Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
McMoy

#1526 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

_BataZiv_0809 wrote:Da malo spucam sebi kontru:

U UNITIC-u, turisticka agencija neka, radi jedna dama, 30+, rasna ljepotica.

Takodjer vidjam tu ponekad jednu, podsjeca me na moj prvi predjen most :per:. I nekako sam imao osjecaj da je istocna Evropa, da nije nasa. I ona je isto 30+.

Tesko je opisati, osim ono klasicna slavenska ljepota, pune usne, malo pjegica, svijetla, cesto bih je vidjao u Mercatoru u Alti i tu oko UNITIC-a. Jako jako sexy, ima nesto u njoj.

I jednom je ugledam u velikom Merkatoru na Socijalnom govori nesto djetetu, i skontam da je u pitanju ruski ili mozda ukrajinski jezik u kombinaciji sa nasim. Nekako sam se sav zajapurio od osjecaja da sam pogodio sta je i ko je :D i sjetio se ponovo jedne Natalie iz Moskve i ljeta 2006 u Antaliji :per:

Jesi li mogao zaključiti da je dijete njeno?
(Nisam plavuša, pitam ozbiljno)
TaraCrvena

#1527 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Ramzess Veliki wrote: Mogu i u Alfi, a i na motoru. Štagod voliš. :thumbup:
:) :-) :) Moj glas imaš.
McMoy

#1528 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Koliko vidim, auto je Alfa a Ramo je Romeo.
sha_ba

#1529 Re: Zene nakon 25

Post by sha_ba »

e cuj motor, alfa :jbt: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1530 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

dječak sa šibicama wrote:Po svemu sudeci, ramzes je James Bond licno.

Ovaj forum da se ponosi.
Nisi daleko ... :lol: :lol: :lol:
Secer_033

#1531 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Ja sam bila ozbiljna... ocekujem slike motora, momci!!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1532 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

McMoy wrote:

Takodjer vidjam tu ponekad jednu, podsjeca me na moj prvi predjen most :per:. I nekako sam imao osjecaj da je istocna Evropa, da nije nasa. I ona je isto 30+.

Tesko je opisati, osim ono klasicna slavenska ljepota, pune usne, malo pjegica, svijetla, cesto bih je vidjao u Mercatoru u Alti i tu oko UNITIC-a. Jako jako sexy, ima nesto u njoj.

I jednom je ugledam u velikom Merkatoru na Socijalnom govori nesto djetetu, i skontam da je u pitanju ruski ili mozda ukrajinski jezik u kombinaciji sa nasim. Nekako sam se sav zajapurio od osjecaja da sam pogodio sta je i ko je :D i sjetio se ponovo jedne Natalie iz Moskve i ljeta 2006 u Antaliji :per:

Nemam nekih opipljivih dokaza da je njeno, ali intuicija mi govori da jeste. Doduse bilo je to prosle godine nekad, zeblejio sam se u nju, a njen pogled kojim je uzvratila je bio nekakav topao, kao pogled zahvalnosti za moju evidentnu zelju. Mislim da ni sama nije svjesna koliko je seksi. Ili mozda misli da je izgubila ono nesto.

Uglavnom dijete mi je bilo prepreka da pridjem. Mozda i izgovor jer sam se zabetonirao. Navikao sam na lijepe zene koje se ponsaju drsko i bahato, ali ne i na stidne i zahvalne. A i kontao sam da je i muz negdje tu u blizini. Uglavnom svaki dan prolazim kraj auta koje sam vidjao da ona voza, a na kojem stoji oglas da se prodaje i broj telefona :roll:

P.S. Poprilicno podsjeca na nju:

Image
Secer_033

#1533 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Mozda je dosla u Bosnu da nadje oca djeteta... mozda je ona natalie iz 2006.
Ramzess Veliki

#1534 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Secer_033 wrote:Alfe su toliko komotne... vikend mozes provesti u njima ali ja ne znam kakav motor klixo ima pa jos uvijek ne mogu donijeti odluku. Bio bi red da Ramo i Klixo stave slike svojih motora pa cu ja reci koja mi se vozilica vise svidja.
Klixin "Zekan" - Kawasaki Z 750, ljepotan bez mane:
Image

