pa ubiću telua wrote:Kad ima vel'ku debelu guzicu.
me2, me2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa ubiću telua wrote:Kad ima vel'ku debelu guzicu.
lua wrote:Kad ima vel'ku debelu guzicu.
jasmin93 wrote:Pa recimo da je vodja HZ diplomirani pravnikiTo wrote:
u odnosu na koga ?
Rezonovanje ti je jako povrsno. Ako voli odredjen klub ne mora znaciti da je zakrzljao u odnosu na okolinu
Big Ang wrote:Kada, kroz povrjedjen ego, pokaze kakav je u stvari.
Recimo potpuno izgradjena ličnost- osoba.Big Ang wrote:Kada, kroz povrjedjen ego, pokaze kakav je u stvari.
Velkoski wrote:Šta fali vječnim dječacima?
Velkoski wrote:Šta fali vječnim dječacima?

nisu li svi pardon vecina takviSaraFina wrote:Velkoski wrote:Šta fali vječnim dječacima?
Ne fali ništa ako ih ne krase ove dodatne osobine. Ali većinom ti vječni dječaci su poput usvojene djece.
Uz sve već navedeno a odbijajuće puni su zelje za ljubavlju i paznjom i dokazivanjima svakodnevnim iste.
SaraFina wrote:Odbijaju me sebični, umišljeni, nezreli tipovi. Vječni dječaci i mamini sinovi.. Bez obzira koliko privlačno fizički izgledali.
Takvi obično imaju nekakvog dječačkog šarma kojim nadomještaju uspješno te ruzne osobine. Teško se lociraju
sta su kofronjke?Bloo wrote:kad ima one kofrnjoke izmedu noznih pristiju i nokte na noznom palcu ko ibrica jusic na gitarskoprebirucoj ruci
Bluemore wrote:nisu li svi pardon vecina takviSaraFina wrote:Velkoski wrote:Šta fali vječnim dječacima?
Ne fali ništa ako ih ne krase ove dodatne osobine. Ali većinom ti vječni dječaci su poput usvojene djece.
Uz sve već navedeno a odbijajuće puni su zelje za ljubavlju i paznjom i dokazivanjima svakodnevnim iste.
Bloo wrote:kad ima one kofrnjoke izmedu noznih pristiju i nokte na noznom palcu ko ibrica jusic na gitarskoprebirucoj ruci