BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

palermo

#1526 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by palermo »

Frankyee wrote:
Na zalost nas su zapali u grupi i sad su u prednosti pred zadnju utakmicu jer na nama je veci pritisak i jaci protivnik.
U qrc su u prednosti, sve je u našim rukama, stadion ispunjen našim navijačima, imamo bolji tim......de saberite se, u kakvoj su prednosti Grci
Havatar

#1527 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Havatar »

MOSALJOZE wrote:
Havatar wrote:
and wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisi
A to zaključujemo iz?
Gladaj kad bude utakmica kako ginu bore se za svaku loptu i sve ce ti biti jasno
jeza u ledja

#1528 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

Zvone telefoni u Viljnusu. Zove Atina.
north

#1529 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by north »

MOSALJOZE wrote:
Havatar wrote:
and wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisi
A to zaključujemo iz?
Iz šuški, eura, dolara ili bilo koje druge monete :oops: pogan će učiniti sve da nabriju litvance da zapnu, a to mogu samo sa premiranjem, koliko god da je to zabranjeno i koliko su u qrcu zbog recesije, ciganija će ako treba se zadužiti i premirati litvance samo da se dočepaju SP, znaju da su tu pare....nikakva teorija zavjere, nego realnost, pa i večeras se vidjelo koliko su slovaci zapinjali...ko može garantovati da su tu čista posla i da je sve bilo pošteno....svjesni su futavci da još imaju šanse i učniće sve da nalože litvance da grizu koliko je u granicama njihove mogućnosti...mi se tome možemo oduprijeti samo kvalitetom, utrpati ima 3 komada i nabiti u guzicu i litvance i grke jednom za sva vremena....
Last edited by north on 11/10/2013 23:28, edited 1 time in total.
Kal El

#1530 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Kal El »

Daj zatvorite temu do dana prije tekme, ovdje ima svega sem optimizma...antinavijaci,antifudbal, anti mu ga majka :(

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
MOSALJOZE

#1531 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

jeza u ledja wrote:Zvone telefoni u Viljnusu. Zove Atina.
Ma nemaju oni marke
BHF_Manijak

#1532 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Joj ba, jebo Grcku, jebat im mater spartansku, halo ba, dobili smo, drzimo sve u svojim rukama, manite se teorija zavjere!

Pa jos bi mi sladje bilo da su levati dali pare, a na kraju opet u barazu zavrse. Ko ih jebe, imamo sve u svojim rukama, mi ako pobjedimo, oni ga mogu oglabati i u tome je najveca draza.

Shvatam da je sad enormno velik pritisak, ali izdrzat cemo mi to - MORAMO!

Sto se tice utakmice, lagano oderali levate. U drugom presli u ler, a sto da ne, jer nas za 3 dana ceka najvaznija utakmica kvalifikacija.

Avdijin nivo je nazalost ovakve ekipe poput Lihtenstajna. Svaka druga kombinacija u utkamicama protiv ozbiljnih ekipa ne ide nikako. Limitiran je poprilicno igrac, a svakako nije dovoljnan kvalitet da bi sam drzao desnu stranu. Pa jebote zivot i Lihtenstajn je skont'o kuda da napada, gdje ostaje rupa tokom utakmice.

Ja zadovoljan, malo me RVP sjebo sto preuze listu strijelaca, ali vratit ce se Dzeko.

Protiv Litvanije isto krenuti, jer sam siguran da i njih glat dobijamo. 1:3, oni ga daju nekad oko 89. minute, jer su nasi u glavama vec u litrima alkohola!

Slavite pobjedu, jebo Grke ba, seljacka reprezentacija!
and

#1533 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by and »

MOSALJOZE wrote:
Ma nemaju oni marke
isto da mi lihtenštajn premiramo protiv njih :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1534 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by -LIBERO- »

Pa neka ih plate, neka ih novcano stimulisu. Ako ne mozemo pobjediti Litvaniju i ne trebamo ici u Brazil.
To je sasvim jasna 2+"kalkulacija".

Izadjimo na teren i pobijedimo. Kvalitetniji smo, sve je u nasim nogama. ;-)
MOSALJOZE

#1535 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

and wrote:
MOSALJOZE wrote:
Ma nemaju oni marke
isto da mi lihtenštajn premiramo protiv njih :D
E vidiš ti iz najuredjenije drzave na svijetu nemaju potrebe za tim.Drzava stabilna kolko i Švabe.
and

#1536 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by and »

@mosaljoze,fulio si poentu :mrgreen:
palermo

#1537 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Joj ba, jebo Grcku, jebat im mater spartansku, halo ba, dobili smo, drzimo sve u svojim rukama, manite se teorija zavjere!

Pa jos bi mi sladje bilo da su levati dali pare, a na kraju opet u barazu zavrse. Ko ih jebe, imamo sve u svojim rukama, mi ako pobjedimo, oni ga mogu oglabati i u tome je najveca draza.

Shvatam da je sad enormno velik pritisak, ali izdrzat cemo mi to - MORAMO!

Sto se tice utakmice, lagano oderali levate. U drugom presli u ler, a sto da ne, jer nas za 3 dana ceka najvaznija utakmica kvalifikacija.