Nije pitanje motori nego "Zekan" vs Alfa Romeo. :thumbup:
MedenoSrce

#1535 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

ja bih nekog na konju

da mi moze reci kako je presao sa konja na magarca :D
Secer_033

#1536 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Alfa definitivno! Ako stane, Klixo nek' me vrati kuci.
klixoris

#1537 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

Secer_033 wrote:Alfa definitivno! Ako stane, Klixo nek' me vrati kuci.
Ja reko' da ne vozam zene na motoru - zaljube se i krenu me maltretirat :D

Ostaje ti onda da sa Ramketom cekas Bihamk :D
Ramzess Veliki

#1538 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Secer_033 wrote:Ja sam bila ozbiljna... ocekujem slike motora, momci!!
OK ... ovo je moja mrcina ...
Image
McMoy

#1539 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Ramzess Veliki wrote:
Secer_033 wrote:Alfe su toliko komotne... vikend mozes provesti u njima ali ja ne znam kakav motor klixo ima pa jos uvijek ne mogu donijeti odluku. Bio bi red da Ramo i Klixo stave slike svojih motora pa cu ja reci koja mi se vozilica vise svidja.
Klixin "Zekan" - Kawasaki Z 750, ljepotan bez mane:
Image

Nije pitanje motori nego "Zekan" vs Alfa Romeo. :thumbup:

Meni ovo liči na skuter. :D
klixoris

#1540 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

McMoy wrote: Meni ovo liči na skuter. :D
U par deka ti je to :D
Ramzess Veliki

#1541 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Secer_033 wrote:Alfa definitivno! Ako stane, Klixo nek' me vrati kuci.
Ja reko' da ne vozam zene na motoru - zaljube se i krenu me maltretirat :D

Ostaje ti onda da sa Ramketom cekas Bihamk :D
Ne baksuziraj mi baksuze ... u njoj je JTD 2,0 - najbolji dizel agregat ikada napravljen.
Sa dva turbo chargera ... :D
Secer_033

#1542 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Jest vala ko skuter. Nista onda, cekamo Bihamk u velikoj komotnoj Alfi.
klixoris

#1543 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: Ne baksuziraj mi baksuze ... u njoj je JTD 2,0 - najbolji dizel agregat ikada napravljen.
Sa dva turbo chargera ... :D
Dakle, 1 turbo vise za Turbo servis Uzice :D
McMoy

#1544 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

_BataZiv_0809 wrote:
McMoy wrote:

Nemam nekih opipljivih dokaza da je njeno, ali intuicija mi govori da jeste. Doduse bilo je to prosle godine nekad, zeblejio sam se u nju, a njen pogled kojim je uzvratila je bio nekakav topao, kao pogled zahvalnosti za moju evidentnu zelju. Mislim da ni sama nije svjesna koliko je seksi. Ili mozda misli da je izgubila ono nesto.

Uglavnom dijete mi je bilo prepreka da pridjem. Mozda i izgovor jer sam se zabetonirao. Navikao sam na lijepe zene koje se ponsaju drsko i bahato, ali ne i na stidne i zahvalne. A i kontao sam da je i muz negdje tu u blizini. Uglavnom svaki dan prolazim kraj auta koje sam vidjao da ona voza, a na kojem stoji oglas da se prodaje i broj telefona :roll:
Vidi se da si još mlad. Nema ništa lakše nego prići majci s djetetom.

A poenta pitanja je li dijete njeno ili ne, pretpostavljao sam da jeste, jer žene koje guraju 30+ a ne rode počnu
da venu kao cvijet u pustinji.
madner

#1545 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Dva :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1546 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Secer_033 wrote:Mozda je dosla u Bosnu da nadje oca djeteta... mozda je ona natalie iz 2006.
Jako podsjeca na Nataliu, s tim da je dosta niza od nje, a i dijete je premalo da bi bilo 2006 godiste :lol:

:kontrabas:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1547 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

McMoy wrote:
Vidi se da si još mlad. Nema ništa lakše nego prići majci s djetetom.

