Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GOP će završit na Cruzu, liku koji je podjednako anti establišment ko i donald, ako ne i više. pokupit će kasića za VP da pobere koji jenki glas. trump im je sravnio stranku.
Clinton uzima dosta toga kroz naredna 2 tjedna, 5 država koje nose više od 100 delegata
Michigan, Ohio, Sj. Karolina, Florida i Illinois
Florida više i od 200
A Hillary je u prednosti svuda.
Ne bih ja jos otpisao Bernija. Hillary je pocistila na Jugu (znamo zbog cega). Ima tu jod drzavica u igri.
Massachusetts me je iznenadio. Ali Bernie je dobio gore na Sjeveru i centru. Bit ce tu svega ako uspije povezat Sjeveroistok i Zapadnu obalu.
Hillary je osvojila i većinu bijelih glasača u dosta država, samo izuzev Vermonta, New Hampshire i Oklahome.
Latinosti 2/3 za nju u Teksasu, a crnci https://img.washingtonpost.com/wp-apps/ ... jpg&w=1484
Bernie ima love za do kraja, ali kroz naredna 2 tjedna je ovo gotovo.
Kakvih bijelih glasaca ?
U tim redneck drzavicama skoro da nema bijelih glasaca koji biraju demokratsku stranku.
Massachusetts je jedina ozbiljna pobjeda Klintonove.
Sljedeci dolaze Iowa i Florida. Tu je ocekivati da Hillary uzme, ali ima tu jos delegata za igrati. Citava California i Sjeveroistok. Ako se tu pokaze onda Bernie ima sansu.
Eno neki dan citam da je debelo sve presisala u proizvodnji nafte.
Nikih 13+ milja barela dnevno valjda proizvode.
Manji troskovi za rat+veca proizvodnja nafte=vece rezerve kesa.
Sad pitanje na sta taj kes trose.
Il ga spremaju u zalihe.
prog321 wrote:Ne bih ja jos otpisao Bernija. Hillary je pocistila na Jugu (znamo zbog cega). Ima tu jod drzavica u igri.
Massachusetts me je iznenadio. Ali Bernie je dobio gore na Sjeveru i centru. Bit ce tu svega ako uspije povezat Sjeveroistok i Zapadnu obalu.
Da podsjetimo opet koga prestavlja ta zuja
Otkud Lehman Brothers medju donatorima zar nisu ugaseni
prog321 wrote:Kakvih bijelih glasaca ?
U tim redneck drzavicama skoro da nema bijelih glasaca koji biraju demokratsku stranku.
Massachusetts je jedina ozbiljna pobjeda Klintonove.
Sljedeci dolaze Iowa i Florida. Tu je ocekivati da Hillary uzme, ali ima tu jos delegata za igrati. Citava California i Sjeveroistok. Ako se tu pokaze onda Bernie ima sansu.
Uzela je Hilary Iowu prije mjesec dana. Oni prvi glasaju.
Vizionar 1985 wrote:Eno neki dan citam da je debelo sve presisala u proizvodnji nafte.
Il ga spremaju u zalihe.
Jel grijesim.
O kojem keshu govoris?
Amerika je u dugu preko 19 hiljada milijardi dolara ?
Vizionar 1985 wrote:Eno neki dan citam da je debelo sve presisala u proizvodnji nafte.
Il ga spremaju u zalihe.
Jel grijesim.
O kojem keshu govoris?
Amerika je u dugu preko 19 hiljada milijardi dolara ?
Odlicno, znaci mi sebi sami vise dugujemo nego ostatku svijeta. To se obicno prekrizi i kaze halali huso materi, ili ti write-off.
E da sad nadji koliko je ostatak svijeta duzan nama.
prog321 wrote:Unutrasnji dug se nigdje ne prekrizi.
Tj, osim u USA, EU i UK.
Zajebana je to rabota.
Klimaj glavom i vici tako je, gledaj da se kako na lijepe oci uvalis u EU.
Mani se analiza dugova drzava koje te mogu kupiti za pertle. Samo ce te glava bezveze zaboliti.
prog321 wrote:Pihh. Ja nigdje ne idem iz BiH . Pos'o je dobar a para laka
Ja pricam o drzavi BiH, ne o tebi licno.
Ne isplati se ni tebi kojem je dobro da ti vecina komsija jedva sastavlja kraj s krajem.
Ako ne krene na bolje, a uslov za to je ulazak u EU, prije ili kasnije otece i tebi neko to sto imas.