Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smijeh2015 wrote:Ma nisam u to ulazio već si malo 'hafifno' napisao pa može doći do neshvatanja.
Da me ne shvati neko pogrešno, ne padaju ovdje pare s neba ... i ovdje se moraš dobro potruditi da zaradiš ozbiljniju svotu.
Ali ako si na nuli ili ako zarađuješ malo, ovo je jedna od opcija da zaradiš još.
IcedMFEarth Premium na clixsense je super stvar, maltene će ti se otplatiti kroz reklame, a da ne govorim o bonusima.
@ mrva - puko task, piši ticket i čekaj da ga poprave
@ dobojlija - premium na clixsesnu nema veze s referalima...
dobiješ za 17 dolara godišnje:
svaki dan min 4 oglasa po 1 cent - to ti je na godišnjoj razini nekih 12 - 13 dolara
veći bonus za ukupni prihod na dnevnoj bazi... znači ako nemaš premium, bonus ti može na dnevnoj bazi biti 7 posto, čini mi se...
ako si premium, i ostvariš bonus tri dana zaredom, bonus iznosi 16 posto
primjer
365 dana * 4 centa =14,6 $
svaki dan zarada na taskovima 1 dolar = bonus veći za 10 centi = 36,5 $
36,5 +14,6 - 17 = profit na godišnjoj bazi = 35 dolara
naravno, sve ovisi o tome jel radiš svaki dan....
razmisli jel ti se isplati i naravno, ako se uzima premium, uzimaš ga s zaradjenim kešom, nikad s lovom s kartice (american, master i sl).
babaroga1x wrote:@ mrva - puko task, piši ticket i čekaj da ga poprave
@ dobojlija - premium na clixsesnu nema veze s referalima...
dobiješ za 17 dolara godišnje:
svaki dan min 4 oglasa po 1 cent - to ti je na godišnjoj razini nekih 12 - 13 dolara
veći bonus za ukupni prihod na dnevnoj bazi... znači ako nemaš premium, bonus ti može na dnevnoj bazi biti 7 posto, čini mi se...
ako si premium, i ostvariš bonus tri dana zaredom, bonus iznosi 16 posto
primjer
365 dana * 4 centa =14,6 $
svaki dan zarada na taskovima 1 dolar = bonus veći za 10 centi = 36,5 $
36,5 +14,6 - 17 = profit na godišnjoj bazi = 35 dolara
mislim iduci mjesec uzeti onda,nemam sta izgubiti,naravno kad nakucam dovoljno na cs necu placaz ovako
hvala
naravno, sve ovisi o tome jel radiš svaki dan....
razmisli jel ti se isplati i naravno, ako se uzima premium, uzimaš ga s zaradjenim kešom, nikad s lovom s kartice (american, master i sl).
Baba
mislim iduci mjesec zaradit za taj paket i uzeti,nemam sta izgubiti koliko vidim
hvala
mrva/mrve wrote:Sta sad ovo znaci? Sve sam oznacio kako treba..
I mene ovo je*e
Obavezno uslikaj i pošalji ticket, za svaki zadatak koji zaista ima error treba slati tickete.
Ti njima možeš detaljno opisati u čemu je bio problem i pri tom izgubiti vremena i vremena, ali ako im ne pošalješ nikakav dokaz u vidu jpg fajla ili linka, od toga nema ništa... preciznost ti opada zbog njihovih grešaka.
evo verifikovao sam paypal, sredio i ono "Request Money" i prebacio svoju prvu zaradu na paypal account. Neobux mi je skinuo nekih skoro 2 dolara, a clixsense 0.42 ( imao sam dosta vise para na neo). Sad koliko sam shvatio cekam iza 01.11. da mi prebace na karticu
konahawaii wrote:evo verifikovao sam paypal, sredio i ono "Request Money" i prebacio svoju prvu zaradu na paypal account. Neobux mi je skinuo nekih skoro 2 dolara, a clixsense 0.42 ( imao sam dosta vise para na neo). Sad koliko sam shvatio cekam iza 01.11. da mi prebace na karticu
znači imao si blizu 100$ na neu svaka čast
tačno 1.-og po njihovom vremenu iza ponoći prebace i dobiješ mail da ti je povučeno na karticu
to je po našem negdje oko podneva tačno ili tamo iza
a na kartici će ti biti raspoloživo neka 3 dana poslije
Eh.. šta od ovog da se radi pređoh na level 2 odmah danas
Može neko pomoći šta se zaista isplati od ovog raditi?
čestitam
savjet:
provaj svaki i vidi da li ti se svidja i jel jednostavan... i svako malo refreshaj, ako imaš vremena te čekaj deal search relevance, super task, svake večeri dolazi, par dolara u sat vremena zarade...
mikrozadatak wrote:
Svaka ti čast, mislim da niko nije brže dobio neki od levela. Doduše i nal26exp je isto prozujao kroz testnu fazu mislim za 2-3 dana.
Sretno
Pa svaki dan sam poslije posla sjedio po 4-5 sati, pa sam vjerovatno zato i presao brzo, interesantno mi je ovo.
Eh.. šta od ovog da se radi pređoh na level 2 odmah danas
Može neko pomoći šta se zaista isplati od ovog raditi?
čestitam
savjet:
provaj svaki i vidi da li ti se svidja i jel jednostavan... i svako malo refreshaj, ako imaš vremena te čekaj deal search relevance, super task, svake večeri dolazi, par dolara u sat vremena zarade...
Baba
ja sam ovaj u expelled modu i to pao na onom prvom testu, niđe veze
Deal Search Results Relevance
svjezi_ustipak wrote:Koliko treba da se odlijepi od lvl1? Haman mjesec dana na lvl 1, tacnost 82.9%...dokad to? Ili treba ispuniti zalbu i ganajti crowdflower?
pošalji im ticket imaš uslove za lvl2
pa vidi šta će reći
kloniran kako si to uspio jednostavan zadatak samo gledaš poklapa li se opis sa onim što se traži i jes ili no
20-30 sec po zadatku
evo ova serija od neki dan blizu sam kraju oko 290 ima ukupno
svjezi_ustipak wrote:Koliko treba da se odlijepi od lvl1? Haman mjesec dana na lvl 1, tacnost 82.9%...dokad to? Ili treba ispuniti zalbu i ganajti crowdflower?
pošalji im ticket imaš uslove za lvl2
pa vidi šta će reći
kloniran kako si to uspio jednostavan zadatak samo gledaš poklapa li se opis sa onim što se traži i jes ili no
20-30 sec po zadatku
evo ova serija od neki dan blizu sam kraju oko 290 ima ukupno
uradio sve kako su trazili al dva odgovora mi nisu priznali uz neko lijevo obrazlozenje, i ja sam ostao
al se zeznuh pa kliknuh na submit zaboravio printscreen uraditi
keywords je zakon, 4 taska odradio dolar bonusa legao