Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#1526 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Derdiyok wrote:@Zlatni

Pa rekoh maloprije na šta mislim općenito, kako za djevojke tako i za muškarce. Mislim na kućni odgoj. Poštovanje, kultura, povjerenje, stid, suosjećanje, itd... Jednostavno osnovne stvari

Sigurno ne mislim na ponašanje današnjih "Kim Kardashiana", wanna be instagram/facebook/youtube zvijezda, na dvoličnost, laži, sebičnost.
Učlani se u neko planinarsko društvo ili školu plesa i slično. Ne traži ih u kafanama, diskotekama... velika je šansa da ćeš upravo naletiti na neku "Kardashianku" po ponašanju. Pogotovo ne prilazi ako za stolom sjedi grupa žena.

Nemoj da ti bude crnjak upisivanje u školu plesa... to je nešto sasvim normalno iako to mnogi muškarci ismijavaju, jer su iskompleksirane trube.
Last edited by MarlboroGold on 09/11/2018 08:52, edited 1 time in total.
annoy

#1527 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by annoy »

Hvala na informacijama :D
zipoo

#1528 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Nargila je furka, svaka furka ce proci. Nije sve lose sto malo cesce proviri tamo. Malo fleksibilnosti :mrgreen:
beni-bu-man

#1529 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

annoy wrote:
Tomahawk11 wrote:
annoy wrote:Ja stvarno ne shvacam sta vam je s tim nargilama
Ovdje tog nema :D
Kako to ide
Jel to svi cuclaju onu jednu cijev
Cuclaju svi jednu, ali svako ima svoj pisak koji cucla :D
Aha, to poneses od kuce? :D
Ne cuclaju nego ga dudlaju
triconja

#1530 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Umjesto što si ogorčen, pokušaj razumjeti što ti se to dešava. Uostalom, možda jednostavno nisi još naišao na nešto slično pravoj osobi.
Što si više ogorčen, samo ćeš više odbijati cure oko sebe. Očaj "miriše" svuda iz tebe.
Očaj je i kad nekome žene biraju avatar :|

:razz:
Eee :lol:
triconja

#1531 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Cuj savjeta, kae citaj knjige. Procitam porodiljstvo knjigu i raspricam se o poremecajima kod ploda i ljudi me pocnu cudno gledat. One knjige koje nisu naucne ni ne citam, bizi bolan.

Ja sam skonto da ja privlacim cudan soj ljudi (ljude koji su slicni ko ja), kae zracim necim i tako :lol:
Ludzak

#1532 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

medvjed23 wrote:ako te ljudi ne vole, najbolje je to prihvatiti i s tim živjeti u miru.. nema potrebe da se ljutiš na ljude; imaju pravo da te ne vole.. nema potrebe ni da prebacuješ sebi.. imaš mane, ok, ima ih svako.. samo, ljudi nečije mane zanemaruju, a nečije gledaju kroz lupu i, kao što rekoh, imaju pravo na to..

stvari jesu kakve jesu i ne treba tražiti krivca.. treba tražiti mir.. ja ga često nalazim..
Vole ljudi mene, ali većinom ostane na onome: "Ti si dobar momak". E yebo ti dobrotu.
triconja

#1533 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Ludzak wrote:
medvjed23 wrote:ako te ljudi ne vole, najbolje je to prihvatiti i s tim živjeti u miru.. nema potrebe da se ljutiš na ljude; imaju pravo da te ne vole.. nema potrebe ni da prebacuješ sebi.. imaš mane, ok, ima ih svako.. samo, ljudi nečije mane zanemaruju, a nečije gledaju kroz lupu i, kao što rekoh, imaju pravo na to..

stvari jesu kakve jesu i ne treba tražiti krivca.. treba tražiti mir.. ja ga često nalazim..
Vole ljudi mene, ali većinom ostane na onome: "Ti si dobar momak". E yebo ti dobrotu.
Kako znas da te ljudi vole? Mislim da bi bolji izraz bio rec gotive me ljudi i nekad izadju iz svoje komfor zone radi mene i tako.
Xavier1

#1534 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Ludzak wrote:

Mozda si dosadan. Ne uklapas se u danasnje drustvo.
gidra

#1535 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by gidra »

