Black swan wrote:uskuko bi se i ti da ti hodaju oko meke ili medine ako si musliman
ili da ti hodaju oko prava i ugrozbe seksualnih manjine ako si gej
ili bi se ti uskukao da ti rade oko prava za deportaciju ako si sumnjiv imigrant
može vako do sutra da se nabraja dok ne otrijem koji si
ukratko svi su liberalni oko stvari koje ih se ne tiču
ali postaju desničari kad im migrant golog kurca dođe tražit ruku kćeri i još nešto više
To ono, da sam rasista smetalo bi mi sto mi serviraju crnu kafu, jel?
Ne, to je tvoje uskogrudo razmisljanje. Opravdavas svoje stavove sa drugima. Svi to tako, jel?
Da ti sad kazem konkretno ne smeta mi to i to, ti bi na to odgovorio nesto tipa - "kako god hoces, samo nemoj nametati nama ostalima". Tako da otprilike imas isti odgovor na bilo kakav argument.
Sto se tice nacija, da ne citiram sad tvoj drugi post, kad si se vec toga dohvatio - ja shvatam da to nekom puno znaci. Meni ne znaci. I ja bih da je kako moguce u buducnosti iste marginalizirao, ukidao i brisao granice. Na svaku dobru stvar koju vidim u nacijama, vidim tri lose koje neka budala hoce iskoristiti.
Usput, nemam cerku, ali kad bi imao i kad bi mi kakav migrant zakuco na vrata, zanimalo bi me prvenstveno je li pametan, obrazovan, i jel ima kakav posao, perspektivu. To koje je boje me zanima samo u toliko u koliko bi znao da bi oni kao par imali problema zbog ljudi poput tebe.