A poenta pitanja je li dijete njeno ili ne, pretpostavljao sam da jeste, jer žene koje guraju 30+ a ne rode počnu
da venu kao cvijet u pustinji.
Da, ali sam ozbiljno racunao sa mogucnoscu da je suprug tu negdje u blizini. I inace kakve sam srece to bi bilo neki rmpalija :lol:

Ali fakat nikad necu zaboraviti nacin na koji me je pogledala. Izraz zahvalnosti, pomalo samosazaljiv, imao sam osjecaj da ne moze da vjeruje da je neko zagleda i odmjerava. Doduse sa tim istocnoevropljankama se nikad ne zna :D

Ja se zablejio kao tele, faca mi je bila, a la :per: :lol:
dječak sa šibicama

#1548 Re: Zene nakon 25

Post by dječak sa šibicama »

Image

Ovo je motor, sve drugo su pozerska sranja.
klixoris

#1549 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

dječak sa šibicama wrote: Ovo je motor, sve drugo su pozerska sranja.
Najavili su iz Honde povratak Africe :thumbup: Izbacili su neke slike, odlicno izgleda !
Dozer

#1550 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

18 - 25 (slobodne)
* Ustajanje u 10-11, kafa, pimplanje po mobilnom i trazenje haverice za izlazak na fuka...
* Brzinsko sminkanje, naticanje na stiklaxe, i preko vrata...
* Srknula se fuka, usput se otracalo sve od sinoc, uporedila se "ljubavna" iskustva (tipa: sjooo, Allaha mi, jesi vidila onog celavog s BMW-om, ono bi valjalo odradit'...), pa lagano na faks...
* S faksa opet na fuka, sad s par jaranica, pa ide plan za vecernji izlazak - gdje, u cemu, na cemu i sl. Naravno, uz neizbjezne "planove" za lov na one s BMW-om i sl...
* Navecer, namazana svim ratnickim bojama i u drustvu plemenskih druzica identicnog izdanja, lovi prvi hastal, narucuje neko pice, i nisani po objektu...
I tako iz dana u dan, iz noci u noc. Ako joj se posreci, pogotovo u Ilidzanskoj Bosni, da nafata kakvog ozenjenog i odvuce u krevet, dobro i jeste... Imace koga da muze neko vrijeme. Bez obaveza.

18 - 25 (zauzete)
* Jutarnje krmeljanje, kafa, pimplanje po mobitelu s frajerom, oblacenje (bez ratnickih boja, samo blaga sminka), pa na fax. Ili, dosta rjedje, na neki poslic u nekoj radnjici...
* Na pauzi s frajerom na dorucku/rucku, mazna prica, malo cmakanja, njezni dodiri, dogovor za navecer i jedna od dvije opcije - pravo kod njega/nje/motel ili prvo negdje malo vani, pa onda kod njega/nje/motel...
* Traje to mjesecima jer je on OK. Ima posao, dovoljno love za izlaske, poneko putovanje na remo i sl. Kakvo je vrijeme, dobra je prilika.
* U slobodno vrijeme i kad su sami hoce ona i skuhati, i maziti ga noktima po kosi, ledjima... Otici gdje on kaze da bi mogli... Nece mu reci ni rijec kad kaze da ode negdje s muskom rajom, jer ona je, jel'te, moderna tolerantna djevojka... Nece mu nabiti na nos ako se zapije s rajom i ne javi joj se 2 dana... itd.