Avdijin nivo je nazalost ovakve ekipe poput Lihtenstajna. Svaka druga kombinacija u utkamicama protiv ozbiljnih ekipa ne ide nikako. Limitiran je poprilicno igrac, a svakako nije dovoljnan kvalitet da bi sam drzao desnu stranu. Pa jebote zivot i Lihtenstajn je skont'o kuda da napada, gdje ostaje rupa tokom utakmice.

Ja zadovoljan, malo me RVP sjebo sto preuze listu strijelaca, ali vratit ce se Dzeko.

Protiv Litvanije isto krenuti, jer sam siguran da i njih glat dobijamo. 1:3, oni ga daju nekad oko 89. minute, jer su nasi u glavama vec u litrima alkohola!

Slavite pobjedu, jebo Grke ba, seljacka reprezentacija!
:thumbup: tako je manijače, optimizam u srcu, osmijeh na licu.

P.S
jebi ga, kad spomeneš Avidju i njegovu limiiranost, svaki igrač (osim par njih) je limitiran. Meni je zapravo žaošto Avidja nekad ranije nije završio u reprezentaciji (ili nekom solidnom klubu) mogao se od njega, obzirom na njegove fizičke predispozicije, istesati soldian igrač. Sad je vejrovatno malo i kasno
Romanista 101%

#1538 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Romanista 101% »

grke u novembru portugal ceka :D braca izmedju sebe, a mi...BRAZIL!
bjelave

#1539 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by bjelave »

Da su Slovaci ovo prodali to se moglo i drugacije uraditi a ne ovim debilnim autogolom. Isto tako nisu se bas ni satrali, niti grizli kao protiv nas.
Sve je to suplja, Grci igraju ovako i onako. Bodovi se racunaju.Stoga u utrorak moramo dobiti. Sigurno je da ce Grci premirati Litvance i da ce biti tvrda utakmica. Ne treba srljati, igra se 90 min i dovoljno nam je 1:0. Treba biti strpljiv.Najteze ce biti sad rastereti igrace i opustiti ih. Ogroman je pritisak na njima.Kad pomislim na utorak vecer i sekiranje hvata me panika.
House

#1540 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

pici wrote:odaH sad skinut FiFu i uzet spaHu da mu noge polomi i tetovira zmajevi na ćelavici

Jebi ga , nema kreka :D
House

#1541 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

Jedva cekam baraz i silovanje grka , kako mi cigani neopisivo idu na kurac
Charuga
Globalni moderator

#1542 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» fazer
» gamer121

7 dana
Edin H.

#1543 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

Frankyee wrote:Utakmicu protiv Litvanije bolje je ne gledati.

Grci sigurno placaju velike premije Litvancima da odigraju utakmicu zivota protiv nas. Treba biti jako oprezan, Litvanci su tempirani a Grci su najsretniji na svijetu a kad nemoze srecom onda idu prljavo. Zaista je zalosno za sport da ovakva reprezentacija ima toliko poena i realnu sansu da bude prva u grupi. Ovo je antisport , anti fudbal. Da moze da se pobijedi sa pola gola to bi Grci uradili.

Na zalost nas su zapali u grupi i sad su u prednosti pred zadnju utakmicu jer na nama je veci pritisak i jaci protivnik.
Ali zato cemo mi veceras dati gutu Linhenstajncima da poderu Grcku :izet: :D
nKrkan

#1544 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

Idu Grci u baraž kao nositelji i nadam se da ih tamo čeka Turska ili Francuska
P308

#1545 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by P308 »

Romanista 101% wrote:grke u novembru portugal ceka :D braca izmedju sebe, a mi...BRAZIL!
Uzet ce oni i portugal 1:0
missko

#1546 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by missko »

Samo da nam ne sudi Svabo ili Englez

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4 now Free
House

#1547 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

P308 wrote:
Romanista 101% wrote:grke u novembru portugal ceka :D braca izmedju sebe, a mi...BRAZIL!
Uzet ce oni i portugal 1:0

:lol: :lol:
BHF_Manijak

#1548 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

I vidim na pocetku pola foruma se cudi otkud Miske, a zasto ne Hajrovic. Pa Safet najavljuje ima dva dana da momak nece igrati od pocetka, a vi se sad kao cudite. :roll: Receno je da bi mozda i dobio vecu minutazu, da nije dobio glup crveni i tako pauzirao 15 dana.
I ja sam volio da je poceo, ali kad skontas mlad je, ima vremena za njega, a i novi je, treba ga pomalo uvoditi u ekipi, dok Miske zna u dusu svakog naseg igraca, a i stara je to lisica. ;-) :thumbup:
SaNsEo

#1549 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by SaNsEo »

e bravo bosno :bih: , jos nam je jedna stepenica ostala utorak je dan "D" za historiju BiH fudbala, ovo sa grckom je bilo za ocekivati... jedino nemogu da vjerujem da je jos jedna utakmica ostala i da imaju isti broj bodova kao mi..... :-) pa sto bi Mladen Delic rekao "ljudi moji dali je ovo moguceeee" izgleda da je

hajmo Bosno jos utorak pa da i mi jednom bar lahnemo.....
ediedo

#1550 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ediedo »

Brazil brazil :) ;)

Image

:bih:
Locked