MarlboroGold wrote:
Derdiyok wrote:@Zlatni

Pa rekoh maloprije na šta mislim općenito, kako za djevojke tako i za muškarce. Mislim na kućni odgoj. Poštovanje, kultura, povjerenje, stid, suosjećanje, itd... Jednostavno osnovne stvari

Sigurno ne mislim na ponašanje današnjih "Kim Kardashiana", wanna be instagram/facebook/youtube zvijezda, na dvoličnost, laži, sebičnost.
Učlani se u neko planinarsko društvo ili školu plesa i slično. Ne traži ih u kafanama, diskotekama... velika je šansa da ćeš upravo naletiti na neku "Kardashianku" po ponašanju. Pogotovo ne prilazi ako za stolom sjedi grupa žena.

Nemoj da ti bude crnjak upisivanje u školu plesa... to je nešto sasvim normalno iako to mnogi muškarci ismijavaju, jer su iskompleksirane trube.
Što da ne u kafanama ili diskotekama, kakva je to generalizacija? Kafana je širok pojam, Pivnica, Taverna, Aquarius itd itd, normalna mjesta gdje možeš upoznati ako imaš muda sasvim normalnu curu. I normalne cure izlaze po kafanama samo ih treba i prepoznati u masi a i to se može vrlo lahko ako imaš imalo "jebačkog iskustva". A nit je izlazak u kafanu mjerilo nečijeg kvaliteta, svi mi imamo svoje izduvne ventile.
Puno boljih, kvalitetnijih cura sam upoznao i poznastava stvorio u kafani/pubu/pivnici nego osebujnih "bibliotekarki".
Za bilo kakav odnos su ključna muda i normalna priča. Također velik ego da te ne poljulja korpa koja je sastavni dio uleta trebama, sve ostalo je šuplja priča.
triconja

#1536 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Xavier1 wrote:
Ludzak wrote:

Mozda si dosadan. Ne uklapas se u danasnje drustvo.
Sta po tebi znaci da je neko dosadan?
Xavier1

#1537 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Pa kad nemas tema za razgovor sa tom osobom. Nemate slicna interesovanja.
Sad, ljudi su razliciti pa ce ti neko odgovarati, neko nece. Ali imas i osobe koje malo kome odgovaraju.
MarlboroGold

#1538 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

gidra wrote: Što da ne u kafanama ili diskotekama, kakva je to generalizacija? Kafana je širok pojam, Pivnica, Taverna, Aquarius itd itd, normalna mjesta gdje možeš upoznati ako imaš muda sasvim normalnu curu. I normalne cure izlaze po kafanama samo ih treba i prepoznati u masi a i to se može vrlo lahko ako imaš imalo "jebačkog iskustva". A nit je izlazak u kafanu mjerilo nečijeg kvaliteta, svi mi imamo svoje izduvne ventile.
Puno boljih, kvalitetnijih cura sam upoznao i poznastava stvorio u kafani/pubu/pivnici nego osebujnih "bibliotekarki".
Za bilo kakav odnos su ključna muda i normalna priča. Također velik ego da te ne poljulja korpa koja je sastavni dio uleta trebama, sve ostalo je šuplja priča.
Samo kažem da je veća šansa da ćeš naletiti na neku tog tipa u kafani i slično. Govorim iz vlastitog iskustva. Masa je stolova gdje njih po 5-6 sjede, piju neki sok 2-3 sata, jedva da progovore jedna s drugom, slikaju se x puta za instagram i samo bacaju oči okolo ne bi li neko prišao ko im se sviđa. Ako to nije neko takav nerijetko budu odbačeni kao komad krpe i ismijani, a sve u svrhu dizanja ega. Klasične bitches. Naravno, ima i svakakvih likova, ali to trenutno nije tema.

Druga stvar je znati prepoznati one koje to nisu, a to ne ide svima od ruke.

