Sta najbolje udaje zenu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#1526 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

madner wrote:To je logika koja se nauci iz karambolaza i koja nuzno vodi do te tvoje spirale.

Zato i kazu da je bolje kupiti auto koje nije previse preslo ili imalo udes, nije doslo do deformacije licnosti. :D
Da nije plaho udarano veliš :pisnuo:
Ramzess Veliki

#1527 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote: Šta znači slabost muškarca?
Upoznao sam mnogo manipulatorki koje varaju svoje muževe bez ijednog razloga osim što žele avanturu, često i sa likovima koji im muževima nisu ni ublizu. Takve možeš samo otjerati od sebe. Šta tu može muškarac uraditi? Trpjeti?
Kad pričaš o kučkama pričaš o takvima. Njima ni jedan muškarac ne može biti jedini, niti može ikako na njih utjecati.
slab muskarac je bas onaj koji zenu ne zna zadovoljiti, zadrzati, smiriti, uciniti da ne pozeli nikog drugog.
ali slab muskarac je i onaj kojem nije prioritet porodica. (u odnosu na druge ljude, ne mislim ovdje na posao. ako je posao prioritet i ako je uspjesan u tom poslu, onda je to ok)
u oba slucaja radi se o slabom karakteru.
Ma daaaj ... :roll: Da je smiri ???
To što si napisala je ucjenjivačka priča za naivne.
Žensko koje ovako govori odmah prekrižim kao znaš već kakvu.
sheilak

#1528 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote: Ma daaaj ... :roll: Da je smiri ???
kakvu? :D mozes slobodno rec, to mene ne ljuti.

a kakva ucjenjivacka prica? pa necu valjda biti sa nekim ko ne zadovoljava osnovne potrebe kako treba? ali ne mislim ja samo na smirivanje u sexualnom smislu, ramzesse. vec da je smiri kao autoritet, da dokaze da je dostojan partner. koga ce slusat i koga je vrijedno slusat. u protvnom, nije vrijedno biti s njim. pisala sam vec o tome. al to je naravno samo moje misljenje, mjerodavno samo za mene, ali koga se principijelno drzim.
edo_79

#1529 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

sheilak wrote:

a kakva ucjenjivacka prica? pa necu valjda biti sa nekim ko ne zadovoljava osnovne potrebe kako treba? ali ne mislim ja samo na smirivanje u sexualnom smislu, ramzesse. vec da je smiri kao autoritet, da dokaze da je dostojan partner. koga ce slusat i koga je vrijedno slusat. u protvnom, nije vrijedno biti s njim. pisala sam vec o tome. al to je naravno samo moje misljenje, mjerodavno samo za mene, ali koga se principijelno drzim.
U slobodnom prevodu, ja ću traljat guzove po trosjedu cijeli dan, s jedne safunike na drugu, nemoj da ti padne na pamet da ručak tražiš kupi sebi, ima da mi daš pare za šoping, piling, waxing, aerobik, i sve što mi se ćefne, kad kažem k nozi ima da dotrčiš k'o cuko, kad mi cure dođu nemoj da te čujem a tvoji đilkoši nemaju mjesta u ''našem'' stanu, ja ći izlazit kad hoću s prijateljicama i nemoj da bi zucn'o slučajno da pitaš gdje ću i bla bla bla ..... jest vama ženama priča providna u PM
sheilak

#1530 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
U slobodnom prevodu, ja ću traljat guzove po trosjedu cijeli dan, s jedne safunike na drugu, nemoj da ti padne na pamet da ručak tražiš kupi sebi, ima da mi daš pare za šoping, piling, waxing, aerobik, i sve što mi se ćefne, kad kažem k nozi ima da dotrčiš k'o cuko, kad mi cure dođu nemoj da te čujem a tvoji đilkoši nemaju mjesta u ''našem'' stanu, ja ći izlazit kad hoću s prijateljicama i nemoj da bi zucn'o slučajno da pitaš gdje ću i bla bla bla ..... jest vama ženama priča providna u PM
ja to nigdje nisam rekla. ne poznajem niti jednu zenu koja se ovako ponasa ili ovako razmislja. pa nismo seljani, niskog IQ-a
madner

#1531 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Moram samo reci da je Napoleon bio u pravu, kada previse cesto ratujes, protivnik nauci ponesto.

:D
edo_79

#1532 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

sheilak wrote:
edo_79 wrote:
ja to nigdje nisam rekla. ne poznajem niti jednu zenu koja se ovako ponasa ili ovako razmislja. pa nismo seljani, niskog IQ-a
Ma jok et ja sam ....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1533 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Velkoski »

e ako si ti našla naivčinu, onda sve mogu definitivno :mrgreen:
edo_79

#1534 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

madner wrote:Moram samo reci da je Napoleon bio u pravu, kada previse cesto ratujes, protivnik nauci ponesto.

