer su Hrvati stali.
Post Reply