Rudari u Sarajevu?izgubljena dusa wrote:Policija, vatrogasci, hitna pomoc, rudari....to za tebe nije pristojan svijet...da nastavim dalje: bebe, stari ljudi, bolesni....halo ko si ti da svim ovim ljudima kazes kako nisu pristojni? Ko si?Obi Wan Bosnian wrote:Na kraju moraju i odobriti naravno. Ali nejse
SADA u gradu ima vode. Ja se ne sjećam kada nisam imao vode prije ponoći. Nakon ponoći pristojan svijet svakako spava. A ovi što se opijaju i derneče pa kući dolaze u 2am bože moj. Nek napune kanistere.
Nije pristojan onaj ko ljude u glavnom gradu namjerno ostavi bez vode, pa makar I na 10 minuta. Takav nije ni pristojan, ni normalan...sadista
Šta znači "namjerno"? Ko biva to neko radi onako od zajebancije. "sadista"
Ko ima bolesnika ili bebu nabavit će kanistere. Šta da se radi. Ja koliko vidim najviše se bune oni koji se nisu mogli istuširati 2am kada su došli kući (zato sam rekao pristojan svijet u to doba spava). Ok, postoje ljudi koji rade noću (ti si ih pobrojao) ali to je izrazito mali procenat stanovništva. Redukcije moraju biti a sad ti reci je li bolje da budu po danu ili noću? Naravno da bi bilo super da imamo svi vodu 24 sata ali vodovodni sistem je takav zbog nebrige vlasti zadnjih nekoliko desetljeća. Sada za to sve kriviti Konakovića stvarno djeluje besmisleno.