:D
:thumbup:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#1535 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by heat »

najbolje je udaje guz :D
sheilak

#1536 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
sheilak wrote:
edo_79 wrote:
Ma jok et ja sam ....
pa ti jesi. bukvalno. :D

ja ne znam s kakvim s ti do sada zenama imao posla. al u mom okruzenju nema slabo obrazovanih, lijenih zena (s plasticnim noktima), koje guzaju po trosjedima i ubijaju dosadu izivljavajuci se na muzu slabicu. a ni sama nisam takva.

doduse, rado izlazimo, to stoji. :D

edit: al ne kuhamo rado.
edo_79

#1537 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

sheilak wrote: pa ti jesi. bukvalno. :D

ja ne znam s kakvim s ti do sada zenama imao posla. al u mom okruzenju nema slabo obrazovanih, lijenih zena (s plasticnim noktima), koje guzaju po trosjedima i ubijaju dosadu izivljavajuci se na muzu slabicu. a ni sama nisam takva.

doduse, rado izlazimo, to stoji. :D

edit: al ne kuhamo rado
.

1 - Pa oke moje lijepe sve ovo gore što sam napisao je odlika prilično ili jako obrazovanih, mladih, emancipovanih žena, koje neće da kuhaju, peru, da se vežu, djeca ovo ono, jbg ode karijera, ali zato qrac iz očiju viri ..... nisam rekao za tebe DIREKTNO sheilo .... ali gro tih ''žena koje znaju šta hoće'' su upravo obrazovane, poslovne i perspektivne žene, koje su pred rajom uspješne, marljive, ambiciozne ali neće da se vežu, šta će njima muškarci, a vamo u mraku se :izet: :izet: na svakom koraku ....

2- BOLDOVANO - Eto i onda pitaju što se nemogu udat ..... kome treba žena koja ne kuha .... ha ya :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1538 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:

Ni ne mislim samo na seksualni smisao. Ovdje vidim veliku količinu narcisoidnosti kod tebe.
Ti si autoritet, on mora da se dokaže da te je vrijedan, da dokaže da je dostojan partner ...
a da li si ti dostojna biti njemu partnerica? Ili ti je master-plan da ga ubijediš da to jesi.
edo_79

#1539 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote:

Ni ne mislim samo na seksualni smisao. Ovdje vidim veliku količinu narcisoidnosti kod tebe.
Ti si autoritet, on mora da se dokaže da te je vrijedan, da dokaže da je dostojan partner ...
a da li si ti dostojna biti njemu partnerica? Ili ti je master-plan da ga ubijediš da to jesi.
Trebalo bi da bude obostrano dokazivanje da su vrijedni jedno drugog, jer koliko muškarac mora bit dostojan partner, i žena mora biti partnerica.

Svaka čast druže :thumbup:
sheilak

#1540 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
1 - Pa oke moje lijepe sve ovo gore što sam napisao je odlika prilično ili jako obrazovanih, mladih, emancipovanih žena, koje neće da kuhaju, peru, da se vežu, djeca ovo ono, jbg ode karijera, ali zato qrac iz očiju viri ..... nisam rekao za tebe DIREKTNO sheilo .... ali gro tih ''žena koje znaju šta hoće'' su upravo obrazovane, poslovne i perspektivne žene, koje su pred rajom uspješne, marljive, ambiciozne ali neće da se vežu, šta će njima muškarci, a vamo u mraku se :izet: :izet: na svakom koraku ....

2- BOLDOVANO - Eto i onda pitaju što se nemogu udat ..... kome treba žena koja ne kuha .... ha ya :mrgreen:
ne bih rekla da je odlika obrazovanih i inteligentnih zena da traze novac od supruga za licne potrebe. a pogotovo ne da gledaju sapunice. :D mi imamo razlicite definicije braka, ocigledno. velik dio muskaraca ovdje misli da mu zena treba bit neka vrsta kucne pomocnice i radjat mu djecu, al pritom da je sputna i manje vise aseksualna. dakle nit one stvari iz ociju nit cestog sexa u mraku. (sta je sa cestim sexualnim aktvnostima na svjetlu? jesu one ok? ) jer je inace kurva.
Velkoski wrote:e ako si ti našla naivčinu, onda sve mogu definitivno :mrgreen:
hajde, i na tebe ce se neka smilovat. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1541 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Velkoski »

zar stvarno misliš da si se ti smilovala tom svom liku? cc... ne znam na šta si ti skupila to lažno samopouzdanje :mrgreen:
edo_79