25+ (slobodne, jos uvijek...)
* Jutarnje budjenje, krmeljanje, pospremanje i sminkanje, odlazak na posao (ako ga ima) ili na fax (ako jos nije odustala). Povratak kuci s toga, sta vec jeste, u medjuvremenu pije kaficu s najboljom jaranicom (jedinom preostalom jer ostale su ili udate i cuvaju dijete, ili trudne ili u pripremi za sve to), i konta kako da nafata svog trpaca, istovremeno psujuci "@ebeni jednolicni zivot i papke na sve strane".
* Vecernji izlazak - smekanje po kafanama/kaficima, prihvatanje ponudjenog pica (uz nadu da ce prerasti u nesto vise), ali nakon sto on progovori shvata da to nije to (bar ne po njenim striktnim ocekivanjima), ali eto...ponekad se moze bar posexati, cisto reda radi, i s takvim. Pri tome, sebe smatra slobodnom i slobodoumnom, modernom, onom koja upravlja svojim zivotom.
Ovakvih je danas poprilican broj, ali vise nemaju 25, nego samo onaj +, u nekoj kolicini...

25+ (zauzete)
* Princip isti kao i kod onih od 18-25

25+ (udate) (ali, ovo vazi i za mladje udate) - ne sve, ali vecina
* Potpisao se papir! E, sad cu te maznut za jaja! - Ovo znaci okret mentalnog sklopa za 180 stepeni.
* Nema vise tolerancije za njegove izlaske, jurcanje s rajom tamo-vamo, pocinje zvocanje oko svega i svacega pocev bas od tih izlazaka s rajom, kasnije i za sluzbene puteve, za spremanje po kuci, za to kako ona sve sam radi, kako je sve na njoj, itd.
* Trudna! On (vecinom) leta oko nje i gotivi je maksimalno. Ona u tome uziva, drago joj sto ce biti majka, njega livo najvise na svijetu kao i on nju.
* Rodilo se dijete. Prva godina - sve super! Dijete raste, interesantno je, dolazi raja, rodbina, ovo-ono, tolerise mu i izlaske s rajom (red je proslaviti!). Sve ok.
* Pred kraj porodiljskog (ukoliko radi) dolazi do zasicenja. Postaje nervozna, cangrizava, opet pocinje zvocanje radi izlazaka, njegove raje, ali sad je vec tu i pocetak zvocanja na svekrvu (jer je stalno tu i oko djeteta, najcesce).
* Pocinje raditi, pa to zvocanje malo popusta jer se zabavila oko posla, ali se vraca nakon par mjeseci jer je sad nervira i posao i dijete i muz i kuca, pa sad vise nije zvocanje, nego to prerasta u prepirke, a ubrzo i svadje.
* Sad vec i ona njega nervira radi svega toga.
* Ona vise nece da ga "trpi" i pakuje se materi/trazi razvod...

Ovo je danas najcesci scenario u prve 2-4 godine brakova. Nazalost.
Scenario je drugaciji samo ukoliko je on spreman da radi djeteteta/djece proguta malo ponosa i otsuti gluposti i nebuloze, ali najcesce nije tako.
Druga varijanta je da ona shvati da ga ne moze promijeniti i prilagoditi sebi onako kako je zamislila, cime shvata i da ce tako sacuvati brak, i ovi onda takodjer opstaju. :D

Sustina - danas niko nikoga ne zeli da trpi, odnosno niko nije spreman na komprosmis. Ljudi su, izgleda, zaboravili komunicirati medjusobno, otvoreno, jasno i glasno. Rijetki su spremni da sjednu i suoce se prvo sami sa sobom, sa svojim licnim ocekivanjima i zeljama, a onda da to jasno prezentuju partneru. Ne, nego je, valjda, neuporedivo lakse drzati usta zatvorena, ne izraziti nista i samo planuti na bilo koju primjedbu onog drugog (a, u primjedbama zene definitivno prednjace), i onda se baciti u krevet s prvim/prvom koja naleti, pri cemu on smatra da je to cool i da je macho, dok ona konta da je to cini slobodnom i modernom, a u stvari oboje ispadaju imbecilno glupi jer su samo sami sebi napravili probleme koje onda najvise trpi njihovo vlastito dijete, ili djeca.

Mentalni sklopovi - 0 bodova. Zalosno...
Izvor teksta - dugogodisnje zivotno iskustvo :D
Last edited by Dozer on 15/06/2015 16:04, edited 3 times in total.
Post Reply