Normalna cura... ne bih koristio taj termin. Više ona koja mi odgovara - takve se najlakše mogu naći tamo gdje su isti interesi, tj. kad je isti hobi u pitanju.
superiska

#1539 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by superiska »

gidra wrote: Što da ne u kafanama ili diskotekama, kakva je to generalizacija? Kafana je širok pojam, Pivnica, Taverna, Aquarius itd itd, normalna mjesta gdje možeš upoznati ako imaš muda sasvim normalnu curu. I normalne cure izlaze po kafanama samo ih treba i prepoznati u masi a i to se može vrlo lahko ako imaš imalo "jebačkog iskustva". A nit je izlazak u kafanu mjerilo nečijeg kvaliteta, svi mi imamo svoje izduvne ventile.
:thumbup:
Xavier1

#1540 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Ovo za skolu plesa ti je dobar savjet Marlboro. Znam nekoliko njih da su tako nasli curu. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1541 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Ne nalaze se djevojke samo po bibliotekama i kafanama.
To mi je nekako previše usko i teoretski, ko da bi rekli da se danas raja isključivo upoznaje preko društvenih mreža.
Djevojku koja bi vam zapala za oko možete sresti i u tržnom centru, na ulici, u tramvaju, u kinu, ti u taksi, ona iz taksija...tu ide onda ono ključno, šta ćete uraditi po tom pitanju....uglavnom ništa.
I te kafane, uglavnom se svodi na indiferentno piljenje za sto gdje miss interesantna sjedi i na kraju ćorak.
pizarro

#1542 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pizarro »

ja mislim da je veca sansa da u skoli plesa naletis na kakvu pravu psihopatkinju nego u kafani :D
superiska

#1543 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by superiska »

Tomahawk11 wrote: šta ćete uraditi po tom pitanju....uglavnom ništa.
Tražiti anđela na onom spotted-u :roll: :lol:
gidra

#1544 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by gidra »

Tomahawk11 wrote:Ne nalaze se djevojke samo po bibliotekama i kafanama.
To mi je nekako previše usko i teoretski, ko da bi rekli da se danas raja isključivo upoznaje preko društvenih mreža.
Djevojku koja bi vam zapala za oko možete sresti i u tržnom centru, na ulici, u tramvaju, u kinu, ti u taksi, ona iz taksija...tu ide onda ono ključno, šta ćete uraditi po tom pitanju....uglavnom ništa.
I te kafane, uglavnom se svodi na indiferentno piljenje za sto gdje miss interesantna sjedi i na kraju ćorak.
Da, ALI velika većina cura u tim momentima, ako joj priđeš na ulici/tržnom centru, će te okarakterisati budalom, ne kažem sve, ali velika većina da.
Što se tiče kafane, napisah ja muda i samo muda. Piljenje i nije loše ako imaš povratnu informaciju, mislim to ti je i ključ svega taj povratni pogled/osmijeh sa druge strane. Eh onda je na tebi šta ćeš uraditi, da li ćeš joj prići ili se pak sutra javiti preko društvenih mreža jer je bar danas u ovom svijetu, Instagram/Facebook check in-ova vrlo lahko možeš pronaći i poslati poruku. Ili ćeš ispati mulac na kraju :D
Djevojke nikad pristupačnije nisu bile ali nikad i zahtjevnije. Jebote mogu misliti kako je prije bilo pod pendžerom :D
SmokingMan

#1545 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by SmokingMan »

Ma treba izbjegavati prividno normalne djevojke,takve će ti se napiti krvi i najebati majke kad tad (takve sve sabiraju i oduzimaju),nema hajra ako nije neka oštorkonđa,jednostavno mora biti.Kad ters na tersa naleti,ali samo dva razumna tersa. :D
zipoo

#1546 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Vi kako ste krenuli izbjegavati, najbolje vam da se okrenete istom spolu
superiska

#1547 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by superiska »

Da nije bio ne bismo tolike godine bili skupa :-D možda i više negoli ti imaš godina.
Ja tebe neću vrijeđati :)
gidra

#1548 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by gidra »

beni-bu-man wrote:
Xavier1 wrote:Znaci Aquarius izbjegavati cim je :thumbup: za superisku. :lol:
Sta fali Aquariusu
Ne fali ništa, ima i Mr Ms Cue pored, također odličan, vazda se vrti mlađe raje.
MarlboroGold

#1549 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Gdje ti Xaviere trazis cure? :D
beni-bu-man

#1550 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

gidra wrote:
beni-bu-man wrote:
Xavier1 wrote:Znaci Aquarius izbjegavati cim je :thumbup: za superisku. :lol:
Sta fali Aquariusu
Ne fali ništa, ima i Mr Ms Cue pored, također odličan, vazda se vrti mlađe raje.
ja idem u onu dudlaonu pored casablanca il tak nekako :lol: :lol: :lol:

Cue i Aquariusu solidni objekti
Post Reply