#1542 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

sheilak wrote: ne bih rekla da je odlika obrazovanih i inteligentnih zena da traze novac od supruga za licne potrebe. a pogotovo ne da gledaju sapunice. :D mi imamo razlicite definicije braka, ocigledno. velik dio muskaraca ovdje misli da mu zena treba bit neka vrsta kucne pomocnice i radjat mu djecu, al pritom da je sputna i manje vise aseksualna. dakle nit one stvari iz ociju nit cestog sexa u mraku. (sta je sa cestim sexualnim aktvnostima na svjetlu? jesu one ok? ) jer je inace kurva.
Očigledno, meni treba žena koja će biti ravnopravna samnom u svemu, jednak partner na najdužem životnom putu, da podjednako uživamo u plodovima''našeg'' rada ali i da zajednički podmetnemo leđa da gradimo bolju budućnost. Ne treba biti kućna pomoćnica, poslovi se najlakše podijele, jest teško sredit po stanu dok ona napravi ručak, i onda oboje sjednemo skupa i ručamo. Djeca naravno, šta je brak bez djece? I nemoj bogati da je asexualna ni sputana, česti seks more, i u mraku i na svjetlu, ali brate dragi ako si u braku zna se da postoje neke granice koje se jednostavno nemogu preći, i to važi za oboje .....
klixoris

#1543 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by klixoris »

Ooooj filozofije 2zena" kuku majko... :lol:
Zalosno....
Last edited by klixoris on 27/07/2015 12:23, edited 1 time in total.
sheilak

#1544 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote: Ni ne mislim samo na seksualni smisao. Ovdje vidim veliku količinu narcisoidnosti kod tebe.
ma on to vec zna. :D

a nema to veze sa narcisoidnoscu. svi mi polazimo od sebe. ti zelis vjernu zenu, koja ce te podrzavati i s kojom neces dozivljavati traume, vec biti u mirnoj luci. ti si takva osoba i trazis si odgovarajucu partnericu. barem te takvim dozivljavam.

ja sam drugacija. ne smatram sebe autoritetom, ali nisam slaba osoba. a buduci da smatram, i po tom sam pitanju tradicionalna, da musko mora biti jace, treba mi to i dokazati. ja nikoga ne tjeram da bude sa mnom. muskarac je tu svojom voljom, al onda pod moji uslovima. kao i tvoja zena pod tvojim-samo su nam uslovi drugaciji.
edo_79

#1545 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

klixoris wrote:Ooooj filozofije kuku majko... :lol:
Zalosno....
klixo najgore je kad se žena sam uplete u sopstvenu mrežu, e onda napad postaje najbolja odbrana, vadi šerpe, tave, escajg, i sve ostalo i opleti :lol:
sha_ba

#1546 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sha_ba »

edo_79 wrote:
sheilak wrote: ne bih rekla da je odlika obrazovanih i inteligentnih zena da traze novac od supruga za licne potrebe. a pogotovo ne da gledaju sapunice. :D mi imamo razlicite definicije braka, ocigledno. velik dio muskaraca ovdje misli da mu zena treba bit neka vrsta kucne pomocnice i radjat mu djecu, al pritom da je sputna i manje vise aseksualna. dakle nit one stvari iz ociju nit cestog sexa u mraku. (sta je sa cestim sexualnim aktvnostima na svjetlu? jesu one ok? ) jer je inace kurva.
Očigledno, meni treba žena koja će biti ravnopravna samnom u svemu, jednak partner na najdužem životnom putu, da podjednako uživamo u plodovima''našeg'' rada ali i da zajednički podmetnemo leđa da gradimo bolju budućnost. Ne treba biti kućna pomoćnica, poslovi se najlakše podijele, jest teško sredit po stanu dok ona napravi ručak, i onda oboje sjednemo skupa i ručamo. Djeca naravno, šta je brak bez djece? I nemoj bogati da je asexualna ni sputana, česti seks more, i u mraku i na svjetlu, ali brate dragi ako si u braku zna se da postoje neke granice koje se jednostavno nemogu preći, i to važi za oboje .....
a sama autom do SA? :mrgreen:
sheilak

#1547 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

Velkoski wrote:zar stvarno misliš da si se ti smilovala tom svom liku? cc... ne znam na šta si ti skupila to lažno samopouzdanje :mrgreen:
ma ne treba mom neko da mu se smiluje.

ja govorim o tebi. :D
klixoris

#1548 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by klixoris »

edo_79 wrote:
klixoris wrote:Ooooj filozofije kuku majko... :lol:
Zalosno....
klixo najgore je kad se žena sam uplete u sopstvenu mrežu, e onda napad postaje najbolja odbrana, vadi šerpe, tave, escajg, i sve ostalo i opleti :lol:
Kad kontam da sam procitao maksimume, opet me iznenade sa jos vecim - maximumom :-)
Last edited by klixoris on 27/07/2015 12:26, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1549 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Velkoski »

sudeći prema tvom pisanju evidentno treba. :mrgreen:

ejš, nisam ja ovdje tema niti iznosim detalje svog intimnog života, dakle nemaš ti šta pisat' o meni, samim tim ne znaš je l' se meni neka smilovala il' nije. :D
Last edited by Velkoski on 27/07/2015 12:26, edited 1 time in total.
sheilak

#1550 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
pa zasto onda impliciras da sam ja rekla nesto drugo? :D ja samo kazem kakav muskarac treba biti. za mene. ti si iz toga zakljucio da zelim slabog muskarca, na kojem cu se izivljavati. :D ne znam kako si to procitao u mom postu.
Post Reply